Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 16.3.2009 9:29:50
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Dobro jutro Samo malo se bom oglasila, brala za nazaj nisem, sem samo res na hitrico preletela in vidim, da vas kar nekaj potrebuje IZVIRNO SPOROČILO: hijenca EVA ČESTITKE ZA 10 MESECEV. Čestitke tudi od mene To noč pa pri nas res nismo nič spali - sploh jaz ne. Najprej je imel Gregor svoje skoraj 2-urne arije. Ko je on končno mrknil, sem bila pa tako prečuta, da nisem mogla zaspati in sem samo tuhtala za včeraj, ko je tašča res pokazala, koliko ji drugi sin (moj ) in najini 3 otroci pomenijo Ko sem malo zadremala, me je zbudila mala pika, ki je imela vročino in jo je vse nekaj mučilo... Nato je dolgo vajo dretja ponovil mali... Zjutraj je pa še veliko piko začela boleti ledvica in bom popoldne obe peljala k P, pa naj posluša še Gregca, ki se spet ne more znebiti Ventolina in nahodnega noska (mu že 4 tedne vsaj 2x dnevno teče iz njega) Vseeno greva z Gregcem na eno hitro kavo in čvek čez cesto, punci sta mi dali dovoljenje, bosta ta čas gledali risanke. ojej, to je pa bla pestra noč! da dobro zrihtate pri P!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 16.3.2009 9:33:39
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Dobro jutro To noč pa pri nas res nismo nič spali - sploh jaz ne. Najprej je imel Gregor svoje skoraj 2-urne arije. Ko je on končno mrknil, sem bila pa tako prečuta, da nisem mogla zaspati in sem samo tuhtala za včeraj, ko je tašča res pokazala, koliko ji drugi sin (moj ) in najini 3 otroci pomenijo Ko sem malo zadremala, me je zbudila mala pika, ki je imela vročino in jo je vse nekaj mučilo... Nato je dolgo vajo dretja ponovil mali... Zjutraj je pa še veliko piko začela boleti ledvica in bom popoldne obe peljala k P, pa naj posluša še Gregca, ki se spet ne more znebiti Ventolina in nahodnega noska (mu že 4 tedne vsaj 2x dnevno teče iz njega) Vseeno greva z Gregcem na eno hitro kavo in čvek čez cesto, punci sta mi dali dovoljenje, bosta ta čas gledali risanke. Ste imeli pa res pestro noč,pa še tašča teži
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 16.3.2009 9:39:28
|
|
|
|
hijenca
|
Midva z Vidkom pa greva sedaj malo na sončka, da bo potem lažje zaspal, ko mu bo seveda, ker on ne spi več na komando. Še zvečer ga lomi, ko noče zaspat prej kot ob 22. Ko je ati doma, je vse ravnovesje zmrdano, ker mislita, da morata cel teden v enem dnevu nadoknadit.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 16.3.2009 9:43:12
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy82 IZVIRNO SPOROČILO: kasso Moje norice so se že skoraj posušile, tako da bodo sledile krastice, potem pa pričakujem enkrat konec tedna novi naval na otrocih. z Varjo in očali pa imamo borbe, ker si jih vlači dol. Tudi trakec ne pomaga. Razen zunaj pozabi, da jih sploh ima gor. Boga a te je dost zdelal?Si se mogla s čim mazat,da te ni srbelo? Vročine niti nisem imela (le dva dni), tako, da sem kar dobro prenašala. Mažem pa si z eno fajn drago zadevo, ki sem jo kupila v lekarni. hvala špelin@ za link, ker to res pomaga. Cel vikend sem bila v akciji, takorekoč zdrava, al sem hotla al ne Geštalt psihoterapevti so po celi Slo raztređšeni. Tudi ena moja kolegica, a je iz PO, dela pa na obali. Če želiš ti lahko dam njeno telefonsko, da ti proba zrihtat kakšenga iz tvojih koncev ali pa se sama pozanimaš TUKAJ
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 16.3.2009 9:52:11
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Eno vprašanje. Glede na to, da sem bila sedaj v porodniški, a ti pripada potem tiste 3 mesece denarno nadomestilo iz zavoda??? Kako nadomestilo , a mi malo razložiš pliiiss. Če si neprekinjeno 1 leto zaposlen, in se nato prijaviš na zavodu za zaposlovanje, ti pripada 3 mesece nadomestilo. Mislim, da je okrog 60-70 % plače, ki si jo prej dobival. Samo nisem 100%, ker še nikoli nisem to rihtala. Bom se čez en mesec prijavla na zavodu pa bom več vedla. Meni je namreč 1 letna pogodba potekla septembra, torej med porodniško in ne vem, če bom kaj dobila. Bom takrat povprašala. Ni važno kdaj ti ppogodba poteče... po končani porodniški se moraš mislim da v 8 dneh prijavit na zavodu in ti pripada 3 mesece nadomestila. špelin@ , da bodo tvoji otroci čimprej zdravi Tilči, mi vedno kampiramo ...zadnja leta v prikolici. Otrokom je super.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 16.3.2009 10:05:50
|
|
|
|
nia5
|
Evo moja pikica spi prvo rundo, upam da ne bo glasu od nje pred enajsto . Vidim da niste nekam čvekaste danes, se vas še nedeljski sindrom drži
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 16.3.2009 10:22:35
|
|
|
|
kasso
|
prvi dan z očali
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 16.3.2009 10:27:39
|
|
|
|
Anitka
|
Dan čveke
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 16.3.2009 10:28:50
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso prvi dan z očali uh, kak grdo gleda! prava mala frajerka!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 16.3.2009 10:31:37
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Dan čveke Oooo, pozdravljena doma! ste se že navadli na dom? je hitro minilo, ne?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 16.3.2009 10:55:02
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca EVA ČESTITKE ZA 10 MESECEV. Se pridružujeva tud mi2.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 16.3.2009 10:55:04
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso prvi dan z očali Opa,opa, kaj je huda bejba.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 16.3.2009 10:56:07
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Dan čveke Ooooooooo kdo je domov pršel. Hvala za mejl kartico. Upam, da ne zameriš k sm jo sm gor prpoala.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 16.3.2009 10:59:08
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: kasso prvi dan z očali uh, kak grdo gleda! prava mala frajerka! Kaki pogled , tisto "pa kaj me slikaš s temi očali, ki mi na živce grejo" . Luškana je
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 16.3.2009 11:00:23
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Dan čveke Dan, hitro povej kako je bilo?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 16.3.2009 11:01:36
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: kasso prvi dan z očali uh, kak grdo gleda! prava mala frajerka! Kaki pogled , tisto "pa kaj me slikaš s temi očali, ki mi na živce grejo" . Luškana je Lepo ji pašejo , samo hudo pa res gleda.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 16.3.2009 11:11:41
|
|
|
|
špelin@
|
kasso, super, da si premagala norice Stiskam pestke, da bodo tudi tvoji sončki tako hitro preboleli zadevo, če so se res nalezli Varja je prava faca z očalci ****, ne bodi žalostna, vem, da ti je obisk zbudil nostalgijo, tudi jaz te pogrešam, ampak vedi, da v mislih sem s tabo, če že fizično ne hijenca in vse ostale, ki vas mori služba oz. kaj bo po porodniški... Za vse vas tilči, tvoja varianta se mi zdi najboljša, 4 ure boš tik-tak pregurala, potem pa boš imela še ogromno časa s svojima fantolinoma Anitka, WB Midva z Gregijem sva bila na kavi, sonček je prečudovit, toplo je in bi kar bila zunaj... Ostale čveke so se šle sprehajat, midva pa domov - in še dobro, da sva šla, ker me je velika pika že klicala, ko sva bila pred vhodom v blok.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 16.3.2009 11:12:00
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca EVA ČESTITKE ZA 10 MESECEV. tudi od naju
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 16.3.2009 11:12:49
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso prvi dan z očali kakšna frajerka
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 16.3.2009 11:14:53
|
|
|
|
mafi
|
dan evo mi imamo pa kar hajko doma, Filip je bil včeraj siten 100 na uro, ponoči pa je dobil še vročino , tako da je bilo kar pestro ponoči sedaj pa spi prvo rundo in upam, ko se zbudi, da bo o.k-se tolažim z tem da mu je mogoče začel poganjat kaki zobek
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 16.3.2009 11:17:07
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Dobro jutro To noč pa pri nas res nismo nič spali - sploh jaz ne. Najprej je imel Gregor svoje skoraj 2-urne arije. Ko je on končno mrknil, sem bila pa tako prečuta, da nisem mogla zaspati in sem samo tuhtala za včeraj, ko je tašča res pokazala, koliko ji drugi sin (moj ) in najini 3 otroci pomenijo Ko sem malo zadremala, me je zbudila mala pika, ki je imela vročino in jo je vse nekaj mučilo... Nato je dolgo vajo dretja ponovil mali... Zjutraj je pa še veliko piko začela boleti ledvica in bom popoldne obe peljala k P, pa naj posluša še Gregca, ki se spet ne more znebiti Ventolina in nahodnega noska (mu že 4 tedne vsaj 2x dnevno teče iz njega) Vseeno greva z Gregcem na eno hitro kavo in čvek čez cesto, punci sta mi dali dovoljenje, bosta ta čas gledali risanke. Ste imeli pa res pestro noč,pa še tašča teži ojej vi ste imeli tud pestro noč
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 16.3.2009 11:18:01
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Eno vprašanje. Glede na to, da sem bila sedaj v porodniški, a ti pripada potem tiste 3 mesece denarno nadomestilo iz zavoda??? Kako nadomestilo , a mi malo razložiš pliiiss. Če si neprekinjeno 1 leto zaposlen, in se nato prijaviš na zavodu za zaposlovanje, ti pripada 3 mesece nadomestilo. Mislim, da je okrog 60-70 % plače, ki si jo prej dobival. Samo nisem 100%, ker še nikoli nisem to rihtala. Bom se čez en mesec prijavla na zavodu pa bom več vedla. Meni je namreč 1 letna pogodba potekla septembra, torej med porodniško in ne vem, če bom kaj dobila. Bom takrat povprašala. Ni važno kdaj ti ppogodba poteče... po končani porodniški se moraš mislim da v 8 dneh prijavit na zavodu in ti pripada 3 mesece nadomestila. špelin@ , da bodo tvoji otroci čimprej zdravi Tilči, mi vedno kampiramo ...zadnja leta v prikolici. Otrokom je super. Res je, če si zaposlen vsaj 1 leto, se takoj po končani porodniški prijaviš na zavod in dobivaš 3 mesece 70% nadomestilo. To sem jaz koristila po prvi porodniški
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 16.3.2009 11:18:03
|
|
|
|
Anonimen
|
DAN za nami je krasna noč, miška je spala od 19h-7h sve šle že ob 7:30h ven v meglo, vmes še z Estrello in Aljo na ZALO , še malo na sončka, tako da domov sve prišle šele ob 11h, miška je zdaj spila flaško mleka in že pridno pančka
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 16.3.2009 11:18:26
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Dan čveke Ooooooooo kdo je domov pršel. Hvala za mejl kartico. Upam, da ne zameriš k sm jo sm gor prpoala. A si jo? Ja super Sem vesela, da si jo. Jaz je od tam preko shrani.si nisem mogla objaviti. Je pa dopust res prehitro minil in naslednjič gremo najmanj za 10 dni.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 16.3.2009 11:19:23
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Dan čveke Dan, hitro povej kako je bilo? Bilo je super, nepozabno, čudovito, prekratko..... Kaj več pa kasneje.
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?