|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2009 - III. del
18.3.2009 20:16:11   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: NenaLena

detelja - Ah, kako so slastne, kar vse sem zmazala user posted image . Ti ti ti user posted image  user posted image  user posted image . Za tolažbo grem pa kuhat mlečno ajdovo kašo, jo bom delala prvič, toda je čist "ajnfoh" - namesto v vodi, kašo skuhaš v mleku. Midva ne jeva kravjega mleka, tako da bo v ovsenem mleku, toda sumim, da bo vseeno dobra. Zadnje čase mi kuharija celo gre, sem kar presenečena nad sabo, ker nisem nikoli bila neka talentirana kuharca, sploh pa ne pretirano motivirana user posted image user posted image user posted image . Toda me je že nosečnost prisilila, da sem več kuhala in skrbela za zdravo prehrano, tako da je kar fajn teh 9 mesecev priprave. Si predstavljate babe, da bi nosečnost trajala en teden? To pa bi bil zahteven teden user posted image . Jaz sem v teh 8 mesecih komaj vse naštudirala, pripravila, nabavila, se pripravila ... in to vse strpati v en teden - mission nemogoče. user posted image

Zdaj pa res grem. user posted image

no, v glavnem, da so bile dobre...sam, če si vse pojedla se bojim, da boš jutri taka revica kot sem jaz danes-pica mi gleda danes ven na oči, usta, nos, ušesa, rit.....user posted image  včeraj sem se tako napokala..je dragi tako dobro spekel...

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4126
18.3.2009 20:17:16   
sonček85

sonček85 - Tebe pa je tako treba pohvalit, ker tako pridno in vestno skrbiš za vse seznamčke. Jaz sem drugače zelo organizirana ženska, toda bi gotovo izgubila nadzor nad takšno kopico bab, pa še nosečih povrhu. user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image hvala ja sej jaz sem se tud skoraj zgubila ,še dobro da imam en zvezek k pišem na kateri strani je kir seznamček.Ena mora urejat ,če druge ne znajo ali ne morejo ali nočejouser posted image user posted image user posted image še dobro da bo potem k bomo na  temi dojenček  ne bo tolk seznamov ampak samo en in ga bodo katere druge tudi urejale ,ker jaz kot novopečena mami ne bom imela tolk časauser posted image

mmmmmmmmmmmmmmm ajdova kaša že dolgo je nisem jedla,ali pa prosena kaša joj kako bi jo,mam pa smao griz  in polento doma od takih jediuser posted image no pa saj sem se pice najedla ,mogoče pa jutri kupim proseno kašouser posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4127
18.3.2009 20:18:14   
detelja
tako, zdaj pa grem mal pred tv z upanjem, da se bo dragi hitro prikazal pri nama doma...je skoz v tej službi...jutri pa gremo k tastu na kosilouser posted image ...naš user posted image  je pa tako živahen...zdaj pa mal počivat...se mi zdi, da sem danes že tolk spila in da mi sploh ni treba na wc...sem opazila, da mi mal zatekajo noge...jutri si sploh ne upam na vago stopit...
želim vam lep večer...uživajte...božajte buščije in pazite na njih....

user posted image

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 4128
18.3.2009 20:18:47   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: detelja

IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

detelja si jih pa hitro speklauser posted image user posted image user posted image

joj moram it seznamčke malo piskatuser posted image

a pa ti veš, da imam jaz doma kuharja in da mi on pokaže vse trike...tako, da obvladam situacijouser posted image user posted image user posted image  morala sem se potrudit če je pa nenalena dobila take lušteuser posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ja sej res , še dobro da ga imaš te lahko veliko o kuhi nauči če nebi znala,v kar pa ne dvomim da  znaš.user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 4129
18.3.2009 20:20:32   
sonček85
detelja.enako in naj ti dragi malo noge zmasirauser posted image

jaz tudi počasi grem ,me pa malo čudi da se še brigita ni danes javila in da junona še tudi ne,pa je verjetno že domauser posted image

Lahko noč vsem in eno bolho za pomočuser posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 4130
18.3.2009 20:36:29   
štorkljica
Lahko noč!

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4131
18.3.2009 20:47:02   
brigita23
alo punce

Sem bila zopet celi dan leteča...zdej sem čist fertik...sem se komaj stuširala in namazala po celem telesu. To je pa zdej že res težko postalo, joj pa še trebuh mi tak utrdevauser posted image , boga jst.
Kako ste kaj ve drage sonosečke, se dobro počutite.
IZCEDEK- danes ko sem šla na tržnico se mi je kr naenkrat ulil nekaj...tak da mi je čez hlače prišlo...ko sem pa pogledala je pa zgledalo kot izcedek...čisto bele barveuser posted image user posted image user posted image user posted image  Se še kateri to dogaja???

No bila sem v Mullerju, kupila še ene planičke od 2-5kg, robčke, modrček za dojenje, aha mimogrede a je katera kupovala tam te modrce...me zanima kakšni so???, no pa še par stvari.
Jutri grem še v BC in pikapolonico po zadnjih nakupih, potem pa še vse operem, si pripravim torbe in lahko grem.

NAŠA SREČA JE NAŠE NAJVEČJE BOGASTVO

(odgovor članu štorkljica)
Neposredna povezava do sporočila: 4132
18.3.2009 20:53:40   
sonček85
ja meni se to dogaja in veliko ga je.To je čisto normalno
ajz imam ta moderc in sem zelo zadovoljna z njim ,dragi gre še po enega k bom videla kako mi bo še prsi napihnilouser posted image user posted image

zdaj pa res grem vas jutri berem ker ne morem več sedetuser posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu brigita23)
Neposredna povezava do sporočila: 4133
18.3.2009 20:59:37   
brigita23

ja meni se to dogaja in veliko ga je.To je čisto normalno
ajz imam ta moderc in sem zelo zadovoljna z njim ,dragi gre še po enega k bom videla kako mi bo še prsi napihnilouser posted image user posted image

zdaj pa res grem vas jutri berem ker ne morem več sedetuser posted image

OK SONČEK, fajn pančkite.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4134
18.3.2009 21:24:49   
*Junona*
Dober večer.user posted image user posted image user posted image

NAjprej vas vse lepo pozdravljam in vam sporočam, da grem izpolnit normo.user posted image user posted image user posted image

Tudi jaz sem mami.:))

Neposredna povezava do sporočila: 4135
18.3.2009 21:32:32   
*Junona*
Js sem se tudi danes cel dan potepala, zdej sem pa čist hin. Zoknov si sploh nisem mogla sezut, tako me vezi v dimljah bolijo. Mi jih je mogel moj user posted image .
Najprej sem imela pregled - vse ok, obrnjeni smo na glavico, težki 2270g in smo nekje v zlati sredini za te tedne. Sem še zaprta. Vzel mi je bris za streptokok B in priporočal akupunkturo.
IZCEDEK - Brigitka, js tudi imam take izcedke, sem to danes povedala G in me je pregledal in imam močno vnetje, MV imam vnet. Mi je spral nožnico z neko tekočino in imam sedaj rjavi izcedek, saj mi je povedal, da ga bom imela. Dobila sem svečke za en teden.

Čez 2 tedna imam CTG.user posted image

Potem sva šla z dragim na zajtrk in kavico in potem v Mb v Mullerja.  Brigitka, tud js sem kupila te Pamperske kot ti + še en paket 3-6kg. In nato sva šla jest in v BC. Sprehajala sva se tudi po mestu, je bilo tako toplo. MAlo sva šla še v Europark in nazadnje v Baby Center. Tako je sedaj vse kupljeno za user posted image . No, čisto nazadnje pa sva zavila še v McDonalds, kjer sva se do konca napujsala.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 4136
18.3.2009 21:34:18   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: detelja

diti:user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image hvala za pohvale,ja samo porem moraš pa še spoznat deteljo,janjo,..... so tud velike čveke rataleuser posted image user posted image user posted image user posted image

bravo za pregled,MV pa že zmnehčan,no še dobro da si že v 37tuser posted image user posted image user posted image

hvala sončekuser posted image user posted image

diti nič zato, če imaš že zmehčan MV...mi smo to lekcijo kar izpustili in smo začeli kar z 1cmuser posted image  poglej nalini je pri tej lekciji "zmehčan mv" že ful dolgo pa poglej jo kaka migica je še vednouser posted image user posted image  sam exotik ji gre po glaviuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz imam MV že od 18. tedna zmehčan. BAje ga ima 50% nosečnic več mesecev pred porodom.

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 4137
18.3.2009 21:36:49   
*Junona*

Pozdravljene babuške!

No, zdaj pa imam. Mi včeraj pospravljanje ni dalo miru in sem kar malo pretiravala, tako da me je zvečer vse bolelo. In tako sem ponoči imela mislim da prve lažne popadke. Ker tako trdega še nisem imela. Trebuha mislim. user posted image user posted image user posted image Prav čutila sem, kako je bila cela maternica skrčena. Moram reči, da sem prav vesela za te "vaje", saj me je presenetilo, da gre za občutek, ki prevzame celo telo, sem si nekako bolj lokalno predstavljala user posted image user posted image user posted image . Enih trikrat sem se zbudila od krča, do stranišča pa sem se komaj splazila, saj se mi je zdelo, da že hodim težko. Joj, če bi me kdo posnel, to bi bila komedija leta, sem najbrž hodila kot stara betežna baba. user posted image user posted image user posted image V glavnem, zdi se mi, da sem zdaj uradno pripravljena na porod. user posted image
Sem pa zato danes bila strašansko zaspana, tako da sem se vstala ob 8h, pojedla zajtrk, dala prat in šla nazaj spat za dve uri. Kako je pasalo. user posted image Spanec čez dan mi zadnje tedne izjemno ustreza, se nekako ojačam in odženem utrujenost, pa tudi trebuh se mi čisto zmehča.

Pomarančica - Ta dva filma iz festivala sta danes ob 16h, tako da ti bom lahko javila šele jutri. user posted image Za Frančka pa bo baje ful naval. Če greš plezat kakšno smer, ki jo je prvi preplezal in ocenil on, je baje treba prišteti kar dve ali tri stopnji, so mi povedali. Pa ne da bi bila sama že tako daleč, sem le dvakrat poskusila. Je pa zato moj pravi pajek user posted image , že vidim, kako bo Ela ponosna na svojega očka, ki tako vse obvlada. Jaz bom pa tipična mamica, ki si ne bo upala v steno user posted image user posted image user posted image .

Neuporaba plenic - Tudi sama sem pred časom brala o tem na med.over.net in se mi sliši kar zanimivo, toda sem se odločila, da do pol leta tega gotovo ne mislim izvajat, saj potem moraš res ves cajt imeti bebico na očeh, da vidiš, kdaj ti da znak za lulanje ali kakanje. Se pa strinjam, da jim zagotovo ni fajn biti zavit v lastne fekalije. Toda saj jih bomo redno previjale in jim lubčkale ritko po previjanju, tako da se nam malo odpusti. user posted image Predvsem pa se mi zdi uporabno, ko začne otroka jesti trdo hrano in ne kaka več po osemkrat na dan, da se naučiš prepoznati te znake in ga daš ali na kahlico ali nad kakšen lavorček. Tako da kakce pa bom morda poskusila se naučiti "loviti", ko bodo v enem kosu seveda. user posted image user posted image user posted image

Banjica ali čebriček - Midva sva nabavila kar banjico, čeprav je baje čebriček bolj naraven za otročka, ker je bolj podobno maternici. Pogovarjala sem se z mamico, ki je čebriček poskusila in je rekla, da kot prvo v njem otroka sploh ne moreš umiti, da je bolj za igranje v vodi, kot drugo pa se je njena ta mala začela bati velike banje, ker je bila prevelika. Tako da bova midva kar ostala pri banjici, jo bomo pa tesno držali in zavili v pleničko, da se bo počutila varno kot v maternici. Se pa tako kot cveta28 tudi sama veselim, da se bomo skupaj kopali. Jaz načrtujem it v veliko banjo kar skupaj z mojo princesko, morda že pri pol leta, enkrat jaz, drugič očka, tako da združimo kopanje z igro in nežnostjo.

Krpice - Sama sem nabavila od Toto bombažne krpice, ki jih bomo prali, ne bova pa uporabljala za enkratno uporabo, da prišparamo malo dreves. Sploh pa ne teh vlažilnih, saj najbolj zaupam topli vodi. Malo se bo treba zorganizirati, ko bomo šli kam, toda si bom že izmislila en funkcionalen sistem. Že tako bo treba malo več organizacije zaradi pralnih pleničk (Lotties), toda če se hoče, se vse da. user posted image Ravno danes sem jih vse prvič oprala in so še vedno tako zelo mehke. user posted image Komaj čakam, da to malo ritko, ki mi jo Ela tišči ven na desni strani trebuščka, zavijem v pleničko. user posted image

Majčka - Babe tako ste me zrajcale s temi majčkami za očka, da sem jih šla gledat in se odločila, da tudi jaz naročim eno. Toda imam problem: nobena pisava ne pokaže sičnikov in šumnikov. user posted image Sem napisala Najboljši očka na svetu, pa š-ja in č-ja kar ni bilo. Ve morda veste v čem je fora? Tako vem, da vse obvladate. user posted image Hvala. user posted image

Pozabljen v vrtcu - Ja ja, tudi to se lahko zgodi, da te pozabijo v vrtcu. user posted image user posted image Ko sem bila majhna, je mama mislila, da sta pome šli sestri, sestri pa sta mislili, da je šla mama, in tako so me lepo pozabili v vrtcu. Takrat še seveda ni bilo mobitelov in je ena vzgojiteljica čakala z mano v praznem vrtcu, da so doma končno ugotovili, da so me pozabili (kakšne pol ure po zaprtju vrtca, saj ni bilo tako grozno, toda vsi otroci so šli domov pred mano user posted image ). Od takrat me nikoli več niso pozabili, toda hočem reči, da se da. user posted image user posted image user posted image

Kozmetika za dojenčka - Midva sva nabavila od Welede olje za kopanje, olje za telo, trdo milo in kremico za ritko. In to je to. Pa škarjice za nohte, krtačko z glavničkom in Omronov digitalni termometer (sem vzela kar navadnega, je bil okrog 7€, bomo morda naknadno vzeli za uho, saj je kar drag - slabih 50€). Mi je pa ta tečni lekarničar (ki sem ga šinfala prejšnji dan user posted image ) pokazal ful fajn zadevščino: trakec, ki ga dojenčku nalepiš enih 5 cm pod pazduho in meri temperaturo še dva dni. Ga lahko s trakcem vred tudi kopaš. V kompletu so 4 takšni trakci, cena pa je bila okrog 7€. Sem vzela en kompletek, da preizkusimo. Morda pa pride prav v kakšnih obdobjih, ko je otrokec ful nemiren in ga vse moti.

Zdaj pa hitim si nekaj skuhat, se malo odpočit, potem pa greva z dragim na festival. Se bom kar toplo oblekla, ker me bo gotovo zeblo, ko bom gledala te nore Slovake kako zmrzujejo na Antarktiki. user posted image user posted image user posted image

Pridno božajte bušije, bebice ve pa nič hitet ven iz mamic! user posted image user posted image

NenaLena

Midva sva tudi danes kupila ta termometer.user posted image user posted image user posted image

MAjčke - tudi meni ni napisalo sičnikov in šumnikov, ampak ko sem dobila majčko pa so bili. Ti kar napiši, oni potem vejo.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4138
18.3.2009 21:37:18   
*Junona*

IZVIRNO SPOROČILO: zupancdam

tko zdaj grem pa na CSD urejat papirje in vam potem poročam če je bila ta tečna gospa danes spet tečnauser posted image user posted image user posted image

upam ,da ne in da vse uredimouser posted image user posted image

papa
Upam, da nebo tečna, ta presneta baba , dobr da sem že vse uredila, pa da jo ne vidim nekaj časa, lepo uredi  vse!

zupi ,hvala ,je bila danes tko prijazna ,da sva se z mojim kr čudla,vse je lepo razložla in povedala in tudi za priznanje očetovstva nama je povedala kam moraš it k je zdaj drugje in nova delavka in  tudi povedala kdaj naj moj prinese paprije za očt.dopust

Res je bila prijazna

Ne morš verjet, jle?user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4139
18.3.2009 21:38:01   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: Tabletka dOr

Živijo čvekiceuser posted image

Sonček, Junona in Brigta, jaz sem se tud odločila za tisto majčko.
Misem pa še izoblikovala napisa. Katero velikost za črke pri napisu pa ste ve uporabile?

Lepo se sončite
Tabletka

Js sem uporabila srednjega se mi zdi, ker imam daljši tekst. Drugače pa bi bil velik super.

(odgovor članu Tabletka dOr)
Neposredna povezava do sporočila: 4140
18.3.2009 21:39:17   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: diti

Pozdravljene sonosečke!

Sem si rekla, da danes pa moram do računalnika, da poročam, ker že tako ali tako se bolj malo oglašam in se moram zato danes bolj potruditi.

Naj še povem, da sem imela prejšnji teden čast spoznati tri najbolj zgovorne aprilčice s tega foruma; verjetno ni treba posebej pisat, katere so, ker se ve. Skratka samo luštne, fajn punce!!! Upam, da se še kaj vidimo.

Danes sem imela torej pregled; izvedela pa sem naslednje, da imam zmehčan maternični vrat in da glavica močno pritiska nanj in da moram strogo počivat, če še ne želim rodit.
Ker gre teža še kar gor moram jutri v laboratorij pit tisto cukrano vodo, pa še urin moram dat, ker so mi začele noge zatekat, čeprav pritisk imam pa nizek. To je bilo pa tudi vse. Vprašal me je še, če dovolj pogosto čutim otroka, kar ga pa, saj je cel dan precej aktiven, sem pa v 37. tednu.

Če bodo izvidi jutri vredu, imam naslednji pregled 2. aprila. Aja, pa ctg-ja mi ni delal, ker še baje ni potrebe. Zgleda, da imam vsak G svoj sistem.

Jutri imam še zadnjič mš, potem pa nameravam počivat, saj bi rada rodila aprila.
Sonček – sem si zabeležila tvojo tel., tako da ko bo, bom kar obema sporočila, hvala!

Vsem en lep pozdrav, pa pazite nase in svoje otročičke!

Diti

Ditiiiii, pozdravljena.user posted image user posted image user posted image

Lepo, da si se javila.user posted image
Zdaj pa še malo počivaj, potem pa v Rim.
Joj, bom vesela, ko bom dobila tvoje sporočilo.user posted image user posted image user posted image

Javi se še kaj, fajn rihtaj v laboratoriju in sporoči nam, kako si uredila.user posted image

Js tudi upam, da se kmalu vidimo, si fajn punca.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu diti)
Neposredna povezava do sporočila: 4141
18.3.2009 21:40:22   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: Pomarancica

Hvala štorkljica!

Ravno seznam delam, kaj vse moram kupiti, da ne bom po nepotrebnem večkrat hodila v lekarno in v trgovino.
A je kje na forumu kak seznam.. no če pa ima katera čas pa lahko napiše kaj vse potrebuješ doma?

Tole sem js najdla, ko sem tut iskala kako in kaj.

http://www.ringaraja.net/forum/m_1848590/mpage_1/key_/tm.htm

(odgovor članu Pomarancica)
Neposredna povezava do sporočila: 4142
18.3.2009 21:40:46   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: Pat74

Sem jo že naročila - jo bom dala user posted image za rojstni dan, ki ga ma 16. 5. Sem se odločla za zeleno, spredaj piše očka 2 pup + 1 mulčka, zadaj pa 3klub@očka.com. Me prav zanima, kaj bo rekeluser posted image .

Vauuu, fajn si se spomnila.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 4143
18.3.2009 21:40:48   
brigita23
JUNONA-alo alo...najprej user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za dober pregled. Super sam da je vse ok....razen tega vnetjauser posted image user posted image user posted image user posted image  Pa te je kaj peklo ali pa kaj takega...al pa čuden vonj, ker pri men je take čist bele barve, morda ma malce tak specifičen vonjuser posted image

A si bila tudi v Mullerjuuser posted image user posted image user posted image , no fajn....jst sem se že tam spomnila nate pa na un (2 era za wc papir, 18 eur pa za čokoladeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ), sem tudi jst nekaj sldkarij nakupilauser posted image .

Ja jst sem tudi čist adijo, križ pa tak da ne govorim...mislim sem se komi v postlo spravlauser posted image user posted image user posted image . A maš ti tudi zatečene nogeuser posted image , jst full.

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 4144
18.3.2009 21:46:23   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23

JUNONA-alo alo...najprej user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za dober pregled. Super sam da je vse ok....razen tega vnetjauser posted image user posted image user posted image user posted image  Pa te je kaj peklo ali pa kaj takega...al pa čuden vonj, ker pri men je take čist bele barve, morda ma malce tak specifičen vonjuser posted image

A si bila tudi v Mullerjuuser posted image user posted image user posted image , no fajn....jst sem se že tam spomnila nate pa na un (2 era za wc papir, 18 eur pa za čokoladeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ), sem tudi jst nekaj sldkarij nakupilauser posted image .

Ja jst sem tudi čist adijo, križ pa tak da ne govorim...mislim sem se komi v postlo spravlauser posted image user posted image user posted image . A maš ti tudi zatečene nogeuser posted image , jst full.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Hvala.user posted image user posted image user posted image

Ja, včasih imam mogoče malo pekoč občutek, ampak ne velikokrat, izcedek je bel, nič grudast ali kaj podobnega. Vonja smrdečega nima, malo po kislem, pač tak specifično, nič posebnega.

Moj se je danes v Mullerju spet v sladkarije zagnal. Sem se mu tak smejala.user posted image user posted image user posted image Ampak danes je šlo 50 EUR za user posted image in mene, 10 EUR pa za sladkarije.user posted image

Ne, nog nimam zatečenih, me pa vse boli. Komaj čakam, da se vležem, še svečko si morem noter dat.
Tebe pa križ boli zarad tega, ker si bla velik na nogah, sej veš, laufarija pa to. Sma obedve take leteče, nisma rade pr mir. A si bla v Velenju v Mullerju? Ko boš naslednjič, me poklič, da se oglasiš.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4145
18.3.2009 21:50:07   
brigita23
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona*

Pozdravljene sonosečke!

Sem si rekla, da danes pa moram do računalnika, da poročam, ker že tako ali tako se bolj malo oglašam in se moram zato danes bolj potruditi.

Naj še povem, da sem imela prejšnji teden čast spoznati tri najbolj zgovorne aprilčice s tega foruma; verjetno ni treba posebej pisat, katere so, ker se ve. Skratka samo luštne, fajn punce!!! Upam, da se še kaj vidimo.

Danes sem imela torej pregled; izvedela pa sem naslednje, da imam zmehčan maternični vrat in da glavica močno pritiska nanj in da moram strogo počivat, če še ne želim rodit.
Ker gre teža še kar gor moram jutri v laboratorij pit tisto cukrano vodo, pa še urin moram dat, ker so mi začele noge zatekat, čeprav pritisk imam pa nizek. To je bilo pa tudi vse. Vprašal me je še, če dovolj pogosto čutim otroka, kar ga pa, saj je cel dan precej aktiven, sem pa v 37. tednu.

Če bodo izvidi jutri vredu, imam naslednji pregled 2. aprila. Aja, pa ctg-ja mi ni delal, ker še baje ni potrebe. Zgleda, da imam vsak G svoj sistem.

Jutri imam še zadnjič mš, potem pa nameravam počivat, saj bi rada rodila aprila.
Sonček – sem si zabeležila tvojo tel., tako da ko bo, bom kar obema sporočila, hvala!

Diti

Joj, bom vesela, ko bom dobila tvoje sporočilo.user posted image user posted image user posted image

Javi se še kaj, fajn rihtaj v laboratoriju in sporoči nam, kako si uredila.user posted image

Js tudi upam, da se kmalu vidimo, si fajn punca.user posted image user posted image user posted image

OOOOOO DITI se je javila....hallo bejba. Ti se nam pa res poredko oglašaš. Ja tudi jst  ti bom rekla isto kot je že Junonca napisala, počivaj pa bušija božaj....morda pa zdržiš do aprila. Se  pa še definitivno vidimo pred ali po Rimuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...aja ali pa morda v Rimu, nikoli ne vešuser posted image .

Si tudi ti taka fajn čvekica, tak da naslednjič jst častim kavouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 4146
18.3.2009 21:56:05   
*Junona*

Pozdravljene sonosečke!

Diti

OOOOOO DITI se je javila....hallo bejba. Ti se nam pa res poredko oglašaš. Ja tudi jst  ti bom rekla isto kot je že Junonca napisala, počivaj pa bušija božaj....morda pa zdržiš do aprila. Se  pa še definitivno vidimo pred ali po Rimuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...aja ali pa morda v Rimu, nikoli ne vešuser posted image .

Si tudi ti taka fajn čvekica, tak da naslednjič jst častim kavouser posted image user posted image user posted image

Pol pa še js.user posted image user posted image user posted image Bo treba še it na pijačko, kajne?user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4147
18.3.2009 21:56:38   
brigita23

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Hvala.user posted image user posted image user posted image

Ja, včasih imam mogoče malo pekoč občutek, ampak ne velikokrat, izcedek je bel, nič grudast ali kaj podobnega. Vonja smrdečega nima, malo po kislem, pač tak specifično, nič posebnega.

Moj se je danes v Mullerju spet v sladkarije zagnal. Sem se mu tak smejala.user posted image user posted image user posted image Ampak danes je šlo 50 EUR za user posted image in mene, 10 EUR pa za sladkarije.user posted image

Ne, nog nimam zatečenih, me pa vse boli. Komaj čakam, da se vležem, še svečko si morem noter dat.
Tebe pa križ boli zarad tega, ker si bla velik na nogah, sej veš, laufarija pa to. Sma obedve take leteče, nisma rade pr mir. A si bla v Velenju v Mullerju? Ko boš naslednjič, me poklič, da se oglasiš.user posted image

Ja sem bla v Velenju, je bil od mojga sestrič iz Kopra v Ce, zdej je prišel za par dni in se poleti ženi, pol me je pa njegova prosla če bi lahko šli mal za poročne obleke pogledat....no pa smo šli danes v Velenje v Domino...je bla tak lušna ko jih je pomirjalauser posted image , potem smo šli pa še usput do Millerja....tudi mi dali 50EUR za user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Ja zadnej čase toliko laufam da kr groza, se nekak bojim da me ne bo kaj prehitelouser posted image user posted image user posted image .
Moram še vse oprati pa zlikati...joooo pa danes sva dobila posteljnino in oblogice od Galeba po pošti, pa so tak lepeuser posted image user posted image user posted image user posted image ...komaj čakam da jih operem zlikam in uredim na posteljico.
Kdaj misliš da je primeren čas da oblečem posteljico????? Da se mi ne bi preveč prah nabraluser posted image
A ti že imaš spakiran za P?

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 4148
18.3.2009 21:56:54   
*Junona*
Zdej pa grem js si svečko not dat in v vaservago.user posted image

Fajn spančkite, se tipkamo jutri.

Papa, nočko.user posted image

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 4149
18.3.2009 21:59:46   
*Junona*
Js še posteljnine nisem oprala, konec meseca jo bom. Da bo čim bolj frišna. Jo bom lepo pripravila in jo bo moj samo oblekel preden pridema z user posted image domov. Tak da bo še fajn dišala.

Za P še tudi nimam spakiran. Za sebe imam edino ene par stvari v toaletni torbici, ampak še manjka. Za bebija pa še nič, v roku 14 dni bom. Zdej mam tak vse doma.

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 4150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?