|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2009 - III. del
17.3.2009 18:27:44   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23

junona-pravi moj da ma kartico Ikea, pa da z to kartico lahko dobiš še dva gratisuser posted image user posted image user posted image user posted image , sam z dostavo ti pa on ne more pomagat....ti lahk pa jst poskrbim, pa montažo tudiuser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zmontirala bom pa sama.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tudi jaz sem mami.:))

(odgovor članu brigita23)
Neposredna povezava do sporočila: 3901
17.3.2009 18:28:06   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

nalini.ja sladko ji paše ,zato se pa premika,prava frajerka.Naš je tudi danes že ves dan tko lepo aktiven ,da sem prav veselauser posted image user posted image user posted image

junona in še nekatere:a se spomne katera GIOTTI,včeraj je javila da je srečka nosečka ,zagledala je plususer posted image user posted image user posted image user posted image

tko zdaj grem pa delat kosilo ,potem pa v MŠ

LEPO SE IMEJTE IN VAS POTEM BEREM

Bravoooooooo, super.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3902
17.3.2009 18:28:47   
*Junona*
Brigitka in Sonček, js sem že dobila majčko.user posted image user posted image user posted image Vedve tudi?user posted image

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 3903
17.3.2009 18:40:50   
Anonimen
Pozdravček na hitrco,

sonček85
- Baje čiščenje vmes, ko dojenček spi ni ok. Je najbolje, da takrat tudi mamice počivajo, prve tri mesece pa kar očki pridno čistijo. Jaz bom to vzela kar zares! user posted image  user posted image  user posted image

Strije
- Nič se sekirat, to so "vojne rane". Tipi se tako hvalijo s svojimi brazgotinami, zakaj se ne bi še me s svojimi? Jaz jih zaenkrat (še) nimam, toda če bo kaj nastalo, pa jih bom pač ponosno sprejela kot dokaz, kako zelo sem se žrtvovala za otročka. user posted image user posted image user posted image

tinaaja - Vem, da ni slano, je bolj kot ne sladko, toda zame so super ideja navihančki z gozdnimi sadeži, ki niso tako sladki kot čokoladni, so pa totalno na easy za pripravit. Pa lahko jih postrežeš še vroče. Čeprav vidim, da so ti že druge veliko bolj izkušene kuharice dala en kup super idej. user posted image
detelja - Čestitke za pregled! user posted image Tudi jaz mislim, da 1 cm ni nič. Baje so ženske po več tednov odprte tudi 2 cm, pa sploh ne vejo. Za elastično tkivo se pa kar zahvali mami oziroma genom, zato najbrž tudi nimaš strij. Če je to kaj povezano, potem tudi mene čaka podobna zgodba, saj imam tudi jaz kar fajn elastično kožo, četudi tanko in občutljivo. Bomo videli, kaj poreče moja G v četrtek, ko imam pregled. Jaz niti pod razno ne računam na možnost poroda marca, sem popolnoma sprogramirana na april. Tako da upam, da me ne bo kaj presenetilo. user posted image

Tabletka dOr - Regres ti absolutno pripada, če si redno zaposlena. Ni šans, da mi kdo zdaj reče, da ga na porodniški ne dobim, ker je že vnaprej razdeljen. user posted image Tudi jaz sem se kot sonček85 uspela ful fajn zmenit v službi glede dopusta, tako da ga bom maksimalno izkoristila. Moj prvi delovni dan bo tako šele 17. maj 2010!!! user posted image user posted image user posted image Do takrat pa bomo veselo vozičkali in uživali v svetu materinstva. user posted image user posted image

Se tipkamo jutri, lep večer, sladke sanje in mirno noč user posted image ,
NenaLena

(odgovor članu sonček85)
  Neposredna povezava do sporočila: 3904
17.3.2009 18:50:48   
Tabletka dOr
IZVIRNO SPOROČILO: NenaLena

Pozdravček na hitrco,

Tabletka dOr - Regres ti absolutno pripada, če si redno zaposlena. Ni šans, da mi kdo zdaj reče, da ga na porodniški ne dobim, ker je že vnaprej razdeljen. user posted image Tudi jaz sem se kot sonček85 uspela ful fajn zmenit v službi glede dopusta, tako da ga bom maksimalno izkoristila. Moj prvi delovni dan bo tako šele 17. maj 2010!!! user posted image user posted image user posted image Do takrat pa bomo veselo vozičkali in uživali v svetu materinstva. user posted image user posted image

Se tipkamo jutri, lep večer, sladke sanje in mirno noč user posted image ,
NenaLena

Lepo, da ti je uspel zrihtat dopust v službi.
Regres je tudi pri meni praktično že porabljen.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3905
17.3.2009 19:04:51   
*Junona*
Punce, ste dobile dobropis od BC? Jaz sem ga dobila, ampak premalo. Ne vem, kako to računajo. Po njihovem naj bi zapravila 470 EUR tam, je bil pa samo voziček skoraj 900user posted image Čudni so.

(odgovor članu Tabletka dOr)
Neposredna povezava do sporočila: 3906
17.3.2009 19:05:20   
*Junona*
Brigitka, sem ti poslala ZS nazaj.user posted image

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 3907
17.3.2009 19:14:20   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona*

junona-itak da dekliščina pade, pa še prej kaj....sej smo bliz doma, bomo našim bebijem kako žurko nardileuser posted image user posted image user posted image

JUPIIIIII!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

ja sej sva se z junono pogovarjali da bi rd praznovali v verdi verdi ,ane junona k majo tko super placeuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image ...pa vem da so meli tam full dobre pice, sam zdej pa že par let nisem bila tamuser posted image

Jaaaaaa, komaj čakam.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa ne na hrano, na družbo.user posted image

Hrana je potem na drugem mestu.user posted image user posted image user posted image

ja pico ne vvem kako majo jo je jedu mojuser posted image user posted image jaz sem jedla testenineuser posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 3908
17.3.2009 19:14:22   
sonček85

Brigitka in Sonček, js sem že dobila majčko.user posted image user posted image user posted image Vedve tudi?user posted image
neeeeeeeeeuser posted image kaj si pa dala napisat da si jo že tko hit dobla in kake barve-lahko tudi na ZS če češuser posted image po moje jo bom jutri

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 3909
17.3.2009 19:14:24   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: NenaLena
sonček85 - Baje čiščenje vmes, ko dojenček spi ni ok. Je najbolje, da takrat tudi mamice počivajo, prve tri mesece pa kar očki pridno čistijo. Jaz bom to vzela kar zares! user posted image  user posted image  user posted image
ja bomo videli koliko bo možnouser posted image user posted image user posted image v prahu že ne bomo

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3910
17.3.2009 19:17:16   
*Junona*

neeeeeeeeeuser posted image kaj si pa dala napisat da si jo že tko hit dobla in kake barve-lahko tudi na ZS če češuser posted image po moje jo bom jutri

Te že kličem.user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3911
17.3.2009 19:22:40   
brigita23

user posted image user posted image user posted image user posted image ja jst tudi, kako barvo ste pa naročile???

NAŠA SREČA JE NAŠE NAJVEČJE BOGASTVO

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 3912
17.3.2009 19:24:16   
Tabletka dOr

A date še enkrat linkec za tele majčice? A drgač ti jo dostavjo na dom? Al moraš romat do pošte?

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 3913
17.3.2009 19:31:30   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: Tabletka dOr

A date še enkrat linkec za tele majčice? A drgač ti jo dostavjo na dom? Al moraš romat do pošte?

http://www.najdarila.com/darila_majice/

Dostavijo na dom.

(odgovor članu Tabletka dOr)
Neposredna povezava do sporočila: 3914
17.3.2009 19:31:57   
*Junona*

user posted image user posted image user posted image user posted image ja jst tudi, kako barvo ste pa naročile???

Oranžno. Full je lepa. Pa bel napis sem dala gor. Res fajn pride.

PA ti?

Neposredna povezava do sporočila: 3915
17.3.2009 19:32:52   
*Junona*
Me je moj vprašal, kaj pa je to, ko k+je videl paket. Pa sem rekla, da je modrc za dojenje pršu.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 3916
17.3.2009 19:55:12   
brigita23

Punce, ste dobile dobropis od BC? Jaz sem ga dobila, ampak premalo. Ne vem, kako to računajo. Po njihovem naj bi zapravila 470 EUR tam, je bil pa samo voziček skoraj 900user posted image Čudni so.

mi nismo nič dobili?????

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 3917
17.3.2009 19:56:59   
brigita23
čestitke vsem za uspešno upravljene pregledeuser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3918
17.3.2009 19:57:29   
*Junona*

mi nismo nič dobili?????

Aja, pozabla sem napisat, 8 EUR je dobropisa v bonih. No, sej sem vesela, da ti še kdo kaj da, ampak vseeno so premalo izračunali.

Neposredna povezava do sporočila: 3919
17.3.2009 19:58:01   
*Junona*

čestitke vsem za uspešno upravljene pregledeuser posted image user posted image user posted image user posted image

Se podpišem. Bravo.user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3920
17.3.2009 19:59:46   
malcekvita

junona o kakšnem dobropisu to govoriš? jst sem mal za cajtom...user posted image

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 3921
17.3.2009 20:01:22   
jernejav

Jaz sem imela tudi večji znesek, ampak obračunali so mi za 470 eur, ostalo je pisali da je preneseno v naslednje obdobje....ne vem več, ker sem ga že zapravila user posted image

Brez tebe življenje se prazno mi zdi
vsebino mu daješ edino le ti...

Anže je v najino življenje prijokal 28.3.2009

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 3922
17.3.2009 20:02:04   
Nalini
čer .:):)

kako kaj?

danes pa ni zabave user posted image  .... bo jutri toliko slajšeuser posted image ... upam, da bo detelja zmogla - da jo danes njen dragi preveč ne zmatra user posted image  ...

jaz pa grem spat user posted image  ... se mi danes cel dan zeha .... pa bejbi je nekam čudno umirjen user posted image  ..... sem zdaj pojedla čokolado - me prav zanima, če bo začel brcat ....
mogoče se pa res bliža dan D .... user posted image  - samo mene danes absolutno nič ne zvija v spodnjem štuku...... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3923
17.3.2009 20:03:41   
jernejav
tudi moj je bil neki centov čez 8 eur...

Brez tebe življenje se prazno mi zdi
vsebino mu daješ edino le ti...

Anže je v najino življenje prijokal 28.3.2009

(odgovor članu jernejav)
Neposredna povezava do sporočila: 3924
17.3.2009 20:06:09   
sonček85
jaz nisem nič dobila iz BC

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu jernejav)
Neposredna povezava do sporočila: 3925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?