Manca750
|
No, kdorkoli je že imel izkušnje z uvozom in pa postavljanju cen, bo takšno razliko razumel. Sama sem delala v podjetju, ki se je s tem ukvarjalo. Nemogoče je imeti issto ceno, kot v deželi, kjer je veliko konkurence in visok standard. Anglija, nemčija, italija ... ipd po evropi, kjer je vse ceneje kot pri nas, saj je tako velika ponudba. Strroški uvoza, biti ekskluziva, skladiščenje, transport, pakiranje, prodaja, zaposleni, ... ne vem, kar nabiralo se je. Tako da to čisto zastopim in se s tem ne ubadam, zakaj takšne cene. Sem tudi sama skeptik po naravi in sem primerjala kvaliteto s cenami drugih izdelkov, ki imajo takšno ali še višjo ceno in ne morem primerjati. Pa se sploh ne postavljam v bran nobenemu, le iz izkušenj vem, kako to gre. Slovenija ima itak zasoljene cene. Smo balkanska švica. Cene visoke kot v švici, standard kot drugje na balkanu. Povsod.. pri hrani, tehniki, nepremičnine, avtomobilizem, .... Osebno sem nad kremo navdušena, ni pa edina ... uporabljam še kar nekaj drugih krem (Weleda npr.) in sem tudi zadovoljna. Ampak sestavine so me prepričale. In ritka naših dveh tudi :) Pa pustimo to, da ne bo preveč reklame. Raje mi povejte, kolikokrat na dan zamenjate pleničko, kajti mene sodelavki prepričujeta, da jih moram menjati vsaj 6-8-krat na dan, jaz pa pravim, da je to preveč - oz. po potrebi seveda, ampak sem mnenja, da je komot zvečer nova in drži do jutra (mlajši je star 6 mesecev, tako da smo ta hudo že dali skozi). Hvala vsem za izkušnje. IZVIRNO SPOROČILO: Katy78 Sem si pogledala tole spl. stran potem pa sem šla še na domačo angleško spl. stran Rawgaia, kjer imajo Vlažilno kremo za otroke in malčke za 12,50 funta, kar je ca. 13,50 EUR, naši pa prodajajo za 23,25 EUR. Mislim...
|