|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  163 164 [165] 166 167   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2009 - III. del
18.3.2009 19:04:48   
Nalini
IZVIRNO SPOROČILO: detelja
poglej nalini je pri tej lekciji "zmehčan mv" že ful dolgo pa poglej jo kaka migica je še vednouser posted image user posted image  sam exotik ji gre po glaviuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  ... pa še kaj drugega tudi ..... samo čakam žrtevuser posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 4101
18.3.2009 19:06:24   
detelja
evo par pomočnikov...user posted image user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 4102
18.3.2009 19:07:48   
Nalini

user posted image  

tega bom poklicala, če moj dragi ne pride v kratkem k meni .... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 4103
18.3.2009 19:09:07   
detelja
zdaj pa moram bit mal tečna pa se moram mal pritožituser posted image user posted image  gin. mi reče, da moram še do petka počivat, dobro veste, da sem že 1 cm odprta, tečna ker že dolgo nisem dobilauser posted image user posted image user posted image  itd...no malo sem nja tečna, ker sem si privoščila eksotikuser posted image user posted image  a ve me pa nič ne pohvalite, da sem vam priskrbela pomočnikeuser posted image user posted image  še opazite jih ne...zdaj sem vam poslala slike drugih pomočnikov...upam, da boste vsaj te opazileuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  če pa ne boste bom pa še večja tečkauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 4104
18.3.2009 19:10:16   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: Nalini

user posted image  

tega bom poklicala, če moj dragi ne pride v kratkem k meni .... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jaz pa 5....če se bo še mal nastavlal ga napadem s polnim šutomuser posted image user posted image user posted image  sam pol me ne pričakujte več na rr par dniuser posted image user posted image  pol samo še čakajte, da nalini napiše, da sem rodilauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nalini)
Neposredna povezava do sporočila: 4105
18.3.2009 19:12:18   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: štorkljica

IZVIRNO SPOROČILO: janja*

Detelja no nazadnje so mi dali datum31.03.2009,tako,da sem po tem 38 tednov.Se pravi samo še 12 dni.

Ti pa že brojiš sitnouser posted image user posted image user posted image  A si že začela črtice na steno risat...vsak dan po ena črtica in cilj je tuuser posted image

Jaz pa še 40 dni...uuueeeeeeeeeeeeeeuser posted image user posted image user posted image
ja po moje tudi,jaz pa še 37dniuser posted image

detelja.u kaki pomočniki uf mi je kr vroče postalouser posted image

evo jaz sem z dragim šla k sestri,sem že nazaj
in kaj bomo jedli danes za večerjo k smo domov prišli-picouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sva jo naročila in evo že zvonijo ,mmmmmmmmmmmmmmmmuser posted image      user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu štorkljica)
Neposredna povezava do sporočila: 4106
18.3.2009 19:22:38   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

Detelja no nazadnje so mi dali datum31.03.2009,tako,da sem po tem 38 tednov.Se pravi samo še 12 dni.

Ti pa že brojiš sitnouser posted image user posted image user posted image  A si že začela črtice na steno risat...vsak dan po ena črtica in cilj je tuuser posted image

Jaz pa še 40 dni...uuueeeeeeeeeeeeeeuser posted image user posted image user posted image

detelja.u kaki pomočniki uf mi je kr vroče postalouser posted image   rabiš vodo?user posted image user posted image

in kaj bomo jedli danes za večerjo k smo domov prišli-picouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sva jo naročila in evo že zvonijo ,mmmmmmmmmmmmmmmmuser posted image      user posted image

moj dragi pa je včeraj delal doma pico, ker smo imeli obisk zvečer pa so si pico zaželeli...pol pa smo še pana coto jedli...in sem se tako nažrla, da mi pica gleda danes ven na oči, ušesa....user posted image user posted image  danes sem še samo kos kruha pojedla pa to je to...ne morem nič vase spravit....

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4107
18.3.2009 19:33:11   
sonček85

IZVIRNO SPOROČILO: Nalini

user posted image  

jaz pa 5....če se bo še mal nastavlal ga napadem s polnim šutomuser posted image user posted image user posted image  sam pol me ne pričakujte več na rr par dniuser posted image user posted image  pol samo še čakajte, da nalini napiše, da sem rodilauser posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 4108
18.3.2009 19:34:33   
sonček85

detelja.u kaki pomočniki uf mi je kr vroče postalouser posted image   rabiš vodo?user posted image user posted image

moj dragi pa je včeraj delal doma pico, ker smo imeli obisk zvečer pa so si pico zaželeli...pol pa smo še pana coto jedli...in sem se tako nažrla, da mi pica gleda danes ven na oči, ušesa....user posted image user posted image  danes sem še samo kos kruha pojedla pa to je to...ne morem nič vase spravit....
user posted image user posted image ja vem kako je to,sem zdle sama taka,mmmmmmm bila pa je odličnaaaaaaaa sem jo zmazala v 10 minutahuser posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 4109
18.3.2009 19:35:42   
sonček85

pomočniki delajo svojeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sonček85 res delajo .
user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu janja*)
Neposredna povezava do sporočila: 4110
18.3.2009 19:42:42   
detelja
meni pa joškice puščajo...se mi zdi, da je ta 5. pomočnik krivuser posted image user posted image  upam, da ne bo začel še kje drugje kaj spuščatuser posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4111
18.3.2009 19:43:23   
Anonimen
Čao babuške!
detelja - Seveda smo opazile nove pomočnike, tudi tiste, ki jih ponavadi samo preletimo. user posted image Mi je takoj padel v oči James iz Losta user posted image , sem namreč nora fanica te nadaljevanke. Že par dni čekiram mojblink, pa še vedno ni 9. dela. user posted image Moram reči, da mi je to Nr. 1 nadaljevanka. user posted image Toliko skrivnosti in tako vse mojstrsko prepleteno.

sonček85 in janja* - Samo še 12 dni?!? user posted image Res se sliši kot jutri. Ni kaj, mene bo gotovo dajala predporodna trema. user posted image user posted image Jaz imam še dober mesec, tako da še nisem pri odštevanju. No, bomo videli, kaj poreče jutri G. Morda pa se pridružim klubu "1 cm" user posted image user posted image user posted image .

pizza
- Joj, nesramnice user posted image user posted image , tako se mi lušta pizza, še vohala sem jo na poti iz mesta, pa se nekako nisva odločila zanjo. Jutri si jo pa res privoščim! Sem pa zato bila danes v slaščičarni v Maxiju na čokoladni tortici. user posted image Glede na to, koliko sladkarij sem zmazala v tej nosečnosti, bo Ela še hujši manijak na čokoladno kot jaz. user posted image user posted image user posted image

Majčka - Nobena mi ni odgovorila, kako je z napisom na tisti majčki za očke. A se lahko napišejo šumniki in sičniki? Pri meni se ne glede na pisavo, ki jo izberem, ne izpišejo. Hvala stokrat! user posted image user posted image user posted image
Fotke - Danes sem končno oprala in zlikala posteljnino za Elo, tako da našo princesko že čaka sveža posteljica. user posted image user posted image user posted image Sem dala fotke od posteljice v album, kot sem obljubila. Tako uživam, ko urejam vse za našo deklico. Se mi pozna, da je prvi otrok, a ne? user posted image user posted image
Lep večer vsem, midva greva jest, pa pogledat en film z Denzlom Washingtonom, pol pa počasi spančkat. user posted image Me prav zanima, če me bodo tudi to noč budili popadki, ko sem bila bolj pridna čez dan in se nisem preveč izčrpala. Ela pa tako nori vsako noč, toda je vseeno zelo pridna deklica. user posted image

Lepe sanje,
NenaLena

(odgovor članu detelja)
  Neposredna povezava do sporočila: 4112
18.3.2009 19:50:30   
detelja
NenaLena veš, da sem jaz tak fajn, da za vse poskrbim...evo ti...sem na hitrco skup spokala pa speklauser posted image user posted image  pa dober tekuser posted image user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

ker ne vem kaka ti najbolj diši sem ti jih več pripravilauser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4113
18.3.2009 20:00:35   
sonček85

meni pa joškice puščajo...se mi zdi, da je ta 5. pomočnik krivuser posted image user posted image  upam, da ne bo začel še kje drugje kaj spuščatuser posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image men že 5m pa še nismo mele takrat pomočnikov,je bil pa moj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 4114
18.3.2009 20:00:37   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: NenaLena

sonček85 in janja* - Samo še 12 dni?!? user posted image Res se sliši kot jutri. Ni kaj, mene bo gotovo dajala predporodna trema. user posted image user posted image Jaz imam še dober mesec, tako da še nisem pri odštevanju. No, bomo videli, kaj poreče jutri G. Morda pa se pridružim klubu "1 cm" user posted image user posted image user posted image .

pizza
- Joj, nesramnice user posted image user posted image , tako se mi lušta pizza, še vohala sem jo na poti iz mesta, pa se nekako nisva odločila zanjo. Jutri si jo pa res privoščim! Sem pa zato bila danes v slaščičarni v Maxiju na čokoladni tortici. user posted image Glede na to, koliko sladkarij sem zmazala v tej nosečnosti, bo Ela še hujši manijak na čokoladno kot jaz. user posted image user posted image user posted image

ja ko bi bila jaz na 12 dni bi bila tko veselauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja pica -njami,mmm tortica jaz imam pa radda sadneuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

majčka:jaz ne vem ,to ti lahko povejo junonaa in brigita ,ki so dale napis in majčke že dobili,jaz jo še čakam,saj sem dala slikouser posted image

slikce:fulll dobro ,res bo kot princeska v svojem prostorčkuuser posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4115
18.3.2009 20:01:18   
sonček85
detelja si jih pa hitro speklauser posted image user posted image user posted image

joj moram it seznamčke malo piskatuser posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 4116
18.3.2009 20:07:11   
Anonimen
detelja - Ah, kako so slastne, kar vse sem zmazala user posted image . Ti ti ti user posted image  user posted image  user posted image . Za tolažbo grem pa kuhat mlečno ajdovo kašo, jo bom delala prvič, toda je čist "ajnfoh" - namesto v vodi, kašo skuhaš v mleku. Midva ne jeva kravjega mleka, tako da bo v ovsenem mleku, toda sumim, da bo vseeno dobra. Zadnje čase mi kuharija celo gre, sem kar presenečena nad sabo, ker nisem nikoli bila neka talentirana kuharca, sploh pa ne pretirano motivirana user posted image user posted image user posted image . Toda me je že nosečnost prisilila, da sem več kuhala in skrbela za zdravo prehrano, tako da je kar fajn teh 9 mesecev priprave. Si predstavljate babe, da bi nosečnost trajala en teden? To pa bi bil zahteven teden user posted image . Jaz sem v teh 8 mesecih komaj vse naštudirala, pripravila, nabavila, se pripravila ... in to vse strpati v en teden - mission nemogoče. user posted image

Zdaj pa res grem. user posted image

(odgovor članu detelja)
  Neposredna povezava do sporočila: 4117
18.3.2009 20:08:20   
sonček85

user posted image user posted image user posted image  

user posted image

PDP    IME(starost)        (št .user posted image ,št.user posted image )    PREGLEDI       SPOL  KRAJ

01.04.
01.kpmk                          (št. ?, št.? )                                          
1.metuljčica27                (št. 3, št. 1)                       
2.srečka82(27)              (št. 1, št. 0)                                     user posted image    CE 
3.miška2006                
   (št. 2, št. 1)            ŽE CARTAuser posted image        GO

02.04.
4.supermiška(28)          (št. 3, št. 1)                                     user posted image    LJ
5.malcekvita                   (št. 1, št. 0)                                    LJ/PO
6.ladybird01(30)           (št. 2, št. 0)                                     user posted image
7._malina_  (30)            (št. 1, št. 0)                          
03.04.
8.mojamalapikica(28)    (št. ?, št. ?)                          
9.PIruri(30)                    (št. 3, št. 1)                                  user posted image   PO
10.bibona   (29)              (št. 2, št. 1)                                   user posted image
11.SuzyB                          (št. ?, št. ?)
12.balbina                        
(št. ?, št. ?)                                          SG                      
04.04.   
13.mojcaprvič                  (št. ?, št. ?)                          
14.janja*                          (št. 5, št. 3)                                  user posted image  PO  
15.kataka21 (23)            (št. ?, št. ?)  
16.lili82  (26)                  (št. 1, št. 0)           20.03 CTG       user posted image PT            
05.04. 
17.tinaaja                         (št. 3, št. 1)              20.03           user posted image LJ
18.mala čebelica(27)      (št. 1, št. 0)                
19.Mici7(28let)                (št. 1, št. 0 )                    

20.Adelina                         (št. 3, št. 2)        
21.orhidejka                     (št. 1, št. 0)                                        MB     

06.04.
22.simonaa (29)              
(št.  1,št. 0)                                    user posted image LJ
23.bambocha (25

(št.  1,št. 0)          
07.04.
24.Anonimna.                   (št. 2, št. 1)                           
25.jernejav                      (št. 1, št.  0)           24.03             user posted image SG-JU       
26.urnebes(36)               (št. 2, št. 1)                                        Trst
27.Artičoka                      (št. 2, št. 1)           24.3CTG                KR  
28.jakanejc                      (št. 3, št. 2 ) 
29.tia12

(št. ?, št. ?  )    
 08.04.
30.katkica007                 (št. ?, št. ?)                             
31.bineti                           (št. ?, št. ?)   
32.ninca19                    
   (št. ?, št. ?)                   
09.04.
33.Nalini                           (št. 1, št. 0)             23.03            MS
34.2sonček2                   (št. 1, št. 0)              ŽE CARTAuser posted image
10.04.
35.Cveta28 (28)             (št. 1, št. 0)   24.3.,01,04.,10.04     LJ
36.detelja                         (št. 2, št. 0)             27.03          
37.linči 312                     
(št. ?, št. ?)
38.Tinqa                           
(št. 1, št. 0)                                  user posted image LJ                           
11.04.              
39.angelito (28)              (št. 1, št. 0 )            18.03             user posted image LJ
40.aljab                            (št. 2, št. 1)                                    user posted image
41.matt                             (št. 1, št. 0)        

42.kimmii (31)                (št. 1, št. 0)                                    user posted image                                   
43.aprilcica09                  (št. 1, št. 0)                                   user posted image LJ
44.matcar                         
(št. 3, št. 2)                                   user posted image                         
12.04.
45.poka1                          (št. 2, št. 1)                                  
46.baltazarka                   (št. ?, št. ?)                                  
47.Bojana 29                   (št. 4, št. 1)                                    user posted image MB
48.diti(27)                       (št. 1, št. 0)             18.03             user posted image CE  
13.04.
49.tink@                           (št. 1, št. 0)                                       NM         
14.04.
50. vud                             (št. 2, št. 1)                                      SG
51.zanchy                         (št. 3, št. 2)                                   user posted image                               
52.KaTkA24                      (št. ?, št. ?)                                   user posted image MB/CE  
53.Ntaša                            (št.3 ,št 2 )
15.04. 
54.mavika                        (št. 1, št. 0)                                 
55.pat                               (št. 2, št. 1)                                
56.sobra(28)                   (št. 2, št. 0)      
ŽE CARTA user posted image      LJ 
57.ninaMM  (22)
             (št. 1, št. 0)           18.03             user posted image LJ      
58.krfjolca (25)               (št. 2, št. 2)                                      KR   
16.04. 
59.lily32                           (št. 1, št. 0)
60.suzy25
                         (št. 2, št. 1)                                 user posted image SG      

17.04.

61.L & L(30)                    (št. 3, št. 2)           31.03            user posted image   KR
62.MAJLANA                     (št. ?, št. ?)                      
63.nmag  (39)                  (št. 5, št. 4)          19.03            user posted image LJ
64*nana*                         (št. 3, št.1)                                     SG
65.klavdyk                        (št.  2, št.1)          25.03                SG
66.Tabletka dOr                
(št. 1 ,št. 0)      
67.pikatara                        
(št. ?, št. ?) user posted image user posted image                     user posted image user posted image  LJ
68.aprilko (25)                 
(št. 1 ,št. 0) 
69.oktoberka(23)             (št. 3,šr.1 )                                      LJ        
18.04. 
70.neučakana                    (št. 1, št. 0)                                 
71.blancica (34)               (št. 1, št. 0)                               user posted image  PO  
72.malapikica(36)            (št. 3, št. )          23.03             user posted image MS

73.čokoladica1                  (št. ?, št. ?)                     
19.04.
74.uka7 (29)                     (št. 1, št. 0)                                    LJ                          
75.zupancdam (26)           (št. 5,št. 1)           27.03           user posted image TRB
20.04.
76.lilica  (31)                    (št. 2, št. 1)                                    LJ              
77.BrinaBA(32)                 (št. 3, št. 2)          20.03          user posted image LJ
78.Akina (25)                    (št. 1, št. 0)                             user posted image MB        
79.tani22                          
( št. ?, št. ?)                                        

80.frutolina                        (št. 1, št. 0)         18.03           

21.04. 
81.tojeto1(30)                  (št. 3, št. 2)                                   
22.04.
82.m.. tina (24)                 (št. 2, št. 0)         25.03              SG
83.PikaV                             (št.3, št.1)                                     user posted image  
84.goričanka (36)             (št. 2, št.1)                                     NG
85.
mlavla (25)                  (št. 2, št. 1)         23.03              TRB  
23.04.
86.NenaLena                     (št. 1 , št. 0)                                user posted image PT             
87.RDEČA VRTNICA           (št. 2 , št. 0)         
24.0
88.Sonček 85 user posted image (23)       (št. 1 ,št. 0)           24.03CTG       user posted image CE
89.kunda  (30)                  (št. 1, št. ?)                                 
90.duda1                     
      (št. 3, št. 2)             19.03        user posted image   MB
91.ninica23                        (št. 1, št. 0)             23.03          user posted image CE  

25.04. 
92.pikaro                         
  (
št. 1, št. 0)              23.03               MS
93.Pat74  (34)                 (št. 3, št. 2)              24.03          user posted image PO
94.Patrica                          (št. ?, št. ?)
26.04.  
9.anca(28)                      (št.
1, št. 0)               02.04            user posted image LJ         
96.zoja B                            (št. 4, št. 1)                                    LJ
97.olea                               (št. 1, št. 0)                                    LJ
27.04.
98.štorkljica                       (št. 2, št. 1)             31.03            user posted image
99.barboom                        (št. ?, št.  ?)                                  
100.zaspanka84(24)           (št. 2, št. 1)                                                                           
101.anchika                        (št. 2, št. 1)            24.03
102.rea27 (27)                  (št. 2, št. 0)                               NM/LJ                            

28.04.
103.narcisa (27)                (št. 2, št. 1)                                ZASAVJE
104.ella. (33)                     (št.1, št. 0)                                user posted image
105.brigita23(25)             
(št. 1, št. 0)             06.04            CE
29.04..
106.mišk (27)                    (št. 2, št. 1)                                BREŽ
30.04.
107.*junona* (24)            (št. 3, št. 0)              18.03            CE
108.Sončni nasmeh           
(št. 1, št. 0)              30.03       user posted image LJ
109.Pomarančica              
(št. 1, št. 0)                                    LJ
 1.5.                     
110.copka(28)                   (št. 2, št. ?)            
xx.04
111.ančula                          (št. ?, št.  ?) 
112.vesa13                         
(št. ?, št.  ?)
113.taškica    
                     (št. 3, št. 2) user posted image user posted image                  user posted image user posted image   LJ
114.Blueeyes(26)              
(št. 1, št. 0)             30.03        LJ
115.Rmmaja                        (št. ?, št. ?)user posted image user posted image       ŽE CARTA user posted image user posted image

user posted image ZANIMIVOSTI V TEM TEDNUuser posted image

18.03
angelito
Junona
diti
frutolina
NinaMM
19.03
nmag
NenaLena
20.03
lily82 CTG
tinaaja
BrinaBa
23.03
malapikica
mlavla
ninica23
pikaro
24.03
Artičoka CTG
cveta28
sonček85 CTG
Pat74
anchika
jernejav CTG
25.03
klavdyk
m...tina
27.03
zupancdam
piruri
30.03
sončni nasmeh
blueeyes

31.03
štorkljica
L&L ctg
Trenutno imamo:
user posted image :20+1
user posted image :23+1+2+2
user posted image :72                

TRENUTNO NAS JE: 116 nosečk

< Sporočilo je popravil sonček85 -- 18.3.2009 20:09:24 >

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Nalini)
Neposredna povezava do sporočila: 4118
18.3.2009 20:09:42   
sonček85

user posted image    2soncek2 - Nina

user posted image   Rmmaja - Dane
user posted image    Rmmaja - Fran

user posted image     Sobra - Tenea

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4119
18.3.2009 20:09:52   
sonček85
APRILSKE NOSEČKE IN NJIHOVI BUŠIJI

user posted image Detelja/36t1d
user posted image
pikaro /34t
user posted image Cveta28/36t3d
user posted image malapikica/31t5d
user posted image Brigita23/ 33t4d
user posted image nmag/34t
user posted image L&L/ 32t
user posted image Nalini /36t
user posted image janja*/ 35t

user posted image
Sonček85 /33t2d
user posted image Junona/32t6d
user posted image  Blančica /36t
user posted image
frutolina /33t
user posted image NinaMM/32t
user posted image jernejav /376dt
user posted image blueeyes /31t6d
user posted image zupancdam /33t
user posted image klavdyk / 35t
user posted image mišk /33t4d
user posted image NenaLena /34t

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4120
18.3.2009 20:10:01   
sonček85

user posted image

user posted image
mišk :29.1

user posted image
blueeyes :1.2.1983
frutolina :10.2
Urnebes :12.2
anchika :24.2
srečka82 :26.2.1982

user posted image
L&L :1.3.1979
narcisa :3.3.
kunda :5.3.
uka7: 7.3.
Anca :12.3.1981
detelja :17.3.1982
kataka21: 21.3.1985
angelito :28.3.
Cveta28 :30.3.

user posted image
Sonček85 :2.4.1985
Artičoka :2.4.1979
NinaMM :9.4.1986
bambocha :11.4.1983

user posted image
pikaro :2.5.
duda1 .8.5.
jernejav :19.5

user posted image
brigita23 :10.6.1983
malcekvita :12.6.1977
copka :24.6
klavdyk :27.6.

user posted image  
Pat74 :23.7
olea :12.7.1983

.user posted image
Blancica: 12.8.
Srečka82 :16.8.1982
RDEČA VRTNICA :22.8.1980
NenaLena :30.8.
štorkljica :30.8.1980

user posted image
mlavla :15.9.1983
rea27 :19.9.1981

user posted image
lili82:13.101982
junona :15.10.1984

user posted image  
BrinaBa:1.11
nmag :15.11.
zupancdam :19.11

user posted image
janja* :3.12.
Miška2006 :14.12
simonaa :19.12.1979
diti :29.12.1981

user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4121
18.3.2009 20:10:10   
sonček85

user posted image
user posted image

APRILSKE  user posted image IN user posted image ,KI  SO MALO POHITELI
user posted image

IME             DATUM            PDP                 NAŠI APRILSKI ZAKLADKI

Rmmaja      18.02.         25.4.2009    FRAN (1205g) in DANE (1600g) user posted image user posted image
2soncek2    26.02          09.04.2009     NINA( 2200g-45cm ) user posted image
sobra           05.03         
15.04.2009      TENEA (2155g -44 cm)user posted image
Miška2006 11.03.         01.04.2009       NINA (2500g -48 cm)user posted image

user posted image

ČESTITKEEE
user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4122
18.3.2009 20:12:12   
Anonimen
detelja - Ker vidim, da vse zrihtaš, kar človek rabi, bi prosila za tvoj privat naslov, pa gsm, da ko bo kakšna potreba, da se kar nate obrnem. user posted image  user posted image  user posted image Pa še hitra si. V glavnem, če boš rabila kakšno priporočilo kdaj za kakšno službo, kar sporoči. user posted image  user posted image  user posted image

sonček85 - Tebe pa je tako treba pohvalit, ker tako pridno in vestno skrbiš za vse seznamčke. Jaz sem drugače zelo organizirana ženska, toda bi gotovo izgubila nadzor nad takšno kopico bab, pa še nosečih povrhu. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4123
18.3.2009 20:13:02   
sonček85
user posted image user posted image user posted image

user posted image

OBJEMČKOMETER:
   9 user posted image
* avelina ,
* Lupinca ,* malaMravljica
* joob ,*MALINČICA ,* Nogavica
* Nea_Teja * Tassika ,*rižkoo
**Mišika* sedaj marčevska user posted image
PONOVNO SREČKA user posted image
*MalaMravljica-okt.user posted image
*Nogavica - okt.user posted image
* Nea_Teja - okt.user posted image
*Rižkoo - okt. user posted image
*tassika - nov. user posted image
*joob -avg. user posted image
* lupinca  nov.  user posted image

• Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
user posted image PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

user posted image DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

user posted image TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
PREGLEDI                     DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA

• Še nekaj strani:
  NUHALNA SVETLINA      SEZNAMI ZA BODOČE MAMICE
 NOSEČNOST                  ŠOLA ZA STARŠE
NOSEČNIŠKI KALK.        VSE O NOSEČNOSTI
 MAMA.SI                        NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA

• Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
 LINK                                 VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

• nosečnost in delo

TUKAJ                              TUKAJ

Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1     priloga S-1
Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2        Potrebno je izpolniti še isto prilogo S-1 kot je zgoraj.
Kako do pomoči ob rojstvu otroka?
Priznanje očetovstva
Kako do otroškega dodatka?
Zdravstveno zavarovanje novorojenčka
Porodniski dopust
Očetovski dopust
Dopust za nego in varstvo otroka
Razno (linki na levi strani)
Štipendija (za študentke, ki boste po porodu upravičene):

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4124
18.3.2009 20:14:13   
detelja

detelja si jih pa hitro speklauser posted image user posted image user posted image

joj moram it seznamčke malo piskatuser posted image

a pa ti veš, da imam jaz doma kuharja in da mi on pokaže vse trike...tako, da obvladam situacijouser posted image user posted image user posted image  morala sem se potrudit če je pa nenalena dobila take lušteuser posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  163 164 [165] 166 167   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  163 164 [165] 166 167   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?