|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  160 161 [162] 163 164   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Male majčice in majčki 2006
13.3.2009 8:28:19   
mojca75
user posted image  user posted image  user posted image  aha, vem da so psi v kampu, ampak ... al gre lahk na plažo.... se pa res ne spomnim, bi pa jaz preverila ker kamp je načeloma špica....

Ne me ščipat v lička, ne me slint, sploh pa mi ne govort kolk sm zrasla

(odgovor članu TiaSara)
Neposredna povezava do sporočila: 4026
13.3.2009 9:00:34   
tea
Dobro jutro!

Barbs - dobrodošla nazaj!! Sem tudi jaz vesela, da si boljeuser posted image
Mojca - tudi mi imamo podobne probleme. Zadnji 2 leti smo bili v Breli in bili zelo zadovoljni, razen gužva me malo moti. Mi smo sicer hodili konec junija in začetek julija, ko še ni bilo hude gužve, baje je pa v sezoni grozno. Je pa drugo super - lep apartma, blizu prodnate plaže, na najbližji plaži senca tam do 13, če greš pa malo naprej pa tudi popoldne, do mesta je prav lušten večerni sprehod, trgovina čez cesto... Skratka, nam je bilo všeč. Sicer bi letos že malo zamenjala destinacijo, ampak imam še čas, ker mi bomo šli letos septembra - zaradi Mihcauser posted image
TiaSara - ko sva bila midva še sama, sva bila na Rabu. Pa sva imela s seboj 2 pasji dami  in sta se lahko kopali na enem delu plaže. Pa tudi tuširala sem ju lahko na zunanjem tušu pri kopalnicah.
Lara - super za pleničke in user posted image  za boljše zdravje. Pri nas je včeraj popoldne izjavil, da zdaj pe res ne rabi več pleničk, ker je velik fant (jih je mami prinesla novo zalogo iz Lj), zvečer je pa že prosil zanjo, ker ga je tiščalo kakatuser posted image

Jaz sem pa danes vsa lena. Nič se mi ne ljubi, zjutraj se  mi dalo vstati, sem razmišljala, da bom kar v službo klicala, da me ne bo. Zdaj pa komaj čakam, da bo ura toliko, da bom počasi lahko odpeketala domov. Ampak pred 12 ne bo šlo.

(odgovor članu TiaSara)
Neposredna povezava do sporočila: 4027
13.3.2009 9:24:58   
mojca75
tea a mi daš link tega vašega apartmaja, oz kontakt Proooosssssssiiiiiimmmmmm

(odgovor članu tea)
Neposredna povezava do sporočila: 4028
13.3.2009 11:31:27   
tea
Mojca - reče se Apartmani stari Pavle, pripenjam ti pa tudi link:

www.apartmani-hrvatska.com/osobna.asp?BR=4687 - 20k -

Ja, pa če bi bila aktivna povezava bi blo tut v redu, a ne? Mi neki nagaja, ne greuser posted image

< Sporočilo je popravil tea -- 13.3.2009 11:32:12 >

(odgovor članu mojca75)
Neposredna povezava do sporočila: 4029
14.3.2009 10:02:14   
mojca75
tea hvala, sem pregledala kar precej apartmajev v Breli pa mi je ful simpatična destinacija, mislim da se bo tudi kaj sence na plaži našlo?! Tvoje izkušnje, je senca?

Mojca je šla v ribnico na počitnice, jaz počakam da se perilo opete da ga ven obesim potem pa grem v trgovino, mam kar lep spisek za kupit, potem pa med knjige.
Ah...

(odgovor članu tea)
Neposredna povezava do sporočila: 4030
14.3.2009 18:13:42   
lenika
Pozdravljene!
Kakšno lepo vreme je danes, jaz pa čisto utrujena od delovnega tedna in poskušam nekako priti k sebi. Sem bila v četrtek na pregledu in imam premalo hemoglobina, zato sem dobila Retafer, pa še noge mi vse bolj zatekajo in mi je predlagala bolniško. S šefom sva se dogovorila, da še 2 tedna delam in nato grem. Komaj čakam.

(odgovor članu mojca75)
Neposredna povezava do sporočila: 4031
16.3.2009 12:11:15   
tea
Mojca - senca je dopoldne, tam nekje do ene ure. Popoldne jo moraš pa kar iskat, ampak se najde. Na glavni plaži v Breli so veliki košati borovci, ampak moraš po moje že navsezgodaj nest brisače, da imaš rezervirano. V določenih zalivčkih je tudi popoldne senca, samo je ful polno. Problem Brele in tudi Baške vode je gužva. Tale naš apartma je ravno na sredini, med Brelo in Baško, pri hotelu Berulia in tam je tudi nekaj senčke popoldne.
Lenika - jaz imam tudi malo prenizek hemoglobin, pa sva se rajši zmenili za Legofer - zaradi težav s prebavo. Upam, da bom zdržala še 3 tedne v službi, potem pa dopust. Tudi nimam ravno prave volje za delo, sem naveličana vsega.
Cofek - rabim nasvet. Sem nekje brala, da bi bilo dobro, da otroci uživajo probiotike, če so na terapiji z antibiotiki. Kaj meniš? In kaj konkretno bi priporočala?

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 4032
16.3.2009 12:46:42   
TiaSara
Kakšno zatišje tule. Se vidi, da je bil lep vikend user posted image .

Mi smo ga dobro izkoristili in ga preživeli zunaj na zraku.

Lenika, Tea - držite se. Ko bosta pa doma pa čim bolj uživajta. Bosta imele ravno lepo pomlad takrat (vsaj upam, da bo lepo).

Tea - antibiotik pobije vse bakterije, ki sestavljajo črevesno floro, zato jih je dobro nadomestiti s probiotiki. Pri nas so se zaradi AB spet pojavili krči, ki tudi po ukinitvi AB še vedno trajajo. Upam, da se čim prej pomiri vse skupaj. Sicer pa jaz naši dajem Bactoflor, ki ima precej probiotičnih kultur. Če pa nimate preveč težav s prebavili, so pa verjetno že kar različni probiotični jogurti v redu. Pri našemu tavelikemu smo kar na ta način pomagali, pa je bil čist O.K.

Jaz pa čakam, da se naša pupa zbudi, potem pa naprej akcija.

Imejte se!

(odgovor članu tea)
Neposredna povezava do sporočila: 4033
16.3.2009 13:25:18   
mojsoncek
oj po dolgem casu user posted image

Smo preziveli prejsnji teden brez Fja in v tem casu sta oba fantica naredila en preskok. Anze se je ful "umiril" in sedaj funkcioniramo zelo harmonicno. Bolj ko ne se vse zmenimo na lep nacin in smo prav lustna druzinica user posted image . Nejc nas je pa zadnje dve noci zelo presenetil. Samo informiram... vceraj je spal od 21.00 do 4.45 in od 5.00 do 8.00, danes pa od 21.00 do 6.30 in na joski se do 7.30. Bravo mali!!! Mislim, da se mu je crevesje v vecji meri umirilo in lahko sedaj lepo mirno spi.

Naslednji projekt je pa dnevno spanje... v posteljici spi max. 20 minut, na rokah pa tudi do 1,5 ure... to bo tudi vzelo kar nekaj potrpljenja in vztrajnosti...  user posted image Kaksna ideja ali predlog, kako naj se lotim zadeve user posted image
barbs, lepo da si se nam spet malo oglasila user posted image

tea, predlagam probioticne kapljice BioGaia, ki jih dobis v vsaki lekarni.

TiaSara, upam da bodo krci hitro izginili user posted image . Mene kar zmrazi, ko slisim, da ima kaksen dojencek krce. Tri mesece in pol matranja podnevi in ponoci je bilo pri nas vec kot prevec.

No, toliko, da veste da nam gre na bolje user posted image

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

(odgovor članu TiaSara)
Neposredna povezava do sporočila: 4034
16.3.2009 13:37:39   
mojsoncek
pa se ena slikica (je malo slabse kvalitete, ker je slikano s telefonom)
user posted image

(odgovor članu mojsoncek)
Neposredna povezava do sporočila: 4035
16.3.2009 14:35:11   
tea
TiaSara in mojsonček - hvala za nasvet. Sicer kakšnih težav s krči nimamo, je pa res, da težje kaka. Ampak mislim, da ni to problem zaradi AB.

Neposredna povezava do sporočila: 4036
16.3.2009 15:46:04   
cofek
helo punce user posted image !!!

po dolgem času se spet malo oglašam. Smo šli s taščo in tastom in Ažbetom in Nežo na "počitnice" na obalo - od nedelje do petka smo dihali svež zrak in upam, da se bodo zadeve (beri bolezni in prehladi) nehali, čeprav je Neža že v soboto popoldan zakuhala  in to kar konkretno, tko da sva jo ob desetih skopala, zjutraj je bila spet OK, ob štirih popolan pa spet vročina...user posted image user posted image user posted image jaz sicer krivim zobke, ker jih reva še nima, jo bomo pa jutri vseeno peljali k zdravniku, da bodo prekontrolirali vodo in pa kri pa da vidimo kaj je na tem...je pa ful smešno, ker smo jo vročično (mela je 37,5°C) pripeljali na morje in se je v ponedeljek zbudila brez kakršnekoli vročine, malce je še vlekla zelene smrklje brez vročine, v torek je bila pa kot prerojena. Res ne moreš verjet kako ta zrak pomaga...Priporočam!!!
Ažbe je danes po cca enem mesecu spet šel v vrtec in tudi spal tam in zaenkrat je super. Se je pa zjutraj poslavljal od tobogana user posted image , pa ko je zagledal pomočnico vzgojiteljice je izustil tak vzdih da me je kar stisnilo (čeprav tudi meni ni kdo-ve-kako simpatična user posted image ).

me pa veseli da se je spet Barbs malo oglasila - sicer ravno toliko da nas malo "zdrma", jo/te je pa vseeno lepo brat...upam da so težki časi za vami in da boste brezskrbno zakorakali v pomald user posted image ...

tea - need I say more? user posted image najprej probajte s kakšnimi LCA jogurti, potem boš pa vidla če bi mogoče Linex ali pa BIoGaja,...če lahko mu daj kaj polnozrnatega, pa veliko tekočine- mogoče mu bo samo to že pomagalo pri prebavi...no, mi smo tudi po atb imeli spremenjeno prebavo, samo Ažbe ima zelo dobro, zdaj je pa imel preveč hitro - smo imeli tudi kakšno nesrečo user posted image . Pa mu je linex forte takoj pomagal...
sem se pa malo zamislila glede gledanja TV...na žalost imam tudi jaz tako navado, da imam tv za podlago in včasih vržem učko nanj - se bom mogla zgleda tudi jaz zdisciplinirat user posted image ... drugače se imam pa tudi jaz za dokaj strogo - se zavedam da če kdaj popustim da bo potem samo štala...

mojsonček zdaj pa res upam, da krči so krči preteklost - KONČNO!!! pa glej da se boš tudi ti kaj naspala - da ne boš zdaj hitela po hiši pospravljat ali pa kaj podobnega...

mojca tudi mi smo bili v Breli in je res kot je rekla Tea - fuuul sence, pa plaže so tudi zelo lepe in še kar urejene - tudi izven centra. so taki luštni zalivčki, pa lepo dostopno morje...samo jaz se tam okoli Makarske tko slabo počutim - ne znam povedat zakaj..sem bila 2x dol, pa obakrat tak slab občutek - mogoče je bil "tajming" malce zgrešen (prvič takoj po vojni na Hrvaškem, drugič tik pred koncertom Thompsona), pa vseeno...

nič, naj bo dovolj..jutri, v sredo in v četrtek imam pa izobraževanja, tko da bo teden precej gost....
lep dan še naprej!

lp,t

(odgovor članu tea)
Neposredna povezava do sporočila: 4037
17.3.2009 7:43:10   
mojca75
drage moje, da nas malo dvignem.
sem v taki gužvi, da sama sebe komaj dohajam...
Služba, potem po mojco, pa malo zunaj, včeraj sem imela še razgovor z mentorjem za magistrsko (od 18h- 20h - ja precej zaseden tip user posted image  - sicer moj kolega, ampak vseen se rabim naročit za sestanek), pa domov pa še premlet kar sva dorekla, pa 2 stroja obesit pa ...
ob polnoči spat, ob 6h vstat, pred sedmo na šihtu,...
Še dobr da imamo atija ki je popolnoma siveren z Mojco in da je Mojči tolk pridna. Samo informiram, nič ne hvalim.
Mojsonček - hm, ..ja ja se vidi na sliki da otrok se mora zabavat z igračo, mami pa na FB visi user posted image
tea, Cofek - hvala za namig za Brelo,... resno me vleče tja. Sploh sedaj ko smo dobili ceno za hotel na Visu. user posted image

(odgovor članu cofek)
Neposredna povezava do sporočila: 4038
17.3.2009 7:55:00   
mojsoncek
Dobro jutro!

Mi bomo kot kaze letos brez spomladanske utrujenosti... ce ze nismo imeli zimskega spanja user posted image

cofek, nic ne bom hitela z gospodinjskimi opravili, ker moram dobre tri mesece spanja not prinest. No, ko bom pa vse not prinesla, bom pa pocasi malo zacela delat na tem, da se po koncani porodniski zaposlim v "domaci" firmi. Ja bo treba v aprilu zacet ze malo migat v tej smeri.

IZVIRNO SPOROČILO: mojca75

Mojsonček - hm, ..ja ja se vidi na sliki da otrok se mora zabavat z igračo, mami pa na FB visi user posted image

A ne, vzgoja pa taka user posted image

Zdej grem pa tamalega zabavat user posted image

(odgovor članu mojca75)
Neposredna povezava do sporočila: 4039
17.3.2009 8:19:44   
TiaSara
Očitno se začenja obdobje, ko za RR ni več toliko časa. Pa saj je prav tako. Mi smo že zdaj kar naprej zunaj. V nedeljo smo že otvorili sezono piknikov user posted image .

Mojsonček - kakšen lušten fantič user posted image . In super, da se krči pomirjajo. Sedaj boš pa lehko začela res uživati s svojimi mladički. No pri nas so nas sicer krči spet obiskali, ampak se mi zdi, da se počasi pomirja zadeva (samo informiram), pa precej lažje je, ker ima krče pretežno le ponoči, čez dan pa je še kar dobrovoljna.

Cofek - sem vam kar malo fouš za tale morje ampak delamo mi take plane, da bom kar celo poletje preživela na morju, skupaj s tamiceno. Nam je pediatrinja svetovala zaradi njenih težav, pa vem, da morje zelo ugodno vpliva - sama sem bila ogromno bolna kot otrok imela tudi precej hudo alergijo na prah, pa so tudi moji starši kupili prikolico in smo bili ves čas tam in vse moje težave so izzvenele brez posledic user posted image .

Mojca - si pa res zasedena. Saj zdaj so naši majčki že tako veliki, da lahko očetje čisto kompetentno zakrpajo manjko (tudi pri nas to odlično funkcionira). Drugače pa čeprav se jaz ne morem hvalit z dobrim spanjem (sploh sedaj), se mi zdi, da še vedno spim več kot ti user posted image (edino ne v kosu).

Lepo se imejte - jaz bom dan preživela na drevjuuser posted image , če bo vse po planih.

(odgovor članu mojca75)
Neposredna povezava do sporočila: 4040
17.3.2009 8:20:46   
TiaSara
A ne, vzgoja pa taka 

ja seveda, od majhnega jih je treba navadit user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4041
17.3.2009 8:53:41   
mojsoncek
IZVIRNO SPOROČILO: TiaSara

A ne, vzgoja pa taka 

ja seveda, od majhnega jih je treba navadit user posted image

a ne, ce ne sedaj, potem mamica nikoli ne bo imela casa za racunalnik user posted image

(odgovor članu TiaSara)
Neposredna povezava do sporočila: 4042
17.3.2009 14:24:49   
mojca75
http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=179399

razmišljam o nakupu tele hišice! kak komentar, predlog, izkušnja?

Neposredna povezava do sporočila: 4043
17.3.2009 14:52:51   
mojsoncek
mojca, izkusenj nimam glede hisice. Jo imamo pa mi tudi v planu kupit... lansko leto poleti je Anze ful uzival in se igral v njej (pri sosedih od moje tetice)... jo bo verjetno kar za rojstni dan dobil... se pridruzujem tvojemu poizvedovanju user posted image

(odgovor članu mojca75)
Neposredna povezava do sporočila: 4044
17.3.2009 15:03:22   
mojca75
pri nas tudi za RD od mene in očita

Neposredna povezava do sporočila: 4045
17.3.2009 15:04:19   
mojsoncek
IZVIRNO SPOROČILO: mojca75

pri nas tudi za RD od mene in očita

user posted image

(odgovor članu mojca75)
Neposredna povezava do sporočila: 4046
17.3.2009 20:03:57   
TiaSara
Mojca, če jo imate kam dati, je gotovo super. Otroci se ful radi igrajo v takih hišicah. Mi imamo pa premajhen vrt, pa kar iz škatel kdaj kakšno naredimo. 

Neposredna povezava do sporočila: 4047
17.3.2009 20:16:55   
TiaSara
Ena luštna - naš jih je zdaj poln, škoda, ker sproti vse pozabljam.
Zvečer je ponavadi problem se nehati igrat in začet se umivati. Pa ga kliče ati:" Pridi, greva se rihtat" Pa mali odgovori iz igralnice:" Ne molem, nimam časa. Imam delo! "user posted image

Pa trenutno je aktualen "jutri" : "Saška je bila pli meni jutli, ja jutli". Potem pa v naslednjem stavku:"Jutli bomo sli pa spet na molje"

Pa zabavne so njegove skanjatve in spregatve (ali kar koli že to so). Danes je prijavil, da hoče svojega "kola" (kolesa). Sem ga komaj razumela, kaj bi rad.

V sobi ima en prenosni CD player z zvočniki in kup feršterkarije. Ne sme se igrati s tem, ga pa prsti močno srbijo. Pa ga najde ati tam zraven: "Andraž, tistega ne smeš sam prižigati in prijemati." On pa:"Ja, vem."

In ko mu rečem, da grem na WC, pa takoj pridem me vedno pospremi :"Ja, pejdi."

Tak cuker je - ponavadi. Malo manj pa takrat, ko mora nujno popraviti preprogo v kopalnici, ko bi moral že zdavnaj spati, pa ga seveda še lulat...

(odgovor članu TiaSara)
Neposredna povezava do sporočila: 4048
17.3.2009 21:43:03   
mojsoncek
IZVIRNO SPOROČILO: TiaSara

Ena luštna - naš jih je zdaj poln, škoda, ker sproti vse pozabljam.
Zvečer je ponavadi problem se nehati igrat in začet se umivati. Pa ga kliče ati:" Pridi, greva se rihtat" Pa mali odgovori iz igralnice:" Ne molem, nimam časa. Imam delo! "user posted image

Pa trenutno je aktualen "jutri" : "Saška je bila pli meni jutli, ja jutli". Potem pa v naslednjem stavku:"Jutli bomo sli pa spet na molje"

Pa zabavne so njegove skanjatve in spregatve (ali kar koli že to so). Danes je prijavil, da hoče svojega "kola" (kolesa). Sem ga komaj razumela, kaj bi rad.

V sobi ima en prenosni CD player z zvočniki in kup feršterkarije. Ne sme se igrati s tem, ga pa prsti močno srbijo. Pa ga najde ati tam zraven: "Andraž, tistega ne smeš sam prižigati in prijemati." On pa:"Ja, vem."

In ko mu rečem, da grem na WC, pa takoj pridem me vedno pospremi :"Ja, pejdi."

Tak cuker je - ponavadi. Malo manj pa takrat, ko mora nujno popraviti preprogo v kopalnici, ko bi moral že zdavnaj spati, pa ga seveda še lulat...

user posted image Svetovni so... nas jih tudi vsak dan "servira" user posted image

(odgovor članu TiaSara)
Neposredna povezava do sporočila: 4049
17.3.2009 23:42:36   
mojca75
Tud naša. Ampak midva ne padava več okol, babice pa dedki pa totalno,... sam gledajo, kake prijavlja naša ....še ne triletnica user posted image .

jaz še vedno visim po netu, namest da bi spala. pa če bi vsaj za fax kaj naredila,..neeeee....
Še dobr da imamo dormeo, zjutraj bom v vsakem primeru naspana ...sej se spomnite "zbudite se naspani" ni važn kolk časa spiš....user posted image
ampak vseen grem v "mižale vas"

Neposredna povezava do sporočila: 4050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  160 161 [162] 163 164   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  160 161 [162] 163 164   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.