|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  161 162 [163] 164 165   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2009 - III. del
18.3.2009 14:43:21   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: Nalini

IZVIRNO SPOROČILO: detelja

za "tečne" nosečke v nosečnosti, a ne?...user posted image user posted image user posted image   

,kdo je te tečen user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ........?
a me nosečke user posted image

hehe,.... to je kar pogosta beseda v nosečnosti .... tečnauser posted image

ja, pa itak rečejo moški vedno, da smo tečne...moj pravi, da sem pred m tečna, da sem zdaj tečna, da sem takrat in potem in zatem in med tem...vedno tečna...a, da bi pa rekel, kdo me do tega pripelje to pa neuser posted image user posted image user posted image  itak so ali hormoni ali luft, ali vreme...nekdo je že kriv...samo oni niso nič kriv in nič tečniuser posted image user posted image user posted image  me zanima kako bo kaj ko bo user posted image  doma

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu Nalini)
Neposredna povezava do sporočila: 4051
18.3.2009 14:58:13   
Nalini

za "tečne" nosečke v nosečnosti, a ne?...user posted image user posted image user posted image   

,kdo je te tečen user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ........?

ja, pa itak rečejo moški vedno, da smo tečne...moj pravi, da sem pred m tečna, da sem zdaj tečna, da sem takrat in potem in zatem in med tem...vedno tečna...a, da bi pa rekel, kdo me do tega pripelje to pa neuser posted image user posted image user posted image  itak so ali hormoni ali luft, ali vreme...nekdo je že kriv...samo oni niso nič kriv in nič tečniuser posted image user posted image user posted image  me zanima kako bo kaj ko bo user posted image  doma

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

a v soboto zjutraj boš tudi tečna user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 4052
18.3.2009 15:14:47   
detelja

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

a v soboto zjutraj boš tudi tečna user posted image user posted image user posted image user posted image

če ne bom dobila kar želim itak, da bom...pa to huda tečkauser posted image user posted image user posted image user posted image

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

(odgovor članu Nalini)
Neposredna povezava do sporočila: 4053
18.3.2009 15:16:12   
detelja
kje pa so danes vse???? a so vse tako utrujene od včerajšnje moje fešteuser posted image user posted image user posted image  ali so se ga tako napile ali pa so odpeljalje pomočnike domov sedaj pa je feštauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 4054
18.3.2009 15:35:09   
Nalini

kje pa so danes vse???? a so vse tako utrujene od včerajšnje moje fešteuser posted image user posted image user posted image  ali so se ga tako napile ali pa so odpeljalje pomočnike domov sedaj pa je feštauser posted image user posted image user posted image user posted image

nimam pojmauser posted image .... zgleda, da jim dogajauser posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 4055
18.3.2009 15:36:54   
Nalini
.... res me zanima katera bo naslednja šla v rim ...user posted image user posted image user posted image user posted image
.... april se hitro bližauser posted image .... še malo, še malo .....user posted image

(odgovor članu Nalini)
Neposredna povezava do sporočila: 4056
18.3.2009 15:50:21   
detelja

.... res me zanima katera bo naslednja šla v rim ...user posted image user posted image user posted image user posted image
.... april se hitro bližauser posted image .... še malo, še malo .....user posted image

hmmm, to je dobro vprašanje...lahko pa bo šla prva tista, ki najmanj pričakuje zadanja pa tista, katera si med prvimi želit it...meni je rekla, da če bom od petka dalje dosti migala se zna zgodit, da zelo hitro...ampak, če tako poslušaš so ene odprte 3 cm pa ne gredo rodit, mine še mesec pa še nič konkretnega....to je ful različno...to pa je res v božjih rokahuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nalini)
Neposredna povezava do sporočila: 4057
18.3.2009 15:57:32   
Pat74
IZVIRNO SPOROČILO: nmag
Pat kam si šla po peno za košek?Jaz jo tudi rabim.

Kupla sem jo v Merkurju za Bežigradom, v bližini bivše Astre, zgoraj nad Merkurjem je ena kolesarska trgovina. Je pa šit to, ker ti je ne zrežejo, pa še samo velikost 2X2 m imajo, stane 28 evrov, tako mi je bilo kar malo žal, da sva jo vzela, saj si jo lahko prek Zibke naročiš za 20 evrov, pa samo mere jim sporočiš. No, bom pa 1m porabla za blazino za na tla.

Banjica/čebriček: definitivno banjica! Tudi mi redno prakticiramo balkonsko kopanje in skupinsko kopanje obeh punc - mala in velika banja.

Kaj za umivanje ritke? Na potovanjih in okoli na sprehodih absolutno robčki ala Nivea ipd., doma v začetku vata in voda, pa se mi zdi, da smo tudi kar hitro prešaltali na robčke za rito.

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 4058
18.3.2009 16:20:36   
Tabletka dOr

Sem lih premišljevala, kje so vseuser posted image  al se sončkajo al pa likajo 100% na uro

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 4059
18.3.2009 16:24:38   
janja*
O tem,da smo tečne bi se pa dal pogovarjat,samo ni vredno.

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 4060
18.3.2009 16:32:24   
sonček85
tabletka.sem uredila hvala ,zgoraj sem pa že zupancdam odgovorila tko da nebi še 1x pisla,pa si preberiuser posted image user posted image user posted image

detelja:ja res je da smo ženske tečne ,če ne dobimo za to pa si res deci ne pridejo gor da so krivi samiuser posted image user posted image user posted image ja ti kr napadi pa četudi greš kr rodituser posted image user posted image user posted image

štorkljica:po moje je dobila user posted image user posted image user posted image user posted image
nena lena.dobrodošla v klubu lažnih popadkovuser posted image user posted image user posted image
no vidiš pa je le ta tečni lekarnar naredil tudi nekaj dobregauser posted image

evo kot sem že napisala smo vse uredili-rekla je da dobim dve odločbe najprej eno to za 105 dni in paket  potem pa še eno  za nadaljno ,prijazna gospa kjer sva šla uredit priznanje očetovstva mi je rekla naj dam to potrdilo v materinsko in ko pridejo uno v P izpisat naj ji povem da imam to že urejeno in da potem za otr.doklade imam pa čas po rojstvu 90 dni da pridem uredit.user posted image
potem sva šla pa seveda še atijeve dinarčke zapravljat ker je bil danes pay dayuser posted image user posted image user posted image sva šla malo fasngo nabavtuser posted image user posted image user posted image sem si nakupla sadjauser posted image

zdaj sem pa sama je dragi šel nekam  in mali veselo miga ,da mi ves trebuh premika ,jaz pa tko vesela,sem mu danes že privoščla gosti sokec s smetano k sva šla z dragim na pijačko,čokoladico rum ploščica in je po moje zato tko veseluser posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Tabletka dOr)
Neposredna povezava do sporočila: 4061
18.3.2009 16:32:25   
Tabletka dOr
Detelja, a si tole uporabila za svoj odtis user posted image

http://www.soncek.si/si/baby-art-belly-kit-i12907.shtml

(odgovor članu janja*)
Neposredna povezava do sporočila: 4062
18.3.2009 16:32:26   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: zupancdam

IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

tko zdaj grem pa na CSD urejat papirje in vam potem poročam če je bila ta tečna gospa danes spet tečnauser posted image user posted image user posted image

upam ,da ne in da vse uredimouser posted image user posted image

papa
Upam, da nebo tečna, ta presneta baba , dobr da sem že vse uredila, pa da jo ne vidim nekaj časa, lepo uredi  vse!

zupi ,hvala ,je bila danes tko prijazna ,da sva se z mojim kr čudla,vse je lepo razložla in povedala in tudi za priznanje očetovstva nama je povedala kam moraš it k je zdaj drugje in nova delavka in  tudi povedala kdaj naj moj prinese paprije za očt.dopust

Res je bila prijazna

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu zupancdam)
Neposredna povezava do sporočila: 4063
18.3.2009 16:33:16   
Tabletka dOr

tko zdaj grem pa na CSD urejat papirje in vam potem poročam če je bila ta tečna gospa danes spet tečnauser posted image user posted image user posted image

papa
Upam, da nebo tečna, ta presneta baba , dobr da sem že vse uredila, pa da jo ne vidim nekaj časa, lepo uredi  vse!

zupi ,hvala ,je bila danes tko prijazna ,da sva se z mojim kr čudla,vse je lepo razložla in povedala in tudi za priznanje očetovstva nama je povedala kam moraš it k je zdaj drugje in nova delavka in  tudi povedala kdaj naj moj prinese paprije za očt.dopust

Res je bila prijazna

Očitno vpliv user posted image ali pa sončka user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4064
18.3.2009 16:39:07   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: Tabletka dOr

jaz sem to videla na pošti pri nas prodajajo in je full dobro ,bom kupila če ne bom dobila za darilo da naredimo uno k je prav oblika nogiceuser posted image user posted image user posted image k daš nogico v neko barvno maso in potem zliješ ta kit notri pa pustiš pol h IN JE tko cela lepa nogica ali rokicauser posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

Neposredna povezava do sporočila: 4065
18.3.2009 16:39:54   
sonček85

papa

Res je bila prijazna

Očitno vpliv user posted image ali pa sončka user posted image
ja kaj pa vem po moje prej prvo,ker takrat k sem šla prvič je bil tudi tko lep sonček,al pa je plačo dobila tko k moj in je bila veselauser posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

Neposredna povezava do sporočila: 4066
18.3.2009 16:46:34   
Tabletka dOr

jaz sem to videla na pošti pri nas prodajajo in je full dobro ,bom kupila če ne bom dobila za darilo da naredimo uno k je prav oblika nogiceuser posted image user posted image user posted image k daš nogico v neko barvno maso in potem zliješ ta kit notri pa pustiš pol h IN JE tko cela lepa nogica ali rokicauser posted image user posted image

Jaz sem čist očarana, mi bomo tudi naredili nogico in rokico user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4067
18.3.2009 16:51:49   
sonček85

Jaz sem čist očarana, mi bomo tudi naredili nogico in rokico user posted image
a ni full cart,jaz sem tko navdušenauser posted image user posted image user posted image pa je večni spomin ,pol jo pa še lahko ko se res ornk posuši premažeš z lakom ,da sem lepo prah dol briše   ,če jo imaš kje tak da se veliko nabira,no ko se tak vsepovsod ta vrag nabereuser posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

Neposredna povezava do sporočila: 4068
18.3.2009 16:53:19   
sonček85
kje pa ste zdaj vse,na prelepem sončku-saj prav ,potem k pa mene ne bo boste pa spet čvekale čveke čvekasteuser posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4069
18.3.2009 17:05:21   
janja*
Sonček85 sej jest sem tle,samo delam oziroma pregledujem domačo nalogo(groza).
Zdaj je še najlepše,ko je v trebuščku,ki nas  še ne more sekirat.Včasih sem bolj utrujena od tega kaj mora kdo narest kot pa od tega kar naredim sama.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4070
18.3.2009 17:06:18   
simonaa
jaz tudi še tukaj v enem kosuuser posted image

(odgovor članu janja*)
Neposredna povezava do sporočila: 4071
18.3.2009 17:06:52   
janja*
Sonček85 jest sploh ne morem dolgo hoditi,ker me tako dol tišči,saj imam občutek,da je moj buši težek 10 kg.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4072
18.3.2009 17:11:24   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: janja*

Sonček85 sej jest sem tle,samo delam oziroma pregledujem domačo nalogo(groza).
Zdaj je še najlepše,ko je v trebuščku,ki nas  še ne more sekirat.Včasih sem bolj utrujena od tega kaj mora kdo narest kot pa od tega kar naredim sama.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image prav imaš.Jaz sem pa opazila da dolgo ne morem sedetiuser posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu janja*)
Neposredna povezava do sporočila: 4073
18.3.2009 17:12:28   
sonček85
grem jest toffifeeuser posted image user posted image user posted image user posted image mmmmmmmmm more mali dobit malo sladkegauser posted image user posted image user posted image po moje bolj mami user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4074
18.3.2009 17:13:21   
janja*
Sonček85 tudi sedeti ne morem dolgo.Najboljši položaj je na levem boku.Pa kakšnega pomočnika bi rabla za masažo.user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  161 162 [163] 164 165   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  161 162 [163] 164 165   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?