Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 15.3.2009 12:25:44
|
|
|
|
detelja
|
a ste že kaj opazile, da so se trebuščki mal spustili??...jaz sem zadnjič gledala pa se mi je zdel že nekam ful spodaj...včeraj pa sem ugotovila, da je popek nekam čist dol pobegnil...pa tudi po tem čutim, da mi skoz tam nekje spodaj brca/se gnezdi pa da moram skoz na wc hodit.... mojemu bebiju gre ful na živce, če se meni kaj po buščiju preteka ali pa če sem lačna pa kruli...pol se samo neki gnezdi... zdaj pa grem mal pred tv...je tako čudno vreme...jaz pa sem zaspana,...sem ponoči ful slabo spala pa še moj dragi je tako smrčal, da sem mislila, da mi bodo bobniči počili
Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!! 15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 15.3.2009 12:25:48
|
|
|
|
sonček85
|
ok norma izpolnjena ,sedaj grem pa jest,sem lačnaaaaaaaaaaa vas še pridem kaj pokukat,obljubim
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 15.3.2009 13:44:10
|
|
|
|
sonček85
|
Evo smo se najedli in mali je že med kosilom razgrajal falot mali no in sedaj sem probala še to z dihanjem in moram rečt da res pomaga.No sedaj jem pa še mojo naj čokoladico od kandita-rum ploščica junona ti je kaj znano evo lepo nedeljo še naprej in kr pridno pišite še naprej da iam potem kaj brat
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 15.3.2009 14:33:00
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 Evo smo se najedli in mali je že med kosilom razgrajal falot mali no in sedaj sem probala še to z dihanjem in moram rečt da res pomaga.No sedaj jem pa še mojo naj čokoladico od kandita-rum ploščica junona ti je kaj znano evo lepo nedeljo še naprej in kr pridno pišite še naprej da iam potem kaj brat Mmmm... Js sem pa kremšnito pojedla.
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 15.3.2009 14:33:25
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: detelja a ste že kaj opazile, da so se trebuščki mal spustili??...jaz sem zadnjič gledala pa se mi je zdel že nekam ful spodaj...včeraj pa sem ugotovila, da je popek nekam čist dol pobegnil...pa tudi po tem čutim, da mi skoz tam nekje spodaj brca/se gnezdi pa da moram skoz na wc hodit.... mojemu bebiju gre ful na živce, če se meni kaj po buščiju preteka ali pa če sem lačna pa kruli...pol se samo neki gnezdi... zdaj pa grem mal pred tv...je tako čudno vreme...jaz pa sem zaspana,...sem ponoči ful slabo spala pa še moj dragi je tako smrčal, da sem mislila, da mi bodo bobniči počili Js že skos nizko nosim, ampak mi pa že 2 dni re spodaj v mehur brca.
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 15.3.2009 14:33:55
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: detelja IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: detelja no, ker se že pripravljamo na porod itd...glede na to, da prihajamo iz različnih mest, vasi,.... predelov slovenije me zanima, kake običaje imate, ko se rodi otrok???? Pri nas ni nič kaj posebnega, v Prkmurju pa sem slišala, da je kr pestro. Kaj že naredite? Vem pa, da moj ati pripravlja fešto, vino je že nakupil žgano pijačp je že dal hladit. ja, mi prekmurci smo itak odštekani glede teh fešt itd...tam kjer živta mami in oče se pač pripravi fešta (ker midva živiva v bloku in je to malo preoblem) bo pač ena fešta pri mojih starših in njegova bosta mal za sosede pripravila-narezke, pijačo...glavna fešta pa bo pri mojih starših, novo pečeni ati bo tudi tam...pri nas pa se ful nastelje s slamo, perjem, nekateri celo posipajo zamaške od steklenic, ...pol pa se je in pije na veliko vam bom potem pokazala slikice, ko bo tako daleč, ok? no, naši bodo pripravili bograč pa narezek...najbolj pa me zanima kako bo naš ati izgledal drugi dan in če bo sploh utegnil prit v P...če ne bo itak poslušaš celo življenje...ko je en njegov prijatelji postal ati so ga tako "nalili", da drugi dan ni vedel kaj je bilo...sploh se ni spomnil, da je ati postal to je mal žalostno, ampak resnično... Ja, prava fešta bo. AMpak tisto je pa res žalostno.
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 15.3.2009 14:36:14
|
|
|
|
*Junona*
|
Zupancdam, kako si?
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 15.3.2009 14:36:49
|
|
|
|
*Junona*
|
2soncek2 - Nina Rmmaja - Dane Rmmaja - Fran Sobra - Tenea
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 15.3.2009 14:38:00
|
|
|
|
*Junona*
|
Js pa že nisem nekaj časa šla na veliko potrebo. Če do jutri ne grem, si šibnem svečko v guzo. Sem kupila neke nove v lekarni, so prav za nosečnice.
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 15.3.2009 14:38:18
|
|
|
|
zupancdam
|
o junonca, uredu, cotke perem, za znoret, kaj bom likala
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 15.3.2009 14:42:59
|
|
|
|
zupancdam
|
pa ti presneti hemeroidi so se mi pojavl spet, ko sem Laro rodila, sem jih glih par dni prej staknala, da je ja bilo še slabše, ko sem bila še šivana-ne vem kako to, mogoče zao, ker hodim 5x na dan na v potrebo pa še en problem imam, tako me obliva toplota, da bom znorela, kr kuha me, a katero drugo tudi, imam take vale vročine ja jaz na polno perem in jutri in v torek imam še generalno čiščenje vsega pa še posteljnino uperem, pol pa sem se odločila, da dam do poroda vse od sebe in obiščem junonco, pa še sončka enkrat, da mal počvekamo
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 15.3.2009 14:45:13
|
|
|
|
zupancdam
|
kaj ga pa jes sračkam, sploh ne znam več pisat, se opravičujem
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 15.3.2009 14:50:12
|
|
|
|
Blancica
|
En lep nedeljski dan vam želim ;) Vidim, da so nekatere že pohitele.... čestitam mamicam in ... oh, jaz že kar komaj čakam, da bo naš Lan prišel...kar upam, da bo za vsaj kak teden prehitel svoj pdp drgače pa razen nočnega kotaljenja z boka na bok in hrbta na bok, ni nobenih večjih težav...no, vstajanje sredi noči ko je treba na wc...ampak saj bo kmalu konec Jutri imam pregled, saj mi ga je prestavila za en teden, ker moje G ni bilo, obvestil pa me tudi ni nobeden, da je prestavila.... kr neki...potem pa je tam sestra na naročanju še trdila, da so vsem poslali obvestilo....ah... kdaj ste začele hodit na CTG?
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 15.3.2009 14:54:48
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* Js pa že nisem nekaj časa šla na veliko potrebo. Če do jutri ne grem, si šibnem svečko v guzo. Sem kupila neke nove v lekarni, so prav za nosečnice. jaz sem pa danes imela dr.i.... včeraj normalno ,predvčerajšnjim poa isto k danes.Nekaj me prebava jeb..... blančica.jaz bi morala imet prvega 19.3,PDP pa imam 24.4.A sem ga imela prejšnji torek zaradi lažnih popadkov.Zdaj ga imam spet 24.3
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 15.3.2009 14:54:51
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 Evo smo se najedli in mali je že med kosilom razgrajal falot mali no in sedaj sem probala še to z dihanjem in moram rečt da res pomaga.No sedaj jem pa še mojo naj čokoladico od kandita-rum ploščica junona ti je kaj znano evo lepo nedeljo še naprej in kr pridno pišite še naprej da iam potem kaj brat Mmmm... Js sem pa kremšnito pojedla. AA s jo potem ,pridna ,tako je prav ,saj morajo naši otročki dobiti tudi malo sladkega Jaz sem imela pa obisk-moja mmai pa mi je prinesla štrudelj
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 15.3.2009 14:56:29
|
|
|
|
sonček85
|
oooo Zupi si se nam le malo pridružila,tako si pridna na nedeljo.No pa saj k že gremo proti koncu skoraj moramo bit. Samo počivAj malo vmes da se ne boš preveč zmatrala
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 15.3.2009 14:57:22
|
|
|
|
sonček85
|
K o pridem pa jaz pa nobene
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 15.3.2009 15:05:14
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: zupancdam o junonca, uredu, cotke perem, za znoret, kaj bom likala Pridna. O boga, tebe tudi rita matra. Ja, ti se kar oglasi, ni problema, bomo mal počvekale.
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 15.3.2009 15:05:46
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 Evo smo se najedli in mali je že med kosilom razgrajal falot mali no in sedaj sem probala še to z dihanjem in moram rečt da res pomaga.No sedaj jem pa še mojo naj čokoladico od kandita-rum ploščica junona ti je kaj znano evo lepo nedeljo še naprej in kr pridno pišite še naprej da iam potem kaj brat Mmmm... Js sem pa kremšnito pojedla. AA s jo potem ,pridna ,tako je prav ,saj morajo naši otročki dobiti tudi malo sladkega Jaz sem imela pa obisk-moja mmai pa mi je prinesla štrudelj Mmmm, pridna mami. Jabolčnega?
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 15.3.2009 15:05:50
|
|
|
|
detelja
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* Js pa že nisem nekaj časa šla na veliko potrebo. Če do jutri ne grem, si šibnem svečko v guzo. Sem kupila neke nove v lekarni, so prav za nosečnice. so slučajno glicerinske?...zakaj pa ne probaš žajfo?...res deluje...jaz pa sam čokolado ali banano pojem pa je taka sila, da komaj zvozim in se slečem
Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!! 15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 15.3.2009 15:06:34
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 Ko pridem pa jaz pa nobene Sej sem js tuki... Zdle se grem pa stisnat, pridem kasneje. PApa
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 15.3.2009 15:07:18
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: detelja IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* Js pa že nisem nekaj časa šla na veliko potrebo. Če do jutri ne grem, si šibnem svečko v guzo. Sem kupila neke nove v lekarni, so prav za nosečnice. so slučajno glicerinske?...zakaj pa ne probaš žajfo?...res deluje...jaz pa sam čokolado ali banano pojem pa je taka sila, da komaj zvozim in se slečem Zanimivo... mene pa čokolada in banana zapreta.
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 15.3.2009 15:07:55
|
|
|
|
*Junona*
|
Aja, ne vem točno, kakšne so. Bom zvečer pogledala, ko pridem domov.
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 15.3.2009 15:09:36
|
|
|
|
detelja
|
IZVIRNO SPOROČILO: zupancdam pa ti presneti hemeroidi so se mi pojavl spet, ko sem Laro rodila, sem jih glih par dni prej staknala, da je ja bilo še slabše, ko sem bila še šivana-ne vem kako to, mogoče zao, ker hodim 5x na dan na v potrebo pa še en problem imam, tako me obliva toplota, da bom znorela, kr kuha me, a katero drugo tudi, imam take vale vročine jaz pa sem že nekaj časa nazaj opazila kri...pa se sploh ne napihujem ali bilo kaj pač grem ko je potreba...pa to se mi je pred nosečnostjo tudi dogajalo...vem, da bi mi blo teba mal ušesa navit, ampak jaz le čakam in ne grem k zdravniku...ko sem to rekla dragemu, sem mu dvignila pritisk sem mislila, da me bo nesel k zdravniku...malo me je strah, ker se je mojemu sosedu isto dogajalo pol pa je imel raka na debelem črevesju...saj vem, da ni nujno da je takoj nekaj narobe, ampak vseeno bi morala mal pamet vklopit pa se it pokazat, a ne tudi mene poliva vročina...včasih me je tako vroče, da bi zunaj kar naga letala...mojega pa mrzlo...ponavadi je glih kontra...najhujše pa je,ko sem kje pa sem vsa mokra pol pa greš ven zunaj pa piha... ja jaz na polno perem in jutri in v torek imam še generalno čiščenje vsega pa še posteljnino uperem, pol pa sem se odločila, da dam do poroda vse od sebe in obiščem junonco, pa še sončka enkrat, da mal počvekamo
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 15.3.2009 15:10:23
|
|
|
|
Blancica
|
evo še naš buhi - pričetek 36. tedna
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?