asso
|
IZVIRNO SPOROČILO: thaiss IZVIRNO SPOROČILO: melaverde IZVIRNO SPOROČILO: asso Sušilec mogoče malo več uniči... temu je tudi cena primerna... sicer zdej imajo tudi takšne izdelke, kjer piše 100% organski bombaž... koliko to drži, pa RAVNO SEM HOTELA NAPISAT, DA c&a IMA OGROMNO TEGA...organic cotton sorry za črke... mah, jaz vseeno ne verjamem, da je majčka ki stane 7€ iz 100% org. bombaža Ne, sej ne stane 7€, ampak 4€ ... Ej, danes bi bilo najboljše, da se bi pobrala domov, ker bi manj neumnosti naredila... no, neumnosti sem naredila že prejšnji teden. Najprej sem sklicala sestanek za danes za 11. uro (kao) in malo prej ugotovim, da to ni danes, ampak naslednji torek... ( ) še dobro, da me je sodelavka opozorila... ok, razložim šefu, da sem naredila p*******... nakar mi zvoni telefon in druga sodelavka, da kako grem danes ob 14.30 na teren... logistično gledano... meni nič jasno... valda, sem tako površno prebrala mail in mislila, da je sestanek v njeni pisarni... ne pa zunaj... tako, da... katastrofa. Še dobro, da smo se že s taščo zmenli, da gre po otroke. Zdej pa se moram še z dragim zmenit, če bi mi direkt k mami pripeljal otroke (ker je v tistih koncih). Njegov odgovor itak že poznam "kaj ne moreš bit enkrat toliko doma, moraš vedno hodit k mami " Boljše, da grem kaj naredit, ker ste me verjetno najbrž štufe. Čaki, da še pogledam kakšno katastrofo mi napoveduje moj NARAVNIK