|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2009 - 3. del
18.3.2009 13:02:33   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

cveki bravo za podaljsanje bolniske.....dudi-VSE NAJBOLJSE ZA TVOJ PRAZNIK!!!ZELIM TI SRECE ZDRAVJA IN VSEGA KAR SI SAMA ZELIS!!

katmat: ne jaz PETRAZG je dobila podalšano bolniškouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KatMat)
  Neposredna povezava do sporočila: 3376
18.3.2009 13:03:06   
Dudica1
HVALA katmat...user posted image
si si postregla šampanjčka in tortico???user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 3377
18.3.2009 13:05:58   
KatMat
AJA. sorci cveki...bravo petra...

dudi...premal alkohola!!!!hvala za tortico

sem glih od dohtarja...pa nc ne vem...ce ne bi blo unga strica k je novo masinom prpelu tam je tud vidla nebi...tko mi jo je vsaj pokazala...popkovino ima ze ovito okoli vratu...

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3378
18.3.2009 13:07:28   
Dudica1

sem glih od dohtarja...pa nc ne vem...ce ne bi blo unga strica k je novo masinom prpelu tam je tud vidla nebi...tko mi jo je vsaj pokazala...popkovino ima ze ovito okoli vratu...

ma dost alkota ma zate...user posted image
ej to pa tud mene muč že skoz kje ima popkovino...user posted image ...

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 3379
18.3.2009 13:09:55   
Anonimen

ojej! pa se da to uredit al bojo šele pr poroduuser posted image

(odgovor članu KatMat)
  Neposredna povezava do sporočila: 3380
18.3.2009 13:14:32   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30

Baje se malčki lahko sami v popkovino dostikrat zavijejo in se potem tudi odvijejo... Ni nič rečeno, da jo bo imela tudi pri porodu tako ovito.

Jaz raje vidim, da mi takih stvari ne govorijo, ker pol bi bila čisto živčnauser posted image

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3381
18.3.2009 13:16:25   
KatMat
JAH NC NE VEM...sploh zvedla nebi ce nebi nove masine prpelal pa da mi na kolenih prosila naj mi naredijo eno 3 d slikco...pa se ne zna z masino delat pa je un zravn laju kaj naj dela....je poskusala obraz not dobit in je pol vidla da ma popkovino ovito okoli vratu...
tak da  ne vem...a cem it se na samoplacnisko kam da mi kej povejo

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3382
18.3.2009 13:17:34   
elyy
sej bom vprašala za dopust...sej js nism lih mela planeran kdaj nj grem na bolniško d bi lohka pol ga prej kr koristla..sej veš kako je to v trgovinah...pa takoj nimajo delavcev pa nevem kva...
sej d pa kšnga zajebejo so takoj zato...d pa kej dobrga to pa ne!

ej zdj sm mau ležala pa se sprehajala..pa će spet isto;že od 9h zutri me tok neki čist spodi tok potiska da mi nč več nepomaga niti ležat**
zdj me je pa res skrbet začel zato k zdj nazadnje k sm bla na pregledu je zdravnica rekla d je beybi že čist spuščen..in sploh nevem kva nj*d nebom zdj G. klicala za brezveze?
kva mi predlagaš?
lp 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3383
18.3.2009 13:18:08   
KatMat
nisem zivcna ampak kaj ko nic ne vem...rekla mi je naj ne skrbim....ce nebi prosila za slikco bi mi pogledala sam izvide od urina pa poslal dam....se papirje za porodnisko pa za resilca mi je pozabla dat

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 3384
18.3.2009 13:22:37   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: elyy

sej bom vprašala za dopust...sej js nism lih mela planeran kdaj nj grem na bolniško d bi lohka pol ga prej kr koristla..sej veš kako je to v trgovinah...pa takoj nimajo delavcev pa nevem kva...

ej zdj sm mau ležala pa se sprehajala..pa će spet isto;že od 9h zutri me tok neki čist spodi tok potiska da mi nč več nepomaga niti ležat**
zdj me je pa res skrbet začel zato k zdj nazadnje k sm bla na pregledu je zdravnica rekla d je beybi že čist spuščen..in sploh nevem kva nj*d nebom zdj G. klicala za brezveze?
kva mi predlagaš?
lp 

pomklič G. in ji povej da te ful boli, da slučajno niso popadki? ker jz sem takrat mela ful hude bolečine k mi je posteljica odstopila  in to glih tm spod k hudič me je bolelo, mi ni nič pomagalo, jz bi na tvojem mestu poklicala G. in jo vprašala kaj naj naredimuser posted image

(odgovor članu elyy)
  Neposredna povezava do sporočila: 3385
18.3.2009 13:24:01   
KatMat
IZVIRNO SPOROČILO: elyy

kva mi predlagaš?
lp 

POKLICI PORODNISNICO...

(odgovor članu elyy)
Neposredna povezava do sporočila: 3386
18.3.2009 13:25:27   
pokica_
Končno da malo zadiham z vami spet! user posted image Sem cunje še obesla vn, pa posteljnino do konca preoblekla, zdaj pa sopem kot user posted image

Pol me še sam sesanje dans čaka, pa sem finiširala! user posted image  
elyy, jst bi tud na tvojem mestu poklicala P, vprašaj če je to normalno, al se naj raj tam zglasiš. Tako sem jst nazadnje naredla, pa hvala bogu da sem še klicala zadnji cajt! user posted image  Vse dobro ti želim!

< Sporočilo je popravil pokica_ -- 18.3.2009 13:26:55 >

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 3387
18.3.2009 13:26:43   
Dudica1
elyy pokliči ali pa kr pejt se v P pokazat...ne čakaj!!!...pa sporoči nam dobre novice...

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 3388
18.3.2009 13:27:26   
KatMat
mene pa tok zob boli...joj...mi je ponoc kr bula zrasla...pomoje sem si ucer ranila dlesen z enim starim kruhom...dons se pa zbudim pa cutim neki pritisk pa se pogledam u spegu pa vidm bulo polno krvi...in kokr ugriznem me zaboli...sej sam zob me ne

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 3389
18.3.2009 13:33:02   
AKP
Cveka ponavadi dobi Advantan. Si pa občasno od moža sposodi Elocom in se mogoče 3x namaže pa ji izgine. Zdaj smo ugotovili, da ji najbolj pomaga če se po tuširanju namaže z otroškim oljem. Pomaga ji tudi črni bazen v Moravskih toplicah in morje. Na srečo pa se ji pojavi edino na desnem stopalu, ko pa je bila mala pa se ji je pojavilo na obrazu. Zdaj se poslavljam. Prihaja preostanek družine in ne bo več časa za računalnik. 

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 3390
18.3.2009 13:34:46   
zoja10
ojla hoj, jst nazaj... sm šla še mal po trgovincah sm si barvo za lase kupla (rjavo) pa še neki malenkosti...
modrc za dojenje....nej mi katera že izkušena pove...jo st mam 85 c kupla sem pa 85 d... a je tkul????

pr zobarju plačala za celotno zdravljenje zoba 400 eur....user posted image user posted image user posted image user posted image .....hudič frdaman zdej bo pa na dopustu z mojim dnarjem uživala... jst pa vsak dan po novem 1 uro zobe peremuser posted image
no sej če bi čakala na zdr kartico bi pa mogoč lih 2012 pršla na vrsto vsa škrbasta..user posted image

uživajte sonček

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 3391
18.3.2009 13:35:40   
pokica_
Boga KatMatuser posted image . Kaj pa če bi si nabavla v lekarni kaj za dlesni, kako mazilo?

(odgovor članu AKP)
Neposredna povezava do sporočila: 3392
18.3.2009 13:42:21   
Dudica1
ja jaz sm bla danes pri zobarju za spremembo da me ni nč bolel...user posted image

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 3393
18.3.2009 13:45:29   
Anonimen

mene pa tok zob boli...joj...mi je ponoc kr bula zrasla...pomoje sem si ucer ranila dlesen z enim starim kruhom...dons se pa zbudim pa cutim neki pritisk pa se pogledam u spegu pa vidm bulo polno krvi...in kokr ugriznem me zaboli...sej sam zob me ne

mogoče je pa samo rana, probi predrt če ne pa k zobarju da pogleda

(odgovor članu KatMat)
  Neposredna povezava do sporočila: 3394
18.3.2009 13:49:58   
JAPE
Se opravičujem, ker takole vdiram v temo, ampak mogoče katero zanima...
imam čisto novo knjigo "Velika knjiga o dojenčku" in "Nega matere in otroka"
Če katero zanima naj piše na zs.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3395
18.3.2009 13:50:50   
Tanja_
Hej punce!
Še z moje strani!
Sem vidla, da sm kr s seznama obsegov padlauser posted image No, mam dons frišne podatke. noseča točno 30 tednov, kile +7,2, obseg 82 cm. Mabnj kot zadnjič, najbž zato k je dete že na glavo obrnjeno. Al pa azto, k sm dons zjutrej merila, zadnjič pa zvečer.

Dudica VSE NAJBOLJŠE!Sreče, zdravja, ljubezni in seveda laheeeekkkk porod ti želim!

krči jaz tud jemljem Magnesol, pa jih vseen mam. In mi je zanč ena gospa svetovala, nja dam nogo na hladna tla, ko me zagrab. In res deluje.
Voziček- imamo Mutsy 4 riderja

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3396
18.3.2009 14:14:52   
elyy
**no punce prej sm klicala svojo G in pač dela zjutri tko d jo nism dobila,zato sm res klicala v P v sprejemno(prašala me je če otroka normaln čutm,pa če mam trd trebuh) in mi je rekla d je to čist normaln da se maternica krč zato k otrok raste in d se bo to pogosto dogajal..

upam d res ni hudga...sej je možn d je zard tega k sm zjutri šla na SCD in v ZD pa sm ful velk krog nardila peš tok zgodi!
sej enkrat poneha pol že spet začne..mism za znort,tak filing je čudn pa še skos me lulat tišči!pomoje še sama paniko delam...sej bom vidla kako bo dokler moj nepride iz službe..če me bo do večera še bolel bom že spet poklicala pa se napotla na pregled,drgač bom pa itak svojo G jutr poklicala!!

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3397
18.3.2009 14:24:10   
pokica_
elyy, sigurno bo vse dobro, nič skrbet! Meni je G na zadnjem pregledu, ko sem bila v bolnišničnem oddelku zarad skorajšnjega prezgodnjega poroda rekel, da je normalno, da me zaboli spodaj tudi do 10x na dan, ker se maternica krči in širi(se počasi pripravlja na porod) in zato tudi otrdeva. Je pa priporočljivo takrat raje počivat, kot pa vzet Spasmex. No jst jih itak moram jest 3x dnevno, ker mi samo počivanje in magnesol nebi pomagala zadost.
Držim pesti, da se bo stanje umirilo! Pa počivat pejt, ne sedet za rač. user posted image

(odgovor članu elyy)
Neposredna povezava do sporočila: 3398
18.3.2009 14:36:32   
Dudica1

user posted image

1.     AKP                                                                             122 cm
2.     mani2                                                                          114 cm
3.     leela, KatMat                                                               113 cm
4.     petra a                                                                        111 cm
5.     Lalica1                                                                         110 cm
6.     cveka30                                                                       109 cm
7.     zmajama, meduzica, k.tja                                            107 cm
8.     mayflower, maja1488                                                  106 cm
9.     elyy                                                                              105 cm
10.   Chiara82, Biba Maja, andrejka, Petrazg, Blueeyes      104 cm
11.   peneja                                                                         103 cm
12.   christiana21, pokica_                                                   102 cm
13.   dito, dudica1, copka                                                    100 cm
14.   ledenka                                                                        99 cm
15.   Oliveoyl, lunica77                                                         98 cm
16.   vanilla, mary12                                                             97 cm
17.   U_SURDI, palacinka                                                      96 cm
18.   Hanaja                                                                          94 cm
19.   lake, lananai                                                                 95 cm
20.   miška 82                                                                       90 cm
21.   BarbyD                                                                          88 cm
22.   masi                                                                              86 cm
23.   Tanja_                                                                          82 cm

user posted image

< Sporočilo je popravil Dudica1 -- 18.3.2009 14:37:11 >

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3399
18.3.2009 14:38:30   
Dudica1
tanja evo dodana pa oprosti k sm te zgubila nekje...user posted image ...pa hvala za čestitke

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?