|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 9. del
17.3.2009 9:25:28   
Pupa7
IZVIRNO SPOROČILO: novo

IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7

Pupa, nič ne razmišljaj in se zamoti. Sejvem, da je tečno, pa bomo že. Če smo 9 mesecev, bomo še teh par dni!
Kdaj pa pride tvoja mami? user posted image

mami pride po vsej verjetnosti v soboto, ker še vedno ni zdrava... očitno jo je orto zgrabla ta viroza ... no ja, sej mali jo tud čaka na toplem, kaj bi prej ven hodu če ne bo babi tle ane user posted image

Tako, brez kompromisov in hecanja user posted image ! user posted image user posted image user posted image
Kak fajn, sej mami se bo tudi že pozdravila, saj smo ženske trmaste in se ne damo! user posted image user posted image user posted image

sva misnle z mami met še en dan samo za naju, tako da upam da nama bo uspelo user posted image user posted image user posted image user posted image da se ne bo malemu potem pa res tak mudilo user posted image user posted image user posted image

Ja, sej imaš še 4 dni!  user posted image user posted image Ti se kr zmani z njim, da najprej babi, pol pa on!  user posted image user posted image

ma veš kok se midva menva, pa nič ne uboga tale mulček moj user posted image user posted image user posted image user posted image

Po komu bo torej? user posted image user posted image user posted image

ja po fotru vednar user posted image user posted image user posted image

Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :)

28.4.2009 5500g in 58,5cm :)
25.5.2009 6780g in 65cm :)

(odgovor članu novo)
Neposredna povezava do sporočila: 3451
17.3.2009 9:27:02   
Pupa7
IZVIRNO SPOROČILO: felix7

dobro jutro, hvala za vse pestke in pikapoke...

pupa je depresivna čist user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  kaj so ti pa rekli?

da se to pogosto dogaja, svečka v rit in se vidmo naslednjič user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 3452
17.3.2009 9:27:03   
sahary
bom probala če mi bo uspelo tole s slikcami...

user posted image

user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 3453
17.3.2009 9:27:56   
PERSIDA
Dober dan !!!

Sploh ne vem kaj vam naj povem za vspodbudo ,ko tako nestrpno čakate te svoje sončke ,ki ,pa vidim ,da se jim nikamor ne mudi.Si res ne znam predstavljat kako zgleda ko te ene štirinajst dni hecajo popadki,ker kot veste jih jaz nisem mela nič prej kot tri ure pred finišom ,pa še to na sedem minut tak ,da res se mi smilite.

Pa ,da vam še povem kaj se kaj pri nas dogaja.Jemo in spimo po urniku na tri ure (počasi bi blo fajn ,če bi prešaltali na kaj večuser posted image ).Včeraj ju je patronažna prvič kopala brez problemov sta zaplavala(verjetno mata to po mamiuser posted image ),danes ,pa gremo prvič sprobat naše vozilo za dvauser posted image .Včeraj sem jih po hiši malo furala ,da dobimo filing zdaj ,pa počakam ,da se naspita pol jemo ,pa gas pod noge.Da sprobam mojo kondicijo ,ki je čisto na psuuser posted image .

Ja kaj naj še rečem drage moje "KO BO VSEGA KONEC BOSTE POZABILE NA VSE MUKE".Želim vam ,da čimprej začnete uživat z vašimi sončki.

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 3454
17.3.2009 9:29:17   
felix7
IZVIRNO SPOROČILO: pondelak

suncicica pravi da je še vedno v P ima popadke ampak nič konkretnega.sprašuje tudi kako to pospešitiuser posted image če bi jaz vedla me nebi blo več tu...user posted image user posted image user posted image

hja, včeraj sem zvedla (in tudi napisala), da baje pomagajo orehove palačinke user posted image  bomo probal tole teorijo, škodit ne more, sploh če maš rad palačinke user posted image user posted image user posted image

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

(odgovor članu pondelak)
Neposredna povezava do sporočila: 3455
17.3.2009 9:30:33   
felix7
IZVIRNO SPOROČILO: sahary

user posted image

user posted image

joj, je luškana user posted image user posted image user posted image  pa tak dobrovoljček user posted image

(odgovor članu sahary)
Neposredna povezava do sporočila: 3456
17.3.2009 9:32:50   
Lolita23

user posted image

user posted image

joj, je luškana user posted image user posted image user posted image  pa tak dobrovoljček user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

18.3.2009

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 3457
17.3.2009 9:33:57   
Lolita23
Moj me že ves čas sprašuje, če ste ve že zaključile z rojevanjem,se mu zdi že čudno, ko same čestitke talam, on pa še kar me nikamor ne peljeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Pač je naredil trmastega otroka, kaj morešuser posted image user posted image user posted image user posted image

18.3.2009

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 3458
17.3.2009 9:34:11   
PERSIDA

user posted image

user posted image

Joj kak smo lepi a išče morda fantauser posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 3459
17.3.2009 9:35:41   
felix7
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23

Moj me že ves čas sprašuje, če ste ve že zaključile z rojevanjem,se mu zdi že čudno, ko same čestitke talam, on pa še kar me nikamor ne peljeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Pač je naredil trmastega otroka, kaj morešuser posted image user posted image user posted image user posted image

sam si je kriv, ne? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 3460
17.3.2009 9:37:21   
PERSIDA
Rabim eno da mi skuha danes ni važno kaj a se ktera javi.Če bi mela kaki kiosk blizu bi kar na lepinjo al pa hambija skočla.user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 3461
17.3.2009 9:38:16   
Lolita23

IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23

sam si je kriv, ne? user posted image user posted image user posted image

Bi rekla ja user posted image user posted image user posted image user posted image

18.3.2009

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 3462
17.3.2009 9:41:50   
Pupa7

felišaaaaaaaaaaa vidim teeeeeee user posted image user posted image user posted image pa te ne spet po križu trga, da si tko zgodi pokonc user posted image

pišuka, sploh se človek ne more skrit pred Pupo user posted image user posted image user posted image  vse opazi... ja, itak, spet me križ boli, ampak... so what? user posted image user posted image user posted image

jaz sem vsevidnaaaa user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 3463
17.3.2009 9:42:11   
felix7
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

user posted image

user posted image

Joj kak smo lepi a išče morda fantauser posted image

katerega boš Neži namenila? user posted image  Da ne bo ljubosumja, moraš še eno punčko iz seznama izbrat user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 3464
17.3.2009 9:43:51   
felix7

Rabim eno da mi skuha danes ni važno kaj a se ktera javi.Če bi mela kaki kiosk blizu bi kar na lepinjo al pa hambija skočla.user posted image

s treziko se zmenita, pa skuhajta ena drugi user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 3465
17.3.2009 9:44:44   
trezika
dandan
js sn še tudi tu user posted image tako lep dan je, da bom kr na en kratek sprehod skočla...

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 3466
17.3.2009 9:45:39   
felix7
a veste, kaj sem opazila? da na tej temi nobena ne "cvili", da jo je strah poroda in to mi je ful všeč user posted image user posted image user posted image  ne rečem, da te mal panika zgrabi, ko se začne, ampak res se ne spomnim, da bi katera pisala, da se ful boji.

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 3467
17.3.2009 9:46:34   
trezika

user posted image user posted image user posted image
samo pri nas je dans tašča spet na vrsti user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 3468
17.3.2009 9:49:08   
felix7
IZVIRNO SPOROČILO: trezika

user posted image user posted image user posted image
samo pri nas je dans tašča spet na vrsti user posted image user posted image user posted image

nč hudga, pol pa Persido povabiš, pa nobeni ni treba kuhat user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 3469
17.3.2009 9:49:15   
trezika
felix se čist strinjam...js pač pravim....če je že toliko žensk dalo to skozi, pa ni hudič da js ne bi zmoglauser posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 3470
17.3.2009 9:53:04   
Pozdravček,

vsem novim mamicam čestitke...user posted image user posted image user posted image vsem tistim ki pa še čakate pa seveda čim prej naj pridejo sončki...

Ful lepe slikce limate mamiceuser posted image user posted image user posted image se vidi da imamo marčevske otročkeuser posted image user posted image user posted image ...

Berem vas ne neki full redno ker nimam časa čist resuser posted image  cel vikend so bili taki krči da sem jaz zraven user posted image ...sedaj je bolje ampak tist čas ko Lia spi moram jaz še kaj doma nardit imamo tko kot da bi atomska vsekalauser posted image user posted image user posted image moj je v službi in sem sama doma sej hvala bogu da je še lepo vreme da lahko greva ven...če sva noter ona fulll bedi ni spanca pa ga ni če pa smo zunaj pa spi ko hrčekuser posted image user posted image user posted image ...aja največji problem pa je ko imamo tako scrtlanko domauser posted image user posted image user posted image juhu pravi ati mami pa ko user posted image  gledauser posted image user posted image user posted image ...

Ampak sej bo kmalu bolje...sej pol pa bo kaj druga in bo spet juhuu...

NO sedaj pa šibam še kaj nardit upam da mala miss zaspi z dudo v ustih to je pa sila sam da se vlečeuser posted image user posted image user posted image ..papa

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 3471
17.3.2009 9:53:34   
Pupa7

user posted image

user posted image

juj kaka srčica, bravooo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sahary)
Neposredna povezava do sporočila: 3472
17.3.2009 9:54:03   

a veste, kaj sem opazila? da na tej temi nobena ne "cvili", da jo je strah poroda in to mi je ful všeč user posted image user posted image user posted image  ne rečem, da te mal panika zgrabi, ko se začne, ampak res se ne spomnim, da bi katera pisala, da se ful boji.

zato ko si napisala pa dober da nisem več nosečkauser posted image user posted image user posted image ...ker mene je bilo prvič in drugič strah ko user posted image ...amapk sedaj je za manouser posted image user posted image

STE POGUMNE MARČEVKE!!!!!

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 3473
17.3.2009 9:56:04   
felix7
IZVIRNO SPOROČILO: cita

zato ko si napisala pa dober da nisem več nosečkauser posted image user posted image user posted image ...ker mene je bilo prvič in drugič strah ko user posted image ...amapk sedaj je za manouser posted image user posted image

jamrala pa vseeno nisi user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 3474
17.3.2009 9:57:40   
Pupa7

IZVIRNO SPOROČILO: cita

jamrala pa vseeno nisi user posted image user posted image user posted image user posted image

jamrala ni, sam po štengah pa tud ni htela it hodit user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 3475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?