|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2009 - III. del
17.3.2009 20:14:57   
m..tina
Js sem tud dobla dobropis od BC pa je tud 8 € pa neki čez.

V ponedeljek sem bla na 100 g OGTT testu. Skor sem umrla tam od 7 zjutaj pa do 11. Pa še napikali so me, da zgleda moja leva roka prav narkomanska. user posted image V glavnem, dans so bli rezultati, pa je vse OK, sam čist mal moram sladkor omejit.

Aja, če bo še katera morala it, naj si nese slamico zravn, je ker veliko laže spit to sladko svinjarijo.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3926
17.3.2009 20:26:34   
Tabletka dOr
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona*

IZVIRNO SPOROČILO: Tabletka dOr

IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

Brigitka in Sonček, js sem že dobila majčko.user posted image user posted image user posted image Vedve tudi?user posted image
neeeeeeeeeuser posted image kaj si pa dala napisat da si jo že tko hit dobla in kake barve-lahko tudi na ZS če češuser posted image po moje jo bom jutri

Te že kličem.user posted image

A date še enkrat linkec za tele majčice? A drgač ti jo dostavjo na dom? Al moraš romat do pošte?

http://www.najdarila.com/darila_majice/

Dostavijo na dom.

To se pa ful dobr sliši. A napis novopečeni očka...moraš sam natipkat, al obstaja kakšna podloga?

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 3927
17.3.2009 20:39:14   
sonček85

Brigitka in Sonček, js sem že dobila majčko.user posted image user posted image user posted image Vedve tudi?user posted image
neeeeeeeeeuser posted image kaj si pa dala napisat da si jo že tko hit dobla in kake barve-lahko tudi na ZS če češuser posted image po moje jo bom jutri

sama napišeš tam k piše pisava in napis,lahko pa slikco izbereš,jaz sem jo ,zato pa čakam malo dalj časauser posted image

A date še enkrat linkec za tele majčice? A drgač ti jo dostavjo na dom? Al moraš romat do pošte?

Dostavijo na dom.

To se pa ful dobr sliši. A napis novopečeni očka...moraš sam natipkat, al obstaja kakšna podloga?

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Tabletka dOr)
Neposredna povezava do sporočila: 3928
17.3.2009 20:39:16   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: m..tina

Js sem tud dobla dobropis od BC pa je tud 8 € pa neki čez.

V ponedeljek sem bla na 100 g OGTT testu. Skor sem umrla tam od 7 zjutaj pa do 11. Pa še napikali so me, da zgleda moja leva roka prav narkomanska. user posted image V glavnem, dans so bli rezultati, pa je vse OK, sam čist mal moram sladkor omejit.

Aja, če bo še katera morala it, naj si nese slamico zravn, je ker veliko laže spit to sladko svinjarijo.

samo da je ok in da ni potrebe ponavljati ali kako zdravitiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu m..tina)
Neposredna povezava do sporočila: 3929
17.3.2009 20:41:10   
m..tina
Ja, sonček, to pa res.

Punce, tiste ki boste kupovale Angelcare!
Kakšna je razlika med AC301 in AC 401? Js je ne vidim! A jo mogoče ve?

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3930
17.3.2009 20:55:11   
jernejav
IZVIRNO SPOROČILO: jernejav

Sonček naslednji CTG in pregled imam 24.3.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

malo so ti tipke ponagajale...user posted image user posted image user posted image

Brez tebe življenje se prazno mi zdi
vsebino mu daješ edino le ti...

Anže je v najino življenje prijokal 28.3.2009

(odgovor članu jernejav)
Neposredna povezava do sporočila: 3931
17.3.2009 21:11:25   
brigita23
TOLE NE PAŠE SEM PA VSEENO ČE KATERA VE MOGOČ

SOCIALNA-punce ve katera mogoče, kaj potrebuješ če greš iz borze na socialno katere dokumente, pa na podlagi česa ti izračunajo kolk denarja dobiš oz. podpore?

NAŠA SREČA JE NAŠE NAJVEČJE BOGASTVO

(odgovor članu jernejav)
Neposredna povezava do sporočila: 3932
17.3.2009 21:14:54   
brigita23
IZVIRNO SPOROČILO: m..tina

Ja, sonček, to pa res.

Punce, tiste ki boste kupovale Angelcare!
Kakšna je razlika med AC301 in AC 401? Js je ne vidim! A jo mogoče ve?

tukaj imaš opis obeh izdelkov, upam da sem ti kaj pomagalauser posted image

http://www.angelcare.si/

(odgovor članu m..tina)
Neposredna povezava do sporočila: 3933
17.3.2009 21:15:23   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: malcekvita

Punce, ste dobile dobropis od BC? Jaz sem ga dobila, ampak premalo. Ne vem, kako to računajo. Po njihovem naj bi zapravila 470 EUR tam, je bil pa samo voziček skoraj 900user posted image Čudni so.

junona o kakšnem dobropisu to govoriš? jst sem mal za cajtom...user posted image

Ko kupuješ v BC in se ti nakupi beležijo na kartico... potem oni dvakrat letno pošljejo bone - dobropis. Decembra se je zaključilo bonitetno obdobje, zdaj je novo, ki traja do junija.

Tudi jaz sem mami.:))

(odgovor članu malcekvita)
Neposredna povezava do sporočila: 3934
17.3.2009 21:16:32   
*Junona*

Dostavijo na dom.

Lahko sam napišeš, kar želiš. Novopečeni očka nam je dala Brigitka idejo, vsaka je še potem nekaj dodala. Js sem dala npr. Novopečeni očka princ............+ ime otroka.

Neposredna povezava do sporočila: 3935
17.3.2009 21:17:57   
*Junona*
Pat, april, diti, Frutolinca, Ninamm, Angelito... kaj pa ve štrajkate?user posted image
Javite se nam kaj, da vemo, da ste še kinderjajčke.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 3936
17.3.2009 21:19:55   
brigita23
pa res...Diti se nam tudi nič ne javi....

DITI KJE SI??

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 3937
17.3.2009 21:21:46   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23

pa res...Diti se nam tudi nič ne javi....

DITI KJE SI??

Po riti jo bomo.user posted image user posted image user posted image

Sonček, a ti je že poslala Diti ZS, da bi ji dala ti tvojo št.?

(odgovor članu brigita23)
Neposredna povezava do sporočila: 3938
17.3.2009 21:22:58   
*Junona*
Zdle grema pa z dragim Razočarane gospodinje pogledat - novi del. Včeraj nisma uspela, tak da grema zdaj.

Mogoče še kaj pridem, če ne zaspim zraven.

Jutri pa pregled - mislite kaj na naju z user posted image .user posted image user posted image user posted image

Nočko.user posted image

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 3939
17.3.2009 21:34:29   
brigita23

Zdle grema pa z dragim Razočarane gospodinje pogledat - novi del. Včeraj nisma uspela, tak da grema zdaj.

Jutri pa pregled - mislite kaj na naju z user posted image .user posted image user posted image user posted image

Nočko.user posted image

A maš celo sezono al kaj?
No dobro rihtaj jutri na pregledu....pa veš da v mislih smo s tabo in tvojim bebijem. Kok bo lepo, boš čula srčeka bituser posted image user posted image user posted image user posted image .
No potem pa le poročaj, me te bomo pa itak pogrešaleuser posted image .

Nočko

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 3940
17.3.2009 21:54:42   
Tabletka dOr

Dostavijo na dom.

Lahko sam napišeš, kar želiš. Novopečeni očka nam je dala Brigitka idejo, vsaka je še potem nekaj dodala. Js sem dala npr. Novopečeni očka princ............+ ime otroka.

Ful luštno user posted image

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 3941
17.3.2009 21:57:54   
Tabletka dOr

IZVIRNO SPOROČILO: malcekvita

Punce, ste dobile dobropis od BC? Jaz sem ga dobila, ampak premalo. Ne vem, kako to računajo. Po njihovem naj bi zapravila 470 EUR tam, je bil pa samo voziček skoraj 900user posted image Čudni so.

junona o kakšnem dobropisu to govoriš? jst sem mal za cajtom...user posted image

Ko kupuješ v BC in se ti nakupi beležijo na kartico... potem oni dvakrat letno pošljejo bone - dobropis. Decembra se je zaključilo bonitetno obdobje, zdaj je novo, ki traja do junija.

Zanimivo, sploh nisem vedela. Pol bi mi tud mogli dobiti ta bonus.

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 3942
17.3.2009 21:58:23   
Tabletka dOr
Nočkico vsem user posted image  in vsem user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3943
17.3.2009 22:16:15   
brigita23
 ja očitno so nam vse nosečke že pobegnile že pančat in se stiskat k svojim dragimuser posted image .

Naj vam zaželim lepe sanje in lako nočuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3944
17.3.2009 22:19:01   
*Junona*

Nočko.user posted image

A maš celo sezono al kaj?
No dobro rihtaj jutri na pregledu....pa veš da v mislih smo s tabo in tvojim bebijem. Kok bo lepo, boš čula srčeka bituser posted image user posted image user posted image user posted image .
No potem pa le poročaj, me te bomo pa itak pogrešaleuser posted image .

Nočko

Hvala, kak lepo.user posted image user posted image user posted image
Tut js bom mislila na vas. Se vam javim proti večeru, ker se grema z dragim še v Mb potepat.user posted image user posted image user posted image Obljubim, da izpolnem normo.user posted image user posted image user posted image

Ja, sproti gledama 5. sezono. Je kr zanimiva.

Nočko in eno bolho za pomočko.user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3945
18.3.2009 6:42:57   
tinaaja
user posted image

Evo, naspali smo se kokrtok user posted image Nas otrok je zgubu kompas v busi, ker bi na vsak nacin rada prisla ven cez desen bok. Upam, da kmalu najde kaksen kazipot user posted image

Malo igre, mala v varstvo, mami v BTC user posted image

user posted image  

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 3946
18.3.2009 7:00:55   
detelja

dobro jutro...kako ste kaj? jaz sem to noč malo boljše spala...včeraj zvečer smo dobili obisk-moj dragi je spekel pico in naredil po moji željo pana coto...tko sem sem se najedla, da se mislila, da bom bruhalauser posted image  če pa je bila tako dobro...sam pol pa nagaja kislina itd...drug problem pa je nastal, ker nisem mogla ful pit...gin. je naročila, da moram kao včeraj ful pit pa danes tudi in potem naj grem v lab. še 1x dat vodo...

v moji glavi pa je tak čuden filing zaradi tega 1cm....sam lubice moje drage ne da bi midvi z janjo (pa še katera spada v klub 1cmuser posted image ) zadji rodiliuser posted image user posted image user posted image ....sem pa ful pomirjena zaradi tega, ker mi je rekla, da misli, da bom ful lahko rodila zaradi tkiva...vsaj nekaj...zdaj pa moram danes pa še 2 dni noge skup tiščat, ker je rekla, da do petka ne smem dati bebiju izlazauser posted image user posted image

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3947
18.3.2009 7:03:06   
detelja
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
user posted image

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 3948
18.3.2009 7:12:19   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: NenaLena

detelja - Čestitke za pregled! user posted image Tudi jaz mislim, da 1 cm ni nič. Baje so ženske po več tednov odprte tudi 2 cm, pa sploh ne vejo. Za elastično tkivo se pa kar zahvali mami oziroma genom, zato najbrž tudi nimaš strij. Če je to kaj povezano, potem tudi mene čaka podobna zgodba, saj imam tudi jaz kar fajn elastično kožo, četudi tanko in občutljivo. Bomo videli, kaj poreče moja G v četrtek, ko imam pregled. Jaz niti pod razno ne računam na možnost poroda marca, sem popolnoma sprogramirana na april. Tako da upam, da me ne bo kaj presenetilo. user posted image

ja, ej to me je ful potolažila, ko je rekla, da mam elastično tkivo in da bo to fajn porod...sem pa tudi srečna, da nimam strij in upam, da jih zdaj ne bom fasala...baje jih ene fašejo po porodu...no upam, da bom po mami še hitr kg zgubilauser posted image  glede 1cm pa je rekla, da je za ta čas to čist normalno...sam ko pa ti pove pa se tako čudno počutiš...ne vem opisat tega...tisti filing a greš rodit, a bo to še tedne, ali mesece trajalo....itd...saj veš...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3949
18.3.2009 7:15:35   
detelja

TOLE NE PAŠE SEM PA VSEENO ČE KATERA VE MOGOČ

SOCIALNA-punce ve katera mogoče, kaj potrebuješ če greš iz borze na socialno katere dokumente, pa na podlagi česa ti izračunajo kolk denarja dobiš oz. podpore?

mal se pozanimaj, ker je od 1.1.2009 vse drugače...ne prideš tako hitro do denarja..moraš prikazat, da 3 mesece nisi čisto nič dobila itd...ful so neki spremenil....

Neposredna povezava do sporočila: 3950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?