|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   KOLIKOKRAT SEKSATE?
5.5.2005 10:55:06   
BOLHICA2004
mene pa zares zanima, kolikokrat seksate s svojimi moži, partnerji? Vsi tako radi pretiravajo in lažejo okrog tega, ve/vi pa ste anonimne/i in me resnično zanima, če po RESNICI poveste kolikokrat na mesec?

Jaz vam odkrito povem, da sva z možem skupaj 7 let in seksava le dvakrat na mesec. Meni se to zdi malo in njemu menda tudi, a enostavno nobenemu zvečer ni. Ali eden zaspi pred TV, ali se drugi slabo počuti, ali sva oba nezainteresirana. Imava malega otroka, ki nama vzame veliko energije, a to še ni izgovor. Ko pa seksava, pa je tako fajn, da sva oba dobre volje in bi kar vsak dan, pa se zgodba spet ponovi....

Kolikokrat na mesec pa vi?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   KOLIKOKRAT SEKSATE?
5.5.2005 10:56:50   
miša1
Bore malo 1x

(odgovor članu BOLHICA2004)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   KOLIKOKRAT SEKSATE?
5.5.2005 10:56:59   
Tjula
Na MESEC?:zmeden:

Neposredna povezava do sporočila: 3
   KOLIKOKRAT SEKSATE?
5.5.2005 10:59:19   
corfu
Ta zgodba mi je zelo znana. Zjutraj , ko se zbudiva, si obljubljana ne vem vse kakšne dogodivščine za zvečer, ko pa pride ta večer, sva utrujena, zaspana, največkrat se samo stisneva in zaspiva kot klade. Sicer pa tako, odvisno od dneva, meseca. Enkrat pet dni zaporedoma, drugič dvakrat na mesec, je pa tako kot ti praviš, potem ko enkrat ja, nama je žal zakaj se večkrat ne potrudiva, ko je pa tako lušno...ampak zgodba se ponovi, najbrž je to normalno.

Neposredna povezava do sporočila: 4
   KOLIKOKRAT SEKSATE?
5.5.2005 11:16:37   
urši*
ja čist odvisno, pomoje v povprečju ene 2-3x na teden, včasih pa tudi to ne!:love:

Neposredna povezava do sporočila: 5
   KOLIKOKRAT SEKSATE?
5.5.2005 11:18:17   
Joe
Z Jančiko sva enkrat (zaradi nesoglasij v številkah) na menstrualne koledarčke mesec ali dva označevala akcije.

Čeprav je bilo kdaj večkrat (2x) na dan in nekaj dni enako, je povprečje vendarle bilo 3-4x na teden! Torej pravzaprav vsak drugi dan enkrat.

Tako pravijo dejstva. Danes bi ne bilo pretirano drugače, morda 4-5x tedensko, več pa ne.

Neposredna povezava do sporočila: 6
   KOLIKOKRAT SEKSATE?
5.5.2005 11:44:08   
Erdbeere
Midva tako kot Joe in Jančika....odvisno od razpoloženja včasih en teden vsak dan ...pol pa mal pavze ampak v povprečju nekje 3-5x na teden

Neposredna povezava do sporočila: 7
   KOLIKOKRAT SEKSATE?
5.5.2005 11:47:17   
Joe
Mafalda, tvoj drugi odgovor ("Nisem vas vprašala...") mi je strašno všeč! Ne hecam se.

Neposredna povezava do sporočila: 8
   KOLIKOKRAT SEKSATE?
5.5.2005 11:49:52   
piščanc
pri enem otroku še gre, ker mali spi, kaj pa če imaš doma še nadebudno 4-letnico, ki ne spi več čez dan

no potem akcija pač ostane za tiste dni in ure, ko je mala v vrtcu ali zvečer ko že spi, ati ni v službi, mali spi, in seveda nisva preveč utrujena....

kar znese trenutno enkrat na teden ornk, parkrat pa na hitro :sloncek:

no nič me ne bi motilo, če bi večkrat našla čas, ah saj bo, otroci rastejo

Neposredna povezava do sporočila: 9
   KOLIKOKRAT SEKSATE?
5.5.2005 11:51:01   
Magi*
ja pa kaj vam je, da ste se na mafaldo spravle. tko kot je rekla, če je njima to OK, jima je OK. sploh pa se ne seksa zato, da partner/partnerka ne bo poiskal ljubice/ljubčka, pač pa zato, ker obema tako paše:love:.

ne bom pa razlagala kolkokrat to pri nas počnemo, ker nisva obremenjena s številkami. bi pa obema ustrezalo, če bi lahko večkrat. dokler je tamala v najini sobi je pač tako kot je. ima pač rahel spanec;) zato pa oba veva, da pridejo bolj živahni cajti.

Neposredna povezava do sporočila: 10
   KOLIKOKRAT SEKSATE?
5.5.2005 11:51:35   
Čiračara
kakor kdaj...Pred nosečnostjo nekje v povprečju 3-5x na teden, zdaj v nosečnosti pa nažalost nisem več tolk za akcijo:(...
Mafalda, to je vajina stvar a ne? Si pač samo povedala...
LP:sloncek:

Neposredna povezava do sporočila: 11
   KOLIKOKRAT SEKSATE?
5.5.2005 11:57:07   
Mina1
joj, joj ste pa eni hecni in tako:zmeden:.

Ja jaz pravim: kakor komu paše in tako kot si naredi, da mu je lepo. Enim paše več, drugim manj. Ljudje smo si različni. Pa niti pod razno ne mislim sedaj razlagati kako je pri nas, ker to nobenega prav nič ne briga:)-:)-:)-.

Pa radi se imejte/imejmo še naprej, le to šteje,

pa-pa Mina1

Neposredna povezava do sporočila: 12
   KOLIKOKRAT SEKSATE?
5.5.2005 12:01:13   
ZARA
No meni osebno paše manj...pa takrat kvalitetno!!!
Kolikokrat?? I lost counting...

Neposredna povezava do sporočila: 13
   KOLIKOKRAT SEKSATE?
5.5.2005 12:07:15   
mammy26
moj se včasih šali in reče, da očitno še prevečkrat.
Ne sedaj v nosečnosti mi res ne paše ne vem kako velikokrat, drugače pa kak nanese, včasih non stop, ko je le čas, včasih pa pridejo tudi sušni dnevi.

Neposredna povezava do sporočila: 14
   KOLIKOKRAT SEKSATE?
5.5.2005 12:13:27   
JASNA D
V vsakem primeru premalokrat. Krivda - preutrujenost. Tako moja kot moževa. Otroci bodo zrasli, kvaliteta in kvantiteta seksa pa tudi...

Jasna

Neposredna povezava do sporočila: 15
   KOLIKOKRAT SEKSATE?
5.5.2005 12:16:31   
Margareta
Midva sva pred nosecnostjo sexala ene dvakrat na teden, :sloncek: ceprav bi on vsak dan. Zdaj, ko sem pa ze taka kot triglav pa sploh ne morem vec:zmeden:, on je pa kako naj lepo napisem tolk potreben, da skoz jamra in mi govori, da mu bo j..... razgnalo. Jaz sem mu lepo rekla, naj se kar znajde, saj ima dve zdravi roki, pa se samo smeji. Se mi pa vcasih kar zasmili po resnici povedano.

Neposredna povezava do sporočila: 16
   KOLIKOKRAT SEKSATE?
5.5.2005 12:19:37   
karmy
dobr odgovor margareta.... :)-:)-

jzt tud ne bom govorila kako je... tud nobenga nič ne briga...9nebesa ... povem le da sm v nebesih...

Neposredna povezava do sporočila: 17
   KOLIKOKRAT SEKSATE?
5.5.2005 12:28:39   
karmy
wow... matematika, fizika v enem.. wow... :)-

Neposredna povezava do sporočila: 18
   KOLIKOKRAT SEKSATE?
5.5.2005 12:30:19   
Udb
X_Y_Z :)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)- da dol padeš!! :)-

Neposredna povezava do sporočila: 19
   KOLIKOKRAT SEKSATE?
5.5.2005 12:37:29   
Čiračara
Ojej:)-:)-:)-

Neposredna povezava do sporočila: 20
   KOLIKOKRAT SEKSATE?
5.5.2005 12:43:47   
pika74
dostkrat - ampak še zmer premalkrat

tega ni nikol zadost:sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:

Neposredna povezava do sporočila: 21
   KOLIKOKRAT SEKSATE?
5.5.2005 12:47:57   
Joe
Nisem se spravil nad mafaldo, od kod le to? Če bi se spravil nad koga, bi bilo dovolj jasno, mislim (a nimam tega namena; raje zaprem brskalnik). Tisti odgovor mi je zelo všeč.

Kdorkoli je že bil, ki je napisal drugo sporočilo pod vzdevkom mafalda, je smiselno napisal dober odgovor: na tej temi se naj ne sodi o pravilnosti, naj se raje kolikor mogoče natančno odgovori na začetno vprašanje. Kdor o tem ne želi dajati podatkov, naj samo bere ali zapre temo.

Neposredna povezava do sporočila: 22
   KOLIKOKRAT SEKSATE?
5.5.2005 13:03:52   
Magi*
ne, ne, ni bil Joe tisti, ki je rekel Mafaldi, naj se zamisli. saj je vseeno kdo, koga, kako in kaj. sam, če že, potem pa je treba bit vsaj natančen;)

zdaj pa uživajte v tem prekrasnem sivem dnevu.

Neposredna povezava do sporočila: 23
   KOLIKOKRAT SEKSATE?
5.5.2005 13:15:56   
Bejba
Me pa res zanima zakaj se vas večina skriva za drugim nicom, če imate vse tako fantastično spolno življenje.
Brez zamere punce, a se mi zdi da marsikatera močno pretirava tukajle - sedaj me pa kamenjajte :)-.

Neposredna povezava do sporočila: 24
   KOLIKOKRAT SEKSATE?
5.5.2005 13:19:55   
Anonimen
:bravo:po resnici povedano dvakrat do trikrat na mesec.od začetka pa skoraj vsak dan.pa naj katera pove da seksa tako pogosto kot prvo leto?tista laže.:bravo:

Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?