Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 13.3.2009 20:57:46
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* kva takoj opazite, a vas je bilo strah , da sem ga spekla in počopala, ker sem tako lačna Samo par minut ga ni bilo. Dobre ste jaz sem bila tako danes lačna, ko sve bile z AT vzunaj, da sem šla v trgovino in si kupila slčadkarij za 10 EUR in vse takoj pojedla , pa še njej sem dala eno čokoladko da je nehala tulit Saj sem ti rekla, da se boš napokala. Joj, bi te kar za ušesa!! Sam res, zakaj pa si nisi kakšnega jabolka kupila pa AT žemljico? Da ne boš spet jamrala zaradi kil. ej danes mi je od AT vreščanje v vozičku dobesedno prišlo do živega, in sploh nisem razmišljala samo od enkrat sem se znašla v trgovini , me je trgovka kar debelo pogledala ko sem začela jesti že pred blagajno
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 13.3.2009 20:58:25
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally čupka je zaspala. Alja ji sledi....
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 13.3.2009 20:58:56
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: sesil estrella, kmal boš tako "debela" kot jaz. mislim na itm....pri tej hitrosti izgubljanja kg me ujameš v 1-2 tednih. Kolk pa je tvoj itm, če ni skrivnost?? 28 pa ne zaradi itm-ja, ampak to farbanje
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 13.3.2009 20:59:16
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: edinaos SS sem nekje zasledila, da si spet blond, kako je barva uspela?? ja, sem te dopoldan vprašala, če me vzamete nazaj v klub? drugače pa je uspela po mojih željah, ravno prav svetla . hvala za vprašanje jaz sem tudi zrela za frizerja , bom vidla če mi bo v pon. uspeli iti
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 13.3.2009 20:59:56
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* kva takoj opazite, a vas je bilo strah , da sem ga spekla in počopala, ker sem tako lačna Samo par minut ga ni bilo. Dobre ste jaz sem bila tako danes lačna, ko sve bile z AT vzunaj, da sem šla v trgovino in si kupila slčadkarij za 10 EUR in vse takoj pojedla , pa še njej sem dala eno čokoladko da je nehala tulit Saj sem ti rekla, da se boš napokala. Joj, bi te kar za ušesa!! Sam res, zakaj pa si nisi kakšnega jabolka kupila pa AT žemljico? Da ne boš spet jamrala zaradi kil. ej danes mi je od AT vreščanje v vozičku dobesedno prišlo do živega, in sploh nisem razmišljala samo od enkrat sem se znašla v trgovini , me je trgovka kar debelo pogledala ko sem začela jesti že pred blagajno Verjamem, da ti je živc potegnila. Jaz HB ne morem jest, ko sem živčna. Me kar mine. Pa veliko sladkarij naenkrat tudi ne morem pojest, ker me začne zgaga pečt.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 13.3.2009 21:00:24
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: edinaos SS sem nekje zasledila, da si spet blond, kako je barva uspela?? ja, sem te dopoldan vprašala, če me vzamete nazaj v klub? drugače pa je uspela po mojih željah, ravno prav svetla . hvala za vprašanje itak veš jaz se tudi najbolje počutim blond
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 13.3.2009 21:00:38
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: sesil estrella, kmal boš tako "debela" kot jaz. mislim na itm....pri tej hitrosti izgubljanja kg me ujameš v 1-2 tednih. Kolk pa je tvoj itm, če ni skrivnost?? 28 Joj, kva bi dala, da bi ga imela jaz. Ti imaš samo še dobre 3 pike dol za spravit in boš na normalni teži
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 13.3.2009 21:01:15
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally čupka je zaspala. Alja ji sledi.... Ne moreš da verjameš, da je Nia med prvimi v palčkovi deželi danes , res pa je, da je bila pokonci že od štirih, pa ta pregled jo je verjetno pošteno zdelal danes, zaspala mi je v roku 10 minut brez upiranja. Zdaj se hvalim, me zanima kdaj bo prvi alarm
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 13.3.2009 21:02:35
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* kva takoj opazite, a vas je bilo strah , da sem ga spekla in počopala, ker sem tako lačna Samo par minut ga ni bilo. Dobre ste jaz sem bila tako danes lačna, ko sve bile z AT vzunaj, da sem šla v trgovino in si kupila slčadkarij za 10 EUR in vse takoj pojedla , pa še njej sem dala eno čokoladko da je nehala tulit Saj sem ti rekla, da se boš napokala. Joj, bi te kar za ušesa!! Sam res, zakaj pa si nisi kakšnega jabolka kupila pa AT žemljico? Da ne boš spet jamrala zaradi kil. ej danes mi je od AT vreščanje v vozičku dobesedno prišlo do živega, in sploh nisem razmišljala samo od enkrat sem se znašla v trgovini , me je trgovka kar debelo pogledala ko sem začela jesti že pred blagajno Verjamem, da ti je živc potegnila. Jaz HB ne morem jest, ko sem živčna. Me kar mine. Pa veliko sladkarij naenkrat tudi ne morem pojest, ker me začne zgaga pečt. Maš pa faj zavoro. Mene tud če peče, vzamem 2 rupuruta in gasa naprej
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 13.3.2009 21:02:36
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* kva takoj opazite, a vas je bilo strah , da sem ga spekla in počopala, ker sem tako lačna Samo par minut ga ni bilo. Dobre ste jaz sem bila tako danes lačna, ko sve bile z AT vzunaj, da sem šla v trgovino in si kupila slčadkarij za 10 EUR in vse takoj pojedla , pa še njej sem dala eno čokoladko da je nehala tulit Saj sem ti rekla, da se boš napokala. Joj, bi te kar za ušesa!! Sam res, zakaj pa si nisi kakšnega jabolka kupila pa AT žemljico? Da ne boš spet jamrala zaradi kil. ej danes mi je od AT vreščanje v vozičku dobesedno prišlo do živega, in sploh nisem razmišljala samo od enkrat sem se znašla v trgovini , me je trgovka kar debelo pogledala ko sem začela jesti že pred blagajno Verjamem, da ti je živc potegnila. Jaz HB ne morem jest, ko sem živčna. Me kar mine. Pa veliko sladkarij naenkrat tudi ne morem pojest, ker me začne zgaga pečt. res, blagor. jaz ko sem živčna bi pojedla vse kar vidim noben čik mi ne pomaga, samo sladkarije
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 13.3.2009 21:03:55
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* kva takoj opazite, a vas je bilo strah , da sem ga spekla in počopala, ker sem tako lačna Samo par minut ga ni bilo. Dobre ste jaz sem bila tako danes lačna, ko sve bile z AT vzunaj, da sem šla v trgovino in si kupila slčadkarij za 10 EUR in vse takoj pojedla , pa še njej sem dala eno čokoladko da je nehala tulit Saj sem ti rekla, da se boš napokala. Joj, bi te kar za ušesa!! Sam res, zakaj pa si nisi kakšnega jabolka kupila pa AT žemljico? Da ne boš spet jamrala zaradi kil. ej danes mi je od AT vreščanje v vozičku dobesedno prišlo do živega, in sploh nisem razmišljala samo od enkrat sem se znašla v trgovini , me je trgovka kar debelo pogledala ko sem začela jesti že pred blagajno Verjamem, da ti je živc potegnila. Jaz HB ne morem jest, ko sem živčna. Me kar mine. Pa veliko sladkarij naenkrat tudi ne morem pojest, ker me začne zgaga pečt. Maš pa faj zavoro. Mene tud če peče, vzamem 2 rupuruta in gasa naprej
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 13.3.2009 21:04:07
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* kva takoj opazite, a vas je bilo strah , da sem ga spekla in počopala, ker sem tako lačna Samo par minut ga ni bilo. Dobre ste jaz sem bila tako danes lačna, ko sve bile z AT vzunaj, da sem šla v trgovino in si kupila slčadkarij za 10 EUR in vse takoj pojedla , pa še njej sem dala eno čokoladko da je nehala tulit Saj sem ti rekla, da se boš napokala. Joj, bi te kar za ušesa!! Sam res, zakaj pa si nisi kakšnega jabolka kupila pa AT žemljico? Da ne boš spet jamrala zaradi kil. ej danes mi je od AT vreščanje v vozičku dobesedno prišlo do živega, in sploh nisem razmišljala samo od enkrat sem se znašla v trgovini , me je trgovka kar debelo pogledala ko sem začela jesti že pred blagajno Verjamem, da ti je živc potegnila. Jaz HB ne morem jest, ko sem živčna. Me kar mine. Pa veliko sladkarij naenkrat tudi ne morem pojest, ker me začne zgaga pečt. res, blagor. jaz ko sem živčna bi pojedla vse kar vidim noben čik mi ne pomaga, samo sladkarije Oh meni pa čik še kako pomaga , ko sem živčna je to edina stvar ki me pomiri in me tega ni sram priznat (no malo)
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 13.3.2009 21:04:55
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
Zdele sem mal slikice skup zlagala. A vam pokažem mojega računalniškega frika
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 13.3.2009 21:05:19
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* kva takoj opazite, a vas je bilo strah , da sem ga spekla in počopala, ker sem tako lačna Samo par minut ga ni bilo. Dobre ste jaz sem bila tako danes lačna, ko sve bile z AT vzunaj, da sem šla v trgovino in si kupila slčadkarij za 10 EUR in vse takoj pojedla , pa še njej sem dala eno čokoladko da je nehala tulit Saj sem ti rekla, da se boš napokala. Joj, bi te kar za ušesa!! Sam res, zakaj pa si nisi kakšnega jabolka kupila pa AT žemljico? Da ne boš spet jamrala zaradi kil. ej danes mi je od AT vreščanje v vozičku dobesedno prišlo do živega, in sploh nisem razmišljala samo od enkrat sem se znašla v trgovini , me je trgovka kar debelo pogledala ko sem začela jesti že pred blagajno Verjamem, da ti je živc potegnila. Jaz HB ne morem jest, ko sem živčna. Me kar mine. Pa veliko sladkarij naenkrat tudi ne morem pojest, ker me začne zgaga pečt. Maš pa faj zavoro. Mene tud če peče, vzamem 2 rupuruta in gasa naprej vem da ni smešno sam , jaz sem pa taka, da lahko imam tono sladkarij doma, če so zaprte jih ne bom šla odpirat zaradi sebe, če pa so že na mizi pa se zelo težko uprem, da kaj ne maznem . zato pa neteram mojega, da takoj vse poje in je mir
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 13.3.2009 21:07:01
|
|
|
|
sesil
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: sesil estrella, kmal boš tako "debela" kot jaz. mislim na itm....pri tej hitrosti izgubljanja kg me ujameš v 1-2 tednih. Kolk pa je tvoj itm, če ni skrivnost?? 28 Joj, kva bi dala, da bi ga imela jaz. Ti imaš samo še dobre 3 pike dol za spravit in boš na normalni teži joj, ko bi bli to 3 kg. ma sej sem optimist, sam da se pocajtam po tej gripi. danes sem se odpovedala pampu - da bi vidle nasmešek na obrazu mojega dečkota . jutri pa nameravam z anejo v nahrbtniku na bližnji hrib, tako v izi. danes sem pa ostala brez glasu, grlo me boli za pop....it. kot v starih časih po največjih feštah
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 13.3.2009 21:07:35
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: sesil estrella, kmal boš tako "debela" kot jaz. mislim na itm....pri tej hitrosti izgubljanja kg me ujameš v 1-2 tednih. Kolk pa je tvoj itm, če ni skrivnost?? 28 Joj, kva bi dala, da bi ga imela jaz. Ti imaš samo še dobre 3 pike dol za spravit in boš na normalni teži Glede na to kako napreduješ boš hitro tam.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 13.3.2009 21:07:38
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Maš pa faj zavoro. Mene tud če peče, vzamem 2 rupuruta in gasa naprej Jaz nimam rupuruta pa ga ne bi vzela tudi če bi ga imela. Če sem se že basala s čim sem odnehala kakor hitro je bila bolečina. Ponavadi pa je to po 2-eh vrsticah čokolade recimo.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 13.3.2009 21:07:44
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* kva takoj opazite, a vas je bilo strah , da sem ga spekla in počopala, ker sem tako lačna Samo par minut ga ni bilo. Dobre ste jaz sem bila tako danes lačna, ko sve bile z AT vzunaj, da sem šla v trgovino in si kupila slčadkarij za 10 EUR in vse takoj pojedla , pa še njej sem dala eno čokoladko da je nehala tulit Saj sem ti rekla, da se boš napokala. Joj, bi te kar za ušesa!! Sam res, zakaj pa si nisi kakšnega jabolka kupila pa AT žemljico? Da ne boš spet jamrala zaradi kil. ej danes mi je od AT vreščanje v vozičku dobesedno prišlo do živega, in sploh nisem razmišljala samo od enkrat sem se znašla v trgovini , me je trgovka kar debelo pogledala ko sem začela jesti že pred blagajno Verjamem, da ti je živc potegnila. Jaz HB ne morem jest, ko sem živčna. Me kar mine. Pa veliko sladkarij naenkrat tudi ne morem pojest, ker me začne zgaga pečt. res, blagor. jaz ko sem živčna bi pojedla vse kar vidim noben čik mi ne pomaga, samo sladkarije Oh meni pa čik še kako pomaga , ko sem živčna je to edina stvar ki me pomiri in me tega ni sram priznat (no malo) men pa boksarska vreča
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 13.3.2009 21:07:46
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Zdele sem mal slikice skup zlagala. A vam pokažem mojega računalniškega frika le po komu se zgleduje
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 13.3.2009 21:08:40
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: sesil estrella, kmal boš tako "debela" kot jaz. mislim na itm....pri tej hitrosti izgubljanja kg me ujameš v 1-2 tednih. Kolk pa je tvoj itm, če ni skrivnost?? 28 Joj, kva bi dala, da bi ga imela jaz. Ti imaš samo še dobre 3 pike dol za spravit in boš na normalni teži joj, ko bi bli to 3 kg. ma sej sem optimist, sam da se pocajtam po tej gripi. danes sem se odpovedala pampu - da bi vidle nasmešek na obrazu mojega dečkota . jutri pa nameravam z anejo v nahrbtniku na bližnji hrib, tako v izi. danes sem pa ostala brez glasu, grlo me boli za pop....it. kot v starih časih po največjih feštah Ne ga sračkat. Raje se prvo dobro pozdravi.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 13.3.2009 21:08:42
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* kva takoj opazite, a vas je bilo strah , da sem ga spekla in počopala, ker sem tako lačna Samo par minut ga ni bilo. Dobre ste jaz sem bila tako danes lačna, ko sve bile z AT vzunaj, da sem šla v trgovino in si kupila slčadkarij za 10 EUR in vse takoj pojedla , pa še njej sem dala eno čokoladko da je nehala tulit Saj sem ti rekla, da se boš napokala. Joj, bi te kar za ušesa!! Sam res, zakaj pa si nisi kakšnega jabolka kupila pa AT žemljico? Da ne boš spet jamrala zaradi kil. ej danes mi je od AT vreščanje v vozičku dobesedno prišlo do živega, in sploh nisem razmišljala samo od enkrat sem se znašla v trgovini , me je trgovka kar debelo pogledala ko sem začela jesti že pred blagajno Verjamem, da ti je živc potegnila. Jaz HB ne morem jest, ko sem živčna. Me kar mine. Pa veliko sladkarij naenkrat tudi ne morem pojest, ker me začne zgaga pečt. res, blagor. jaz ko sem živčna bi pojedla vse kar vidim noben čik mi ne pomaga, samo sladkarije Oh meni pa čik še kako pomaga , ko sem živčna je to edina stvar ki me pomiri in me tega ni sram priznat (no malo) ma kaki čik, jaz za pomiritev potrebujem sladko grem pa zdaj na balkon, ker že razmišljam o sladkarijah
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 13.3.2009 21:09:09
|
|
|
|
nia5
|
Punce meni je tak bad, sem jutri mislila prit v Celje, pa moja mami roj dan praznuje, tako da gremo k tašči v nedeljo. Sem vas res hotela v živo videt in spoznat , zdaj pa na žalost ne gre. Po eni strani je tako bolje, ker je Nia prebolela virozo in če bi prišla, bi vas le pozdravila, da se vaši sončki ne bi kaj nalezli, ker se prenaša na otroke z dotikom. Pa vseeno
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 13.3.2009 21:09:36
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Zdele sem mal slikice skup zlagala. A vam pokažem mojega računalniškega frika
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 13.3.2009 21:09:58
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Zdele sem mal slikice skup zlagala. A vam pokažem mojega računalniškega frika
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 13.3.2009 21:10:28
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Zdele sem mal slikice skup zlagala. A vam pokažem mojega računalniškega frika le po komu se zgleduje SS JUNIOR đanki RR
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?