|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  163 164 [165] 166 167   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-)
16.3.2009 9:29:50   
suzy85
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Dobro jutro user posted image

Samo malo se bom oglasila, brala za nazaj nisem, sem samo res na hitrico preletela in vidim, da vas kar nekaj potrebuje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: hijenca

user posted image

EVA ČESTITKE ZA 10 MESECEV.

Čestitke tudi od mene user posted image user posted image user posted image

To noč pa pri nas res nismo nič spali - sploh jaz ne. Najprej je imel Gregor svoje skoraj 2-urne arije. Ko je on končno mrknil, sem bila pa tako prečuta, da nisem mogla zaspati in sem samo tuhtala za včeraj, ko je tašča res pokazala, koliko ji drugi sin (moj user posted image ) in najini 3 otroci pomenijo user posted image  Ko sem malo zadremala, me je zbudila mala pika, ki je imela vročino in jo je vse nekaj mučilo... user posted image  Nato je dolgo vajo dretja ponovil mali... Zjutraj je pa še veliko piko začela boleti ledvica in bom popoldne obe peljala k P, pa naj posluša še Gregca, ki se spet ne more znebiti Ventolina in nahodnega noska (mu že 4 tedne vsaj 2x dnevno teče iz njega) user posted image

Vseeno greva z Gregcem na eno hitro kavo in čvek čez cesto, punci sta mi dali dovoljenje, bosta ta čas gledali risanke.

ojej, to je pa bla pestra noč! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  da dobro zrihtate pri P!

Pameten človek ne naredi vseh napak sam. Možnost da tudi drugim. (W. Churchill)

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 4101
16.3.2009 9:33:39   
tilči

To noč pa pri nas res nismo nič spali - sploh jaz ne. Najprej je imel Gregor svoje skoraj 2-urne arije. Ko je on končno mrknil, sem bila pa tako prečuta, da nisem mogla zaspati in sem samo tuhtala za včeraj, ko je tašča res pokazala, koliko ji drugi sin (moj user posted image ) in najini 3 otroci pomenijo user posted image  Ko sem malo zadremala, me je zbudila mala pika, ki je imela vročino in jo je vse nekaj mučilo... user posted image  Nato je dolgo vajo dretja ponovil mali... Zjutraj je pa še veliko piko začela boleti ledvica in bom popoldne obe peljala k P, pa naj posluša še Gregca, ki se spet ne more znebiti Ventolina in nahodnega noska (mu že 4 tedne vsaj 2x dnevno teče iz njega) user posted image

Vseeno greva z Gregcem na eno hitro kavo in čvek čez cesto, punci sta mi dali dovoljenje, bosta ta čas gledali risanke.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ste imeli pa res pestro noč,pa še tašča težiuser posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 4102
16.3.2009 9:39:28   
hijenca
Midva z Vidkom pa greva sedaj malo na sončka, da bo potem lažje zaspal, ko mu bo seveda, ker on ne spi več na komando. Še zvečer ga lomi, ko noče zaspat prej kot ob 22. Ko je ati doma, je vse ravnovesje zmrdano, ker mislita, da morata cel teden v enem dnevu nadoknadit.user posted image user posted image

Sonček Vid ( 8.5.2008 ob 10.36)
Sonček Jakob (4.5.2011 ob 10.43)
Sonček Filip (4.5.2011 ob 10.44)

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 4103
16.3.2009 9:43:12   
kasso
IZVIRNO SPOROČILO: katy82

IZVIRNO SPOROČILO: kasso

Moje norice so se že skoraj posušile, tako da bodo sledile krastice, potem pa pričakujem enkrat konec tedna novi naval na otrocih.
z Varjo in očali pa imamo borbe, ker si jih vlači dol. Tudi trakec ne pomaga. Razen zunaj pozabi, da jih sploh ima gor.

Boga a te je dost zdelal?Si se mogla s čim mazat,da te ni srbelo?

Vročine niti nisem imela (le dva dni), tako, da sem kar dobro prenašala. Mažem pa si z eno fajn drago zadevo, ki sem jo kupila v lekarni.
hvala špelin@ za link, ker to res pomaga.
Cel vikend sem bila v akciji, takorekoč zdrava, al sem hotla al neuser posted image

Geštalt psihoterapevti so po celi Slo raztređšeni. Tudi ena moja kolegica, a je iz PO, dela pa na obali. Če želiš ti lahko dam njeno telefonsko, da ti proba zrihtat kakšenga iz tvojih koncev ali pa se sama pozanimaš TUKAJ

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 4104
16.3.2009 9:52:11   
kasso

IZVIRNO SPOROČILO: nia5

Eno vprašanje. Glede na to, da sem bila sedaj v porodniški, a ti pripada potem tiste 3 mesece denarno nadomestilo iz zavoda???

Kako nadomestilo user posted image , a mi malo razložiš pliiiss.

Če si neprekinjeno 1 leto zaposlen, in se nato prijaviš na zavodu za zaposlovanje, ti pripada 3 mesece nadomestilo. Mislim, da je okrog 60-70 % plače, ki si jo prej dobival. Samo nisem 100%, ker še nikoli nisem to rihtala. Bom se čez en mesec prijavla na zavodu pa bom več vedla. Meni je namreč 1 letna pogodba potekla septembra, torej med porodniško in ne vem, če bom kaj dobila. Bom takrat povprašala.

Ni važno kdaj ti ppogodba poteče... po končani porodniški se moraš mislim da v 8 dneh prijavit na zavodu in ti pripada 3 mesece nadomestila.user posted image

špelin@ user posted image user posted image user posted image , da bodo tvoji otroci čimprej zdraviuser posted image user posted image user posted image

Tilči, mi vedno kampiramo ...zadnja leta v prikolici. Otrokom je super. user posted image

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 4105
16.3.2009 10:05:50   
nia5
Evo moja pikica spi prvo rundo, upam da ne bo glasu od nje pred enajstouser posted image . Vidim da niste nekam čvekaste danes, se vas še nedeljski sindrom držiuser posted image

21.05.2008 nama je življenje za vedno polepšala najina pikica Nia.

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 4106
16.3.2009 10:22:35   
kasso
prvi dan z očali
user posted image

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 4107
16.3.2009 10:27:39   
Anitka
Dan čveke user posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 4108
16.3.2009 10:28:50   
suzy85

prvi dan z očali
user posted image  

uh, kak grdo gleda! user posted image  prava mala frajerka! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 4109
16.3.2009 10:31:37   
suzy85
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

Oooo, pozdravljena doma! ste se že navadli na dom? je hitro minilo, ne?

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 4110
16.3.2009 10:55:02   
Srčekgirll

user posted image

Se pridružujeva tud mi2.

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 4111
16.3.2009 10:55:04   
Srčekgirll

prvi dan z očali
user posted image

Opa,opa, kaj je huda bejba.user posted image user posted image

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 4112
16.3.2009 10:56:07   
Srčekgirll

Ooooooooo kdo je domov pršel.user posted image user posted image user posted image
Hvala za mejl kartico. Upam, da ne zameriš k sm jo sm gor prpoala.

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 4113
16.3.2009 10:59:08   
nia5
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85

prvi dan z očali
user posted image  

uh, kak grdo gleda! user posted image  prava mala frajerka! user posted image user posted image user posted image

Kaki pogleduser posted image , tisto "pa kaj me slikaš s temi očali, ki mi na živce grejo"user posted image . Luškana je user posted image

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 4114
16.3.2009 11:00:23   
nia5

Dan, hitro povej kako je bilo?

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 4115
16.3.2009 11:01:36   
hijenca

IZVIRNO SPOROČILO: suzy85

prvi dan z očali
user posted image  

Kaki pogleduser posted image , tisto "pa kaj me slikaš s temi očali, ki mi na živce grejo"user posted image . Luškana je user posted image

Lepo ji pašejouser posted image user posted image , samo hudo pa res gleda.user posted image

Sonček Vid ( 8.5.2008 ob 10.36)
Sonček Jakob (4.5.2011 ob 10.43)
Sonček Filip (4.5.2011 ob 10.44)

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 4116
16.3.2009 11:11:41   
špelin@
kasso, super, da si premagala norice user posted image  Stiskam pestke, da bodo tudi tvoji sončki tako hitro preboleli zadevo, če so se res nalezli user posted image user posted image user posted image user posted image
Varja je prava faca z očalci user posted image

****, ne bodi žalostna, vem, da ti je obisk zbudil nostalgijo, tudi jaz te pogrešam, ampak vedi, da v mislih sem s tabo, če že fizično ne user posted image user posted image user posted image

hijenca in vse ostale, ki vas mori služba oz. kaj bo po porodniški... Za vse vas user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  tilči, tvoja varianta se mi zdi najboljša, 4 ure boš tik-tak pregurala, potem pa boš imela še ogromno časa s svojima fantolinoma user posted image

Anitka, WB user posted image

Midva z Gregijem sva bila na kavi, sonček je prečudovit, toplo je in bi kar bila zunaj... user posted image  Ostale čveke so se šle sprehajat, midva pa domov - in še dobro, da sva šla, ker me je velika pika že klicala, ko sva bila pred vhodom v blok.

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 4117
16.3.2009 11:12:00   
mafi

user posted image

tudi od najuuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 4118
16.3.2009 11:12:49   
mafi

prvi dan z očali
user posted image

kakšna frajerkauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 4119
16.3.2009 11:14:53   
mafi
danuser posted image

evo mi imamo pa kar hajko doma, Filip je bil včeraj siten 100 na uro, ponoči pa je dobil še vročinouser posted image , tako da je bilo kar pestro ponočiuser posted image
sedaj pa spi prvo rundo in upam, ko se zbudi, da bo o.k-se tolažim z tem da mu je mogoče začel poganjat kaki zobek

(odgovor članu mafi)
Neposredna povezava do sporočila: 4120
16.3.2009 11:17:07   
mafi
IZVIRNO SPOROČILO: tilči

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ste imeli pa res pestro noč,pa še tašča težiuser posted image

ojej vi  ste imeli tud pestro nočuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 4121
16.3.2009 11:18:01   
Estrella*

Eno vprašanje. Glede na to, da sem bila sedaj v porodniški, a ti pripada potem tiste 3 mesece denarno nadomestilo iz zavoda???

Kako nadomestilo user posted image , a mi malo razložiš pliiiss.

Če si neprekinjeno 1 leto zaposlen, in se nato prijaviš na zavodu za zaposlovanje, ti pripada 3 mesece nadomestilo. Mislim, da je okrog 60-70 % plače, ki si jo prej dobival. Samo nisem 100%, ker še nikoli nisem to rihtala. Bom se čez en mesec prijavla na zavodu pa bom več vedla. Meni je namreč 1 letna pogodba potekla septembra, torej med porodniško in ne vem, če bom kaj dobila. Bom takrat povprašala.

Ni važno kdaj ti ppogodba poteče... po končani porodniški se moraš mislim da v 8 dneh prijavit na zavodu in ti pripada 3 mesece nadomestila.user posted image

špelin@ user posted image user posted image user posted image , da bodo tvoji otroci čimprej zdraviuser posted image user posted image user posted image

Tilči, mi vedno kampiramo ...zadnja leta v prikolici. Otrokom je super. user posted image

Res je, če si zaposlen vsaj 1 leto, se takoj po končani porodniški prijaviš na zavod in dobivaš 3 mesece 70% nadomestilo. To sem jaz koristila po prvi porodniški

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 4122
16.3.2009 11:18:03   
Anonimen
DANuser posted image

za nami je krasna noč, miška je spala od 19h-7huser posted image user posted image user posted image

sve šle že ob 7:30h ven v meglo, vmes še z Estrello in Aljo na ZALOuser posted image , še malo na sončka, tako da domov sve prišle šele ob 11h, miška je zdaj spila flaško mleka in že pridno pančkauser posted image user posted image

(odgovor članu mafi)
  Neposredna povezava do sporočila: 4123
16.3.2009 11:18:26   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll

Ooooooooo kdo je domov pršel.user posted image user posted image user posted image
Hvala za mejl kartico. Upam, da ne zameriš k sm jo sm gor prpoala.

A si jo? Ja superuser posted image user posted image user posted image Sem vesela, da si jo. Jaz je od tam preko shrani.si nisem mogla objaviti.

Je pa dopust res prehitro minil in naslednjič gremo najmanj za 10 dni.

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

(odgovor članu Srčekgirll)
Neposredna povezava do sporočila: 4124
16.3.2009 11:19:23   
Anitka

Dan, hitro povej kako je bilo?

Bilo je super, nepozabno, čudovito, prekratko..... Kaj več pa kasneje.user posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 4125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  163 164 [165] 166 167   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  163 164 [165] 166 167   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?