Anonimen
|
Pozdravček na hitrco, sonček85 - Baje čiščenje vmes, ko dojenček spi ni ok. Je najbolje, da takrat tudi mamice počivajo, prve tri mesece pa kar očki pridno čistijo. Jaz bom to vzela kar zares! Strije - Nič se sekirat, to so "vojne rane". Tipi se tako hvalijo s svojimi brazgotinami, zakaj se ne bi še me s svojimi? Jaz jih zaenkrat (še) nimam, toda če bo kaj nastalo, pa jih bom pač ponosno sprejela kot dokaz, kako zelo sem se žrtvovala za otročka. tinaaja - Vem, da ni slano, je bolj kot ne sladko, toda zame so super ideja navihančki z gozdnimi sadeži, ki niso tako sladki kot čokoladni, so pa totalno na easy za pripravit. Pa lahko jih postrežeš še vroče. Čeprav vidim, da so ti že druge veliko bolj izkušene kuharice dala en kup super idej. detelja - Čestitke za pregled! Tudi jaz mislim, da 1 cm ni nič. Baje so ženske po več tednov odprte tudi 2 cm, pa sploh ne vejo. Za elastično tkivo se pa kar zahvali mami oziroma genom, zato najbrž tudi nimaš strij. Če je to kaj povezano, potem tudi mene čaka podobna zgodba, saj imam tudi jaz kar fajn elastično kožo, četudi tanko in občutljivo. Bomo videli, kaj poreče moja G v četrtek, ko imam pregled. Jaz niti pod razno ne računam na možnost poroda marca, sem popolnoma sprogramirana na april. Tako da upam, da me ne bo kaj presenetilo. Tabletka dOr - Regres ti absolutno pripada, če si redno zaposlena. Ni šans, da mi kdo zdaj reče, da ga na porodniški ne dobim, ker je že vnaprej razdeljen. Tudi jaz sem se kot sonček85 uspela ful fajn zmenit v službi glede dopusta, tako da ga bom maksimalno izkoristila. Moj prvi delovni dan bo tako šele 17. maj 2010!!! Do takrat pa bomo veselo vozičkali in uživali v svetu materinstva. Se tipkamo jutri, lep večer, sladke sanje in mirno noč , NenaLena
|