|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Domžalske nosečke
17.3.2009 13:07:42   
ninčy
Aja, še to, a si ti tud pri Lomškovi, emaa?

Štorklja je malo prehitela ... Jan in Žan sta prišla 7. 9. 2009.

(odgovor članu ninčy)
Neposredna povezava do sporočila: 326
17.3.2009 14:25:35   
tassika
Ojla punce, se vam lahko pridružim?
To je moja druga nosečnost, prva se je končala s SS v destem tednu. PDP 23.11.09 prvi pregled 1.4. me je naročila bolj zgodaj da kako potrdi, če je ali ni nosečnosti. Slabosti me spremljalo večinoma v popoldanskem času, špika me pa tudi kar dobro in že pijem magnesol.

lp

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu ninčy)
Neposredna povezava do sporočila: 327
17.3.2009 15:09:43   
emaa
Ne, bila pri Strahovi, zdej pa pr Lučovniku, sam je na istem Uz verjetno, kot je delala UZ Strahova, pa sem rabila takrat CD zraven. K Lomškovi se pa ne smem prestavit ona naj bi jemala samo od une druge G, ki je že prej šla privat. Pa mi je Lomškova v redu, me je že enkrat operirala, prijazna G, zelo.
Tassika dobrodošla.

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 328
17.3.2009 15:12:06   
tassika
Jaz nimam Lomškove, ampak mi je zlo prirasla k srcu, ko me je imela na abraziji in se je maksimalno potrudila zame in po končanem posegu me je dala še enkrat na UZ da se je prepričala da je vse ok in se mi je res zdela g. na mestu.

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 329
17.3.2009 16:37:40   
LINDI
Ja,jaz se pa javljam da sporočim da je 1.pregled za mano z otročkom je vse v redu'edino jaz bom imela zgleda probleme s pritiskom imam že napotnico in datum za ljubljano,sem kar 2 slikce dobila sem vesela da srček še bije verjetno ste vse iz okolice domžal jaz tudi,ali bi mi mogla danes tudi povedati zdravnica kdaj naj bi imela rok,ker ni povedala,po mojem se je mal ustrašla zarad pritiska k je tud rekla da dobim svečke zarad belga toka pa je tud pozabla,jaz pa tudi kako nebi toliko informacij v enem dnevu me veseli da ste se domžalske nosečke zbrale skupaj,pohvaljeno aja pa hvala za odgovor glede pregleda

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 330
17.3.2009 20:02:39   
Joob
Lindi, super za pregled, katero g.pa imaš? aja, kaj imaš previsok ali prenizek pritisk?

Velik problem spremeni v majhnega, majhnega v nikakršnega....

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 331
17.3.2009 20:18:26   
KatMat
dobrodosla tassika!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Joob)
Neposredna povezava do sporočila: 332
18.3.2009 8:28:41   
lunca82
Ojla punce kako ste kaj danes??

Jaz se počutim ko rožica, ki je tak lep sonček!!
Danes šibam malo na obalo nato pa na oddih za pet dni s taščo in tastom. Naslednji teden pa imamo končno morfologijo, komaj čakam, da spet vidim našega user posted image , ki pridno raste in miga! user posted image
Upam, da se bomo v prihodnje tudi srečale na kakšni kavici, kaj pravite?

Želim vam, vašim zlatim polovičkam in vašim user posted image lep sončen dan!!

Don't worry, be HAPPY!! :)

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 333
18.3.2009 8:52:35   
tassika
Jutro punce, spet smo padle na drugo stran.
Pri meni nič novega, špikanje ostaja, slabosti so popoldanske, pa dogaja se mi da sem ful lačna in potem jem in jem in mi vse leži v želodcu. Ampak preživim vse, samo da bo pikica zdrava, še enega SS nočem dati čez.

lep sončen dan

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 334
18.3.2009 9:34:30   
ninčy
tassika, se spomnim, ko je bilo pri meni zelo podobno. Zdaj se je pa vse skupaj umirilo in upam, da bo tako tudi ostalo.

Štorklja je malo prehitela ... Jan in Žan sta prišla 7. 9. 2009.

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 335
18.3.2009 9:36:56   
lunca82
Pozdravljena tassika in dobrodošla!!

Ti se ne sekirat ker bo s tvojo pikico vse dobro!! Treba samo gledat pozitivno in se ne preveč obremenjevat z vsako stvarjo.  user posted image Jaz sem tudi imela 2 leti nazaj SS ki se je končal z abrazijo in ni bilo lahko it naprej. Sedaj pa sem vesela, da je z našim user posted image vse vredu in tako bo tudi s tvojo pikico!! Sem prepričana!!

Želim ti lep dan pa čim manj slabosti!! user posted image user posted image user posted image

Don't worry, be HAPPY!! :)

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 336
18.3.2009 9:48:58   
tassika
Punce hvala za pozitivne misli, saj se tudi jaz trudim mislit pozitivno, samo mi je malo tako, ker je čisto drugače kot prvič, takrat me ni nič špikalo, nič ni bilo slabosti niti nobenega občutka in pol sem malo čudna. Ampak zdaj vem da je to normalno in komaj čakam da me kaj špikne, ker potem vem, da je še pri meniuser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu lunca82)
Neposredna povezava do sporočila: 337
18.3.2009 10:13:13   
Joob
Tassika, vsaka nosečnost je drugačna...vsaj pri meni je bilo tako...V 1.neuspeli nosečnosti ni bilo nobenih "problemov, pri 2.neuspeli nos.je bilo vse čudno, kr nekaj...No tokrat me je pa ful zgaga pekla, krče v mečih sem imela, slabosti ampak šele proti večeru...in to se je potem končalo tam nekje v 13.tednu. Tako, da še malo potrpi, pa bo!user posted image

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 338
18.3.2009 10:14:38   
Joob
Aja, a je bila kera od vsa včeraj dopoldne v ZD Domžale, na pregledu pri dr.Fabjan?

(odgovor članu Joob)
Neposredna povezava do sporočila: 339
18.3.2009 14:17:26   
LINDI
Ja previsok pritisk.jaz sem bila včeraj pri dr.fabjanovi,ampak že takoj ob 8.00 zjutraj

(odgovor članu Joob)
Neposredna povezava do sporočila: 340
18.3.2009 15:02:37   
Joob
hihi Lindy, jst sem bla pa takoj za tabo!!!user posted image

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 341
18.3.2009 15:09:04   
Joob
Pa še prou mela sem v glavi, da je sigurno ena iz foruma...pač domžalčanka in pregled...kje drugje kot v ZD Domžale...sam se nisem upala vprašat, mi je blo nerodno.
Pri meni je pa problem, ker imam prenizek pritisk, tako, da sem šla včeraj k dr.Fabjan po zdravniško potrdilo za komisijo, ker sem že 3 tedne na bolniški.
Lindi, drži se!

(odgovor članu Joob)
Neposredna povezava do sporočila: 342
18.3.2009 15:11:54   
LINDI
HUDO FUL DOBR ČE SE PRAV SPOMNEM MAŠ TEMNE LASE A NE'ÜPAM DA SE ŠE KAJ SREČAVA ČE NE SE BOVA PA ZMENILE,A NE

(odgovor članu Joob)
Neposredna povezava do sporočila: 343
18.3.2009 15:21:52   
Joob
Ja, ja, sedela sem levo od tebe, v pinki vetrovki...in ko si v ordinaciji sedela, sem šla jaz notri k Fabjanovi...jst sem pa potem kar mehke noge dobila, ko sem te videla tam sedet, ker sem mislila, da je z plodkom kaj narobe, ker si si mi zdele tko scagana, prestrašena. No k sreči sem se motila.user posted image
Ja ja komot se kaj dobiva, ni problema!user posted image

Aja, če te pa zanima rok poroda oz predvideni rok poroda, mi pa lahko zaupaš datum zadnje menstruacije in ti izračunam pdp. ...če želiš!user posted image

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 344
18.3.2009 16:22:25   
LINDI
ja vrjetn sm bla zato taka k je rekla da če ne bodo zdravili pritiska lahko otrok umre pa še zjutri pa skor skoz mi je ful slabo tko da...ja itak se te spomnem ti ful energije jaz pa čist konc jaz sem neki računala,da bi mogla met 25.10.09 zadno menstro sm pa mela 1 dan 16.1.09 s kje pa si jaz mal z vira mal pa z depale

(odgovor članu Joob)
Neposredna povezava do sporočila: 345
18.3.2009 17:30:32   
LINDI
Ma ja sj bo men je rekla da najbrž me bodo dali hitro na bolniško,zaradi pritiska bomo vidli,a je lahko prenizek pritisk tudi tako zelo usoden kot previsok,a ti maš avgusta rok al kdaj,    jaz moram še mal delat jutri pa v petek pa v soboto popoldan drug teden pa dopoldan,pa se mi nič ne da

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 346
18.3.2009 22:05:58   
Joob
Pdp ti pride 23.10.09.user posted image
Glede nizkega pritiska, meni se skoz vrti in temni pred očmi, in zadnjič sem v sluzbi skupaj padla...je pa tako, da sem bolj malo v pisarni in veliko v avtu (terensko delo) in samo ena zatemnitev pred očmi ali pa da zopet skupaj padem v avtu, je lahko usodno. Tko, da sem včeraj nesla papirje k svoji osebni G, zdej pa čakam, kaj bo rekla komisija...če mi ne bodo priznali bolniške, dam potem raje odpoved...ampak močno upam, da mi bodo odobrili bolniško do poroda. Ja, moj pdp je 16.8.09.
Do novembra 08 sem živela še doma, pri mami v Domžalah, zdej sva pa z možem končno v svojem stanovanju...sva pa v Mostah pri Komendi...ampak se imam še kar za Domžalčankouser posted image .

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 347
19.3.2009 6:23:46   
tassika
Joob potem pa si skoraj moja soseda, jaz pa sem uradno iz Suhadol. Glede tvojega pritiska in narave dela mislim, da ne bi smela imet težav zaradi bolniške, marsikomu jo odobrijo iz čist manj pomembnih razlogov, recimo eni ki jo poznam zato, ker se ji pač ne da hodit v službo in ker ima kar nekaj vožnje je doma že od začetka, ampak jaz pravim, da je vonžnja enako nevarna tudi zame pa imam dosti km manj, ampak če se mi zatemni ni važno kako daleč se peljem.

No zdaj pa šibam počasi v službo. pa eno kavico vam častimuser posted image

user posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu Joob)
Neposredna povezava do sporočila: 348
19.3.2009 7:59:14   
LINDI
JA TO JE PA ZELO NEVARNO HVALA ZA IZRAČUNUPAM DA TI USPE GLEDE BOLNIŠKE VSAJ UPAM DA SO ČLOVEŠKI,KER SI NE MOREM MISLITI KAKŠNE SO LAHKO POSLEDICE ČE SE TI KAJ ZGODI ALI PA OTROČKU JAZ MISLIM DA DOBIŠ BOLNIŠKO,JAZ PA DELAM V TRGOVINI,PA SVA RECIMO POPOLDAN SAMO 2,DVIGNEM PA LAHKO DO 4KG,JIH ZDAJ KAR VLAČIM V SKLADIŠČE DA SAMI VZAMEJO ŠTEKO PIVA,SOKA,MLEKA,KAJ PA NAJ,ČEPRAV DAJO NEKATERE TAKOJ NA BOLNIŠKO ZARADI TEGA...TKO DA DRŽIM PEST DA BO...

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 349
19.3.2009 8:48:32   
KatMat
jest sem pa delala pol leta v komendi...mogoce se pa poznamo

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?