|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del
18.3.2009 9:13:44   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: leda

preden zginem z rr-a; jut3 in poju3šnjem mamo zahvalni kosili za oba para dedkov in babic, ki so taprvo čuval do njenega vstopa v institucijo (na zelo primeren dan, 1. aprila, gre namreč v vrtec). v soboto pakiramo, v nedeljo sežanski maraton in v pondelk via split. upam, da nas glede na napoved ne bo zametlo na poti in da so najdl dalmatinci kak traktor, da bo promenado ob morju splužil.

pridne bodite.

tud vi se fajn mejte user posted image

(odgovor članu leda)
Neposredna povezava do sporočila: 3651
18.3.2009 9:14:46   
Jazzy1

preden zginem z rr-a; jut3 in poju3šnjem mamo zahvalni kosili za oba para dedkov in babic, ki so taprvo čuval do njenega vstopa v institucijo (na zelo primeren dan, 1. aprila, gre namreč v vrtec). v soboto pakiramo, v nedeljo sežanski maraton in v pondelk via split. upam, da nas glede na napoved ne bo zametlo na poti in da so najdl dalmatinci kak traktor, da bo promenado ob morju splužil.

pridne bodite.

UŽIVAJTE!!!! Pozdravite dalmatinsko morje tudi za nas!!!!!!

(odgovor članu leda)
Neposredna povezava do sporočila: 3652
18.3.2009 9:22:38   
Virtualna
Dobro jutro user posted image

mi smo pa danes malo bolje....Leyla je celo noc spala in niti 1x je nisem slisala, da bi se "obrnila" v postelji...kaj sele, da bi kasljala....pumpica ocitno zelo pomaga ....user posted image user posted image

16.6.2009 dobili prvi zobek ...

(odgovor članu Jazzy1)
Neposredna povezava do sporočila: 3653
18.3.2009 9:23:34   
pf
Jutro punce.
Jazzy in Lija samo da sta dobro opravile. user posted image user posted image user posted image
Me to you saj vem, da si misliš zakaj nisi handlinga obvladala, ampak bodimo odkriti, da kje pri vragu bi ga pa lahko kar tako se naučila. Iz tistih prospektov, ki so na netu. Ne v materinski začetni, ne v nadaljevalni, ne v porodnišnici, ne patronaža ne pokaže tega. Tole lahko samo rečem user posted image . Pa je to res pomembno. Ko je pa blo treba kopat ta malo je pa patronažna dvakrat prišla, ko ni ama nobene umetnosti pri kopanju. Banjica, voda in to je to. Valjda, da pa mora biti temperatura prava in vode in zraka. Eh v glavnem zdaj, ko telovadita bo že bolje. Je pa žalostno, da če otroček nima motenj v razvoju gibalnem, ti tega ne pokaže nihče. Midve sva bile v razvojni in mi je rekla, da jo vredu dvigujem in da se dobro razvija. HB, ker drugače bi bila tudi jaz razočarana in bi ji kar povedala o patronažni, med. sestrah v porodnišnici in materinski.
Isto me tudi moti to posiljevanje otrok s hrano. Joj dobim kurjo kožo. Ne morem druga rečt kot frdamana goveja župa. Tašča in oma od mojega me posiljujeta z govejo župo že tri mesece. Na vsak način, da naj jo dam Lani. Pa iz principa je že zdaj ne bo jedla tam. Pa daj ji to, pa ono. Sem zadnjič rekla omi njegovi, ko me je nekaj masirala s tem kaj naj je in kaj ne. Pa kurje bedre naj obira, pa rezance je, pa čokolino, pa ono, pa tisto, da sem se posvetovala s P in da bo jedla to kar zaenkrat obvelja, da je dobro za otroka. Ja baje smo včasih vse jedli. Sem rekla, da zato smo pa tako bolani že pri tridesetih in celi adijo. Mi je rekla, da škoda, da ne bo dočakala, da bi videla Lano če bo zdrava. Halo? user posted image Zdaj pa ne vem, če sem nora, ampak a je bistvo življenja samo prehrana? In a mora že pri šestih mesecih vsega vraga jest, če jo dojim in lepo počasi uvajava GH. No res so za ponoreti eni.
Kak lep sonček je. Kuham kurjo obaro. Dobro taka pusta je bolj. Bedrce, por, korenček. To bo naša babi papala za kosilo, nama bom pa še malo izboljšala kasneje s kako jušno kocko in knedli. Sem ji pripravila kašico sadno iz avokada, hruške, jabolka in banane. Prvič sem probala avokado. Brez okusa. Če je, ali pa ne, ko je čisto vseeno. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu leda)
Neposredna povezava do sporočila: 3654
18.3.2009 9:25:04   
Jazzy1
IZVIRNO SPOROČILO: Virtualna

mi smo pa danes malo bolje....Leyla je celo noc spala in niti 1x je nisem slisala, da bi se "obrnila" v postelji...kaj sele, da bi kasljala....pumpica ocitno zelo pomaga ....user posted image user posted image

No super!!!! Samo da se izboljšuje. user posted image

Kakšno imate pa kaj vreme v Berlinu? Nam za konec tedna napovedujejo sneg, bemti tud. user posted image user posted image

(odgovor članu Virtualna)
Neposredna povezava do sporočila: 3655
18.3.2009 9:28:49   
pf
Leda fajn se imejte na morju. Uh bi šla. Mi pa še 42 dni. Sem na kolendarju hitro preštela dni do odhoda. To sem včasih delala, ko sem bila še majhna. Zadnji teden pa celo že prečrtala z tuško dan. user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 3656
18.3.2009 9:29:38   
Jazzy1
IZVIRNO SPOROČILO: pf

Isto me tudi moti to posiljevanje otrok s hrano. Joj dobim kurjo kožo. Ne morem druga rečt kot frdamana goveja župa. Tašča in oma od mojega me posiljujeta z govejo župo že tri mesece. Na vsak način, da naj jo dam Lani. Pa iz principa je že zdaj ne bo jedla tam. Pa daj ji to, pa ono. Sem zadnjič rekla omi njegovi, ko me je nekaj masirala s tem kaj naj je in kaj ne. Pa kurje bedre naj obira, pa rezance je, pa čokolino, pa ono, pa tisto, da sem se posvetovala s P in da bo jedla to kar zaenkrat obvelja, da je dobro za otroka. Ja baje smo včasih vse jedli. Sem rekla, da zato smo pa tako bolani že pri tridesetih in celi adijo. Mi je rekla, da škoda, da ne bo dočakala, da bi videla Lano če bo zdrava. Halo? user posted image Zdaj pa ne vem, če sem nora, ampak a je bistvo življenja samo prehrana? In a mora že pri šestih mesecih vsega vraga jest, če jo dojim in lepo počasi uvajava GH. No res so za ponoreti eni.
Kak lep sonček je. Kuham kurjo obaro. Dobro taka pusta je bolj. Bedrce, por, korenček. To bo naša babi papala za kosilo, nama bom pa še malo izboljšala kasneje s kako jušno kocko in knedli. Sem ji pripravila kašico sadno iz avokada, hruške, jabolka in banane. Prvič sem probala avokado. Brez okusa. Če je, ali pa ne, ko je čisto vseeno. user posted image user posted image user posted image

Pf, ne sekiraj se preveč. Jaz imam sicer srečo, da moja obvelja tako pri moji mami kot pri tašči, ampak poznam ogromno punc, ki imajo iste probleme kot ti. ENkrat orank po mizi udar, al pa pač izberi drugo varjanto: čez eno uho not, čez drugo ven. Hang in there user posted image !!!!

Avokado mogoče sam po sebi res nima veliko okusa, je pa ful zdrav, ima "ta dobre" maščobe, pa še nekaj.... Skratka, ga je kar fino dajat. user posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 3657
18.3.2009 9:35:31   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: Virtualna

super....user posted image

(odgovor članu Virtualna)
Neposredna povezava do sporočila: 3658
18.3.2009 9:39:00   
pf
Jazzy saj ravno zaradi maščob, ki jih vsebuje sem ga kupila in ji ga bom dajala enkrat tedensko. Pa saj pokvari kašice ne, izboljša pa tudi ne. user posted image  user posted image  user posted image
Virtualna superca, da pomaga. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 3659
18.3.2009 9:39:30   
anchy82
MTY...ne se sekirat! Itak veš, da si delala user posted image vedno tako, da je bilo najboljše! Itak pa znajo vsi ful pretiravat! user posted image user posted image user posted image

Jazzy1 ....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za Lijo!!!!!

Marsy...tudi tebi user posted image user posted image user posted image , glede teže pri user posted image se pa ne sekirat! Bo hitro nadoknadlauser posted image      user posted image user posted image user posted image user posted image

Virtualna tudi tebi user posted image user posted image user posted image ...Vem kako ti je grozno! Samo zdravila dajat pa nam bodo naši sončki kmalu spet zdravi!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Mi imamo pa hud bronhitisuser posted image user posted image user posted image , tak da delaj kar po navodilih P, da bo čimprej zdrava tvoja pupika!

Tia....luškanga fantka imaš! Pravi cukrček user posted image user posted image user posted image user posted image

Saraya...uživajte danes v sončnem vremenu!!!!user posted image Js bi tud....user posted image

Leda, uživajte v Dalmaciji!!!!user posted image user posted image user posted image

Virtualna, super za Leylo!!! Kar tako naprej!!user posted image user posted image user posted image Mi smo tudi to noč le dobro spali - samo 1x se je Vita zbudila, zjutraj je pa revčka tako kašljala, da mi je šlo kar na user posted image ! Jutri imamo spet kontrolo pri P, pa bom tudi sama vprašala za pumpico - mi je zadnjič ni daluser posted image !

Hvala vsem za user posted image , user posted image za Vito!user posted image

(odgovor članu Jazzy1)
Neposredna povezava do sporočila: 3660
18.3.2009 9:42:41   
meta21

Sva zdele z mojim fotrom skor doktorirala zraven tele ur

doktorat upešno opravljen.

Yeeeees!user posted image

Uživajte na smučanju po Dalmaciji!

(odgovor članu leda)
Neposredna povezava do sporočila: 3661
18.3.2009 9:48:21   
lana17
Dobro jutro!

Se mal javim, da ne boste čist pozabile name. J spi in sem rekla, vse ostalo bo počakalo moram it mal na RR in vas pozdravit. Bom mal preletela vaše čveke, kolkr mi bo uspelo.

Drugač pa se je J začel obračat na trebuh.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ma mu je s fulom fajn, ko se pa naveliča začne pa tult, da se vsa hiša trese.user posted image Pri hrani smo več al manj na istem. Mi je včeraj ratal, da sem mu tri žličke bučk poturila, pol sem mu pa še kašo mogla, da je vidu, da ni več bučk. Je tak usta tiščal skupaj.user posted image Bo pač trajal mal dlje.

Nikoli ne kažite otroku česa, kar ni mogoče videti. Ko razmišljate, kaj bi bilo zanj koristno, ko bo starejši, govorite o tistem, kar je lahko koristno sedaj.
Rousseau

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 3662
18.3.2009 10:02:26   
lana17
Za bolne škratke  veliki user posted image user posted image user posted image user posted image in čim prej se pozdravite.

Nikoli ne kažite otroku česa, kar ni mogoče videti. Ko razmišljate, kaj bi bilo zanj koristno, ko bo starejši, govorite o tistem, kar je lahko koristno sedaj.
Rousseau

(odgovor članu lana17)
Neposredna povezava do sporočila: 3663
18.3.2009 10:33:52   
Olivija*
Pozdravljene!

Tudi jaz se oglašam zelo na hitro. Malo sem vas preletela, vsega pa nisem uspela prebrat. Vsem bolančkom želim, da čimprej ozdravijo user posted image user posted image user posted image

Glede avtosedeža ne vem, če je sploh smiselno imeti isofix. Pri lupinici ga imamo, ker jo dajemo ves čas v avto in iz njega in je res praktično. Ampak avtosedež ostane v avtu, vzameš le otroka ven, če prav razumem user posted image Torej je isofix brezveze, razen če res seliš sedež iz enega avta v drugega vsak dan.

Jazzy, zelo vesela sem zate in za Lijo, da dobro napredujeta. Tudi midve sva prenehali z dojenjem ( na njeno željo!). Sicer pogrešam tisto cartanje, ampak zadnje tedne je bilo med dojenjem ves čas dretje, ne pa cartanje user posted image user posted image

Naša miška se še vedno ne obrača. Ji je pa ful všeč, če ji jaz pomagam toliko, da se obrne in se ful smeji zraven... Jutri bo stara pol leta in bi že bil čas, da začne sama malce telovedit.

Včeraj smo bile spet "same babe" na tortici in čveku, ki se je zavlekel kar pozno. Zjutraj ob pol osmih sem še sladko spala, ko me je začela ta mala praskat po roki (verjetno je ona mislila, da me boža) in ko sem odprla oči, je gledala vame kot kak čukec in potrpežljivo čakala, da se zbudim. Joj, kako sem srečna, da jo imam in da je točno taka, kot je user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lana17)
Neposredna povezava do sporočila: 3664
18.3.2009 10:39:38   
anchy82
kaj kuhate danes za kosilo???user posted image Idejo rabim....user posted image

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 3665
18.3.2009 11:25:35   
meta21
Ideje za kosilo: čufti v omaki in pire; zelje, matevž in pečenica, tortilije in solata; slivovi smoki; zelenjavno mesna omaka in svaljki; špinača, pire in hrenovka... Nekaj se boš že spomnilauser posted image

Drugače sem pa jaz mojemu dragemu začela malo diplomo skup spravljat in prav čutim, kako se moje zarjavele sive celice iščejo in razgibavajo...kar malo boliuser posted image

(odgovor članu anchy82)
Neposredna povezava do sporočila: 3666
18.3.2009 11:30:16   
meta21
Mi GH uvajamo dokaj BP samo en problem imam. Zjutraj in zvečer poje flašo aptamila, dopoldne sadje, za kosilo zelenjavo in popoldne riževo kašico. Vse lepo in prav, večinoma prav lepo je in široko odpira usta, le pri riževi kašici, ki jo ima še najraje se začen popolnoma vsak dan dret, da je kar violičen v obraz. Včesih že po 3 žlicah, včasih proti koncu ampak mislim, da se še ni zgodilo, da bi v miru pojedel. Kar naenkrat začne kričat. Zato mamo danes eksperiment-bo dopoldne dobil rižkota in popoldne sadje, da vidim, če je problem v vrsti hrane al v času hranjenja. Bom poročala...

Aja, lulček je še vedeno rdeč čeprav ni videt, da bi ga pretirano motilo.

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 3667
18.3.2009 13:02:14   
Jazzy1
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija*

Včeraj smo bile spet "same babe" na tortici in čveku, ki se je zavlekel kar pozno. Zjutraj ob pol osmih sem še sladko spala, ko me je začela ta mala praskat po roki (verjetno je ona mislila, da me boža) in ko sem odprla oči, je gledala vame kot kak čukec in potrpežljivo čakala, da se zbudim. Joj, kako sem srečna, da jo imam in da je točno taka, kot je user posted image user posted image user posted image

IIiiiiii, lepo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 3668
18.3.2009 13:56:09   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: meta21

Mi GH uvajamo dokaj BP samo en problem imam. Zjutraj in zvečer poje flašo aptamila, dopoldne sadje, za kosilo zelenjavo in popoldne riževo kašico. Vse lepo in prav, večinoma prav lepo je in široko odpira usta, le pri riževi kašici, ki jo ima še najraje se začen popolnoma vsak dan dret, da je kar violičen v obraz. Včesih že po 3 žlicah, včasih proti koncu ampak mislim, da se še ni zgodilo, da bi v miru pojedel. Kar naenkrat začne kričat. Zato mamo danes eksperiment-bo dopoldne dobil rižkota in popoldne sadje, da vidim, če je problem v vrsti hrane al v času hranjenja. Bom poročala...

Aja, lulček je še vedeno rdeč čeprav ni videt, da bi ga pretirano motilo.

....mi imamo podobno hranjenje..... kar se tiče kašice..jaz sem tej mlečni hippovi primešala od humane jabolko...., ki se pripravlja na 3 načine.....je v osnovi brez mlečna....  pa ima raje to kot samo mlečno....

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 3669
18.3.2009 13:57:59   
gold fish
mty - si dobila zsuser posted image ..

...sem ti včeraj kar nekaj napisala...pa je zmanjkalo elektrike...laptop je delaluser posted image ..ruter pa ne večuser posted image ..zdaj pa ne vem al sem bla dovolj hitra al neuser posted image

...sem pa ugotovila, da je kar praktično, če zvečer sfali elektrike.....se kar spat spravimouser posted image

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 3670
18.3.2009 15:04:45   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: anchy82

Mi imamo pa hud bronhitisuser posted image user posted image user posted image , tak da delaj kar po navodilih P, da bo čimprej zdrava tvoja pupika!

Mi smo tudi to noč le dobro spali - samo 1x se je Vita zbudila, zjutraj je pa revčka tako kašljala, da mi je šlo kar na user posted image ! Jutri imamo spet kontrolo pri P, pa bom tudi sama vprašala za pumpico - mi je zadnjič ni daluser posted image !

Hvala vsem za user posted image , user posted image za Vito!user posted image

kako to misliš, hud bronhitis pa brez zdravil user posted image  Pri bronhitisu gre za zoženje (obstrukcijo) dihalnih poti in pade kisik v krvi. To je lahko zelo nevarno, kaže se najprej s kašljem, kasneje s pospešenim dihanjem, pri nas gre tako daleč, da bubi sploh govorit ne more več. Zajema sapo na sredini besed user posted image .
Pa značilen pisk se sliši ob koncu izdiha.

Če otrok kašlja, to še ni nujno bronhitis.

Če pa je bronhitis, pa rabi zdravila. Protivnetna in za širjenje dihal. Bubi dobi včasih tudi antibiotik, da se hitreje vnetja reši user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu anchy82)
Neposredna povezava do sporočila: 3671
18.3.2009 15:04:47   
*bubi*

Zjutraj ob pol osmih sem še sladko spala, ko me je začela ta mala praskat po roki (verjetno je ona mislila, da me boža) in ko sem odprla oči, je gledala vame kot kak čukec in potrpežljivo čakala, da se zbudim. Joj, kako sem srečna, da jo imam in da je točno taka, kot je user posted image user posted image user posted image

to je tudi meni nekaj najlepšega user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 3672
18.3.2009 16:27:15   
Virtualna
...Joj, kako sem srečna, da jo imam in da je točno taka, kot je...

user posted image    user posted image

16.6.2009 dobili prvi zobek ...

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 3673
18.3.2009 16:30:17   
meta21
Dopoldnaski eksperiment (riževa kašica namesto sadja) se je končal s kričanjem. Pojedel je približno pol potem pa je začel jokat...vsakič, ko sem mu dala žlico v usta je nehal, pojedel in spet začel kričat. In zdaj sklepam, da riževo kašico enostavno obožuje in da mu jo jaz prepočasi v usta nosim al kajuser posted image . Bomo vidli kaj bo pri pop malici (sadje namesto rižkota). A je možno, da sem zaj...., ker sem mu na začetku dajala riževo kašico po flaši z luknjo za GH in je hitreje teklo? Sicer je potem kar nekaj časa že jedel po žlički preden se je začel vsakodnevno dret... Me je že kar strah hranjenjauser posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3674
18.3.2009 16:34:39   
meta21

Zjutraj ob pol osmih sem še sladko spala, ko me je začela ta mala praskat po roki (verjetno je ona mislila, da me boža) in ko sem odprla oči, je gledala vame kot kak čukec in potrpežljivo čakala, da se zbudim. Joj, kako sem srečna, da jo imam in da je točno taka, kot je user posted image user posted image user posted image

Kak lepo... A ni lepo bit mama?

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 3675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?