|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 9. del
16.3.2009 18:36:55   
dana
IZVIRNO SPOROČILO: pocka

IZVIRNO SPOROČILO: dana

meni pa zdaj že par ur otrdeva trebuh na 20 minut, ampak to je pa tudi vseuser posted image

A samo otrdeva, al je tudi kaj bolečin zraven?

ma ne boli, je samo malo neprijetno zaenkrat...bomo videli kaj bo noč prinesla, prvič mi svečke niso nič pomagale, dvomim,da mi bodo tokrat

Zakaj ti je pa že pred rokom dal/a G svečke?

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 3351
16.3.2009 18:44:46   
Najaa
Pupa, s hudo! Da ne bo tole porod v živo preko foruma! user posted image  user posted image  user posted image  Se hecam! Ej, želim ti, da je tokrat res to to. Če bo kaj novega, pa le javi, ne? user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu dana)
Neposredna povezava do sporočila: 3352
16.3.2009 18:55:49   
novo
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7

hojla, kaj novega?

če ne bom šla kmal rodit bom tok rjava kot bi z medenih tednov na Karibih prišla v P user posted image user posted image user posted image

mamaM lušno pupiko mašuser posted image user posted image

pupe moje, a kera ve, kaj je z novo??? nič se ne oglasi, jaz nimam njene cifre, da bi ji sms poslala ... feliška boš malo preverla?

zdaj se bašem z melono in pasem dolgčas user posted image

Js sm še tu, sam imam občutek, da moram še vse obiskat in obhodit dokler ne grem rodit!user posted image

Upanje in želja ter sreča

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 3353
16.3.2009 18:59:07   
novo
Pupa, naj se ti izteče tako kot mora! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu novo)
Neposredna povezava do sporočila: 3354
16.3.2009 19:00:34   
novo
IZVIRNO SPOROČILO: sanna

IZVIRNO SPOROČILO: felix7

Tale princeska pa je mala Lea (sicer pa pomanjšan Žiga user posted image )

user posted image

Kakšen cuker!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image Mamici in mali Leji! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sanna)
Neposredna povezava do sporočila: 3355
16.3.2009 19:01:20   
pocka

meni pa zdaj že par ur otrdeva trebuh na 20 minut, ampak to je pa tudi vseuser posted image

A samo otrdeva, al je tudi kaj bolečin zraven?

ma ne boli, je samo malo neprijetno zaenkrat...bomo videli kaj bo noč prinesla, prvič mi svečke niso nič pomagale, dvomim,da mi bodo tokrat

Zakaj ti je pa že pred rokom dal/a G svečke?

sem že prej napisala, da ne vem zakaj, me je vprašala, če mi da, pa sem rekla,da lahko, po datumu zdanje M, pa imam danes rok, tako,da ni panike

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

http://picasaweb.google.com/mylittledecocorner

(odgovor članu dana)
Neposredna povezava do sporočila: 3356
16.3.2009 19:02:21   
pocka
pupaaa navijamo zate!!!user posted image user posted image user posted image

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 3357
16.3.2009 19:03:44   
novo
Moram povedat, da sm bla dans na obilsku pri Spps. Mali je pravi šarmer. user posted image Mislim, da bo treba napisat že predporočno, ker bo pravi lomilec! user posted image

Drugače se imajo vredu, uživajo, jaz pa sem slišala in videla še kaj poučnega (široko povijanje, čiščenje popka,..), tak da zdaj vse vem in lahko grem! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu novo)
Neposredna povezava do sporočila: 3358
16.3.2009 19:41:41   
Lolita23
Jaz sem spet čist zaspana, zadnje čase sem res utrujenauser posted image Grem kar ležat, pa se vidimo in slišimo jutri.

Za vse, ki predihavateuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da bo čimprej mimo.

Lahko nočuser posted image user posted image user posted image

18.3.2009

(odgovor članu novo)
Neposredna povezava do sporočila: 3359
16.3.2009 19:46:36   
pocka
Jaz tudi grem počasi v ležeči položaj, sem ful utrujena in zaspana danes, pa še nek prehlad se me loteva user posted image , otrdevanje še vedno traja, ampak ni niti približno blizu popadkom, tako,da spet ne bo ničuser posted image ...

nočko...vsem,ki greste v P, pa naj bo čimkrajše in čim manj bolečeuser posted image user posted image user posted image !

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 3360
16.3.2009 19:47:51   
pocka
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23

Jaz sem spet čist zaspana, zadnje čase sem res utrujenauser posted image Grem kar ležat, pa se vidimo in slišimo jutri.

Za vse, ki predihavateuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da bo čimprej mimo.

Lahko nočuser posted image user posted image user posted image

upam,da te čez noč kaj zagrabi user posted image , ti bi si pa res že zaslužila, da cartaš

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 3361
16.3.2009 19:53:46   
sanna
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

IZVIRNO SPOROČILO: sanna

Ležanje je pasalo, samo ne vem zakaj mi tako noge otekajo, imam prave buhteljne in to že par dni. Pa kar vztrajajo, tudi malo ne splahni. Zdaj pa šibam na pregled, pa da še za tele tačke potožim!

Prav nič ti ne zavidam. Čevlje lahko obuješ?
Drži se. user posted image

Sey in Lolita, vidve tudi. user posted image user posted image

Samo še ene razhojene superge!user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3362
16.3.2009 19:55:09   
sanna
Pupa, drži se. Navijam! user posted image

(odgovor članu sanna)
Neposredna povezava do sporočila: 3363
16.3.2009 19:57:13   
sanna
Sem s pregleda. Kg isti, obseg tudi, odprta 1,5cm, MV zmehčan, glavica lepo prislonjena user posted image , čakamo, čakamo, čakamo,... Naslednji pregled 19.3.

(odgovor članu sanna)
Neposredna povezava do sporočila: 3364
16.3.2009 20:12:12   
Najaa
Hehe, pred meseci ali še tedni, če me ni bilo celo popoldne na rr, se je nabralo najmanj 10 strani za prebrat. user posted image  Se prav pozna, da se tale marec bliža koncu kar se tiče nosečnic. Tiste, ki ste pa ostale, ste pa preveč utrujene za čvek. Kar počivajte, vam pripada.
Če se pri kateri kaj konkretno dogaja, držim pestke, da bo čim prej držala v rokah svoj zakladek. user posted image  Pa da se že enkrat prestavimo na Starši čvekamo! user posted image

(odgovor članu sanna)
Neposredna povezava do sporočila: 3365
16.3.2009 20:12:24   
MalaČebelica
Jaz sem tudi neka utrujena danes. Pa še zdaj ko sem klicala v P, so rekli da naj pridem že jutri zjutraj ob osmih... Tega pa nisem navajena user posted image user posted image user posted image user posted image in moram zgodaj spat.

Lahko noč

(odgovor članu sanna)
Neposredna povezava do sporočila: 3366
16.3.2009 20:30:44   
felix7
IZVIRNO SPOROČILO: katjakokol

dober dan evo da vam nekaj povem
dopoldan sma bile z suncicico skupaj  in jo je skoz nekaj scipalo
ampak midve sma se sle na kavico in po kavici sem jo peljala pokazat
in mi je potem poslala sms

evo takole
v bolnici ostanem ,nekaj se kaze ampak se nic zagotovo
tako daj zdaj se samo cakam sms kdaj bota user posted image user posted image zunaj
ko mi se kaj napise vam javim

o, kako lepo, da nas obveščaš user posted image user posted image user posted image

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

(odgovor članu katjakokol)
Neposredna povezava do sporočila: 3367
16.3.2009 20:31:38   
felix7

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Hallo punce. Kaj novega?
A mama_m je le rodila?? user posted image
sem vidla da je tudi Čebeica povila Maksa user posted image

ŠE KAJ NOVEGA??

ja jaz mam že tretji popadek na 8 minut user posted image user posted image user posted image user posted image

poglej jo, frajerko, res je na 17. štartala user posted image user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image  mene pa tut spet križ boli user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 3368
16.3.2009 20:31:51   
felix7

felišaaaaa vidim te user posted image user posted image user posted image user posted image

aja, to je bla pa moja mami, k sem ji naše sezname kazala user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 3369
16.3.2009 20:32:00   
felix7
IZVIRNO SPOROČILO: novo

hojla, kaj novega?

če ne bom šla kmal rodit bom tok rjava kot bi z medenih tednov na Karibih prišla v P user posted image user posted image user posted image

pupe moje, a kera ve, kaj je z novo??? nič se ne oglasi, jaz nimam njene cifre, da bi ji sms poslala ... feliška boš malo preverla?

Js sm še tu, sam imam občutek, da moram še vse obiskat in obhodit dokler ne grem rodit!user posted image

ooooooooo, mi smo te pa tko pogrešal, smo mislile, da si šla, pa nč povedala user posted image  a si mi ti posredovala od Trinity sms? Ker sem dobila takrat dva smsja, pa še dons ne vem od koga user posted image

(odgovor članu novo)
Neposredna povezava do sporočila: 3370
16.3.2009 20:32:17   
tasa_m
tu pa je vse tiho. Teg pa res nisem navajena. user posted image

Se vidi da ni pupe..ona je prej vse pokomentirala user posted image

danes pa hodite vse hitro spat,kaj se kaj loteva katero?? user posted image

Mi smo pa se kopali in danes brez jokanja user posted image user posted image je tak zvezdavo gledala ko pa je začela nekaj nabirat pa smo jo hitro vzeli ven, da nebi blo joka po nepotrebnem. bomo že počasi tud to nadili tako da bo svem prav.
Sem pa danes dobila Lefaxin kapljice in ko so jo krčeki devali smo ji pošpricali mal na dudo in zdaj že spi 2 uri tak kot top. Prej je malo zajamrala ampak to zato, da vema da jo imamo. user posted image

Pupa
user posted image upam da gre danes zares user posted image user posted image drži se mi ŠAŠAVKA user posted image

(odgovor članu MalaČebelica)
Neposredna povezava do sporočila: 3371
16.3.2009 20:38:11   
ada2
tako za info: suncicica je tudi v P ostala, nekaj se je začelo dogajat, zaenkrat pa drugih novic nimam

mi smo pa superuser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3372
16.3.2009 20:39:58   
ada2
sem šla malo nazaj brat, pa vidim, da ste že obveščene...
no, nič hudega, bolje 2x kot nikoliuser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 3373
16.3.2009 20:49:29   
tasa_m
No, pol pa bom tudi jaz danes šla malo prej na kavč..user posted image

No, pošiljam pa novo slikico naše žabe user posted image  ko sta z atijem nekaj na veliko pela user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 3374
16.3.2009 20:51:48   
novo
IZVIRNO SPOROČILO: felix7

IZVIRNO SPOROČILO: novo

hojla, kaj novega?

ooooooooo, mi smo te pa tko pogrešal, smo mislile, da si šla, pa nč povedala user posted image  a si mi ti posredovala od Trinity sms? Ker sem dobila takrat dva smsja, pa še dons ne vem od koga user posted image

ne, nisem ti ga jaz. user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 3375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?