|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2009 - 3. del
16.3.2009 9:32:13   
Dudica1
leela imaš ZS

LANANAI
user posted image user posted image user posted image DOBER SMS...MISLIM DA JIM BO JASNO ...user posted image

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 3001
16.3.2009 9:32:31   
Anonimen
lananai: jz sem pr prvi nosečnosti svojim kr povedala če me lahko prve par dni pustijo pol pa lahko pridejo na obisk, samo po možev stran je pršla ena teta tisti dan ko sem iz porodnišnice pršlauser posted image user posted image mislim da to pot ne bo tako ker sem vsem povedala da mi prvih 14 dni naj pustijo pri miru da se bomo vsi trije privadil na novega člana, pol pa če bojo hotel pa naj pridejouser posted image
kar se tiče porodnišnice, pa sama z možem povejta da ne želita obiskov ki niso v vajinem sorodstvu, meni je bilo na koncu žal, ker so na enkrat prišli skoraj vsi in so naredili pravi halo, sploh tast je čist znoru ko je vidu tistga bogega vnučka, in je skoraj skojz strop skoču od veseljauser posted image no ja mislim da lahko celo prosiš med. sestre in napišeš seznam koga želiš videti, tako da ostale sploh ne spustijo notuser posted image nisem pa 100% da je takouser posted image jz vem da bom obiske v P mal opredelila ker je bilo v prvo preveč na enkratuser posted image tako da bo mel moj možek kar del da bo lepo mojo in svojo žlahto opredelil po dnevihuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3002
16.3.2009 9:32:39   
lananai
Sej za 2. otroka je najbrž malo drugače, ampak mamice s prvim dojenčkom bomo že tako vse zmedene... Ne rabiš še dodatne zmede z ljudmi, ki te gledajo, ocenjujejo in seveda so poooolni "pametnih" nasvetov.

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 3003
16.3.2009 9:35:28   
Dudica1
lananai sigurno je nam mamicam ki smo že rodile zdaj lažje glede tega pa vendar se strinjam s tabo ker vem kako je bilo nam prvič...

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 3004
16.3.2009 9:35:50   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Obelix

lananai - mene je ful motilo, ker so imele ene punce že v porodnišnici hordo obiskov (to mislim po 6 ali več ljudi naenkrat). Ker sem imela jaz dvojčke je vsak še k nam nos pomolil. Čisto brez osnovnega bontona. V principu me kasneje obiski niso motili. Sem pa alergična na ljudi, ki brez dovoljenje vzameja otročika v naročje ali mu dajejo lubčke. To mi je grozljivo. Eno spoštovanje zasebnosti otroka in mame, pa se da vse zmenit. Zdaj ne bom toliko komplicirala, ker je poletje in ne bo toliko viroz. Jemanje otrok v naročje pa še vedno ne toleriram user posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image
to tud mene moti, ne jemlji otroka iz vozička če ti mati ni predhodno dovolila!

(odgovor članu Obelix)
  Neposredna povezava do sporočila: 3005
16.3.2009 9:38:09   
lananai
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30

IZVIRNO SPOROČILO: Obelix

lananai - mene je ful motilo, ker so imele ene punce že v porodnišnici hordo obiskov (to mislim po 6 ali več ljudi naenkrat). Ker sem imela jaz dvojčke je vsak še k nam nos pomolil. Čisto brez osnovnega bontona. V principu me kasneje obiski niso motili. Sem pa alergična na ljudi, ki brez dovoljenje vzameja otročika v naročje ali mu dajejo lubčke. To mi je grozljivo. Eno spoštovanje zasebnosti otroka in mame, pa se da vse zmenit. Zdaj ne bom toliko komplicirala, ker je poletje in ne bo toliko viroz. Jemanje otrok v naročje pa še vedno ne toleriram user posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image
to tud mene moti, ne jemlji otroka iz vozička če ti mati ni predhodno dovolila!

Jst si sploh ne predstavljam, da lahko nekdo prime tvojega otroka brez da te vpraša... Verjamem pa, da se to dogaja. To so zame preveč vsiljivi ljudje. Me zanima, kako bom jst reagirala na kakšno tako stvar.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3006
16.3.2009 9:40:02   
Obelix
Tudi pri drugem ali tretjem otroku ni prijetno, če ti ljudje že prve dni sedijo okoli in "pametujejo". rabiš svoj čas, da si fizično opomoreš, da se malo navadiš, da dojenje steče, potem pa ni problema. Jaz se absolutno strinjam, da prvi mesec družinica rabi samo zase.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3007
16.3.2009 9:44:50   
Anonimen
jz se spolnim kako je bilo v P. prvič;
tast je kar naprej filozofiral o bontonu, in potem ko je on pršu na obisk je vse manere pozabu, je bil hujš ko pršič v svinjaku, skakal, se dru, mene je blo sram in hudo ker sem vidla da je tud mojim sosedamo bed, nekaj časa je to delu, in ko je tašča videla da mi iz ušes se že kadi ga je prjela in ga okarala da naj se drži svojega bontona če že zna pamet drugim solituser posted image

(odgovor članu Obelix)
  Neposredna povezava do sporočila: 3008
16.3.2009 9:51:52   
elyy
Dobro jutro čvekice...js sm mau strani preberala ste velik napisale od včer zutri k me ni blo tok gor....
js bom šla pa jutr na SD(morm vprašat za porodniško,očetovski dopust,pa za paketek-js bom dnar uzela k se bol splača)
dons je sonček uzuni,,morm cune ven obest d se bojo posušile,,,
pol mau pospravt pa kosiu kuhatuser posted image
kar se tiče tega je res bedn d ti en tm gleda v otroka pa skače okol k opica...sploh pa da ti ga kr vzame iz vozička pomoj se mi kr zmeša takojuser posted image
sej folk je tak res brezobziren....

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 3009
16.3.2009 9:54:33   
elyy
cveka js bi se pomojem kr v zemljo vdrla od sramu..
sam sej nisi ti kriva..če tasta trgauser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3010
16.3.2009 9:54:43   
Dudica1
jaz imam že en user posted image   zunaj obešen eden bo pa glihkar oprau tko da bom še tega ven obesla...je takoj suho...

(odgovor članu elyy)
Neposredna povezava do sporočila: 3011
16.3.2009 9:56:57   
elyy
no js grem pa zdj...odnest vn...k mi je škoda v sušilca dajat cune na takmu soncu..
res brezveze,,,
no čvekice se slišmo 

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3012
16.3.2009 9:57:22   
maja1488
Midva sva za prvo povedala staršem, in drugim družinskim članom in nečlanom, da obiskov v porodnišnici ne želiva. In niso prišli. Eno so bili malo jezni, ampak kaj to mene briga. Njihov problem. Tisto uro na dan, ko sem lahko sama z možem in otrokom ne dam za nič na svetu. Oni pa tut ne bojo umrli, če nas 3 dni ne bodo videli. Mama in tašča so potem prišle takoj ko smo prišli iz porodnišnice, ostali pa kasneje. Po enem mesecu. Ni niti noben želel pridet prej (razen sester). Po kakih 14 dneh mi je ratal dolgčas, pa sem prosila par kolegic naj pridejo. Sej potem, ko smo šli že ven ni blo problema, sam drugač mi je blo pa dolgčas, ker je mala skoz spala.

Zdaj mi dolgčas najbrž ne bo, ker je tamala kr fejst družba user posted image

(odgovor članu elyy)
Neposredna povezava do sporočila: 3013
16.3.2009 9:58:45   
KatMat
MEN JE pa samo posebi jasno da ne grem v porodnisnico obiskat prjatlce...halo??to je za druzino!!!sem ji poslala sms da je ne motim ko pociva da ji zelim vse naj naj njej in žanu...to je pa tud vse!!slisala sem se z njenim mozem kako je in kako malčku in da naj ji zazeli dobro okrevanje pa je sam reku naj se pol kaj oglasiva da prideva bebiko pogledat k pridejo danes domov pa sem sama rekla da ne mislim pridt se kaksna dva tedna en mesec da se vse ustali in da se mami mal pocajta pa spocije...sam en folk je pa res tak da bi ze kr u bolnco prletu...ce bo kdo k meni prsu bom kr rekla tist kar jim gre...pa ponavad so to uni k se nimajo otrok...

(odgovor članu elyy)
Neposredna povezava do sporočila: 3014
16.3.2009 9:58:50   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: elyy

cveka js bi se pomojem kr v zemljo vdrla od sramu..
sam sej nisi ti kriva..če tasta trgauser posted image user posted image

sej jz sem se skor v zemlo ugrezenla, sam k mu nič ne pomaga, tamlad smo bukov on je pa najbolj pametenuser posted image pa svakinja tud za njim leze joj kojk jz to sovražm k mi en pamet soli glede vzgoje otrok, rada slišim nasvet od staršev ne pa od ene smrkle k še ve ne kaj je kur.... moški,( da se lepš izražm) to me pa ful pogreje, zato k ona na fax hod pa misli da vse veuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu elyy)
  Neposredna povezava do sporočila: 3015
16.3.2009 10:00:33   
KatMat
jest bom dovolila starsem en obisk ampak drugac pa nocem nobenga vidt razn sokrivca štručke

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3016
16.3.2009 10:02:00   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

jest bom dovolila starsem en obisk ampak drugac pa nocem nobenga vidt razn sokrivca štručke

se podpišem...starši še pa seveda moje dva fanta potem pa se konča...

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 3017
16.3.2009 10:03:55   
KatMat
Jest sem ze kr fajn neucakana kdaj bo dan d....joj komi cakam da jo poljubckam!!!

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3018
16.3.2009 10:04:22   
Anonimen
ne so tud tist k majo otroke, pa vejo kako je, sam hočejo prvi videt user posted image  user posted image ,
iz moje strani vsi hodjo na obiske po tistem ko mama z user posted image pride iz P. čez 14 dni ali pa še več, ker je logično da mati potrebuje nekaj časa da se navadi na režim ki ga user posted image zahteva!  

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3019
16.3.2009 10:05:09   
KatMat
uuu drugac sem pa cist nova...nova frizura nova barva...sem si ta vikend prvoscla...bom dala gor kaksno slikico ampak to doma...tuki nimam bt na racunalniku...t

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 3020
16.3.2009 10:05:24   
Anonimen

Jest sem ze kr fajn neucakana kdaj bo dan d....joj komi cakam da jo poljubckam!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
jz tud

(odgovor članu KatMat)
  Neposredna povezava do sporočila: 3021
16.3.2009 10:05:42   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30

ne so tud tist k majo otroke, pa vejo kako je, sam hočejo prvi videt user posted image  user posted image ,
iz moje strani vsi hodjo na obiske po tistem ko mama z user posted image pride iz P. čez 14 dni ali pa še več, ker je logično da mati potrebuje nekaj časa da se navadi na režim ki ga user posted image zahteva!  

se strinjam...popolnoma

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3022
16.3.2009 10:06:10   
Anonimen

uuu drugac sem pa cist nova...nova frizura nova barva...sem si ta vikend prvoscla...bom dala gor kaksno slikico ampak to doma...tuki nimam bt na racunalniku...t

no kr pokaž se kojk si lepauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KatMat)
  Neposredna povezava do sporočila: 3023
16.3.2009 10:06:37   
KatMat
bi si zelela da pride cim prej ce le nebi vplivalo na njeno zdravje...

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 3024
16.3.2009 10:07:30   
KatMat
se kr mal sama sebi smejim ves cveki...se se nisem navadla kako zgledam...pravijo pa da sem sedaj bolj materinska

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 3025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?