Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 15.3.2009 17:36:53
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Anitka: a si že domaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa? Ups zaj.e.bala , tukaj sem mislila home sweet home
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 15.3.2009 18:04:18
|
|
|
|
nia5
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 15.3.2009 18:35:23
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 A se nobena ne usmili?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 15.3.2009 18:55:00
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz bi se je usmilila, pa sem zalostna...se zmeri. KDAJ PRIDES TI???
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 15.3.2009 19:16:36
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** Jaz bi se je usmilila, pa sem zalostna...se zmeri. KDAJ PRIDES TI??? **** zakaj si žalostna?? Drugače pa dober večer , mi smo se spet celo nedeljo potepali , pa spet zapravili ogroooomno denarja , smo že v minusu . Tako moja miška že skopana in pridno pančka, jaz pa bom malo RR brala Kaj a boste kej čvekale???
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 15.3.2009 19:17:58
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 ti je bilo mal dolgčas , mi smo ob vikendih vedno leteči, da čas ta RR najdem šele proti večeru
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 15.3.2009 19:29:15
|
|
|
|
suzy85
|
Mož pride domov, udari po mizi in reče: "Kdo je tu gospodar?!" Žena ga enkrat okoli ušes in on v jok: "A še vprašat ne smem?!" Ježek jezen in žalosten, s solzami v očeh leze s krtače in toži: "Vsak se lahko zmoti, prav vsak!! "
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 15.3.2009 19:35:57
|
|
|
|
sesil
|
uuuuuuuuu, danes je pa huda gužva . mi smo se potepali oz. smo bli na enem hribčku s planinsko kočo. aneja prava frajerka spi za gor in dol, na vrhu pa je in pije . zdej jo grem pa odpravit za spat
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 15.3.2009 19:36:36
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: **** Jaz bi se je usmilila, pa sem zalostna...se zmeri. KDAJ PRIDES TI??? **** zakaj si žalostna?? Drugače pa dober večer , mi smo se spet celo nedeljo potepali , pa spet zapravili ogroooomno denarja , smo že v minusu . Tako moja miška že skopana in pridno pančka, jaz pa bom malo RR brala Kaj a boste kej čvekale??? Ker je Katina odsla...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 15.3.2009 19:42:46
|
|
|
|
suzy85
|
evo, jst se vam malo javljam! danes smo bli skoz dom, ker evo neki kuha. zgleda, da so zgornje dvojkice na pohodu. vsake tolk časa je mela vročine mal čez 37, drugač pa normalno. pa nič noče kakšnih keksev grist. če ji jih pa nalomim, jih pa z veseljem poje. jana je nejc bolje? zanj in za nečakinjo! špelin@ za neprespano noč! niso zdravila še nič prijela, ne? držim pesti, da bodo **** zakaj si pa ti žalostna? pogrešaš obiske? SS, tally za Mančino in Emilijino spanje! čmrlika, srčekgirl, edinaos upam, da se boste nocoj bolj naspale nia5 samo, da gre nii zdravje na bolje! uživaj na koncertu! IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Drugače pa dober večer , mi smo se spet celo nedeljo potepali , pa spet zapravili ogroooomno denarja , smo že v minusu . mi bomo pa jutri zapravljali. gremo evi po nov voziček! končno!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 15.3.2009 20:11:40
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: **** Jaz bi se je usmilila, pa sem zalostna...se zmeri. KDAJ PRIDES TI??? **** zakaj si žalostna?? Drugače pa dober večer , mi smo se spet celo nedeljo potepali , pa spet zapravili ogroooomno denarja , smo že v minusu . Tako moja miška že skopana in pridno pančka, jaz pa bom malo RR brala Kaj a boste kej čvekale??? Ker je Katina odsla... se mi je kar zdelo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 15.3.2009 20:15:37
|
|
|
|
Srčekgirll
|
Hoj, hoj! Moj pikec je zaspal. Dns sva bla pr mojih na obisku. Drgač pa dns nismo, kot vedno, počeli nč pametnga, k da nismo familja, je naš ata ena lenoba, uh..sm jezna A tud pr keri od vas ne deča glas na POP TVju? P r nas ga že skoz neki jeb..ač..k..a Gledam oddajo As ti tud not padu? brez glasu, sm na POP Tv pisala, da nej popravjo. Upam, da bo kdo prebral in zrihtu. je bela cesta
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 15.3.2009 20:17:03
|
|
|
|
suzy85
|
Končno vic o blondincu Blondinec se prezgodaj vrne iz službe domov in iz spalnice zasliši čudne zvoke. Steče po stopnicah in na postelji zagleda golo, prepoteno in sopihajočo ženo. "Kaj se dogaja?" vpraša. "Srčni napad imam!" zasopiha žena. Blondinec se zapodi do telefona in ko ravno vtipka 112, priteče k njemu njegov 4-letni sin: "Ati, ati! Stric Stane se skriva popolnoma gol v tvoji omari!". Blondinec jezno odloži slušalko, odkoraka v spalnico in odpre omaro. Zagleda popolnoma golega brata, ki sedi v omari in z rokami zakriva mednožje. "Ti prasec, ti," reče blondinec, "moja žena ima srčni napad, ti pa skačeš popolnoma gol po bajti in strašiš otroka!"
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 15.3.2009 20:17:16
|
|
|
|
sesil
|
suzy, kakšen voziček boste kupili? endomy, ne bit žalostna, kmalu bo spet kakšen obisk priletel. estrella je že na dobri poti da pride , saj veš kakšne pogoje ima . špelin, a si že bla pri homeopatu oz. kdaj greš? jana, da hitro ozdravi nejc in nečakinja zdej grem pa pred tv
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 15.3.2009 20:18:08
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Hoj, hoj! Moj pikec je zaspal. Dns sva bla pr mojih na obisku. Drgač pa dns nismo, kot vedno, počeli nč pametnga, k da nismo familja, je naš ata ena lenoba, uh..sm jezna A tud pr keri od vas ne deča glas na POP TVju? P r nas ga že skoz neki jeb..ač..k..a Gledam oddajo As ti tud not padu? brez glasu, sm na POP Tv pisala, da nej popravjo. Upam, da bo kdo prebral in zrihtu. je bela cesta pri nas dela normalno. mam čist vredu zvok
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 15.3.2009 20:19:15
|
|
|
|
Anonimen
|
Sedaj studiram, kdaj bo spet kdo prisel Pa me ne veseli niti, da so mi danes nov stedilnik priklopili, pa je res vesolski...ce kero zanima poslikam..( ker te na elektriko ni nic je seveda plinski) Pa smo bili v zoo v petek pa me ni nic veselilo...imam pa na to temo nov blog in kar nekaj fotk - ce kero zanima klikni tukaj Pa je Omarju zrasel nov zobek, pa nisem nic prevec vesela, samo razmisljam,kako je blo fino ko je bila Lara pa Inti tukaj...pa katina pa njen super moz... Pa zna Samia stet do 10 v ang. slo in arabscini... pa mi je cist normalno... Ja, prav hudo zalostna in zamorjena sem. Sele tako se zavedam, da sem precej sama... Celo razmisljam, ce bi blo kaj bolje ce bi ziveli v slo... eh,depresija ...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 15.3.2009 20:19:25
|
|
|
|
sesil
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Hoj, hoj! Moj pikec je zaspal. Dns sva bla pr mojih na obisku. Drgač pa dns nismo, kot vedno, počeli nč pametnga, k da nismo familja, je naš ata ena lenoba, uh..sm jezna A tud pr keri od vas ne deča glas na POP TVju? P r nas ga že skoz neki jeb..ač..k..a Gledam oddajo As ti tud not padu? brez glasu, sm na POP Tv pisala, da nej popravjo. Upam, da bo kdo prebral in zrihtu. je bela cesta pri nas dela normalno. mam čist vredu zvok pri nas tudi, če je treba na ves glas
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 15.3.2009 20:22:32
|
|
|
|
sesil
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** Sedaj studiram, kdaj bo spet kdo prisel Pa me ne veseli niti, da so mi danes nov stedilnik priklopili, pa je res vesolski...ce kero zanima poslikam..( ker te na elektriko ni nic je seveda plinski) Pa smo bili v zoo v petek pa me ni nic veselilo...imam pa na to temo nov blog in kar nekaj fotk - ce kero zanima klikni tukaj Pa je Omarju zrasel nov zobek, pa nisem nic prevec vesela, samo razmisljam,kako je blo fino ko je bila Lara pa Inti tukaj...pa katina pa njen super moz... Pa zna Samia stet do 10 v ang. slo in arabscini... pa mi je cist normalno... Ja, prav hudo zalostna in zamorjena sem. Sele tako se zavedam, da sem precej sama... Celo razmisljam, ce bi blo kaj bolje ce bi ziveli v slo... eh,depresija ... endomy, ma pridejo taki dnevi, ko človek ne ve kaj bi sam s seboj. sej bo kmalu bolje, le to obdobje domotožja te mora miniti. kolikor sem razbrala s tvojih postov je v egiptu tebi prav fanj.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 15.3.2009 20:23:11
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil suzy, kakšen voziček boste kupili? tegale PP pliko P3
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 15.3.2009 20:23:51
|
|
|
|
sesil
|
zdej pa res grem... jutri je nov teden, gremo novim dogodivščinam naproti pa pa
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 15.3.2009 20:25:19
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: **** Sedaj studiram, kdaj bo spet kdo prisel Pa me ne veseli niti, da so mi danes nov stedilnik priklopili, pa je res vesolski...ce kero zanima poslikam..( ker te na elektriko ni nic je seveda plinski) Pa smo bili v zoo v petek pa me ni nic veselilo...imam pa na to temo nov blog in kar nekaj fotk - ce kero zanima klikni tukaj Pa je Omarju zrasel nov zobek, pa nisem nic prevec vesela, samo razmisljam,kako je blo fino ko je bila Lara pa Inti tukaj...pa katina pa njen super moz... Pa zna Samia stet do 10 v ang. slo in arabscini... pa mi je cist normalno... Ja, prav hudo zalostna in zamorjena sem. Sele tako se zavedam, da sem precej sama... Celo razmisljam, ce bi blo kaj bolje ce bi ziveli v slo... eh,depresija ... endomy, ma pridejo taki dnevi, ko človek ne ve kaj bi sam s seboj. sej bo kmalu bolje, le to obdobje domotožja te mora miniti. kolikor sem razbrala s tvojih postov je v egiptu tebi prav fanj. Men je fajn... samo prijateljic pa nimam. Nobene pametne zenske za druzenje... Estrella bo pa res kmalu imela pogoje ja...si me mal nasmejala
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 15.3.2009 20:25:25
|
|
|
|
sesil
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: sesil suzy, kakšen voziček boste kupili? tegale PP pliko P3 sam še to napišem, pol me pa res ni več. takega imamo mi, sam star model ene 4 leta nazaj
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 15.3.2009 20:25:40
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 Mož pride domov, udari po mizi in reče: "Kdo je tu gospodar?!" Žena ga enkrat okoli ušes in on v jok: "A še vprašat ne smem?!" Ježek jezen in žalosten, s solzami v očeh leze s krtače in toži: "Vsak se lahko zmoti, prav vsak!! " PRVI JE PA RES DOBER
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 15.3.2009 20:29:14
|
|
|
|
jana81
|
suzy85 Nejc je bolje, vročine ni več zaenkrat, ampak spat pa noče sesil ti si pa tko pridna s to telovadbo, da mam še jst včasih slabo vest, sploh ta teden ker sem bla samo 1x na aerobiki. **** vem da ni isto v živo kot virtualno, ampak saj nas imaš pa tle vsak dan. Sej mogoče pa še katera uleti. srčekgirl mi imamo glas na pop tv. edina pri nas pa gre jutri denar za drugi avtosedež, da bom lahko jst hodla po Nejca v vrtec, ker zjutraj ga bo ati peljal.
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?