Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
Kaj je narobe z mojim otrokom???? 4.5.2005 21:30:23
|
|
|
|
puncica
|
:)-:)-:)- Dober tale vaš mali, jah tudi mi smo mogl celo večnost sankaško polko od čukov vrtet, tako da so mi že kr kocine pokonc hodle, zdej pa obvezno v avtu dnevnikov cd šmentana muha, drugač je jok, tako pa midva zdaj :((
|
|
|
|
Kaj je narobe z mojim otrokom???? 4.5.2005 21:32:55
|
|
|
|
teti
|
Hudo!!!!! Jest bi po moje tud :((, ampak nimaš kej, če ob tem zaspi nej bo pa Plestenjak (:((:((:((:((:((:(()...
|
|
|
|
Kaj je narobe z mojim otrokom???? 4.5.2005 21:33:35
|
|
|
|
Anonimen
|
Moj pa od sreče okameni, ko sliši pesem od Fredyja SRNICA:zmeden::zmeden::zmeden: Tega okusa pa nima po meni:zmeden2::zmeden2::zmeden2:
|
|
|
|
Kaj je narobe z mojim otrokom???? 4.5.2005 21:37:08
|
|
|
|
Anja
|
.. mi smo pa na atomic Harmonik, prej smo bli pa na Ritki... :grrr::grrr::grrr:
|
|
|
|
Kaj je narobe z mojim otrokom???? 4.5.2005 21:39:03
|
|
|
|
Lunca1
|
:)-:)-:)-
|
|
|
|
Kaj je narobe z mojim otrokom???? 4.5.2005 21:40:38
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja... sedaj doma poslušam Plestenjaka, ko pa grem k staršem pa Kingstone - Ne dotikaj se je tam tam tam... Na ta komad pa je čist nor moj nečak. Če ga prejšnjič ni v dveh urah spustil vsaj 40 krat :(:(:(:(
|
|
|
|
Kaj je narobe z mojim otrokom???? 4.5.2005 21:45:22
|
|
|
|
tilka
|
Počakaj ko se bo navdušil nad Avseniki. :bravo:
|
|
|
|
Kaj je narobe z mojim otrokom???? 4.5.2005 21:54:26
|
|
|
|
cmokec
|
Pri nas ni bilo trema čakati. Narodnjaki so zakon, prednjači Golica in Planica, planica, snežna kraljica ... Za posladek so Slaki in Modrijani, druge pa še jaz ne poznam. Toliko narodne, kot sem jo v otroški sobi slišala v pol leta, je nisem v celem življenju, pa še naglas poslušamo, ker se igra žurke. :zmeden:
|
|
|
|
Kaj je narobe z mojim otrokom???? 4.5.2005 22:00:22
|
|
|
|
HuAnita
|
Saj - samo to še manjka, da bo začela poslušati Bepope in podobne umetne glasbene tvorbe - bljjjjjak!:ups:
|
|
|
|
Kaj je narobe z mojim otrokom???? 4.5.2005 22:03:00
|
|
|
|
mtd
|
:)-:)-:)-:)-:)-:)- mi pa zaspimo ob pomirjujoči glasbi KITOV, eeeeee, to je uživancija:love: lp
|
|
|
|
Kaj je narobe z mojim otrokom???? 4.5.2005 22:18:19
|
|
|
|
Anonimen
|
:bravo::bravo::bravo: Kaj pa je narobe s Plestenjakom?:)-:)-:)-:)-:)-
|
|
|
|
Kaj je narobe z mojim otrokom???? 4.5.2005 22:20:55
|
|
|
|
Anonimen
|
A ti, draga moja fišika, poslušaš besedial? Če ne bi prepeval bi bilo vse ok. Ampak ta njegova besedila! Še sreča, da piškotek ne razume. Ona od treh kremšnit je fenomenalna :)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-
|
|
|
|
Kaj je narobe z mojim otrokom???? 4.5.2005 22:36:34
|
|
|
|
PIA 1
|
Ja mama,ta tvoj otrok je pravi Slovenc:)-:)-:)-:)-:)-:)-:sloncek: Poskusi še z Agropopom;)
|
|
|
|
Kaj je narobe z mojim otrokom???? 4.5.2005 22:45:39
|
|
|
|
lenika
|
No mene pa zanima, kdo od naših pevcev pa ima izvirna besedila?
|
|
|
|
Kaj je narobe z mojim otrokom???? 4.5.2005 23:16:00
|
|
|
|
Anonimen
|
Hja...u bistvu Plestenjaka sploh ne poslušam. Sem in tja ok...drgač pa...bljak..:)- Ampak tale do pekla do raja mi je pa všeč :) Drgač pa lohk probaš še s Pump it up, Dragostea din tei al pa Hop Marinka:)- pa Fantastičnih 5..:)-:)-:)-
|
|
|
|
Kaj je narobe z mojim otrokom???? 5.5.2005 7:57:46
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz bi že drugi dan odnehala in ga nehala posiljevat z glasbo pred spanjem, če mu očitno ni ustrezala. Da pa bi v ta namen pokupila kar nekaj CD-jev, adijo pamet. .
|
|
|
|
Kaj je narobe z mojim otrokom???? 5.5.2005 8:23:51
|
|
|
|
Moyca_
|
meni je čist cool Plestenjak jaz osebno zraven glasbe ne morem zaspat in mislim da tvoj malček tudi ne. Pa si ga posiljevala zato pa jok vsak dan, no zadnji dan se pa je vdal- pač ne glede na glasbo!!!!!!!!! pa sem mislila da je res kaj narobe s tvojim otrokom po naslovu sodeč:zmeden:
|
|
|
|
Kaj je narobe z mojim otrokom???? 5.5.2005 8:24:47
|
|
|
|
Moyca_
|
pleši z mano Lolita, nisva lačna, nisva sita,......
|
|
|
|
Kaj je narobe z mojim otrokom???? 5.5.2005 8:28:18
|
|
|
|
Natas@
|
Zakaj pa jih uspavate z glasbo?:zmeden:. pri nas sicer veliko poslušamo, ampak da bi ga z muziko uspavala pa ne. Drugače pa obožuje vse, samo da je dovolj naglas, če se pa še midva malo afnava zraven pa sploh. LP
|
|
|
|
Kaj je narobe z mojim otrokom???? 5.5.2005 8:44:33
|
|
|
|
NinKa
|
Ja, pri nas smo tut bli na Sankaški polki in čukih, pa pojma nimam zakaj....našel se je en cd z mp3ji in vmes so ble te, mali je bil nor na njih..... Sedaj je pa bolj na swingu - sinatra, rat pack,...pa za kontrast kaki rock n roll. O hrvaških pa tut noče nič slišat. Da o karanu in dragojeviču ne govorim....pobegne iz sobe, al pa odleti do playerja in izklopi....stopi do CD omarce in zamenja CD...... Včasih so :hudicek: ti naši škratki.... :sloncek::kuza::sloncek:
|
|
|
|
Kaj je narobe z mojim otrokom???? 5.5.2005 9:37:27
|
|
|
|
Pajaca
|
Pri nas je pa še v trebuhu bla čist nora na Robija Williamsa pa Sidharto..... pa še zdej je bolj za ornk muzko. Bi že takrat mogla vedet da je punčka, k ji je taka glazba všeč. Mozarta in podobnega nismo poslušal, pa še premirno je, da bi se naša umirila. Zdej ma sicer že večji repertuar, ampak Robi je še vedno Robi
|
|
|
|
Kaj je narobe z mojim otrokom???? 5.5.2005 9:53:52
|
|
|
|
Anonimen
|
Draga Al Binca! Sicer rada spremljam tvoje komentarje! Ampak... Sarkazem pa je sarkazem - to, da komentiraš izjave tistih, ki ne delajo po tvojem okusu, pa se mi zdi žaljivo. A ne? Eni lahko svojim otokom privoščijo ve, drugi manj... In kaj je to takšnega, če sem šla kupit par CD-jev? Kupila mu bom še marsikaj - tisto, kar bo potreboval in tisto kar ne. In mimogrede - za vse tiste, ki mislijo, da otroka posiljujem z glasbo. Lepo vas prosim! A smo bolj tako naravnani, da imamo povsod zvočno kuliso... Je že boljše kot pa čista tišina v hiši. Ali?
|
|
|
|
Kaj je narobe z mojim otrokom???? 5.5.2005 11:13:48
|
|
|
|
Anonimen
|
Komentirati izjave tistih, s katerimi se ne strinjaš = sarkazem. No, pa sem spet neki novega zvedla. Aja, potm, če se ne strinjam je bolje, da sem tiho? Sem pa misla, da sem na forumu, kjer se izmenjujejo takšna in drugačna mnenja :zmeden2:
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?