Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 16.3.2009 12:18:34
|
|
|
|
pondelak
|
zdaj pa še grem jaz malo pogledat kaj moj kavč dela
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 16.3.2009 12:20:31
|
|
|
|
dana
|
2 dni nč ne spremljam, potem pa kar 3 otročki naenkrat. Čestitke Steffi, Čebeici Maji in Mami_milchy!!! Danes je moj dan D, samo nič ne kaže, da bi se kaj dogajalo. Čez eno uro imam CTG, pa bomo videli kako in kaj. Me pa zadnje dni tako krči dajejo v nogah, da komaj kosilo skupi spravim. Pocka čestitke Taji za r.d.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 16.3.2009 12:24:08
|
|
|
|
Piruri
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 zdejle sem dobila tale vic, ki me je pa dobesedno na rit vrgel Lep sončen dan, Ljubljana, Fužine, ženski glas se širi čez dvorišče.... "Safeteeee, evo opet te na mobilni zove neki Low Battery!!! Već četvrti put!!" ...fajn, da skrbiš za naše trebušne mišice (kar jih je še kje )
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 16.3.2009 12:25:44
|
|
|
|
Piruri
|
IZVIRNO SPOROČILO: dana 2 dni nč ne spremljam, potem pa kar 3 otročki naenkrat. Čestitke Steffi, Čebeici Maji in Mami_milchy!!! Danes je moj dan D, samo nič ne kaže, da bi se kaj dogajalo. Čez eno uro imam CTG, pa bomo videli kako in kaj. Me pa zadnje dni tako krči dajejo v nogah, da komaj kosilo skupi spravim. Pocka čestitke Taji za r.d. ...ja, trend pri marčevkah je ali ornk pred rokom ali pa nekaj čez rok....
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 16.3.2009 12:27:05
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: lejca Dan... Najprej cestitke vsem ,ki ste rodile , se posebej MamaM za princesko Leo...ne vem zakaj ampak men je to ime ful vsec Potem ..o znakih...od vceraj me ze neki kriz matra...danes zjutraj sem se zbudila z mocnim glavobolom, kasneje pa z obcasnimi mocnimi bolecinami v krizu,ki se sedaj nadaljujejo ampak vsake toliko casa..sem nekako nestrpna v sebi, pritisk 130/70... danes popoldne mam itak pregled in ctg pa bomo videli ce je kej novega... lejca o lejca, a tebe tudi križ matra? Sva že dve
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 16.3.2009 12:28:24
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Piruri IZVIRNO SPOROČILO: felix7 zdejle sem dobila tale vic, ki me je pa dobesedno na rit vrgel Lep sončen dan, Ljubljana, Fužine, ženski glas se širi čez dvorišče.... "Safeteeee, evo opet te na mobilni zove neki Low Battery!!! Već četvrti put!!" ...fajn, da skrbiš za naše trebušne mišice (kar jih je še kje ) vse, sam da ni dolgčas
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 16.3.2009 12:29:25
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Piruri IZVIRNO SPOROČILO: dana 2 dni nč ne spremljam, potem pa kar 3 otročki naenkrat. Čestitke Steffi, Čebeici Maji in Mami_milchy!!! Danes je moj dan D, samo nič ne kaže, da bi se kaj dogajalo. Čez eno uro imam CTG, pa bomo videli kako in kaj. Me pa zadnje dni tako krči dajejo v nogah, da komaj kosilo skupi spravim. Pocka čestitke Taji za r.d. ...ja, trend pri marčevkah je ali ornk pred rokom ali pa nekaj čez rok.... pa še en trend je... najprej dolg nič, potem se pa 3 naenkrat rodijo
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 16.3.2009 12:29:32
|
|
|
|
dana
|
IZVIRNO SPOROČILO: Piruri IZVIRNO SPOROČILO: dana 2 dni nč ne spremljam, potem pa kar 3 otročki naenkrat. Čestitke Steffi, Čebeici Maji in Mami_milchy!!! Danes je moj dan D, samo nič ne kaže, da bi se kaj dogajalo. Čez eno uro imam CTG, pa bomo videli kako in kaj. Me pa zadnje dni tako krči dajejo v nogah, da komaj kosilo skupi spravim. Pocka čestitke Taji za r.d. ...ja, trend pri marčevkah je ali ornk pred rokom ali pa nekaj čez rok.... No naš ta prvi je očitno po atiju, ker je bil 4 dni pred rokom. Ta drugi bo pa očitno po meni, ki sem zamujala 1 teden.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 16.3.2009 12:31:17
|
|
|
|
MalaČebelica
|
Evo, jaz grem zdaj kuhat. Ker pol romamo na pregled... Se čujemo kasneje...
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 16.3.2009 12:33:57
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: dana 2 dni nč ne spremljam, potem pa kar 3 otročki naenkrat. Čestitke Steffi, Čebeici Maji in Mami_milchy!!! Danes je moj dan D, samo nič ne kaže, da bi se kaj dogajalo. Čez eno uro imam CTG, pa bomo videli kako in kaj. Me pa zadnje dni tako krči dajejo v nogah, da komaj kosilo skupi spravim. Pocka čestitke Taji za r.d. Dana, drži se, cilj je že zelo blizu
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 16.3.2009 12:35:15
|
|
|
|
trezika
|
tako... kosilo pospravljeno, dragi je šel v službo... js pa lahk grem počivat... madonca, bom še kakšen žulj dobla od te postelje
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 16.3.2009 12:43:32
|
|
|
|
Piruri
|
IZVIRNO SPOROČILO: dana IZVIRNO SPOROČILO: Piruri IZVIRNO SPOROČILO: dana 2 dni nč ne spremljam, potem pa kar 3 otročki naenkrat. Čestitke Steffi, Čebeici Maji in Mami_milchy!!! Danes je moj dan D, samo nič ne kaže, da bi se kaj dogajalo. Čez eno uro imam CTG, pa bomo videli kako in kaj. Me pa zadnje dni tako krči dajejo v nogah, da komaj kosilo skupi spravim. Pocka čestitke Taji za r.d. ...ja, trend pri marčevkah je ali ornk pred rokom ali pa nekaj čez rok.... No naš ta prvi je očitno po atiju, ker je bil 4 dni pred rokom. Ta drugi bo pa očitno po meni, ki sem zamujala 1 teden. Ne me plašit...jaz sem tudi v prvo rodilia 4 dni pred rokom...ampak tokrat mislim, da fizično ne bom dočakala enega tedna po roku
< Sporočilo je popravil Piruri -- 16.3.2009 12:44:55 >
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 16.3.2009 12:44:17
|
|
|
|
Piruri
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: Piruri IZVIRNO SPOROČILO: dana 2 dni nč ne spremljam, potem pa kar 3 otročki naenkrat. Čestitke Steffi, Čebeici Maji in Mami_milchy!!! Danes je moj dan D, samo nič ne kaže, da bi se kaj dogajalo. Čez eno uro imam CTG, pa bomo videli kako in kaj. Me pa zadnje dni tako krči dajejo v nogah, da komaj kosilo skupi spravim. Pocka čestitke Taji za r.d. ...ja, trend pri marčevkah je ali ornk pred rokom ali pa nekaj čez rok.... pa še en trend je... najprej dolg nič, potem se pa 3 naenkrat rodijo To me spominja na obdobje srednje šole, ko smo žurali po barih in diskih...in ena sama ni mogla sama na WC...smo šle v parih ali pa kar cela četica
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 16.3.2009 12:44:29
|
|
|
|
Nina00
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 in res se je zgodilo, Mama_M je sporočila: Na svet sem prijokala ob 8.16 z 3270 g in 54 cm ter zelo razveselila bratca Žigo, mamico in tatija... Majhen pozdravček vam pošilja Lea. Draga MamaM, iskrene čestitke, skupaj z vami se veselimo tudi tvoje marčevke. Uživajte, se crkljajte in hitro okrevajte! ČESTITKE CELI DRUŽINICI!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 16.3.2009 12:52:29
|
|
|
|
Nina00
|
Pocka VSE NAJBOLJŠE TAJI ZA ROJSTNI DAN
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 16.3.2009 12:58:08
|
|
|
|
Piruri
|
Kaj PUPA je tudi danes kam odromala?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 16.3.2009 13:11:19
|
|
|
|
_andreja_
|
dan, jz sm tud še z vami in kot kaže bom še neki časa danes bila ponovno na ctgju itak nč ne pokaže...znakov nimam nobenih, tak da...jutri imam svojo ginekologinjo in bomo vidlikaj bo novega povedala drugače mi je pa všeč da so trije novi dojenčki na svetu.... in nizkio stanje akumolatorja imam...grrrr sedeti se mi pa ne da zraven compa je bl kamot še enmal počit vmes
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 16.3.2009 13:12:24
|
|
|
|
_andreja_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 Pocka VSE NAJBOLJŠE TAJI ZA ROJSTNI DAN čestitke tudi od mene...
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 16.3.2009 13:31:32
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 in res se je zgodilo, Mama_M je sporočila: Na svet sem prijokala ob 8.16 z 3270 g in 54 cm ter zelo razveselila bratca Žigo, mamico in tatija... Majhen pozdravček vam pošilja Lea. Draga MamaM, iskrene čestitke, skupaj z vami se veselimo tudi tvoje marčevke. Uživajte, se crkljajte in hitro okrevajte! iskrene čestitke jeiiii pupike so na pohodu
Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :) 28.4.2009 5500g in 58,5cm :) 25.5.2009 6780g in 65cm :)
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 16.3.2009 13:32:20
|
|
|
|
pocka
|
Še enkrat hvala vsem za čestitke! Za nazaj moram še prebrati,ampak bom kasneje,ker moram iti ležat za eno urco (mi je naročila G). Čestitke vsem trem novim mamicam! Poročilo s pregleda: Načakala sem se konkretno, skoraj 4 ure . CTG najprej totalno miren, po 45 minutah so me poslali na čokolado in sprehod, pol je pa bilo čisto nekaj drugega , odprta sem za konico prsta (uf ne tolko ), mi je pa dala dve svečki, če bo kaj pospešilo...upam,da se do večera kaj premakne...naredila mi je še UZ, vse je OK, ocenjena teža je med 3370 in 3600, obseg glavice lahko pričakujem okoli 35-36 cm ...to je to, naslednji pregled 19.3. (CTG), kg ostajajo isti (tistih par gramov od včerajšnje torte ni omembe vrednih ). ...to je to, grem ležat, da svečke zagrabijo
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 16.3.2009 13:38:50
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica dobro jutro! kaj se dogaja? je kaj akcije? komu spet špila? dobro jutro tudi tebi, samo seznam poglej, pa ti bo vse jasno uuuuuu. akcija na polno čestitke vsem novim mamicam in malčkom.... sem zjutraj dobila sms od Cebeice Maje, pa sem prvo misla, da je od tebe in sem kar mal široko pogledala Jaz tudi, ha ha! Sam jaz sem ga dobila ob pol 4h zjutraj. pocka, svašta - konico prsta Če gre verjet UZ, bo vaše dete kar konkretno.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 16.3.2009 13:39:22
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Piruri Kaj PUPA je tudi danes kam odromala? Pogreša se zelo drag inventar
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 16.3.2009 13:39:34
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Piruri Kaj PUPA je tudi danes kam odromala? pupo je njen skrbni G klical na predčasni pregled, sem prejle dam pršla stanje mirno, nič se ne dogaja, tako da za seznam: +1 kg (+19 skupaj) naslednji pregled 23.3. aja plodovnica super jo je še puneee zdaj pa grem jest kosilce
< Sporočilo je popravil Pupa7 -- 16.3.2009 13:41:51 >
Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :) 28.4.2009 5500g in 58,5cm :) 25.5.2009 6780g in 65cm :)
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 16.3.2009 13:51:21
|
|
|
|
felix7
|
Pocka in Pupa, čestitke za pregled očitno vama je z nami preveč luštno, da bi kam šle
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 16.3.2009 13:53:14
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Jaz tudi, ha ha! Sam jaz sem ga dobila ob pol 4h zjutraj. a te je zbudil? jaz namreč ponoči telefon ugašam, da mi ne seva tam okrog glave. Pa tud če bi bil užgan, ne bi nič slišala No, danes bi, ko sem gledala u luft...
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?