Skye
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Skye Na hitro sem prišla pozdraviti mamice majskih hročkov in seveda tud hroščke same, ki so med nami rečeno sami lepotci in lepotice Vidim, da pridno rastejo in včasih jezijo, predvsem pa bogatijo vaše življenje No naši dve frači tud lepo napredujeta...podatki z zadnjega pregleda dne 16.02.09 so; Lia: 8.760 g, 71,5 cm, OG 45 cm Tia: 10.920 g, 73 cm, OG 45 cm Naslednji pregled pri 1. letu imamo pa 18.05.2009. Glede obolevanj imamo srečo...do danes nista bile nič bolane , razen Tia, ki je prebolela 6. otroško bolezen. Prav čudi me, glede na to, da razhaja toliko viroz ipd. Me je kar groza, kako bo septembra, ko gresta v jasli Zobki nam rastejo, kot plevel...vsaka ima po 6 zobk Shodili še tud ne bomo tako kmalu...smo komaj pri plazenju. Pa se ne sekiram preveč...očitno sta po mamici, ki je shodila pri 18. mesecih Pridno že govorimo mama, ata bolj poredko (predvsem pri previjanju ), pa-pa, ter seveda ostale tajne otroške kode, ki nam odraslim niso namenjene Glede spanja se je stanje kar precej izboljšalo...spati gresta okoli 19 h., nekje ob 23:30h še pijeta čaj, potem pa ponavadi spita do jutra (razen Lie, ki včasih malo štrajka in se kar ne more napiti čaja). Pa da se še malo pohvalim. Če poznate revijo Mama & Dojenček, in če boste naslednji teden imele priložnost jo prelistati, boste na naslovnici opazili tri fletne dame ...no to sem jaz z mojima princeskama Ter v očkovem kotičku humorističen članek mojega o dvojčkih (seveda najinih) . Mislim, pa da je še eden od majskih hroščov tud noter No toliko zaenkrat od nas, se še javimo, ko bo čas dopuščal Lp. Skye, sem te hotla že za rokav pocukat, kam si poniknila Tia je pa orng baba za lepe mere obeh. sem jo jaz že malo časa nazaj, pa nič ne pove, .. je rekla, da ji ne znese nas brat , pa zdaj vem zakaj me nič ne pokliče pa da greva na kafe...valda če pa so princeske damice postale pa se fotografirajo,akaklepo so važne torej te bom po nagi riti me pa važne......daaaaleč od tega zakaj pa ti mene ne pokličeš???? Vsako soboto smo v mestu na kavici Glede sledenja tukaj...res je nemogoče...no vsaj meni, saj prostega časa imam bolj malo (frači zahtevaza 100% pozornost)....preberem še kaj, da bi pa pisala...pa se enostavno izgubim. Sploh ne morem slediti kaj se dogaja