|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2009 - III. del
17.3.2009 11:07:17   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

IZVIRNO SPOROČILO: detelja

18.03
angelito
Junona
diti
frutolina
NinaMM

ti pa mal prehitevaš...še prej je torek in potem sredauser posted image user posted image
jA SVA SE Z JUNONO GLIH MENLE PO TELEFONU IN SEM RKELA DA SEM MALO PREHITELAuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zmedenostuser posted image

Al pa zaljubjenost v svoja dva fanta. To bo po moje.user posted image user posted image user posted image

Tudi jaz sem mami.:))

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3801
17.3.2009 11:08:25   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: jernejav

user posted image  37t6d
Iz dneva v dan nižji...

Lepi buši!user posted image user posted image user posted image

Js že skos full nizko nosim, sploh nisem mela bušija pod joškicim, mi je mami rekla, da je ona tudi nizko nosla.

(odgovor članu jernejav)
Neposredna povezava do sporočila: 3802
17.3.2009 11:09:19   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23

junona-itak da dekliščina pade, pa še prej kaj....sej smo bliz doma, bomo našim bebijem kako žurko nardileuser posted image user posted image user posted image

JUPIIIIII!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu brigita23)
Neposredna povezava do sporočila: 3803
17.3.2009 11:09:55   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: štorkljica

Pozdravljene!

danes samo toliko, da se malo javim ker sem spet bizi...

Zdaj najprej moram prah po tleh pobrisat, pol posesat, pol se zrihtam, ker pelam avto na servis (medtem grevA z mojim na pico - njami), pridem domov, grem po tamalo v vrtec, popoldne greve na telovadbo in zvečer padem ko mrtvec v posteljouser posted image user posted image user posted image

Jutri pa pol malo več...

Aja toliko, da ne pozabim, od sobote smo ponosni lastniki Maxi Cosy Mura štirikolesnikauser posted image user posted image user posted image  Mater je lep. In Ajda je ful ponosna, da je ta voziček za sestrico, ga je v soboto, ko sma ga z mojim sestavila pokazala babici in dedijo in se na veliko drla "jeeeeee mi pa mamo voziček za sestrico"user posted image   Se mi zdi, da tamala zaenkrat prav z veseljem čaka sestrico...upam, da jo bo ta entuziazem držal še po porodu.

Lep dan želim....pri naS  mamo pa sončkauser posted image

Ti pa si zaposlena.user posted image user posted image

Bravo za voziček. ČAkamo na slikice.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu štorkljica)
Neposredna povezava do sporočila: 3804
17.3.2009 11:14:11   
malapikica

IZVIRNO SPOROČILO: malapikica

Kot sem obljubila nekaj slikic "posledic" rojstva prvega otroka.
Takole je zgledalo pri nas v bloku. Doma smo v 7. nadstropju in vsa so bila taka. Tudi stopnišče in dvigalo. Se je kar nekaj slame nabralo.

user posted image

Tole pa je bilo naslednje jutro doma pri mojih starših (še na streho so uspeli splezati - glej dimnik):

user posted image

in dvorišče

user posted image

Pri drugem ponavadi ni več tako hudo (upam).

Đizus malapikica pa vi najboljše, da si stražo nabavite, če vas slučajno spet to čakauser posted image user posted image user posted image

Pri nas na srečo prvič niso nič torili, pa upam, da zdaj v drugo tudi ne bodo.

Se pa spomnim, še ko sem živvela v bloku in je rodila soseda, ki je živela v 5 štuku. No in valda pametnjakoviči niso potorili slame po bloku ampak perje! Naslednje 3 dni so morali njeni sorodniki čistit celi blok in pa še parkirišče pred blokom, ker je blo vse zasuto. Mi smo pa takrat meli doma psa, črnega kokeršpanjela. No in ko so oni že davno počistili blok in je vse zgledalo čisto je naš kuža še vedno domov iz sprehodov hodil kot petelin poln perjauser posted image user posted image user posted image   Ker valda se mu je vse perje še vedno lovilo na gosto dlako. Ubožecuser posted image

V bloku smo kar Komunalo poklicali, da so počistili in odpeljali slamo. Pri stariših pa so sosedje na pomoč priskočili (večina tistih, ki je tudi natrosila).
Zdaj pa bova v bloku verjetno kar varovanje naročila, da se spet kaj takega ne zgodi.

Neposredna povezava do sporočila: 3805
17.3.2009 11:20:29   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona*

IZVIRNO SPOROČILO: brigita23

junona-itak da dekliščina pade, pa še prej kaj....sej smo bliz doma, bomo našim bebijem kako žurko nardileuser posted image user posted image user posted image

JUPIIIIII!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

ja sej sva se z junono pogovarjali da bi rd praznovali v verdi verdi ,ane junona k majo tko super placeuser posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 3806
17.3.2009 11:20:32   
sonček85

sonček85 srčkan avatar mašuser posted image
hvalauser posted image

junona:seveda bom sijala ,ves dan ,saj še ima Detelja danes rd in moram sijat za tko fejt puncouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ti pa se le naužij svežega zraka in navozičkaj,pa ne pozabi med peglanjem počivat,da bo bebica lepo rasla ,saj če je pupa bota z našim parček ,če bo pa pob bota pa nogomet špilalauser posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

Neposredna povezava do sporočila: 3807
17.3.2009 11:20:34   
sonček85

IZVIRNO SPOROČILO: detelja

18.03
angelito
Junona
diti
frutolina
NinaMM

ti pa mal prehitevaš...še prej je torek in potem sredauser posted image user posted image
jA SVA SE Z JUNONO GLIH MENLE PO TELEFONU IN SEM RKELA DA SEM MALO PREHITELAuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zmedenostuser posted image

Al pa zaljubjenost v svoja dva fanta. To bo po moje.user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image ja to bo touser posted image user posted image moja dva sončkauser posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 3808
17.3.2009 11:21:16   
Nalini
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

navada je železna srajca ....  mislim, da je res boljše, da naročita varnostnike .... user posted image

sicer pa pravijo, da morajo fajn >potorit<, da otrok pade na mehko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu malapikica)
Neposredna povezava do sporočila: 3809
17.3.2009 11:24:14   
Nalini
nisem nič napisala kaj se dogaja pri nas v spodnjem štuku user posted image  ..

... noč je bila dokaj mirna,... 2X otrdelo ....
... tudi dan je miren - ni še otrdelo ...
... bejbi sicer nekaj menca sem pa tja .... zgleda, da sem ga prebudila, ker sem jedla viki kremo user posted image
... upam, da ni to zatišje pred nevihto user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  - .... moram zdržat do naslednjega tednauser posted image

(odgovor članu Nalini)
Neposredna povezava do sporočila: 3810
17.3.2009 11:26:58   
*Junona*

Nujno rabim vašo pomoč!
Dobila sem nov katalog od Ikee in ker se sama ne morem odpraviti do nje, bi prosila,  če bo koga pot zanesla do
tja, da mi nekaj prinese... neki bi rada imela....
Pošiljam  sliko  želenega artikla in bi prosila za 3-5 taksnih stojal.   Stokrat HVAAAALA

user posted image

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 3811
17.3.2009 11:29:25   
sonček85
nalini.ja sladko ji paše ,zato se pa premika,prava frajerka.Naš je tudi danes že ves dan tko lepo aktiven ,da sem prav veselauser posted image user posted image user posted image

junona in še nekatere:a se spomne katera GIOTTI,včeraj je javila da je srečka nosečka ,zagledala je plususer posted image user posted image user posted image user posted image

tko zdaj grem pa delat kosilo ,potem pa v MŠ

LEPO SE IMEJTE IN VAS POTEM BEREM

< Sporočilo je popravil sonček85 -- 17.3.2009 11:31:19 >

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Nalini)
Neposredna povezava do sporočila: 3812
17.3.2009 11:29:27   
sonček85

Nujno rabim vašo pomoč!
Dobila sem nov katalog od Ikee in ker se sama ne morem odpraviti do nje, bi prosila,  če bo koga pot zanesla do
Pošiljam  sliko  želenega artikla in bi prosila za 3-5 taksnih stojal.   Stokrat HVAAAALA

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jaz tudi  potrebujem jih 10

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 3813
17.3.2009 11:31:33   
Nalini

Nujno rabim vašo pomoč!

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jaz tudi  potrebujem jih 10

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3814
17.3.2009 11:33:58   
janja*
Junonca moja pa si mi spet nosečnost podaljšala za kak teden.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 3815
17.3.2009 11:46:53   
Anonimen
Tile rojstni dnevi so tako fajn, jaz se ravno bašem že z drugim indijančkom. user posted image  user posted image  user posted image Če mi je pa detelja take lušte naredila. Ti ti ti detelja user posted image user posted image user posted image . Kdaj praznujemo naslednjega? user posted image

Strije - Jaz jih (še) nimam, vendar me je prijateljica opozorila, da jih je dobila dva dni pred porodom, tako da je morda posebna pozornost zadnje tedne res potrebna. Sedaj, ko že imamo raztegnjeno kožo do skrajnih meja, je očitno vsak milimeter lahko usoden. Jaz sem se dosedaj mazala z oljem tako na kakšne 3 dni oziroma po potrebi, če sem čutila, da me koža vleče in srbi, toda mogoče bi pa res bilo dobro, da se zdaj zadnji mesec bolj brcnem v rit. user posted image

Junona - Šele danes sem ti poslala porodni načrt. Čisto pozabila! user posted image Upam, da ne bom kaznovana. user posted image user posted image

Včeraj sem bila v lekarni, da sem nabavila že zadnje stvari za Elo in mi je nek mlad lekarničar hotel podturiti kar liter fiziološke raztopine. Pa to v neki čudni flaški z iglo, ki se uporablja za infuzijo. user posted image Hvala bogu, da so nas na MŠ opozorili, da je čisto dovolj 100 ml. Komajda sem ga prepričala, da ne bom vzela ničesar z iglo in da hočem čisto navadno flaško z navojem, ki jo lahko po uporabi zaprem. Sem na koncu vzela kar malo flaško 20 ml za nos, ker drugega ni imel. Pol me je hotel prepričati, da si kupim večje gelne blazinice, čeprav sem mu povedala, da so najmanjše čisto dovolj, saj so za dojke. Mater je bil vztrajen, sem morala napeti kar vse moči, da sem vztrajala pri svojem. user posted image Sem nekako dobila občutek, da sem se mu s trebuščkom zdela lahka tarča, ki ji bo lahko zlahka prepričal. Ampak pol je pa videl svoje. user posted image user posted image user posted image

Srečanje v Lj - Kaj pa se je zgodilo z našim srečanjem v Lj? user posted image Poleti v stari Ljubljani z bebicami predvidevam? user posted image

Joj, zunaj je tak lep sonček user posted image , sem bila že enkrat zunaj, v trgovini, vendar sem kar vesela, da sem pozabila kupiti paradižnik, da imam še en razlog, da grem še enkrat na sončka. Bilo bi fajn malo pospravit, pa se mi tako ne da user posted image ... Čisto na hitrco, pa bo ok. Je pa prav grozno sedaj, ko je sončno, ko se vidi vsaka pikica prahu. user posted image Ve pa tako pridne, vse z nekimi generalkami in čistilnimi akcijami. Midva bi jo tudi rabila, toda se mi kar nekako ne da. Čeprav vem, da ko bom enkrat začela, se pa ne bom mogla ustaviti in bom hotela tipi topi sčistiti vsak kot in vse možne špranje user posted image . Pa bog ne daj, da se moj dragi spravi sesat, dvigne vse, kar se da dvigniti, pa pohištvo premika ... tako pikolovska pa še jaz nisem user posted image . Ni kaj, pred porodom bo treba narediti orng generalko, da našo pikico ne prinesemo domov v kup prahu in pršic.

Zapuščam vas za danes drage moje, se slišimo jutri. Pa popoldan grem gledat dva kratka filma na festival gorniškega filma. Jupi, komaj čakam. user posted image Jaz sem izbrala film Neznana Antarktika - eni odpičeni Slovaki se odločijo, da bodo peš prehodili Antarktiko od roba do najvišje točke. Eni so pa res pogumni in če kdo mene vpraša kar malo sadomazo. user posted image Vam bom poročala, če so vsi preživeli oziroma ostali z vsemi prsti user posted image .

Čao,
NenaLena

(odgovor članu malapikica)
  Neposredna povezava do sporočila: 3816
17.3.2009 11:50:04   
Tabletka dOr
Deteljica vse naj najboljše!!!

user posted image user posted image user posted image

Zelo lepo si nas pogostila user posted image

< Sporočilo je popravil Tabletka dOr -- 17.3.2009 12:00:28 >

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 3817
17.3.2009 11:51:08   
Anonimen
Jao Junona, takšnih stojal pa jaz v Ikei nisem zasledila, pa sem bila to soboto v Ikei! Pa na njihovi spletni strani tudi ne. user posted image  user posted image  user posted image Mogoče so kakšna ekskluzivna kolekcija, čeprav me je malo strah glede funkcionalnosti v primeru, da je v kopalnici bolj mrzlo. A pol okna ni dobro odpirat? user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3818
17.3.2009 11:58:08   
Anonimen
Zdaj pa res grem, ker sonce vabi, pa stanovanje kliče, pa kosilo moram naredit: omako iz bučk, durum testenine in zelena solata. Lepo se imejte, pa ne ga preveč sračkat babe user posted image . Vsako pretirano razburjenje, pa četudi je pozitivno, namreč lahko sproži prezgodnji porod.
Sončen pozdravček user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3819
17.3.2009 12:26:15   
sonček85
Evo sem vas malo še prišla pokukatuser posted image user posted image user posted image
nena.ja res je malčki morajo priti v čisto stanovanje,no pa saj potem bomo lažje k ne bo bušija več ,pa bomo čistile k bojo otročki spali.

strije.meni se niso pojavile do 6-7m sedaj se mi pa kr vlečejo po trebuhu,že do popka jih imamuser posted image a saj bojo zbledele po poroduuser posted image

jaz imam 500ml fiziološke ,saj mi jo je sestrična dala,tko da je imam več kot dovolj

Ja ti lekarnarji pa včas res mislijo da mso nosečke naivne in ..... pa se ne damouser posted image

< Sporočilo je popravil sonček85 -- 17.3.2009 12:31:33 >

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3820
17.3.2009 12:50:28   
tinaaja
Jaz bi ene 3 take obesalnike user posted image

Ideje rabiiiimmm ... kaj se da pripravit v naprej, da das samo pect, ko folk pride - pa slano, ne sladko.. Tko kot prigrizek varianata user posted image A sem zakomplicirala?? A imate kaksne "uspesnice" z vasih praznovanj?

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3821
17.3.2009 12:54:13   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja

Jaz bi ene 3 take obesalnike user posted image

Ideje rabiiiimmm ... kaj se da pripravit v naprej, da das samo pect, ko folk pride - pa slano, ne sladko.. Tko kot prigrizek varianata user posted image A sem zakomplicirala?? A imate kaksne "uspesnice" z vasih praznovanj?

slaniki,rogljički iz slanega testa z nadevom  ali s sirčkom na vrhu

junona.ideje na plan

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3822
17.3.2009 12:59:40   
detelja
evo mene....najprej NAJLEPŠA HVALA VSEM ZA ISKRENE ČESTITKE!...

poročilo iz prelgeda...smo že baje dober 1 cm odprti...gin je rekla, da ne bom imela težkega poroda, ker je baje neko tkivo ful elastično in ne vem kakšno šeuser posted image  drugače so baje čudni izvidi urina...je pa rekla, da so imele vse nosečke iste izvide...tako, da moram jutri it ponovno dat vodo pa kri za toxo...naslednji pregled imam 27.3. potem imam še ctg...je rekla, da do petka mora še zdržat pol pa kar bo bo....zdaj pa lahko čakamo se pravi bo prej kot 10.4.2009 ali pa tudi neuser posted image

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3823
17.3.2009 13:00:49   
Tabletka dOr
user posted image

< Sporočilo je popravil Tabletka dOr -- 17.3.2009 13:03:10 >

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 3824
17.3.2009 13:02:54   
Tabletka dOr
Ojla, mene pa mučita še dve vprašanji.

1. A je katera kaj naročala pri Racinku? Koliko časa ste čakale na dostavo?
2. Tema regres. Smo jo drugače že obdelovale. Zanima me, a nam user posted image  pripada regres tudi v primeru, če ne uspemo koristiti dopusta?

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?