|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 9. del
18.3.2009 7:51:59   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

jaz pa imam danes PDP. Ampak nič ne kažejo znaki da bi kam šla.. Križ me ne boli, na wc ne hodim full pogosto, sluzi nimam,..no imam pa mal krvav izcedek user posted image user posted image

hmmmm, zgleda boš zamudnica user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

joj user posted image
no, pol pa vam bom delala družbo user posted image user posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 3826
18.3.2009 7:52:43   
Pupa7
IZVIRNO SPOROČILO: pocka

Zdaj vas pa zapuščam, gremo kupit hladilnik, pa še cel kup opravkov imamo s temi papirji za stanovanje...se javim kasneje.

pa pa

dobro kupi,
lepo opravi,
pa se potem nujno spet javi user posted image user posted image user posted image user posted image

Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :)

28.4.2009 5500g in 58,5cm :)
25.5.2009 6780g in 65cm :)

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 3827
18.3.2009 7:53:09   
tasa_m
joj kak sem dobra. Spet sem prva na novi strani. Spet sem stara tasa_m ko mi to uspeva.. user posted image user posted image user posted image

pocka.. dober nakup želim user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3828
18.3.2009 7:53:27   
tasa_m

Zdaj vas pa zapuščam, gremo kupit hladilnik, pa še cel kup opravkov imamo s temi papirji za stanovanje...se javim kasneje.

pa pa

dobro kupi,
lepo opravi,
pa se potem nujno spet javi user posted image user posted image user posted image user posted image

a to si zarepala zdaj?? user posted image user posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 3829
18.3.2009 7:54:36   
Nina00
IZVIRNO SPOROČILO: jadrnica

Jadrnica sporoča, da je v četrtek 12. marca povila deklico Katarino. Teža 3090, 50 cm. Mami in hcerkica sta ze doma in se cartata.

Srečni očka

P.S. Mami je šivana in mora zato počivat

ČESTITKE VSEM TREM! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jadrnica)
Neposredna povezava do sporočila: 3830
18.3.2009 7:54:46   
Nina00
IZVIRNO SPOROČILO: drevozivljenja

OJLA KAKO STE KAJ??JAZ SEM SEDAJ NAŠO MALO MANEKENKO PREVILA IN NAHRANILA.SEDAJ SPANčka....vam pošljem slikco ko bo čas..od mojega bušija ni nič ostalo.sem spet istauser posted image ...pa tudi porodno zgodbo natipkam ko bo čas

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu drevozivljenja)
Neposredna povezava do sporočila: 3831
18.3.2009 7:55:16   
Pupa7

pa pa

dobro kupi,
lepo opravi,

kak si vedla user posted image user posted image user posted image

Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :)

28.4.2009 5500g in 58,5cm :)
25.5.2009 6780g in 65cm :)

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3832
18.3.2009 7:57:36   
tasa_m

pa pa

dobro kupi,
lepo opravi,

kak si vedla user posted image user posted image user posted image

čutim jaz tebe, čutim user posted image user posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 3833
18.3.2009 7:57:47   
Nina00

IZVIRNO SPOROČILO: Nina00

Dobro jutro!

Naš mali ima potrjeno škrlatinko. Sedaj pa res upam, da ne bom rodila pred PDP-jem, ker ravno dan prej bo zaključil z atb.
ohjoj.. user posted image user posted image upam, da se čimprj pozdraviteuser posted image user posted image user posted image

Vsaj 7 dni antibiotika, da ne bo več kužen. Ker to bo problem, če v tem času rodim.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3834
18.3.2009 7:58:55   
Nina00

jaz pa imam danes PDP. Ampak nič ne kažejo znaki da bi kam šla.. Križ me ne boli, na wc ne hodim full pogosto, sluzi nimam,..no imam pa mal krvav izcedek user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3835
18.3.2009 8:00:55   
Nina00

Dobro jutro!

Naš mali ima potrjeno škrlatinko. Sedaj pa res upam, da ne bom rodila pred PDP-jem, ker ravno dan prej bo zaključil z atb.

upam,da se pozdravite preden pridete domov iz P z novim članomuser posted image user posted image user posted image

se kar podpišem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Hvala.

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 3836
18.3.2009 8:01:51   
Nina00
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23

Evo jaz imam končno te popadke, mislim, da je končno prišel moj dand, najprej sem jih imela od 10.30, pa do pol enih, pa skoz 9 ali 5 min, potem so ponehali in se zdajle vrnili v hujši obliki hahaha(evo ga)user posted image user posted image user posted image user posted image Ma to je prav prijetna bolečina, po takem čakanju.user posted image

Kako pa kaj Lolita? Je že kaj javila?
Držim pesti user posted image

< Sporočilo je popravil Nina00 -- 18.3.2009 8:02:01 >

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 3837
18.3.2009 8:04:43   
tasa_m
Nina00 pol si ti edina ki si ne želiš rodit pred PDPjem. No, saj vemo da imaš svoje razloge. ampak mal te moram jezituser posted image

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 3838
18.3.2009 8:07:53   
sanna

je rekel moj,če nebi kar pri aprilčicah začela klepetatuser posted image user posted image user posted image , ma dej prvič sem imela rok 3.3. pa me je pol nosečk prehitelo, zdaj,ko imam rok konec meseca, me bodo verjetno že majčice dohiteleuser posted image user posted image user posted image

zdaj pa si me nasmejala user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: sanna

Dobro jutro! Spet ena prespana noč.

Lolitka drži se !!!
ti pa boš počai mogla že recept za prespane noči napisat user posted image user posted image

Raje ne, ker boste potem hodile v P šele maja. Se mi zdi, da bolj ko se moj datum približuje, bolj se ponoči počutim in našemu user posted image  se prav nikamor ne mudi. Premišljujem, da bi se kar k majčicam preselila, ali pa mogoče k junijčicam?!?!?!

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3839
18.3.2009 8:27:35   
tasa_m
Punce dajte mi povedat katere dodajate svojim user posted image AM katerega uporabljate ??
Jaz sem pomislila, da bi naši mali dala mogoče zvečer kak obrok AM? Ampak ne vem katerega naj nabavim user posted image user posted image

Sem pomislila na Hipp-otovega pa sem prebrala da je to prava energijska bomba,tak da sem tega takoj dala vstran. Ravno bajsike pa nebi imela user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3840
18.3.2009 8:28:47   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: sanna
Raje ne, ker boste potem hodile v P šele maja. Se mi zdi, da bolj ko se moj datum približuje, bolj se ponoči počutim in našemu user posted image  se prav nikamor ne mudi. Premišljujem, da bi se kar k majčicam preselila, ali pa mogoče k junijčicam?!?!?!
user posted image user posted image ne,ne kr ti ostani pri nam. Noben ni not še ostal tak da.
Jaz bi se tud morala preselit k februarčicam pa mi je tu taaaak lepo da ne grem več nikamor. Jaz sem marčevka pa je kak je user posted image

(odgovor članu sanna)
Neposredna povezava do sporočila: 3841
18.3.2009 8:30:57   
Nina00

Nina00 pol si ti edina ki si ne želiš rodit pred PDPjem. No, saj vemo da imaš svoje razloge. ampak mal te moram jezituser posted image

Saj si tud prej nisem želela rodit veliko prej user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3842
18.3.2009 8:31:43   
tasa_m

Saj si tud prej nisem želela rodit veliko prej user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image no, ker tu si je večin želela rodit vsaj kak dan prej ali pa mal več..zato sem mislila če si si tudi ti ? user posted image

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 3843
18.3.2009 8:33:20   

Punce dajte mi povedat katere dodajate svojim user posted image AM katerega uporabljate ??
Jaz sem pomislila, da bi naši mali dala mogoče zvečer kak obrok AM? Ampak ne vem katerega naj nabavim user posted image user posted image

Sem pomislila na Hipp-otovega pa sem prebrala da je to prava energijska bomba,tak da sem tega takoj dala vstran. Ravno bajsike pa nebi imela user posted image user posted image

bom hitra ker pišem z eno rokouser posted image user posted image user posted image ...jaz ji dajem aptamil 1...ga vredo prenese sedaj bom probala z milomilom bom vidla...lepo se cartajte

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3844
18.3.2009 8:37:22   
Nina00

user posted image user posted image no, ker tu si je večin želela rodit vsaj kak dan prej ali pa mal več..zato sem mislila če si si tudi ti ? user posted image

Kak dan, največ tri prej že. Ampak sedaj pa ne več user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3845
18.3.2009 8:41:00   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: cita

bom hitra ker pišem z eno rokouser posted image user posted image user posted image ...jaz ji dajem aptamil 1...ga vredo prenese sedaj bom probala z milomilom bom vidla...lepo se cartajte
poznam pisnje z eno roko ja..user posted image
Ne vem kakšno je ta Novalac AM? A katera ve? Kaj pa mogoče od DM-a. Ga vsi kr hvalijo..user posted image

aaa. to še moraš pameten bit user posted image user posted image da veš kak pa kaj.

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 3846
18.3.2009 8:41:24   
tasa_m

upam, da te bo tvoj user posted image ubogal..user posted image

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 3847
18.3.2009 8:47:39   
Nina00

upam, da te bo tvoj user posted image ubogal..user posted image

Če bo po bratcu, bo glede tega priden user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3848
18.3.2009 8:53:45   
buksi
pozdravček!
No jaz sem za danes na vrsti za rodit napisana.
No kot sem že včeraj napisala, sem zvedla, da sem uradnio rok imela 16. in sem že ćet rok. Tako, damoram počakati do petka kako in kaj.
Sem kar malo neučakana in me kar malo jezi.

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 3849
18.3.2009 9:26:30   
felix7
dobro jutro, drage dame!

danes ste pa še celo ponoči dežurale in klepetale user posted image user posted image user posted image  samo da ne boste čez dan vse pocepale user posted image

Lolitka, vso srečo danes, zdaj pa zihr gre zares, drži se user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pupa, a tebe pa spet mal heca, al kaj? Si pa vsaj Lolitki družbo delala user posted image

Pri nas je pa vse mirno, itak še ni pomlad, pa tudi ovenčki se še niso začel user posted image  čeprav me tale pomlad malo skrbi zaradi napovedi snega...

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

(odgovor članu buksi)
Neposredna povezava do sporočila: 3850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?