pf
|
Jutro punce. Jazzy in Lija samo da sta dobro opravile. Me to you saj vem, da si misliš zakaj nisi handlinga obvladala, ampak bodimo odkriti, da kje pri vragu bi ga pa lahko kar tako se naučila. Iz tistih prospektov, ki so na netu. Ne v materinski začetni, ne v nadaljevalni, ne v porodnišnici, ne patronaža ne pokaže tega. Tole lahko samo rečem . Pa je to res pomembno. Ko je pa blo treba kopat ta malo je pa patronažna dvakrat prišla, ko ni ama nobene umetnosti pri kopanju. Banjica, voda in to je to. Valjda, da pa mora biti temperatura prava in vode in zraka. Eh v glavnem zdaj, ko telovadita bo že bolje. Je pa žalostno, da če otroček nima motenj v razvoju gibalnem, ti tega ne pokaže nihče. Midve sva bile v razvojni in mi je rekla, da jo vredu dvigujem in da se dobro razvija. HB, ker drugače bi bila tudi jaz razočarana in bi ji kar povedala o patronažni, med. sestrah v porodnišnici in materinski. Isto me tudi moti to posiljevanje otrok s hrano. Joj dobim kurjo kožo. Ne morem druga rečt kot frdamana goveja župa. Tašča in oma od mojega me posiljujeta z govejo župo že tri mesece. Na vsak način, da naj jo dam Lani. Pa iz principa je že zdaj ne bo jedla tam. Pa daj ji to, pa ono. Sem zadnjič rekla omi njegovi, ko me je nekaj masirala s tem kaj naj je in kaj ne. Pa kurje bedre naj obira, pa rezance je, pa čokolino, pa ono, pa tisto, da sem se posvetovala s P in da bo jedla to kar zaenkrat obvelja, da je dobro za otroka. Ja baje smo včasih vse jedli. Sem rekla, da zato smo pa tako bolani že pri tridesetih in celi adijo. Mi je rekla, da škoda, da ne bo dočakala, da bi videla Lano če bo zdrava. Halo? Zdaj pa ne vem, če sem nora, ampak a je bistvo življenja samo prehrana? In a mora že pri šestih mesecih vsega vraga jest, če jo dojim in lepo počasi uvajava GH. No res so za ponoreti eni. Kak lep sonček je. Kuham kurjo obaro. Dobro taka pusta je bolj. Bedrce, por, korenček. To bo naša babi papala za kosilo, nama bom pa še malo izboljšala kasneje s kako jušno kocko in knedli. Sem ji pripravila kašico sadno iz avokada, hruške, jabolka in banane. Prvič sem probala avokado. Brez okusa. Če je, ali pa ne, ko je čisto vseeno.
|