Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 13.3.2009 21:23:57
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Čer punce. Vidim, da dobro debatirate, jaz glih kar izpod tuša, Videk se pa še igra. Ne morem verjet, da se sam že več kot pol ure igra. Atija še ni, sploh ne vem kje je, mogoče je že v Lj, po mojem še ni. Nočem mu gnjavit po telefonu, ker ne vem kdo vozi, on ali direktor . In o čem teče debata? sladkarijah, čikih, kg, malih đankijih, čvek v CE
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 13.3.2009 21:25:10
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Čer punce. Čer Vidim, da dobro debatirate, jaz glih kar izpod tuša, Videk se pa še igra. Ne morem verjet, da se sam že več kot pol ure igra. Lepo to. Jst še gruntam, če čm it pod tuš dns al pa zjutraj Atija še ni, sploh ne vem kje je, mogoče je že v Lj, po mojem še ni. Nočem mu gnjavit po telefonu, ker ne vem kdo vozi, on ali direktor . In o čem teče debata? vsega po malem, o RR đankijih, blondinkah,...
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 13.3.2009 21:25:16
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* kva a zdej nobene ne bo na čvek v CE jaz se slabo počutim pa ne bi rada, glavo mam tolk teško, nos zabasan in nasploh nimam moči v sebi in res ne bi rada vidla, da kdo kaj od mene faše, posebej hroščki , Emilija pa tudi ni glih najboljša Če ti mala ni še čisto zdrava, potem raje ne rini
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 13.3.2009 21:25:50
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Čer punce. Vidim, da dobro debatirate, jaz glih kar izpod tuša, Videk se pa še igra. Ne morem verjet, da se sam že več kot pol ure igra. Atija še ni, sploh ne vem kje je, mogoče je že v Lj, po mojem še ni. Nočem mu gnjavit po telefonu, ker ne vem kdo vozi, on ali direktor . In o čem teče debata? sladkarijah, čikih, kg, malih đankijih, čvek v CE Eh, pa si me prehitela.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 13.3.2009 21:26:19
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Zdele sem mal slikice skup zlagala. A vam pokažem mojega računalniškega frika o lejo rdečelično Mančiko, cukr. Bosta z Vidkom skup na netu visela ( RR ) k bosta večja, on bi tud skoz tipkal, pa mu ne pustim, pol pa kej prtisne pa ne znam popravt. oprosti, ampak tole je Meni tudi Maja vedno tolče po tipkovnici, najraje pa ima miško, ker je optična in ima spodaj rdečo lučko. Jo vedno okrog obrne gleda lučko in vrti miško. mi imamo tudi tako miško in je ful zanimiva
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 13.3.2009 21:26:50
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* kva a zdej nobene ne bo na čvek v CE jaz se slabo počutim pa ne bi rada, glavo mam tolk teško, nos zabasan in nasploh nimam moči v sebi in res ne bi rada vidla, da kdo kaj od mene faše, posebej hroščki , Emilija pa tudi ni glih najboljša Če ti mala ni še čisto zdrava, potem raje ne rini Jp, najprej se pozdravte.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 13.3.2009 21:27:20
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* kva a zdej nobene ne bo na čvek v CE Jana bo zihr pa mislim, da špelina@ tudi, meni je res žal, da me ne bo
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 13.3.2009 21:27:48
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Čer punce. Vidim, da dobro debatirate, jaz glih kar izpod tuša, Videk se pa še igra. Ne morem verjet, da se sam že več kot pol ure igra. Atija še ni, sploh ne vem kje je, mogoče je že v Lj, po mojem še ni. Nočem mu gnjavit po telefonu, ker ne vem kdo vozi, on ali direktor . In o čem teče debata? sladkarijah, čikih, kg, malih đankijih, čvek v CE Vse mi je znano, edino v Ce me ne bo. Jaz grem težko v soboto kam, ko pa pride ati po celem tednu odsotnosti domov.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 13.3.2009 21:28:02
|
|
|
|
Anonimen
|
Mi lahko prosim katera pogleda na spored, kaj je danes na TV3 ob 21:45h
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 13.3.2009 21:28:32
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Čer punce. Vidim, da dobro debatirate, jaz glih kar izpod tuša, Videk se pa še igra. Ne morem verjet, da se sam že več kot pol ure igra. Atija še ni, sploh ne vem kje je, mogoče je že v Lj, po mojem še ni. Nočem mu gnjavit po telefonu, ker ne vem kdo vozi, on ali direktor . In o čem teče debata? sladkarijah, čikih, kg, malih đankijih, čvek v CE jp
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 13.3.2009 21:28:38
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Zdele sem mal slikice skup zlagala. A vam pokažem mojega računalniškega frika o lejo rdečelično Mančiko, cukr. Bosta z Vidkom skup na netu visela ( RR ) k bosta večja, on bi tud skoz tipkal, pa mu ne pustim, pol pa kej prtisne pa ne znam popravt. oprosti, ampak tole je Meni tudi Maja vedno tolče po tipkovnici, najraje pa ima miško, ker je optična in ima spodaj rdečo lučko. Jo vedno okrog obrne gleda lučko in vrti miško. mi imamo tudi tako miško in je ful zanimiva Pr nas jo ma moj in je tud zanimiva sam še zmeri pa je tipkovnica zakon HB da jst nimam miška, mam na laptopu drsno, al kok se ji že reče.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 13.3.2009 21:28:53
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Zdele sem mal slikice skup zlagala. A vam pokažem mojega računalniškega frika o lejo rdečelično Mančiko, cukr. Bosta z Vidkom skup na netu visela ( RR ) k bosta večja, on bi tud skoz tipkal, pa mu ne pustim, pol pa kej prtisne pa ne znam popravt. oprosti, ampak tole je Meni tudi Maja vedno tolče po tipkovnici, najraje pa ima miško, ker je optična in ima spodaj rdečo lučko. Jo vedno okrog obrne gleda lučko in vrti miško. mi imamo tudi tako miško in je ful zanimiva Za miško se z Vidom skoraj tepema, ker ko jo enkrat dobi, je hitro ne izpusti več.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 13.3.2009 21:29:12
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Čer punce. Vidim, da dobro debatirate, jaz glih kar izpod tuša, Videk se pa še igra. Ne morem verjet, da se sam že več kot pol ure igra. Atija še ni, sploh ne vem kje je, mogoče je že v Lj, po mojem še ni. Nočem mu gnjavit po telefonu, ker ne vem kdo vozi, on ali direktor . In o čem teče debata? sladkarijah, čikih, kg, malih đankijih, čvek v CE Vse mi je znano, edino v Ce me ne bo. Jaz grem težko v soboto kam, ko pa pride ati po celem tednu odsotnosti domov. to je pa čisto razumljivo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 13.3.2009 21:29:22
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Mi lahko prosim katera pogleda na spored, kaj je danes na TV3 ob 21:45h 21:55 Heroji
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 13.3.2009 21:29:22
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Čer punce. Vidim, da dobro debatirate, jaz glih kar izpod tuša, Videk se pa še igra. Ne morem verjet, da se sam že več kot pol ure igra. Atija še ni, sploh ne vem kje je, mogoče je že v Lj, po mojem še ni. Nočem mu gnjavit po telefonu, ker ne vem kdo vozi, on ali direktor . In o čem teče debata? sladkarijah, čikih, kg, malih đankijih, čvek v CE kvalitetna in kratka obnova
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 13.3.2009 21:29:48
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Zdele sem mal slikice skup zlagala. A vam pokažem mojega računalniškega frika o lejo rdečelično Mančiko, cukr. Bosta z Vidkom skup na netu visela ( RR ) k bosta večja, on bi tud skoz tipkal, pa mu ne pustim, pol pa kej prtisne pa ne znam popravt. oprosti, ampak tole je Meni tudi Maja vedno tolče po tipkovnici, najraje pa ima miško, ker je optična in ima spodaj rdečo lučko. Jo vedno okrog obrne gleda lučko in vrti miško. mi imamo tudi tako miško in je ful zanimiva Za miško se z Vidom skoraj tepema, ker ko jo enkrat dobi, je hitro ne izpusti več.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 13.3.2009 21:30:31
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Mi lahko prosim katera pogleda na spored, kaj je danes na TV3 ob 21:45h 21:55 Heroji Si me prehitela Hitra si
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 13.3.2009 21:31:05
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Zdele sem mal slikice skup zlagala. A vam pokažem mojega računalniškega frika o lejo rdečelično Mančiko, cukr. Bosta z Vidkom skup na netu visela ( RR ) k bosta večja, on bi tud skoz tipkal, pa mu ne pustim, pol pa kej prtisne pa ne znam popravt. oprosti, ampak tole je Meni tudi Maja vedno tolče po tipkovnici, najraje pa ima miško, ker je optična in ima spodaj rdečo lučko. Jo vedno okrog obrne gleda lučko in vrti miško. mi imamo tudi tako miško in je ful zanimiva Za miško se z Vidom skoraj tepema, ker ko jo enkrat dobi, je hitro ne izpusti več. ponavadi sem jaz tepena
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 13.3.2009 21:31:21
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Mi lahko prosim katera pogleda na spored, kaj je danes na TV3 ob 21:45h 21:55 Heroji Heroji kaj pa modni oblikovalci hvala ti
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 13.3.2009 21:31:29
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Zdele sem mal slikice skup zlagala. A vam pokažem mojega računalniškega frika o lejo rdečelično Mančiko, cukr. Bosta z Vidkom skup na netu visela ( RR ) k bosta večja, on bi tud skoz tipkal, pa mu ne pustim, pol pa kej prtisne pa ne znam popravt. oprosti, ampak tole je Meni tudi Maja vedno tolče po tipkovnici, najraje pa ima miško, ker je optična in ima spodaj rdečo lučko. Jo vedno okrog obrne gleda lučko in vrti miško. mi imamo tudi tako miško in je ful zanimiva Za miško se z Vidom skoraj tepema, ker ko jo enkrat dobi, je hitro ne izpusti več. Mene je zanč Vid tko vščipnu k ga nism spustila do računalnika k sm mela LT na kolenih on je pa zdraven sedel. mali kok to vščipne
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 13.3.2009 21:31:40
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Čer punce. Vidim, da dobro debatirate, jaz glih kar izpod tuša, Videk se pa še igra. Ne morem verjet, da se sam že več kot pol ure igra. Atija še ni, sploh ne vem kje je, mogoče je že v Lj, po mojem še ni. Nočem mu gnjavit po telefonu, ker ne vem kdo vozi, on ali direktor . In o čem teče debata? sladkarijah, čikih, kg, malih đankijih, čvek v CE kvalitetna in kratka obnova To mi je všeč, kratko in jedrnato.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 13.3.2009 21:31:42
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* kva a zdej nobene ne bo na čvek v CE jaz se slabo počutim pa ne bi rada, glavo mam tolk teško, nos zabasan in nasploh nimam moči v sebi in res ne bi rada vidla, da kdo kaj od mene faše, posebej hroščki , Emilija pa tudi ni glih najboljša Če ti mala ni še čisto zdrava, potem raje ne rini Jp, najprej se pozdravte. ma ful mi je žal ker mi nikoli ne rata pridet na čvek vedno jkaj vmes pride, al moj dela, zdej smo pa bubani , ah enkrat se bo že vse poklapalo pa prideve
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 13.3.2009 21:32:24
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Mi lahko prosim katera pogleda na spored, kaj je danes na TV3 ob 21:45h 21:55 Heroji Heroji kaj pa modni oblikovalci hvala ti Dns jih ni, če se ne motm so ju3 al v nedeljo
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 13.3.2009 21:32:40
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Mi lahko prosim katera pogleda na spored, kaj je danes na TV3 ob 21:45h 21:55 Heroji Heroji kaj pa modni oblikovalci hvala ti ni ni tega
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 13.3.2009 21:32:46
|
|
|
|
barbaw
|
Jaz se poslavljam, ker si moram non-stop brisat nos in sploh ne morem brat kaj šele pisat. Lahko noč pa lepo spite!!!!!!!!!!!
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?