|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   oktobrčice
5.5.2005 10:30:46   
pi
Pozdravljne vse skupaj,
kar nekaj časa se nisem oglasila, saj imamo v službi tako norišnico, za znoret.
Počutim še kar vredu, razen zvečer sem grozno utrujena.
Komaj čakam jutri, ker imam pregled. Je tudi vam tako težko čakati preglede ? Jaz bi najraje vsak dan šla na UZ.
Komaj čakam da bosta brcala, da bom vsaj vedela da je vse ok.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   oktobrčice
5.5.2005 10:33:30   
Udb
pi, živjo!

Jaz imam pregled v torek in tudi komaj čakam!! Čeprav se mi zdi, da tokrat ne bo UZ. Mogoče je pri tebi drugače ker imaš dvojčke!
Moje počutje - super. Mam ful energije. Samo mozolji me grozno motijo!! Pa ponovno sem začela hoditi ponoči na WC.

Moj :duda: se je pa že javil!! Že dva dni zapored me je malo požgečkal po trebušku! Seveda zvečer, ko se uležem in umirim. Moj :love: komaj čaka, da ga bo tudi on čutil!! ;)

(odgovor članu pi)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   oktobrčice
5.5.2005 10:39:52   
soncek&luna
pozdravljene tudi z moje strani,
moram povedat, da se razen rahlih slabosti, ki so se pojavile sele sedaj v 16T in vecerne utrujenosti tudi pocutim zelo dobro. na forumu berem, da ze kar velik nosecnic cuti malcka...jaz se nic :(( , mogoce prezgodaj...
zal pa se moj dragi nic ne veseli z mano..stisnil rep med noge..bom morala nosecnost kar sama prebroditi

(odgovor članu pi)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   oktobrčice
5.5.2005 10:50:43   
Udb
sonček, ti nič ne zavidam situacije, ampak bolje da je spizdil - očitno ni pravi!! Saj bo šlo!!!

Tudi ti boš začutila :duda: - pravijo da enkrat do 22.tedna!

(odgovor članu pi)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   oktobrčice
5.5.2005 10:54:53   
nana 27
lep pozdravček,
pri meni pa slabosti ni več, razen , ko si zobe umivam. Pomagam si kar z otroško zobno pasto. Mene bol kilogramčki skrbijo. Pojem manj in bolj zdravo kot pred nosečnostjo, pa se mi nabirajo. Je možno, da bi mi zastajala voda? Mislim, da bom prstana dala kar na verižico, ker se mi prsti tako napihujejo, da ga sploh dol ne uspem spravit. Pa spim zanič, ker se moram vsaj dvakrat vmes zbudit, da grem lulat. Se tolažim, da me mali že sedaj dresira :)
Komaj čakam, da me mala/mala "požgečka".

Lep dan vam želim, čeprav dežek pada :rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu pi)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   oktobrčice
5.5.2005 10:56:04   
soncek&luna
tudi sama si ne zavidam...
se pa drugace veselim malcka, ki raste v meni in mi bo dal nov pogled na zivljenje...
bi pa ravno tako kot pi vsak dan bila na UZ, da bi gledala kako poskocen je malcek..komaj cakam, da me prvic poboza.

(odgovor članu pi)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   oktobrčice
5.5.2005 11:25:37   
cmokec
Jaz sem imela pregled včeraj in sem bila prav začudena, ker je bil vaginalni (15t 5/7). Ne vem zakaj, a je bil prav boleč. V urinu so mi najdli povečan delež bakterij, zato sem dobila svečke in Ursi čaj za pit - 2l na dan. Pregled urina imam ponovno čez en teden. UZ nisem imela.

Sem pa G. povedala, da že skoraj 1 teden čutim zvečer božanje otročka, pa mi skoraj ni verjel, ker je tako kmalu.

sonce&luna, :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu pi)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   oktobrčice
5.5.2005 11:26:21   
cmokec
Sem pozabila napisat, da je tehtnica v ambulanti čudežno pokazala 1kg manj, kot moja doma. Kako sem si oddahnila :)-:)-:)-

(odgovor članu pi)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   oktobrčice
5.5.2005 11:28:32   
Udb
CMOKEC, PRI MOJI g PA NIKOLI MANJ NE POKAŽE!! ;)

(odgovor članu pi)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   oktobrčice
5.5.2005 12:01:02   
soncek&luna
meni pa pokaze kar enako st. kg doma in pri G. drugace pa drzim tezo ze kak mesec ;)

(odgovor članu pi)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   oktobrčice
5.5.2005 12:01:37   
soncek&luna
cmocek, hvala za :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu pi)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   oktobrčice
5.5.2005 12:14:48   
soncek&luna
punce moje drage,
mislim, da se je zgodilo in mi je malcek pokazal svojo pozornost. sam ne vem ce je to to. cutim kot bi se me nekaj dotikalo s prstkom v trebuscku. vedno na istem mestu. je to to? ali me samo prebava daje? :zmeden:

(odgovor članu pi)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   oktobrčice
5.5.2005 12:15:52   
Udb
SONCEK - LAHKO JE OBOJE!! ;) sAJ V TEM JE PROBLEM - KER JE NA ZAČETKU TAKO NEŽNO da nisi ziher kaj je! Lahko bi pa bilo!!

(odgovor članu pi)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   oktobrčice
5.5.2005 13:16:48   
MojcaG
oj!

jaz sem se že kar navadila, da moram ponoči 2-3 krat lulat, zdaj je bolje, ko lahko nazaj zaspim! :) sem pa danes našla lubenico v trgovini!:)- njam!!

joj kako vam zavidam, da čutite :duda:... komaj komaj čakam!

(odgovor članu pi)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   oktobrčice
5.5.2005 13:33:44   
Udb
Mojca!!!!!!!!!!!!!!Kje majo lubenico?????????????????? Jaz sem se včeraj zadovoljila z jagodami! :)-

(odgovor članu pi)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   oktobrčice
5.5.2005 13:34:54   
soncek&luna
tudi jaz vstajam 2 do 3 na noc...vcasih skoraj zaspim na skoljki ;)..
si pa zelim breskve...cakam, da jih bom nasla v trgovini..do takrat se moram zadovoljiti z breskovim kompotom

(odgovor članu pi)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   [Brisano sporočilo]
5.5.2005 14:20:09   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu pi)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
   oktobrčice
5.5.2005 15:14:07   
sandra25
Nalin kako lep buhi že imaš, kar zavidam ti ga, da se že lahko važiš s takšnim buhijem naokrog. Saj se tudi meni že kar vidi ( 16 t. ) ampak tvoj pa je že res veličasten.
Zavidam tudi vsem, ki že čutite kako vas vaše male :duda:božajo. Upam, da ga bom tudi jaz kmalu čutila. Sem pa ena tistih redkih srečnic, ki mi v nosečnosti ni čisto nič slabo le meso mi preveč ne diši pa se zaradi tega sploh ne sekiram.
Želim vam vsem lep dan pa veliko nosečniških uživancij:sloncek:.

(odgovor članu pi)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   oktobrčice
5.5.2005 15:33:20   
soncek&luna
se strinjam s sandro nalin..lep buhi imas...moj se je povecal samo za malenkost, ceprav se malcek cisto lepo razvija.
vazno je, da uzivamo v tem obdobju, ki nam je podarjeno.
lep dan vsem noseckam :rozica:

(odgovor članu pi)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   oktobrčice
5.5.2005 16:38:54   
MojcaG
:)-:)-:)- udb, lubenico sem nabavila v erini trgovini v velenju. ker ne vem od kod si, ne vem, če ti tole kaj koristi.. te pa vabim k meni, seveda vse, ki se vam je lušta! :)

(odgovor članu pi)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   [Brisano sporočilo]
5.5.2005 19:02:50   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu pi)
  Neposredna povezava do sporočila: 21
   oktobrčice
6.5.2005 6:54:06   
Udb
Mojca, jaz sem iz Nm, tako da ne bom prišla v Velenje po lubenico - bom kar počakala, da jo tudi tukaj najdem!! ;)

(odgovor članu pi)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   oktobrčice
6.5.2005 9:17:15   
pi
Dobro jutro punce,

jaz imam danes ob 10.30h pregled. Sem tako nervozna da sem že ob 5.30h vstala.
Sem že mislila da se bom počasi znebila mozoljev, pa sem danes spet taka vstala :(. Imate tudi ve obraz kot pubertetnica ? Kako si pomagate, aploh kaj pomaga ?
Udb sem bila čez prvomajske praznke v Čatežu. Škoda ker se nisva videli.

Lp

(odgovor članu pi)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   oktobrčice
6.5.2005 9:26:14   
Udb
Pi, nikar bit živčna. Saj bo vse ok! Sigurno!

Daj vprašaj G za mozolje! Jaz jih imam namreč tudi ful!!!! No, zdaj sem si kupila nek tonik, pa je mal boljš!

A v čatežu si bila? JE bilo fajn?

(odgovor članu pi)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   oktobrčice
6.5.2005 9:35:46   
soncek&luna
jutro pi in vse ostale,
vse bo uredu pri G, bos videla :).
moji mozoljcki pa se pojavljajo in izginejo. sem opazila, ce se zvecer vcasih, ko se mi ne da namazati obraza s kremo to opravilo preskocim, se mi pojavijo. sicer pa redno uporabljam dnevno in nocno kremo garnier z medom.
meni pa je G rekel, da glede toplic grem lahko v vse razen v catezske, ker imajo necesa prevec v njihovi vodi, kar ne bi bilo dobro :zmeden2:. hmmm...

(odgovor članu pi)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?