|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke2007- 2.del
13.3.2009 8:03:03   
Češnca
Jutroooo!
IZVIRNO SPOROČILO: bačko

Edino glede imena sem se malo premislila in še ne vem kako ji bo ime.Hotela sem ji dati imela Lora samo ne vem še če ji bo tako ime.Bomo še malo razmislili.

Sej mata še čas! Nama se tud še sanja ne... Tko da punce na plan z idejami. V idealnem primeru naj bi bilo ime slovensko, redkejše, na 5 črk in začelo naj bi se na A! user posted image  Ampak zbirava tud druge predloge, ker "idealnega" tko ne bi našla, za punčko ga je Anžej z babičino pomočjo, pa mi ni všeč - Anica!!! user posted image

Saaaaneeek user posted image  lepo da si se oglasla!!! Hvala za lepe želje. user posted image
Kako ste vi?

Freycha mi smo ok, v polnem zagonu trenutno (Anžej v varstvu, mi2 pa mal stanovanje pedenava - pa ne pretiravava!).
Fajn, da je hrbet bolš, kakšen je bil pa izvid? Uživajte v čofotanju!!!

madejka fajn da ste spali in je šla vročina pa-pa. Pa to noč, ste se tud uspeli spočit?

tejči 94??? user posted image  Pa takrat me še puberteta ni ornk zagrabla!!! user posted image  Kako se pa počutiš, nosečka?

Ajvy ja ti smola no... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Pozdravi se, zgleda pa da so ti tile antibiotiki res namenjeni.
Hvala za nasvet glede buške. Jst pa poznam idejo z margarino, tud pomaga. Sam zdej ga je itak tolk bolel, da zraven nisva prišla!
Hvala za lepe želje.

kapica edino prav, da boste šli še do dermatologa, boste vsaj točneje vedeli pri čem ste!

ikonca res fajn da še od tebe kaj "slišimo" user posted image user posted image user posted image

baja iiiiiiii kakšne lepe nežne besede, da se stopiiiiiiiiiš!!! user posted image  Bravo Rene!!!
Na zs pa pol kr še meni pošlji! user posted image

rumba user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za bogico Julijo!

Dej, dej Sanek kaj maš velik trebuh... Pa saj more bit velik! user posted image  Evo, pokažem mojega, ki je tudi velik... Tako ali drugače!
user posted image

18. julij je prav poseben dan!

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 976
13.3.2009 8:27:19   
Ajvy
Tko, včeraj sem vsa nadebudna gledala zadnji del prve sezone Herojev....vav...čist sem rešila svetuser posted image user posted image user posted image user posted image

zdejle sem pa raje vstala, ker drgač samo kašljam...in itak ne morem produktivno spat....lahko samo produktivno zbudim vseuser posted image

Češnca...samo še en dan user posted image user posted image user posted image

Madejka....mah , sej maš prav...zakaj pa bi se zadrževale.....sam k mene pol zmot ( sej vem, da me ne bi smel), k me pol kak starš spedenan u nulo zviška gleda....uf...
Superca, da je MAj bolje....in da ste lepo spali...upam, da je bilo današnjo noč isto....

MOja angina je v redu...počasi bo izzvenela , upam, sem že začela jest antibiotike....

joj...masaža....kje je že to??

Rumba...pa kaj je to tak normalno , da je tako velika otrdlina??Bogica..držim pesti, da čimprej izgine....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Bačko...hvala za kakavčka user posted image user posted image user posted image user posted image
Vav..to pa je že gramaža....user posted image user posted image user posted image user posted image
Dobr opravi pri G.user posted image user posted image user posted image user posted image .pa poročaj potem.....obvezno

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 977
13.3.2009 8:32:11   
Ajvy
Češnca...ti pa sploh nisi zahtevna glede kriterija za ime.......user posted image user posted image user posted image
Meni je všeč ime Sorša...za punčko....vem, čudn je...sam meni je všeč....

Ja, ni za kej....baje je zdej in da ,ko se otroček udari, da masiraš mesto udarca, da manjša buška nastane.....sam jst to ne morem....že tko po mojem boli....mislim, vem da boli, pol pa bi še jst masirala.....(uf, ker slovenski stavek:-) )

vav...kak lep trebušček..user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ..si se sploh kej zredila????

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 978
13.3.2009 8:42:44   
rumba
Jutro.
Julijo imam še doma. Vročine sicer ni več, nogica pa je še vedno ful rdeča, otekla in vroča, kot radiator. Danes se slišim z zdravnico, ker morata še Hana in Anej na cepljenje proti klopnemu meningitisu, pa jo bom malo povprašala.
madejka, do sedaj še ni nikoli imela reakcije na cepivo.
Češnca, a na A mora biti ime? Pa še pet črk al kaj?user posted image  Aleša, Anita (to je menda indijskouser posted image ), prav slovenskega se ne spomnim...... so pa še Aneja, Alina, Antea, ......hmm.......... meni je pa lepo Zarja, pa ga nazaj napiši in bo na A.user posted image   Če ni nujno 5 črk, so pa še slovenska Ajda, Anja, Alenka.

< Sporočilo je popravil rumba -- 13.3.2009 8:49:13 >

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 979
13.3.2009 8:51:43   
SANEK1
No, če že tak gnjavite, naj vam bouser posted image .
Evo moje veliko bogastvo (slika je iz januarja, zdaj je še bol vlki, vprašajte Freycho, če ne verjameteuser posted image user posted image user posted image ):

user posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 980
13.3.2009 8:56:49   
SANEK1
Češnica, živčki že kaj delajo, bereš se kot da si čisto mirnauser posted image user posted image user posted image
Iiiiiiiiiiiiiii, kaki lepi bušiuser posted image user posted image user posted image

Rumba, boga Julija user posted image user posted image user posted image . Živa je po tem cepk+jenju tudi imela ful reakcijo, jaz pa sem še napako nardila in sem ji alkohol gor dajala, kar j vso zadevo še poslabšalouser posted image user posted image . Pol pa sem ji čez noč kar gori obkladek samo z vodo gor pustal in zjutraj je skoraj vsa oteklina izginila.

Bačko, mene je tudi že ful strah kako kilažo bo imel našuser posted image , pa glede na to da je user posted image  in drugi (vsi pravijo, da so ti še večji), mama mijauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 981
13.3.2009 9:18:13   
rumba
Češnca, SANEK, ful lepa trebuščka.user posted image user posted image user posted image
SANEK a tako ti praviš, da alkohol še poslabša? Meni je pa P ravno take obkladke pol alko pol voda priporočila.user posted image user posted image  A pišuka no, bom ji tudi jaz dala samo z vodo. Pa a niso včasih rekli tudi, da kamilice pomagajo? Nimam pojma, se prvič ukvarjam s to zadevo.

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 982
13.3.2009 9:31:37   
SANEK1
Rumba, od mojega bratranec je zdravnik na infekcijskemuser posted image  (nisem glih 100%) in je rekel, vse samo alkohola ne. Rekel je da so najboljši mokri obkladki, sem ji jaz tudi najprej z kamilico, pa nič ni pomagalo, pol z alkoholom, čista voda pa je pol nardila čudežuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 983
13.3.2009 9:58:38   
rumba
Hvala! jao, kako me razjezi, da se zdravniki ne morejo malo bolj poenotiti med seboj.user posted image  Mi naj jim pa zaupamo...

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 984
13.3.2009 10:10:00   
tejči77
Tokrat ste se pa razpisale, jaz pa še menda 36 strani nisem prebrala.

Meni se je ponoči sanjalo, da sem rodila in da je bilo super, veliko lažje in lepše. Bomo čakali in upali, da bo potem vsaj pol toliko dobro.user posted image  Pa še pet mesecev imam in mi take stvari rojijo po glavi, kaj šele bo.

Larisa je pa včeraj v vrtcu ugriznila enega fantka.user posted image  Robi mi je povedal, da mu je ena babica kazala rokico od vnučka, češ da ga je ena punčka ugriznila. Pa sem mu rekla, da bi to bila lahko Larisa, ko je tak lump. Ja, kje pa njegova lubica pa že ne. No, zvečer sva jo dajala spat in se je kar spomnila, da še ne bi šla in ga je ugriznila za dlan, atija???????Sem bila potem še bolj prepričana, da je fantka ona ugriznila. In sem jo kar vprašala, kdo ga je ugriznil. Pa je lepo rekla: lisika in pokazala na roko kam ga je ugriznila. Me je skor kap!!
Zjutraj sem vprašala vzgojiteljco in je še ona potrdila. Pa povedala, da so bile olajševalne okoliščine, da sta pač nekaj imela in jo je stisnil v kot, pa pol leta starejši, za glavo večji. OK samo vseeno tega ne sme delat, sem ji zabičala, da če bi še kaj podobnega poskušala naj jo obvezno kregajo. Jaz sem jo tudi zvečer, pa je potem kazala tisti kriv obrazek.user posted image  Mi je šlo kar na smeh. Očitno je dobro vedela, da tega ne sme.

Evo, se je že začelo pri nas, ti lumpi!user posted image  

Kaj bi pa ve na mojem mestu?

Naša sončica se je rodila 02.07.2007,
10.08.2009 pa se ji je pridružil še drugi sonček.

Slikice naše Larise
http://tejci.blogspot.com/

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 985
13.3.2009 10:16:57   
tejči77
Vidim lepe bušije user posted image user posted image user posted image . Moj je že tudi kar konkreten.

Ajvy, user posted image user posted image user posted image , pa da antibiotik čim prej prime. Samo da Tisa fino napreduje, super.

Češnca, kdaj bo poroka?

Freycha, a že danes uživate, ali začnete jutri? Plavanje bo super za tvojo hrbtenico.

user posted image user posted image pa še za Maja in Julijo, božčka.
Larisa še ni bila cepljena, me je kar malo strah. Sem pa njeno p klicala, ker se mi je zdelo čudno, da pri 20 mesecih še ni cepljena, mi je pa rekla, da imajo najmanj polletno zamudo, takšno gužvo imajo in da ko bo na vrsti me bodo že poklicali.user posted image

Naša sončica se je rodila 02.07.2007,
10.08.2009 pa se ji je pridružil še drugi sonček.

Slikice naše Larise
http://tejci.blogspot.com/

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 986
13.3.2009 10:20:33   
rumba
tejči, mi smo ravno par tednov nazaj imeli v vrtcu poseben sestanek a to temo, ker so se začeli gristi. Vzojiteljici sta nas sklicali predvsem z nameno, da ne bomo preveč prestrašeni, pa kako lako to ravno naš otrok počne... To je čisto normala faza v razvoju, eni grizejo, drugi ne. Vedno pa je treba otroka odstraniti do kraja dogodka takoj, mu povedati (normalno, mirno!, brez jeze), da se ne grize in da to boli. Vedno znova. Ne odreagirati z jezo, bog ne daj ga nazaj ugriznit (menda eni to počno, kao da bo otrok razumel, da boliuser posted image ). Če ze kaj več zanima, smo dobili en strokovni članek o grizenju. Pošlji mi svoj email na zs, pa ti ga pošljem.user posted image

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 987
13.3.2009 11:09:51   
madejka
jutro!user posted image
ja, mi smo tud dans spali in to do 8.45!!!user posted image user posted image user posted image nisem mogla verjet, ko sem na uro pogledlauser posted image

Iiii Sanek, Češnca kaki lepi trebuščki!user posted image user posted image Pa se mi ne zdijo tak veliki nooouser posted image

Tejči jaz bi verjetno ravnala podobno. Ker naš tud grize, ampak ponavadi iz vznemirjenja in veselja.user posted image

Rumba user posted image za Julijo, da nima več vročine! Zdaj se še samo nogica pozdravi pa bouser posted image

Tako, danes sva z malim pri babici, ker je ati v Želimljem (al kak za user posted image se že to sklanjauser posted image ) in imava polni penzion. Maj in babi sta na spehodu, midva z dedijm pa počivavauser posted image Meni je edino zdaj ful začela kri iz nosa tečtuser posted image user posted image user posted image Se mi še ni zgodilo v življenju... grem ležat!
Lep dan!

soooonček je, soooonček

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 988
13.3.2009 14:08:33   
Ajvy
oj....

Rumba...to pa je fejst reakcija...kaj pa je P rekla???
KAr ene par lepih ime si naštela...a samo za punčke rabi.....Antea....ta je men všeč....pa še paše k Anžeju....

Jst bi te tut prosila za ta članek....prosim....
Sanek....vav...user posted image user posted image user posted image user posted image .ker lep buši...potem pa je res ogromen..a obseg si merla??
..vav.....kolk ma pa že gramaže user posted image ?o meri, pa še dva meseca---dobr ti gre mami......

Tarja in Tisa sta pol kile razlike....tak da pr men to drži...drugi večji....

Tejči...to so bile pa krasne sanje...jst se s kakimi lepimi sanjami v nosečnosti ne morem pohvalit....sem same bizarne stvari sanjala....

Uf...grizenje....sej ne vem, kaj naj ti napišem...kolkr da je vzgojiteljica na sestanku rekla, da se to dogaja.....sam men se to bere bolj kot samoobramba.....

Tarja tudi še  ni bile cepljena....še nismo bili tolk časa zdraviuser posted image

Madejka....kolk sem vesela....the best za spanje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Kri iz nosa...to je baje normalno za user posted image .....uživajte v polnem penzionu user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 989
13.3.2009 15:54:50   
kapica
Ajvy, super, da antibiotik ze pomagauser posted image . Da bo le drzalo pol en cajtuser posted image .
Freycha, sem hotla rect, da sem tud jaz ta teden poskusila z nocno flasko spet. Sem sla ob 4h v sobo, ko je zacel cmerkat in sem videla, da sem ga z mojim prihodom se bolj zbudila in zmotla. Flaske ni hotel, jo je vstran postisnil, ampak umiril se ni, dokler ga nisem vzela ven, ga pocartala in pomirila. Ko sem ga dala v posteljco nazaj, je vzel flasko in zraven zaspal. Res je, da je spal do enih 7h, ampak sem rekla, da flaske ne bom vec. Ceprav bi mi bilo veliko lazje tako, da dobi mleko in spi do jutra. Ampak zadnja dva dni recimo je spal do 7h brez bujenja, tako da pojma nimam vec no...
Cesnca, jooj, kako stiskam pesti zate in za tvoja lubija, da bosta imela lep dan jutri. Bom moocno mislila nateuser posted image . Glede imena pa nimam ideje no, si pa kr zahtevnauser posted image .
Cesnca, Sanek, imata tako lepe trebuscke, brez kaksnega spehca no, tako da sta lepi nosecki, se vidiuser posted image .
Tejci, to z grizenjem je po mojem tud bila bolj samoobramba. Vidim, da se moz igra veckrat z njim, da se zgeckata in grizeta, v igri, ces, uuuh, kak to zgecka. Pa me tud skoz skrbi in jezi, ker me je strah, da bo koga vgriznil, ker je to za njega pac igrauser posted image .
Rumba, jooj, uboga Julija no, da je taka reakcija. Ampak se vidi, da si ze vsega navajena, da ne delas neke panike. Oziroma vsaj bere se, da vsako zadevo mirno resis oz. poskusas. Zato se mi pa zdis tako superuser posted image . Glede dohtarjev pa tak, moremo imet sreco, da naletimo na koga v redu, smo pa zal odvisni. A ti lahko spet posljem kaksno slikico Niasovih rokic, nogic, da bi mi spremenila v drugo barvo, tako kot takrat pri Dinu?
Madejka, jooj, kak ti je lepo, zastonj poln penzion, kaj ces lepsegauser posted image . Men je kri iz nosa tekla, na zacetku nosecnosti. Menda je v user posted image prekrvavitev vecja al kaj in do tega pride.Aja, kot ideja, namesto da dedek zraven tebe pociva, bi te lahko masiral, pa bi bilo popolnouser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 990
13.3.2009 15:56:58   
kapica
Meni je pa ze zadnja 2-3 dni tooliko slabouser posted image .

Sem bila danes pri dermatologu, je menda res samo neurodermitis, sem dobila spet nove kreme, za naslednjih 6 tednov, pol pa na kontrolo.

Jutri pa moja mama odhaja, ce sem iskrena, sedaj ko sem vidla kako super je lahko, ce ti kdo pomaga, ne vem ce bom sama zmogla spet vse rihtat... Bi sla kr domov za kaksno leto, dokler ne bosta oba malo vecjauser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 991
13.3.2009 15:57:52   
kapica
Aja, punce, Nias je dobil korencka vceraj in danesuser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 992
13.3.2009 20:08:44   
Ajvy
Ulla...v BC imajo 50 posto popust na bombažne pleničke bio bambino....

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 993
13.3.2009 20:25:02   
Anonimen
Tko, včeraj sem vsa nadebudna gledala zadnji del prve sezone Herojev....vav...čist sem rešila svet

no, jst sm ga pa dansuser posted image si namreč snemam, k se mi ne da tolk cajta bedetuser posted image

berem vas kr redno, sam pisat se mi ne da, sploh k mi miš zajebava nekiuser posted image   pišem tekst, pol se pa kr sama gor prestavlja in pol eno skropucalo rata, morm vsako črko posebi pazit, pa si miš nazaj dol prestavljat, da lohk normalno pišemuser posted image in se mi ne da glih user posted image tko da nam kej ekstra komentirala, pa itak sm pozabla pol, kar sm prebralauser posted image grozaaaa....

tko, ula je preživela tri dni v vrtcuuser posted image in ni zbolelauser posted image user posted image tko da je še upanje za nas...

Ulla...v BC imajo 50 posto popust na bombažne pleničke bio bambino....

hvalauser posted image sm vidla v novičkah, sam mam dost pralnih plenic (30) za oba, edin prekrivne hlačke pa še morm kupit vsaj ene...

(odgovor članu Ajvy)
  Neposredna povezava do sporočila: 994
13.3.2009 20:26:17   
Ajvy
KApica....a  te je kaka viroza ujela, al kaj???
Verjamem, da ti je hudo, ker mati odhajajo...ampak jst sem sigurna, da ti bo šlo.....še vedno ti je in  vedno ti bo....sam pospravljen pač ne boš imela tolk user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 995
13.3.2009 20:28:08   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

Tko, včeraj sem vsa nadebudna gledala zadnji del prve sezone Herojev....vav...čist sem rešila svet

no, jst sm ga pa dansuser posted image si namreč snemam, k se mi ne da tolk cajta bedetuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image ampak je bilo super  ,a ne??nisem si misnla.....
volume 2...tam mi pa čist nič ni bilo jasno.....komaj čakam danes user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 996
13.3.2009 20:38:10   
Anonimen
ja, sam sylarja bi lohk ubili user posted image ta hiro je tak kekecuser posted image   flajing maaaan user posted image

(odgovor članu Ajvy)
  Neposredna povezava do sporočila: 997
13.3.2009 21:25:34   
rumba
IZVIRNO SPOROČILO: kapica

Meni je pa ze zadnja 2-3 dni tooliko slabouser posted image .

kapica, da nisi ti noseča?user posted image Slikce sem ti že poslala.
Ajvy, tudi tebi bom poslala, samo dej mi plis na zs pošlji svoj email, ker mi je na starem računalniko zadnjič vse zbrisalo, tudi pošto.user posted image

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 998
13.3.2009 21:51:50   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

ja, sam sylarja bi lohk ubili user posted image ta hiro je tak kekecuser posted image   flajing maaaan user posted image

maš prav.....čeprav ne vem kako je lahko živ...če ni imel regeneracijske sposobnosti??

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 999
13.3.2009 21:55:26   
Anonimen
maš prav.....čeprav ne vem kako je lahko živ...če ni imel regeneracijske sposobnosti??

hiro smotani ga je slabo zaštihal....glava bi mogla pastuser posted image

(joj kaj pišem, kt en psihouser posted image user posted image )

rumba helou user posted image

(odgovor članu Ajvy)
  Neposredna povezava do sporočila: 1000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zanimivosti o januarčkih
Začetek novega leta prinese mesec januar. Našli smo 5 lastnosti, ki so skupne otrokom, rojenim v mesecu januarju.
Še poznate stare igre? Se jih še igrate?
photo
Igre poznajo vse kulture sveta. Skozi igro spoznavamo sebe in druge, pridobivamo dragocene izkušnje, rešujemo konflikte,...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......