sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: diti Pozdravljene sonosečke! Sem si rekla, da danes pa moram do računalnika, da poročam, ker že tako ali tako se bolj malo oglašam in se moram zato danes bolj potruditi. Naj še povem, da sem imela prejšnji teden čast spoznati tri najbolj zgovorne aprilčice s tega foruma; verjetno ni treba posebej pisat, katere so, ker se ve. Skratka samo luštne, fajn punce!!! Upam, da se še kaj vidimo. Danes sem imela torej pregled; izvedela pa sem naslednje, da imam zmehčan maternični vrat in da glavica močno pritiska nanj in da moram strogo počivat, če še ne želim rodit. Ker gre teža še kar gor moram jutri v laboratorij pit tisto cukrano vodo, pa še urin moram dat, ker so mi začele noge zatekat, čeprav pritisk imam pa nizek. To je bilo pa tudi vse. Vprašal me je še, če dovolj pogosto čutim otroka, kar ga pa, saj je cel dan precej aktiven, sem pa v 37. tednu. Če bodo izvidi jutri vredu, imam naslednji pregled 2. aprila. Aja, pa ctg-ja mi ni delal, ker še baje ni potrebe. Zgleda, da imam vsak G svoj sistem. Jutri imam še zadnjič mš, potem pa nameravam počivat, saj bi rada rodila aprila. Sonček – sem si zabeležila tvojo tel., tako da ko bo, bom kar obema sporočila, hvala! Vsem en lep pozdrav, pa pazite nase in svoje otročičke! Diti Ditiiiii, pozdravljena. Lepo, da si se javila. Zdaj pa še malo počivaj, potem pa v Rim. Joj, bom vesela, ko bom dobila tvoje sporočilo. Javi se še kaj, fajn rihtaj v laboratoriju in sporoči nam, kako si uredila. Js tudi upam, da se kmalu vidimo, si fajn punca. OOOOOO DITI se je javila....hallo bejba. Ti se nam pa res poredko oglašaš. Ja tudi jst ti bom rekla isto kot je že Junonca napisala, počivaj pa bušija božaj....morda pa zdržiš do aprila. Se pa še definitivno vidimo pred ali po Rimu ...aja ali pa morda v Rimu, nikoli ne veš . Si tudi ti taka fajn čvekica, tak da naslednjič jst častim kavo Pol pa še js. Bo treba še it na pijačko, kajne? pa da še jaz svoj piskerček prislonim,da ne pozabmo