|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2009 - III. del
17.3.2009 14:09:13   
Nalini
IZVIRNO SPOROČILO: detelja

ja pa še to sem pozabila povedat...gin. me je opozorila, da se več ne da dobit ultive...vsaj v ms ne...ker baje to zdravilo prveč preheja prek mame na plod in to baje ni dobro za plod....tako, da upam, da bo tako hitro šlo, da ne bom ničesar potrebovala...me je pa gin. pomirila, ker je rekla, da ona misli, da ne bom težko rodila....user posted image

po riti te bom user posted image user posted image user posted image user posted image  ... čakam tvoj sms, od tebe pa ne duha ne sluha user posted image user posted image  ...
te se pa le spakiram za računalnik pa vidim, da si ok user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

hmmmm . .... ultivauser posted image ,.... nič bomo še pa vseeno imeli v rezervi ea .... upam pa, da ne bomo rabili .... user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 3851
17.3.2009 14:11:13   
Cveta28
IZVIRNO SPOROČILO: malapikica
user posted image
user posted image
user posted image

Jaz bi dobila ****is user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Definitivno bi na tvojem mestu ob 2. rojstvu poskrbela za varovanje, ker tole je pa too much. Meni takšni običaji resnično ne dišijo. ajde, ne rečem, ker so vam potem pomagali pospraviti ampak vseeno...tole je zame definitivno kaplja čez rob dobrega okusa. Moje mnenje pač user posted image

(odgovor članu malapikica)
Neposredna povezava do sporočila: 3852
17.3.2009 14:11:33   
Tabletka dOr
IZVIRNO SPOROČILO: kpmk
Ja regres pripada ne glede na izrabo dopusta user posted image  user posted image  user posted image  

Fino user posted image  

Tole z Ultivo je pa res čudno. Ker anesteziologinja v Ljubljani na MŠ pa razlaga, da je Ultiva boljša od epidurane in ostalega.
Ma vsak neki drgač govori.  

Pa hvala Sonček za vse nasvete user posted image  

(odgovor članu kpmk)
Neposredna povezava do sporočila: 3853
17.3.2009 14:18:38   
Nalini
IZVIRNO SPOROČILO: Cveta28

user posted image
user posted image
user posted image

Jaz bi dobila ****is user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Definitivno bi na tvojem mestu ob 2. rojstvu poskrbela za varovanje, ker tole je pa too much. Meni takšni običaji resnično ne dišijo. ajde, ne rečem, ker so vam potem pomagali pospraviti ampak vseeno...tole je zame definitivno kaplja čez rob dobrega okusa. Moje mnenje pač user posted image

taki so običajiuser posted image .... pa lahko se me na trepalnice postavimouser posted image   ... a ne prekmurke? user posted image

(odgovor članu Cveta28)
Neposredna povezava do sporočila: 3854
17.3.2009 14:30:27   
brigita23
ooooooooooooo punce sem pršla na žurko a že kaj dogajauser posted image user posted image user posted image user posted image ?????

user posted image

NAŠA SREČA JE NAŠE NAJVEČJE BOGASTVO

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3855
17.3.2009 14:36:55   
brigita23

IZVIRNO SPOROČILO: brigita23
vprašanje-če jemljem železove tablete, lahko zraven jemljem še centraMed (zaradi folne) in pa Omega3user posted image user posted image user posted image user posted image  Ve mogoče katera, da ne bi predozirala

Glede predoziranja ne vem. Predlagam pa da malce prebereš navodila za uporabo vseh teh tablet, pokličeš G itd. Na tvojem mestu bi upoštevala samo eno pravilo, da med jemanjem tablet delaš nekaj ur razmaka, da se vse sestavine lepo absorbirajo v telo. Meni so glede železa svetovali, da naj ga jemljem skupaj z vitaminom C (npr. pomarančni sok, juice), sigurno pa takrat ni priporočljivo uživati manezija in kalcija. Mislim, da je to napisano tudi v navodili za uporabo. Ali imamo na forumu kakšno farmacevtko ali medicinko???

ja maš prav cveta....jst zdej zjutraj po zajtrku vzamem kalci s C vitaminom, omego3 in centramed, oz. kalci s C vitaminom spijem kr na tešče, ker sem zjutraj vedno ful žejna, ostalo pa po zajtrku...potem pa po kosilu in večerji še želez in C vitamin....
bomo videli kako se bo moje počutje izboljšalaouser posted image

(odgovor članu Cveta28)
Neposredna povezava do sporočila: 3856
17.3.2009 14:37:07   
Nalini
čakamo, da se nam pridruži slavljenka .... pomočniki so baje pripravljeni za akcijo ...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu brigita23)
Neposredna povezava do sporočila: 3857
17.3.2009 14:38:20   
Nalini
user posted image

ajde uživajte ..... user posted image

(odgovor članu Nalini)
Neposredna povezava do sporočila: 3858
17.3.2009 14:40:40   
Nalini
IZVIRNO SPOROČILO: Nalini

čakamo, da se nam pridruži slavljenka .... pomočniki so baje pripravljeni za akcijo ...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ampak mislim, da bomo me kar jutri pile šampanjec in jedle torto .... user posted image  ... pa gledale pomočnike user posted image
... je danes detelja zasedena s svojim dragim ..... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nalini)
Neposredna povezava do sporočila: 3859
17.3.2009 14:43:14   
brigita23
IZVIRNO SPOROČILO: simonaa

Detelja: Vse najboljše, kar si sama najbolj želiš in enega lepega zdravega bebijauser posted image user posted image user posted image ! Pa hvala za pogostitev!

Vsem želim hitre in uspešne preglede, pa kar seveda vedno pozabim povedat, popate zelo lepe, praktično manekenske bušije, mogoče se pa še jaz opogumimuser posted image !

Brigitka: če ti jaz lahko nekaj svetujem: železo  se bo dobro absorbiralo, če ga piješ s pomarančnim sokom ( ne vem a  ti je dr rekel 1x ali 2x dnevno, po njegovih navodilih pač) zaradi vit.C, ne ga pa jemat z mlekom ali mlečnimi izdelki ali skupaj z Ranitalom, omega-3 lahko brez skrbi ob tem ješ, najboljše s kakšno hrano, ki ima še malo olja oz.maščobe zraven (npr. pri kosilu), zraven pa komot še centramed mami, ampak spet pri tretjem obroku. Nobena kunšt, samo porazdelit jih je teba preko dneva.

o hvala simonaa, no sej tko nekak zdej jem tele minerale in vitamineuser posted image . Sem jih ločila po obrokih, kot sem že v zgornjem postu napisala...user posted image

(odgovor članu simonaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3860
17.3.2009 14:44:34   
brigita23

ja kje pa je....jst se tudi nisem zastojn v bikini spravlauser posted image user posted image user posted image , veš kok časa sem porabla za depilacijouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nalini)
Neposredna povezava do sporočila: 3861
17.3.2009 14:46:51   
brigita23
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona*

IZVIRNO SPOROČILO: kpmk

Po moje najboljš da pogledaš kaj ti v navodilih piše, ker po navadi milsim da tko kaj not piše,.... ne vem sicer za železo. Men je dr. npr reku da minerale lahko oz moram še v obliki teh šumečih pit, tak da,....  Pa sem ga vprašala kako pa je s tem ko sem jedla Centrum materna, pa je reku, da itak magnezij in kalcij še naj zraven, ekr ga full rabmo in da sej to ni vitamin, sta minerala,... Kaj ti je pa dr rekla da moraš?

veš moja G je ful pristašica da vse te vitamine dobimo z prehrano....nekak ni najbolj za ta prehranska dopolnila, tako da je rekla vsega čim več....sam folne pa se mi zdi da vseeno premalo dobim s prehrano, čeprav je ta raznolikauser posted image
Mogoče si bom pa šla Tifol kupit, ko je samo folna...a lahko vrjameš, da mi je en zob, ko je bil popolnoma zdrav čist siv ratu????? In to spredaj, ne vem a je to pomanjkanje kalcija, al kaj druga....groza, upam da bo po porodu nazaj tak ko je biluser posted image

Js jemljem Legofer (železov sirup), Tifol, šumeče tablete s kalcijem in C vitaminom.

pol sva pa tako na istem...sam si bom jst tudi mnda kr Tifol kupilauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 3862
17.3.2009 14:49:29   
brigita23
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

junona-itak da dekliščina pade, pa še prej kaj....sej smo bliz doma, bomo našim bebijem kako žurko nardileuser posted image user posted image user posted image

JUPIIIIII!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

ja sej sva se z junono pogovarjali da bi rd praznovali v verdi verdi ,ane junona k majo tko super placeuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image ...pa vem da so meli tam full dobre pice, sam zdej pa že par let nisem bila tamuser posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3863
17.3.2009 14:51:22   
brigita23

Nujno rabim vašo pomoč!
Dobila sem nov katalog od Ikee in ker se sama ne morem odpraviti do nje, bi prosila,  če bo koga pot zanesla do
tja, da mi nekaj prinese... neki bi rada imela....
Pošiljam  sliko  želenega artikla in bi prosila za 3-5 taksnih stojal.   Stokrat HVAAAALA

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , jst sem tudi dobila katalog od Ikeje, pa ni not takih stojaluser posted image

Maš ti zgleda neke privilegijeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 3864
17.3.2009 15:00:01   
brigita23
junona-pravi moj da ma kartico Ikea, pa da z to kartico lahko dobiš še dva gratisuser posted image user posted image user posted image user posted image , sam z dostavo ti pa on ne more pomagat....ti lahk pa jst poskrbim, pa montažo tudiuser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3865
17.3.2009 15:07:53   
jernejav
Tako pa tudi jaz iz pregleda user posted image .
Naš user posted image  je postal pravi lenuh, je cel CTG prespal, se niti ni pustil motiti.... ga je pa močno cukalo, kar pa je menda tudi dober znak je rekel G. Težek je 2950g, mamica pa se je v 1 mescu zredila za 40 dkg user posted image user posted image , tako da smo na +11.
Plodovnice je kot kaže več kot je je bilo, tako da ni več kritično, samo veliko moram piti in se izogibati soli.
Sonček naslednji CTG in pregled imam 24.3.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Brez tebe življenje se prazno mi zdi
vsebino mu daješ edino le ti...

Anže je v najino življenje prijokal 28.3.2009

Neposredna povezava do sporočila: 3866
17.3.2009 15:09:38   
jernejav

Nujno rabim vašo pomoč!
Dobila sem nov katalog od Ikee in ker se sama ne morem odpraviti do nje, bi prosila,  če bo koga pot zanesla do
Pošiljam  sliko  želenega artikla in bi prosila za 3-5 taksnih stojal.   Stokrat HVAAAALA

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , jst sem tudi dobila katalog od Ikeje, pa ni not takih stojaluser posted image

Maš ti zgleda neke privilegijeuser posted image user posted image user posted image

Tako stojalo bi tudi meni prišlo prav...user posted image user posted image user posted image ...

Brez tebe življenje se prazno mi zdi
vsebino mu daješ edino le ti...

Anže je v najino življenje prijokal 28.3.2009

Neposredna povezava do sporočila: 3867
17.3.2009 15:18:35   
Cveta28

Nujno rabim vašo pomoč!
user posted image

Potrjeno! Koder me v soboto pelje v Ikejo - bom imela oči na pecljih, da najdem tale stojala. Naročila pa zbiram že vnaprejuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3868
17.3.2009 15:20:50   
malcekvita
ojla bejbe,
ima mogoče katera izkušnje z vozičkom Jaguar?. lepo prosim, če je katera kaj slišala o tem, če mi lahko napiše mnenje... voziček, ki sva ga dobila od prijatelja ni cel, en del manjka, on ga ne najde, zato sva se z dragim odločila, da kupiva kar novega. in ta varianta je all inclusive (šp. del, košara in avtosedež) in stane 450 eur. mislim, te zadeve so pa res tako pregrešno drage, da me kar sr... prime user posted image .
punce, kaj zdej bomo kr odprte okol hodile? jst sem odprta 2 cm, mat. vrat pa je tudi že zmehčan user posted image , no itak mam do PDP sam še 14 dni, tako, da lahko pričakujemo vsak cajt. Včeraj sem stanovanje generalno pospravila, tako da naš car lahko komot pride, ko se mu zahoče user posted image .
lepo se imejte, lepo praznujte, tista držala iz IKEE se mi zdijo vsestransko uporabna, je kar fajn imet kej tazga nastavljenega v kopalnici user posted image
aja sonček kje si pa ti kupila svoj voziček, (mi je bil tudi všeč, ko si pripopala slikico gor, moder kajne)? kolk sta dala zanj?
punce, kakršnega koli nasveta v zvezi z vozički om vesela. imejte se lepo bejbe, čauči

Neposredna povezava do sporočila: 3869
17.3.2009 15:26:07   
mišk
Jernejav: Bravo za uspešen pregled!user posted image  Tvoja "babnica" je pa že kar orenk dojenčica!user posted image  Sedaj je pa že res pripravljena, da pokuka na plano. Tudi glede kg si bila pridna.user posted image

Ultiva: Jst sem tud že večkrat slišala, da ultiva dost vpliva na novorojenčke. Čeprav po moje ni neke panike. EA v mojem primeru ni nič negativno vplivala na user posted image . Eh, po moje je to različno od primera do primera. Če bi bilo karkoli res kritičnega bi bilo to že sigurno povsod slišat.

Strije: V prvi nosečnosti jih nisem nikoli opazila, sem jih pa potem kar naenkrat, par mesecev po porodu ene par po trebuhu!user posted image  Zdej pa ne vem, ali so mi šele po porodu nastale... Sedaj, ko je trebušček znova napet, se tiste strijce kar lepo vidijo, novih pa mislim da (še) ni. Me pa trebuh grozno srbi, kar na žalost pripisujem zaenkrat še nevidnemu nastajanju novih strij.user posted image
Imam jih pa nekaj po bokih in bedrcah, a te so še stare, iz najstniških časov ter obdobja hitre rasti.

(odgovor članu jernejav)
Neposredna povezava do sporočila: 3870
17.3.2009 15:29:25   
detelja

IZVIRNO SPOROČILO: detelja

ja pa še to sem pozabila povedat...gin. me je opozorila, da se več ne da dobit ultive...vsaj v ms ne...ker baje to zdravilo prveč preheja prek mame na plod in to baje ni dobro za plod....tako, da upam, da bo tako hitro šlo, da ne bom ničesar potrebovala...me je pa gin. pomirila, ker je rekla, da ona misli, da ne bom težko rodila....user posted image

po riti te bom user posted image user posted image user posted image user posted image  ... čakam tvoj sms, od tebe pa ne duha ne sluha user posted image user posted image  ...
te se pa le spakiram za računalnik pa vidim, da si ok user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

hmmmm . .... ultivauser posted image ,.... nič bomo še pa vseeno imeli v rezervi ea .... upam pa, da ne bomo rabili .... user posted image

res mi je žal, da si tako dolgo morala čakat kaj se dogaja...ampak veš šla sem  v bistvu prej na pregled kot sem pa bila naročea...ker sem imela filing, da bo lab. na vrsti in tako je tuid bilo...pol pa veš...glih sem dala urin pa je bila malica pol pa čakaš 1,5 h na izvid...pol je imela gin. nekega potnika na obisku (ja, moram povedat, da je bil tak pravi žrebecuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ) in pol je začela spet delat in da sem bila gotova je trajalo...pol pa ko mi je rekla, da sem za dober cm odprta me je najprej nek čuden filing preletel...nisem vedela ali je to ok ali neuser posted image  pol pa saj veš imam rd pa skoz zvoni tel....upam, da bo bebi počakal do naslednjega petka ko imam ponovno prelged....je pa baje danes nek čuden dan v lab. baje, da smo vse prišle z nekimi čudnimi izvidi in da nas bo vse ponovno poslala na kontrolo urina pa itak moram dat še kri za toxo...je bila kar malo jezna zaradi lab....

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu Nalini)
Neposredna povezava do sporočila: 3871
17.3.2009 15:30:55   
detelja

user posted image
user posted image
user posted image

taki so običajiuser posted image .... pa lahko se me na trepalnice postavimouser posted image   ... a ne prekmurke? user posted image

ja, to pa res...samo eno mejo pa lahko ljudje vseeno imeli...ali???...se mi zdi da je res pretirano, ko prej še polijejo z medeno vodo ali pa kaj takega...

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

(odgovor članu Nalini)
Neposredna povezava do sporočila: 3872
17.3.2009 15:31:29   
detelja

ooooooooooooo punce sem pršla na žurko a že kaj dogajauser posted image user posted image user posted image user posted image ?????

user posted image

oooo si pa prvauser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3873
17.3.2009 15:33:08   
detelja
user posted image

user posted image

ajde uživajte ..... user posted image

vse je super....oooooooooooooooo nalini...ne se zdaj več hecat, ker sem že odprta kaj pa bo ko bodi tile tipi prišliuser posted image  bom pa šla kar rodit user posted image  vozovnico za rim sem danes dobila.....problem je, da je moj lubi doma, kaj mu naj povem kam gremuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nalini)
Neposredna povezava do sporočila: 3874
17.3.2009 15:34:50   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: jernejav

Nujno rabim vašo pomoč!

user posted image

Tako stojalo bi tudi meni prišlo prav...user posted image user posted image user posted image ...

mislim, da če bi imele tako stojalo doma bi bilo že zdavnja ponucano/ prenucanouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jernejav)
Neposredna povezava do sporočila: 3875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?