Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 18.3.2009 17:13:48
|
|
|
|
Tabletka dOr
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: Tabletka dOr IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: Tabletka dOr Detelja, a si tole uporabila za svoj odtis http://www.soncek.si/si/baby-art-belly-kit-i12907.shtml jaz sem to videla na pošti pri nas prodajajo in je full dobro ,bom kupila če ne bom dobila za darilo da naredimo uno k je prav oblika nogice k daš nogico v neko barvno maso in potem zliješ ta kit notri pa pustiš pol h IN JE tko cela lepa nogica ali rokica Jaz sem čist očarana, mi bomo tudi naredili nogico in rokico a ni full cart,jaz sem tko navdušena pa je večni spomin ,pol jo pa še lahko ko se res ornk posuši premažeš z lakom ,da sem lepo prah dol briše ,če jo imaš kje tak da se veliko nabira,no ko se tak vsepovsod ta vrag nabere Ja, res je ful lušten. Me pa zanima kako je s peskom, kaj pol polakiraš, spejaš? Pa maš slikico. Mi je sicer rokica iz gibsa bl luštena Ja prah je pa res smotan. Še dobr, da nimava kakšnih polic, da bi se nabiral
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 18.3.2009 17:15:55
|
|
|
|
janja*
|
Jest pa grem jest PIZZO.
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 18.3.2009 17:16:18
|
|
|
|
diti
|
Pozdravljene sonosečke! Sem si rekla, da danes pa moram do računalnika, da poročam, ker že tako ali tako se bolj malo oglašam in se moram zato danes bolj potruditi. Naj še povem, da sem imela prejšnji teden čast spoznati tri najbolj zgovorne aprilčice s tega foruma; verjetno ni treba posebej pisat, katere so, ker se ve. Skratka samo luštne, fajn punce!!! Upam, da se še kaj vidimo. Danes sem imela torej pregled; izvedela pa sem naslednje, da imam zmehčan maternični vrat in da glavica močno pritiska nanj in da moram strogo počivat, če še ne želim rodit. Ker gre teža še kar gor moram jutri v laboratorij pit tisto cukrano vodo, pa še urin moram dat, ker so mi začele noge zatekat, čeprav pritisk imam pa nizek. To je bilo pa tudi vse. Vprašal me je še, če dovolj pogosto čutim otroka, kar ga pa, saj je cel dan precej aktiven, sem pa v 37. tednu. Če bodo izvidi jutri vredu, imam naslednji pregled 2. aprila. Aja, pa ctg-ja mi ni delal, ker še baje ni potrebe. Zgleda, da imam vsak G svoj sistem. Jutri imam še zadnjič mš, potem pa nameravam počivat, saj bi rada rodila aprila. Sonček – sem si zabeležila tvojo tel., tako da ko bo, bom kar obema sporočila, hvala! Vsem en lep pozdrav, pa pazite nase in svoje otročičke! Diti
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 18.3.2009 17:18:01
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tabletka dOr Ja, res je ful lušten. Me pa zanima kako je s peskom, kaj pol polakiraš, spejaš? Pa maš slikico. Mi je sicer rokica iz gibsa bl luštena Ja prah je pa res smotan. Še dobr, da nimava kakšnih polic, da bi se nabiral nevem ,a se splača kupit saj je res super,morva probat janja.a tud sedet ne,ja potem pa kaj še čakaš-slončakt in tkoj v P rodit ko bi videle kako se premika Aleks v trebuhu k jem sladko
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 18.3.2009 17:20:35
|
|
|
|
sonček85
|
diti: hvala za pohvale,ja samo porem moraš pa še spoznat deteljo,janjo,..... so tud velike čveke ratale bravo za pregled,MV pa že zmnehčan,no še dobro da si že v 37t
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 18.3.2009 17:26:59
|
|
|
|
detelja
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tabletka dOr Detelja, a si tole uporabila za svoj odtis http://www.soncek.si/si/baby-art-belly-kit-i12907.shtml zdaj ne vem a je ta odtis trebuščka narejen iz take mase kot je spodaj dodan filmček ali pa isto kot moj...meni je sestra iz avstrije prinesla gaze, katere vsebujejo gibs...in ko jo daš v vodo izgleda kot da bi imela na gazi moko pol pa sam daš na telo oblikuješ in to je to...v bistvu se te gaze dajo kupit v lekarni (za pri nas nisem ziher) v avstriji pa sem ziher...isto baje uporabljajo po bolnišnicah za gibsat roke itd...
Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!! 15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 18.3.2009 17:28:11
|
|
|
|
detelja
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: zupancdam IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 tko zdaj grem pa na CSD urejat papirje in vam potem poročam če je bila ta tečna gospa danes spet tečna upam ,da ne in da vse uredimo papa Upam, da nebo tečna, ta presneta baba , dobr da sem že vse uredila, pa da jo ne vidim nekaj časa, lepo uredi vse! zupi ,hvala ,je bila danes tko prijazna ,da sva se z mojim kr čudla,vse je lepo razložla in povedala in tudi za priznanje očetovstva nama je povedala kam moraš it k je zdaj drugje in nova delavka in tudi povedala kdaj naj moj prinese paprije za očt.dopust Res je bila prijazna sigurno je po dolgem času spet dobila sem že zjutraj rekla, če si prebrala, da bo ziher sedaj bolj prijazna kot pa je bila zadnjič
Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!! 15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 18.3.2009 17:30:49
|
|
|
|
detelja
|
IZVIRNO SPOROČILO: janja* Sonček85 jest sploh ne morem dolgo hoditi,ker me tako dol tišči,saj imam občutek,da je moj buši težek 10 kg. ti ne zapusti kluba "1 cm", ker pol bom sama v katerem tednu si ti zdaj?...mi bomo v petek napolnili 37...naj tja do 39 počaka...pol pa ko 39 dopolni pa naj še počaka do 40 pol pa naj pride zajček/zajčica ven
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 18.3.2009 17:32:51
|
|
|
|
detelja
|
IZVIRNO SPOROČILO: janja* Sonček85 tudi sedeti ne morem dolgo.Najboljši položaj je na levem boku.Pa kakšnega pomočnika bi rabla za masažo. če greš malo nazaj pogledat sem ti jih danes kar nekaj nabavila...tako, da pejd jih poiskat pa ne študiraj na P, ker v klubu sve samo dve članici in če ti greš kaj pa vem, mogoče bodo potem mene tudi ven vrgli
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 18.3.2009 17:35:42
|
|
|
|
detelja
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 diti: hvala za pohvale,ja samo porem moraš pa še spoznat deteljo,janjo,..... so tud velike čveke ratale bravo za pregled,MV pa že zmnehčan,no še dobro da si že v 37t hvala sonček diti nič zato, če imaš že zmehčan MV...mi smo to lekcijo kar izpustili in smo začeli kar z 1cm poglej nalini je pri tej lekciji "zmehčan mv" že ful dolgo pa poglej jo kaka migica je še vedno sam exotik ji gre po glavi
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 18.3.2009 17:44:34
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: janja* Jest pa grem jest PIZZO. mmmmmmmmmmmmmmmm jaz bom tudi dragemu rekla mi je rekel da me bo še za dan žena nekam pelal.mora držat oblubo
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 18.3.2009 17:44:37
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: detelja IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: zupancdam IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 tko zdaj grem pa na CSD urejat papirje in vam potem poročam če je bila ta tečna gospa danes spet tečna upam ,da ne in da vse uredimo papa Upam, da nebo tečna, ta presneta baba , dobr da sem že vse uredila, pa da jo ne vidim nekaj časa, lepo uredi vse! zupi ,hvala ,je bila danes tko prijazna ,da sva se z mojim kr čudla,vse je lepo razložla in povedala in tudi za priznanje očetovstva nama je povedala kam moraš it k je zdaj drugje in nova delavka in tudi povedala kdaj naj moj prinese paprije za očt.dopust Res je bila prijazna sigurno je po dolgem času spet dobila sem že zjutraj rekla, če si prebrala, da bo ziher sedaj bolj prijazna kot pa je bila zadnjič ja al je pa plačo super dobila
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 18.3.2009 17:45:10
|
|
|
|
janja*
|
Detelja no nazadnje so mi dali datum31.03.2009,tako,da sem po tem 38 tednov.Se pravi samo še 12 dni.
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 18.3.2009 17:46:26
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: detelja IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 diti: hvala za pohvale,ja samo porem moraš pa še spoznat deteljo,janjo,..... so tud velike čveke ratale bravo za pregled,MV pa že zmnehčan,no še dobro da si že v 37t hvala sonček diti nič zato, če imaš že zmehčan MV...mi smo to lekcijo kar izpustili in smo začeli kar z 1cm poglej nalini je pri tej lekciji "zmehčan mv" že ful dolgo pa poglej jo kaka migica je še vedno sam exotik ji gre po glavi če je pa res prave čvekice smo in tko je prav.Nam vsaj čas hitreje mine Sam nismo pa k marčevke ,ki so že v malo več k 1t dopolnile 150 strani in bojo kmal na 10 delu
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 18.3.2009 17:47:14
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: janja* Detelja no nazadnje so mi dali datum31.03.2009,tako,da sem po tem 38 tednov.Se pravi samo še 12 dni. joj ko pomislim ,samo še 12 dni to je tak k da bi rekla jutri kako bo hitro joj
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 18.3.2009 17:47:28
|
|
|
|
janja*
|
Detelja izgleda,da bom jaz kar čez rok,tako,da te še ne bom zapustila.Kar ostajam v klubu.
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 18.3.2009 17:50:57
|
|
|
|
janja*
|
joj ko pomislim ,samo še 12 dni to je tak k da bi rekla jutri kako bo hitro joj Sonček 85 res bo en,dva,tri. .Samo,da res ne bo čez rok.Kar nekaj sem jih spoznala,in so bile čez rok in ni prijetno.Čakajo celo do 14 dni čez rok šele potem sprožijo. Veš kok je to 14 dni.
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 18.3.2009 17:50:57
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: janja* Detelja izgleda,da bom jaz kar čez rok,tako,da te še ne bom zapustila.Kar ostajam v klubu. pomočniki delajo svoje
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 18.3.2009 17:52:17
|
|
|
|
janja*
|
pomočniki delajo svoje Sonček85 res delajo .
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 18.3.2009 18:00:01
|
|
|
|
janja*
|
Zdaj grem pa pripravljat večerjo za naše lačne korenjake.Tega v trebuščku sem že,zdaj pa še ostale.
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 18.3.2009 18:17:27
|
|
|
|
detelja
|
IZVIRNO SPOROČILO: janja* Detelja izgleda,da bom jaz kar čez rok,tako,da te še ne bom zapustila.Kar ostajam v klubu. veš jaz imam kar tak filing, da se bo najin klub začel polnit...in kak je občutek, ko imaš v klubu družbo
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 18.3.2009 18:50:55
|
|
|
|
štorkljica
|
IZVIRNO SPOROČILO: janja* Detelja no nazadnje so mi dali datum31.03.2009,tako,da sem po tem 38 tednov.Se pravi samo še 12 dni. Ti pa že brojiš sitno A si že začela črtice na steno risat...vsak dan po ena črtica in cilj je tu Jaz pa še 40 dni...uuueeeeeeeeeeeeee
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 18.3.2009 18:53:00
|
|
|
|
detelja
|
IZVIRNO SPOROČILO: štorkljica IZVIRNO SPOROČILO: janja* Detelja no nazadnje so mi dali datum31.03.2009,tako,da sem po tem 38 tednov.Se pravi samo še 12 dni. Ti pa že brojiš sitno A si že začela črtice na steno risat...vsak dan po ena črtica in cilj je tu Jaz pa še 40 dni...uuueeeeeeeeeeeeee jaz pa imam še 23 dni do rima
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 18.3.2009 18:54:12
|
|
|
|
štorkljica
|
IZVIRNO SPOROČILO: detelja IZVIRNO SPOROČILO: štorkljica IZVIRNO SPOROČILO: janja* Detelja no nazadnje so mi dali datum31.03.2009,tako,da sem po tem 38 tednov.Se pravi samo še 12 dni. Ti pa že brojiš sitno A si že začela črtice na steno risat...vsak dan po ena črtica in cilj je tu Jaz pa še 40 dni...uuueeeeeeeeeeeeee jaz pa imam še 23 dni do rima Ti žlehtnoba ena
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 18.3.2009 19:01:45
|
|
|
|
štorkljica
|
Grem zdaj tamalo skopam, potem ji večerjo spedenam, pravljico prečitam in če slučajno ne zaspim zraven nje, se še kasneje malo oglasim....
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?