Anonimen
|
Tile rojstni dnevi so tako fajn, jaz se ravno bašem že z drugim indijančkom. Če mi je pa detelja take lušte naredila. Ti ti ti detelja . Kdaj praznujemo naslednjega? Strije - Jaz jih (še) nimam, vendar me je prijateljica opozorila, da jih je dobila dva dni pred porodom, tako da je morda posebna pozornost zadnje tedne res potrebna. Sedaj, ko že imamo raztegnjeno kožo do skrajnih meja, je očitno vsak milimeter lahko usoden. Jaz sem se dosedaj mazala z oljem tako na kakšne 3 dni oziroma po potrebi, če sem čutila, da me koža vleče in srbi, toda mogoče bi pa res bilo dobro, da se zdaj zadnji mesec bolj brcnem v rit. Junona - Šele danes sem ti poslala porodni načrt. Čisto pozabila! Upam, da ne bom kaznovana. Včeraj sem bila v lekarni, da sem nabavila že zadnje stvari za Elo in mi je nek mlad lekarničar hotel podturiti kar liter fiziološke raztopine. Pa to v neki čudni flaški z iglo, ki se uporablja za infuzijo. Hvala bogu, da so nas na MŠ opozorili, da je čisto dovolj 100 ml. Komajda sem ga prepričala, da ne bom vzela ničesar z iglo in da hočem čisto navadno flaško z navojem, ki jo lahko po uporabi zaprem. Sem na koncu vzela kar malo flaško 20 ml za nos, ker drugega ni imel. Pol me je hotel prepričati, da si kupim večje gelne blazinice, čeprav sem mu povedala, da so najmanjše čisto dovolj, saj so za dojke. Mater je bil vztrajen, sem morala napeti kar vse moči, da sem vztrajala pri svojem. Sem nekako dobila občutek, da sem se mu s trebuščkom zdela lahka tarča, ki ji bo lahko zlahka prepričal. Ampak pol je pa videl svoje. Srečanje v Lj - Kaj pa se je zgodilo z našim srečanjem v Lj? Poleti v stari Ljubljani z bebicami predvidevam? Joj, zunaj je tak lep sonček , sem bila že enkrat zunaj, v trgovini, vendar sem kar vesela, da sem pozabila kupiti paradižnik, da imam še en razlog, da grem še enkrat na sončka. Bilo bi fajn malo pospravit, pa se mi tako ne da ... Čisto na hitrco, pa bo ok. Je pa prav grozno sedaj, ko je sončno, ko se vidi vsaka pikica prahu. Ve pa tako pridne, vse z nekimi generalkami in čistilnimi akcijami. Midva bi jo tudi rabila, toda se mi kar nekako ne da. Čeprav vem, da ko bom enkrat začela, se pa ne bom mogla ustaviti in bom hotela tipi topi sčistiti vsak kot in vse možne špranje . Pa bog ne daj, da se moj dragi spravi sesat, dvigne vse, kar se da dvigniti, pa pohištvo premika ... tako pikolovska pa še jaz nisem . Ni kaj, pred porodom bo treba narediti orng generalko, da našo pikico ne prinesemo domov v kup prahu in pršic. Zapuščam vas za danes drage moje, se slišimo jutri. Pa popoldan grem gledat dva kratka filma na festival gorniškega filma. Jupi, komaj čakam. Jaz sem izbrala film Neznana Antarktika - eni odpičeni Slovaki se odločijo, da bodo peš prehodili Antarktiko od roba do najvišje točke. Eni so pa res pogumni in če kdo mene vpraša kar malo sadomazo. Vam bom poročala, če so vsi preživeli oziroma ostali z vsemi prsti . Čao, NenaLena
|