Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 18.3.2009 20:44:50
|
|
|
|
Jazzy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: AinB Mi smo tudi danes praznovali 6. mesecev. Čestitke tudi vsem ostalim sončkom! Čestitke tudi od nas
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 18.3.2009 20:45:30
|
|
|
|
Jazzy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Danes sem bubiki kupila tak valj: Tele vaje sem pa v knjigi od Semoličeve brala. Kje se pa kupi tale valj in kolk stane?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 18.3.2009 20:46:15
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Če lahko nadaljujem..... drugače pa me ustavite Od bubija imam doma še tako žogo: Podobne vaje, kot sem jih zgoraj opisala, sva na tej žogi izvajala. Pri 3. vaji recimo lahko skupaj z otrokom sediš gor. ja seveda.........da se usedem jaz gor, še žogo raznese, ln pa odnese po celi dnevni............
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 18.3.2009 20:47:06
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1 IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Danes sem bubiki kupila tak valj: Tele vaje sem pa v knjigi od Semoličeve brala. Kje se pa kupi tale valj in kolk stane? mi hodimo k njej na telovadbo.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 18.3.2009 20:50:50
|
|
|
|
petra1978
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1 Tele vaje sem pa v knjigi od Semoličeve brala. Kje se pa kupi tale valj in kolk stane? To pa še mene zanima. Pa še mogoče to, kje bi najdla še več teh vaj za dojenčke. Oz. Bubi, če pridem drug teden v MB, a lahko pridem na inštrukcije ?
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 18.3.2009 20:51:03
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1 IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Danes sem bubiki kupila tak valj: Tele vaje sem pa v knjigi od Semoličeve brala. Kje se pa kupi tale valj in kolk stane? Kupila v Intersparu, okoli 5,50€, pa bonus 15% Napihne se, tak da zložen ne vzame veliko prostora. Vaje pa si jaz malo izmislim, ker sem marsikaj že pozabila. Še imaš to knjigo? Bi mi poskenirala par strani?
< Sporočilo je popravil *bubi* -- 18.3.2009 20:53:40 >
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 18.3.2009 20:52:47
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you ja seveda.........da se usedem jaz gor, še žogo raznese, ln pa odnese po celi dnevni............ ima 300 kg nosilnosti, tak da ni panike Drugače pa pri nas raje ati prevzame telovadbo na tej žogi. Zdaj pa je itak bubiju zanimiva, ker je bila leto in pol pospravljena
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 18.3.2009 20:53:38
|
|
|
|
Jazzy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you mi hodimo k njej na telovadbo. Kako ste zadovolnji? Ok, spet bom po ceni vprašala, ampak se mi zdi da mi je ena kolegica rekla da je ful drago ??
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 18.3.2009 20:55:35
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1 IZVIRNO SPOROČILO: Me to you mi hodimo k njej na telovadbo. Kako ste zadovolnji? Ok, spet bom po ceni vprašala, ampak se mi zdi da mi je ena kolegica rekla da je ful drago ?? zelo zadovoljna. ja draga je, sploh zato, ker hodimo na individualne ure, pride 36 €. samo za mojo princesko če bi blo treba dat 360 €, samo da pomaga in bo boljše.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 18.3.2009 20:56:14
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: Me to you ja seveda.........da se usedem jaz gor, še žogo raznese, ln pa odnese po celi dnevni............ ima 300 kg nosilnosti, tak da ni panike Drugače pa pri nas raje ati prevzame telovadbo na tej žogi. Zdaj pa je itak bubiju zanimiva, ker je bila leto in pol pospravljena aha.............pol mam še mal fore.............
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 18.3.2009 20:56:22
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petra1978 To pa še mene zanima. Pa še mogoče to, kje bi najdla še več teh vaj za dojenčke. Oz. Bubi, če pridem drug teden v MB, a lahko pridem na inštrukcije ? saj nisem jaz kak profi na tem področju Drugače pa ni problem pokazat. Moram fotke poiskat, smo bubija slikali, ko smo se učili sedet. Sem takrat novembrkam na RR limala
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 18.3.2009 20:57:05
|
|
|
|
Jazzy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you zelo zadovoljna. ja draga je, sploh zato, ker hodimo na individualne ure, pride 36 €. samo za mojo princesko če bi blo treba dat 360 €, samo da pomaga in bo boljše. A 36€ na uro pride??? Uf, to pa res ni poceni. MA jaz mal razmišljam, da bi šla tja, ampak sem mislila na skupinsko?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 18.3.2009 20:57:51
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1 IZVIRNO SPOROČILO: Me to you mi hodimo k njej na telovadbo. Kako ste zadovolnji? Ok, spet bom po ceni vprašala, ampak se mi zdi da mi je ena kolegica rekla da je ful drago ?? zelo zadovoljna. ja draga je, sploh zato, ker hodimo na individualne ure, pride 36 €. samo za mojo princesko če bi blo treba dat 360 €, samo da pomaga in bo boljše. Bo pomagalo, bo.... korak po korak. Sicer pa sem prepričana, da je itak ok
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 18.3.2009 21:00:31
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1 IZVIRNO SPOROČILO: Me to you zelo zadovoljna. ja draga je, sploh zato, ker hodimo na individualne ure, pride 36 €. samo za mojo princesko če bi blo treba dat 360 €, samo da pomaga in bo boljše. A 36€ na uro pride??? Uf, to pa res ni poceni. MA jaz mal razmišljam, da bi šla tja, ampak sem mislila na skupinsko? Mislim, da je treba vsaj prvič it individualno, da si res vzame čas za otroka in malo potelovadi z njim. Ne poznam te ženske, vem pa za eno odlično tu v bližini in resno razmišljam, da bi šli midve malo k njej. menda računa med 25 in 35 €, odvisno pač.... ne vem, od česa
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 18.3.2009 21:01:50
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1 IZVIRNO SPOROČILO: Me to you zelo zadovoljna. ja draga je, sploh zato, ker hodimo na individualne ure, pride 36 €. samo za mojo princesko če bi blo treba dat 360 €, samo da pomaga in bo boljše. A 36€ na uro pride??? Uf, to pa res ni poceni. MA jaz mal razmišljam, da bi šla tja, ampak sem mislila na skupinsko? skupinska je menda 11 €.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 18.3.2009 21:03:45
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1 IZVIRNO SPOROČILO: Me to you mi hodimo k njej na telovadbo. Kako ste zadovolnji? Ok, spet bom po ceni vprašala, ampak se mi zdi da mi je ena kolegica rekla da je ful drago ?? zelo zadovoljna. ja draga je, sploh zato, ker hodimo na individualne ure, pride 36 €. samo za mojo princesko če bi blo treba dat 360 €, samo da pomaga in bo boljše. Bo pomagalo, bo.... korak po korak. Sicer pa sem prepričana, da je itak ok
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 18.3.2009 21:04:37
|
|
|
|
Jazzy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you skupinska je menda 11 €. A no saj to pa spet ni tolk. Če prav razumem vidve hodita ker morata al kako? A ima tvoja princeska kakšno ekstenizijo? Sori, saj najbrž si o tem že kaj pisala
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 18.3.2009 21:05:18
|
|
|
|
*bubi*
|
Sem malo pobrskala.... ta ženska ima ful organizirano vse to Pa knjiga tudi zgleda super
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 18.3.2009 21:07:58
|
|
|
|
*bubi*
|
Evo, tukaj ima ravno z valjem
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 18.3.2009 21:09:30
|
|
|
|
ključek
|
ne sej skupinska ni tok draga.ja, ln ima ekstenzijo rok in zato hodimo. pa dokler se jaz vsaj malo ne "uletim", bomo hodili individualno.
< Sporočilo je popravil Me to you -- 18.3.2009 21:10:08 >
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 18.3.2009 21:11:37
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Sem malo pobrskala.... ta ženska ima ful organizirano vse to Pa knjiga tudi zgleda super knjiga je fajna, jo imam. sam k bom vse prijeme kapirala bo še boljša.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 18.3.2009 21:13:16
|
|
|
|
anchy82
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Če lahko nadaljujem..... drugače pa me ustavite Od bubija imam doma še tako žogo: Podobne vaje, kot sem jih zgoraj opisala, sva na tej žogi izvajala. Pri 3. vaji recimo lahko skupaj z otrokom sediš gor. ja seveda.........da se usedem jaz gor, še žogo raznese, ln pa odnese po celi dnevni............ Pod mojo težo bi se tud tak zgodilo
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 18.3.2009 21:13:18
|
|
|
|
Jazzy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you ne sej skupinska ni tok draga.ja, ln ima ekstenzijo rok in zato hodimo. pa dokler se jaz vsaj malo ne "uletim", bomo hodili individualno. Itak da bo vse ok dej. Kaj pa če ne bit? Kako pa zgleda ekstenzija rok? Malo mam pri moji pikici tudi na sumu, da roke nekako preveč nazaj drži, ampak nimam pojma kaj je to - al je normalno al ne....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 18.3.2009 21:14:53
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you ne sej skupinska ni tok draga.ja, ln ima ekstenzijo rok in zato hodimo. pa dokler se jaz vsaj malo ne "uletim", bomo hodili individualno. glej, morda boš rabila 5 obiskov, pa bo že čisto ok. Saj se hitro navadiš. raje ne začnem razlagat, kakšno prognozo je imel bubi, pa lahko zdaj trdim, da je motorično in umsko nad povprečjem. Sem se trudila, ja, ampak včasih pa tudi ti preveč strašijo.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 18.3.2009 21:16:04
|
|
|
|
Čarli08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Mi lahko katera pomaga? Pišem potne naloge na obrazec 7 21..... pa bi to rada imela nekako na računalniku in spreminjala samo datume... Ima katera kaj podobnega in bi mi poslala mušterc? Pleeeeaseeeeeeeee..... Lara, sem iskala po netu, pa ni nič pametnega http://www.racunovodja-grosuplje.si/index.php?id=92 tole je nekaj v xls., vendar staro, če ti kaj pomaga
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?