Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 14.3.2009 9:10:03
|
|
|
|
BOOMER
|
ola! Sam javljam za seznam - MF 20.3. in naslednji pregled 10.4. Če pa mi rata pa se prikobacam mimo čolnarne! - pomlad pa ptički - mam same nagajive misli ...- (mojga pa ni doma )
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 14.3.2009 9:57:52
|
|
|
|
katrinka
|
dobro jutro , kok lep dan se dela...jupi ker moj dela cel dan, sem se najavila na kosilo k mamici da me pocrklja lep vikend vsem
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 14.3.2009 10:40:31
|
|
|
|
ana**
|
jutrooo Jst sm že 2urci v službi. Sm se ravnokar najedla.. Za delat še nč kaj ni,bo kasneje ko dobim papirje. blueeyes gledat smo šli Twilight.. Mi je bil ful všeč. Ampak me je proti koncu ful začel križ bolet od teh stolov in sem komaj čakala da bo konec. Ravno listam kjigo z imeni.. In si izpisujem sproti ven
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 14.3.2009 15:54:34
|
|
|
|
Blueeyes
|
Srečanje v torek 17.3.2009 po 16h v Čolnarni v Tivoliju.. Srečanja se bodo udeležili: 1) Lsica + 2) majana79 + 3) ana** + 4) živa25 + 5) katrinka + 6) vim + 7) tanatoraja + 8) ledenka + 9) majica + 10) blueeyes + 11) hindi + - če mi znese.. 12) BOOMER +
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 14.3.2009 16:06:59
|
|
|
|
ana**
|
Kje pa ste danes vse? Se sončite? Jst sm ravno prišla nazaj v pisarno, sm skočila po sladoled Sem že 3dni sanjala o njem zdj pa sm si ga privoščila Ma, nevem če nebom potem po koncu šla še po enega
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 14.3.2009 16:50:19
|
|
|
|
majana79
|
Jaz sem ravno s sprehoda, zdaj pa grizem jabolko namesto sladkarij, so me s to sladkorno čisto zamorili... ana, a ti delaš v turnusu, da imaš potem tut soboto delovno ali je to vsak teden?
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 15.3.2009 5:38:49
|
|
|
|
Lsica
|
Oooo, kak fajn seznamček je ratal, za v torek mislim. Nas je že 12 . Sem že včeraj vreme čekirala...ma da sije sonček!!!
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 15.3.2009 10:04:09
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lsica Oooo, kak fajn seznamček je ratal, za v torek mislim. Nas je že 12 . Sem že včeraj vreme čekirala...ma da sije sonček!!! kako se bomo pa spoznale... glede na to da vse nimajo še tok vidnih trebuščkov - jih bo pod bundo težko najti... jz mam kontakt samo od ane**
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 15.3.2009 11:02:02
|
|
|
|
majana79
|
Modrooka, pa mojega tudi! Ker je polno žefranov po parku, lahko vsaka nabere enega pa imamo to kot spoznavni znak? Jaz vam bom povedala kaj bom imela oblečeno v torek pa kakšno torbico imam in me ne boste mogle zgrešit ker je oboje zelo specifično.
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 15.3.2009 11:51:20
|
|
|
|
katrinka
|
zivjo, kok lepa nedelja a ne, glede mittinga - dobra ideja o zefranckih za prepoznavo sam zal jaz tega ne moem narediti k sm alergična na cvetni prah, bom pa tista z trebuščkom in z zamudo - tm okol petih bom najbrz prsla... lepo nedeljo vsem
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 15.3.2009 17:12:04
|
|
|
|
ana**
|
Mi smo se danes ceeli dan potepali Je bil tok lep sonček in sva šla ob 12ih ven in zdj prišla nazaj.. Bla sva na pici in pol še na sladoledu tko,da me zdj kr fajn noge bolijo.. Bom probala dragemu rečt za kakšno masažo majana mojo službo je težko razumet Jst delam 3mesecev sobote, ostalo pa samo med tednom. Sicer so sobote drgač samo do 15ih ampak mam zdj 2pripravnici in delam polni delovni čas. Si pa lahko vzamem vsak mesec 2dni fraj kadarkoli.. Mam vbistvu ful smešn delovni čas blueeyes jst bom kr tebe poklicala kje ste,da se ne bomo iskali predolgo,prav?
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 15.3.2009 18:29:25
|
|
|
|
Lsica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: Lsica Oooo, kak fajn seznamček je ratal, za v torek mislim. Nas je že 12 . Sem že včeraj vreme čekirala...ma da sije sonček!!! kako se bomo pa spoznale... glede na to da vse nimajo še tok vidnih trebuščkov - jih bo pod bundo težko najti... jz mam kontakt samo od ane** Jaz bom poiskala modrooko ... Drugač pa mislim, da se bomo najdle. Sama bom imela lase spete v čop, oblečena bom bolj športno - v rdečo jakno, najbrž rjave žametke, čez rame pa modro torbo/nahrbtnik. Če ne prej, vas bom videla, ko se bo 11 pup basalo s torticami .
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 15.3.2009 18:57:42
|
|
|
|
majana79
|
Lsica, sej ti si lahko prva tam, glede na to, da imaš čas že od 12. Jaz upam da bom čim prej konec na polikliniki, pa da bodo rezultati negativni, da bom lahko pojedla kako tortico.
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 15.3.2009 19:04:38
|
|
|
|
Lsica
|
No od 12. vas res ne bom čakala, je pa možno, da bom malo prej tam, da izkoristim sonček, si kakšno čtivo prinesem...
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 16.3.2009 8:25:36
|
|
|
|
majana79
|
Jutro punce! Kako ste na ta ponedeljek? Še enkrat gremo spat, pa se vidimo. Jaz sem SPET prehlajena, tako da imam občutek, da nimam nič od 'lepe prve nosečnosti'. Ampak upam da bo kmalu bolj toplo in bo tudi to minilo... Grem delat, da se ne začnem smilit sama sebi...
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 16.3.2009 9:08:30
|
|
|
|
katrinka
|
o nosečke pa je spet tu deloven teden vsaj jutri me drzi pokonci...mogoče mi uspe da ne zamudim... naj cim hitreje mine ta ponedeljek majana79 - upam da bos cimprej bolje
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 16.3.2009 9:16:57
|
|
|
|
PapuaNG
|
Pozdravljene v novem delovnem tednu. Jaz že vse bolj odštevam tedne in dneve do dopusta-še štirje tedni so pred mano. Bom že čist okrogla tukej skakala Vikend je bil pa precej družaben, pravzaprav že celi teden. Sem se končno malce ven spravila, da ne preživljam časa samo z mojim dragim doma. Nisva šla pa nič hodit...no, bomo pa ta teden nadomestili
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 16.3.2009 9:32:06
|
|
|
|
murkica
|
Zdravo, jaz bi se vam tudi pridružila, če me sprejmete. Rok imam nekje 31.10. ali pa 1.11. odvisno od izračuna programa. Pregled imamo šele konec meseca in sicer 30.3. in zato nestrpno stiskamo pesti, da je vse v redu. Je pa to moj prvi otročiček, 2 . Prva se je skoraj takoj končala. Tako, da smo tokrat prepričani da bo na pregledu veselo bil srček in da tudi midva postaneva starša mali deklici ali dečku. LP Murkica
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 16.3.2009 9:35:09
|
|
|
|
vim
|
Ojla, za srečanje------ a žafrane pravite, da moramo imeti. Ja se bom pa s cvetlicami oddela, če tako pravite. Samo, da ne bom edina tam z rožicam visela . K bridget jones k je bila na zabavi edina oblečena v zajčico... . Mimogrede kje pa je najbolje da parkiram a v Tivoliju se dobi ob 16h kakšen parking pol moram pa še malo peš. Uf me matrate .
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 16.3.2009 9:49:43
|
|
|
|
Anonimen
|
Ojla!!! Midva sva se čez vikend malo potepala in nisem imela nič časa za net, sem si ga pa danes malo vzela, da bom jutri vas našla Komaj čakam, da se vidimo Murki seveda te sprejmemo S tvojo pikico pa bo OBVEZNO na pregledu vse OK
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 16.3.2009 9:52:57
|
|
|
|
majana79
|
vim, lahko parkiraš v Tivoliju, parkinga je polno, ali pa tam nasproti vrtnarije, ob železnici, se včasih dobi parkirno mesto v kaki ulici. Za vse, ki boste parkirale v Tivoliju, imejte parkirne listke s sabo, vam tam povem zakaj. murkica, dobrodošla med nami. Držimo pesti, da bo tokrat vse ok, samo pogumno.
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 16.3.2009 10:02:31
|
|
|
|
vim
|
Ker grem iz službe ob 16h, načeloma rabim doTtivolija z avtom cca 10 minut, v guzvi še 1x toliko torej bom zamudila, zato mi obvezno šparajte kakšno tortico. Sem pa včeraj cel smoki pojedla in od kar sem noseča razen kokic nisem jedla teh stvari, včeraj pa mi je nenormalno zapasal.Pa saj človek ne more skoz jesti zdravo no . Murkica dobrodošla ČESTITKE , definitivno pa boš zibala oktober/november. Do takrat pa uživaj, sprosti se in vse bo OK.
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 16.3.2009 10:17:36
|
|
|
|
murkica
|
Najprej hvala za dobrodošlico. vim- Nič se ne sekiraj, če si zmazala smoki, tudi kaj nezddravega more sem ter tja padt v ritko. Jaz se včeraj nisem mogla upreti in sem šla na cheesburger v Mc'Donalds. Ampak, če je to na vsake kvarte enkrat ni nič narobe. Jaz zdaj nebom šla spet kakšen mesec in bo ok... Sicer pa pravijo, da naj bi slane stvari nakazovale na fantka, če se ne motim :)
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 16.3.2009 10:19:40
|
|
|
|
katrinka
|
murkica - dobrodošla vim - ali pa parkiraj pri vrtnariji (cesta ki pelje proti zivalskem vrtu), jaz bom tako in tako iz vrhovcev prisla, tako da bom tam ali pa v kaki ulici zravn parkirala, se mi ne splača do tivolija vozt, tudi meni prišparite tortico k bom zamudla...al pa bi kakšno sadno kupo...njami
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kateri so prvi znaki začetka poroda?Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?