|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke II. del
12.3.2009 21:26:48   
matcar
Najbrž se viroza umirja. Vse rabi svoj čas. Važno,da gre na boljše. Ja,pa hvala za kompliment,saj tudi ve vse na izi furate.

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu Vrtnica79)
Neposredna povezava do sporočila: 4126
12.3.2009 21:31:01   
Vrtnica79
Tako, zdaj pa grem počasi v horizontalo. Malo še pred TV, da me uspavauser posted image .

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 4127
12.3.2009 21:38:39   
matcar
Tudi prav! Mislim,da ti bom kr sledila.user posted image  
Lahko noč!

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

Neposredna povezava do sporočila: 4128
12.3.2009 21:40:55   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: Vrtnica79

mi je pa všeč pri tebi da vse jemlješ tako na iziuser posted image  

to je tud meni všeč na meni,da sem večni optimistuser posted image ,moram pa rečt,da sem zadnjič ko sem imela ustni izpit s prava imela tako tremo,da mi je kar zablokiralo.....bo treba kak štamperli ruknit drugičuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

Neposredna povezava do sporočila: 4129
12.3.2009 21:42:54   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: matcar

Pa obedve sta ful pridni,kaj se pritožujeta. Saj na izi je treba jemat stvari,drugače nikamor ne pridemo!user posted image

ja,jaz priznam,da sem zlo dolgo rabla,da sem se tega naučila,prej sem bila pesimist,pa moram rečt,da je zdaj tak fajn živet.....včasih bi kar zaplavala....user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 4130
12.3.2009 21:59:58   
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: matcar

Halo! Sem že nazaj. Zrihtali smo vse,edino v P moram poklicat in se naročit. Sem pa še vedno pri +6 kg,se nisem zredila niti deke. Je moja P mislila,da nimam apetita,jaz pa žerem,ne jem.user posted image  Naš user posted image se je tudi obrnil,tako da je z glavico dol. Mu je dop****o sedenje zgleda.user posted image
Pa malo sem se odpirat začela,pa posteljica že zori,tak da se naš user posted image  na porod pripravlja,moram počivat malo več. Tehta pa zdaj 2,5 kg. Lepo,ne?user posted image

user posted image user posted image user posted image  za kile in dojenčka!!!!!!!11

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 4131
12.3.2009 22:02:51   
botrca

user posted image  preživela prvi dan službe.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

Neposredna povezava do sporočila: 4132
12.3.2009 22:05:11   
botrca

user posted image user posted image  jaaaaaa, polno je dela ker se vse skup na novo odpira.......... tak da še niti prav štartali nismo

Ki pa delaš če ni skrivnost?

Neposredna povezava do sporočila: 4133
12.3.2009 22:08:47   
botrca
Moram se vam malo potožit...danes ko sem šla po Jana je tako jokal da je hlipal bogi revček. Mi je rekla vzgojiteljica, da že ene 15 minut jokauser posted image user posted image user posted image . Že tak mi je grozno, da sem danes tudi jaz jokala ko sem prišla domov potem pa še ko sem šla ponj on celi objokani. Moram jutri rečt, da mu dajo dudo da ga malo potolaži, ker danes nisem bila v stanju nič rečt kot da sem blokirala dobesedno.
user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  joj kako sem žalostna.

Grem spat...lahko noč

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 4134
13.3.2009 7:06:57   
matcar
Dobro jutro!
En user posted image  za boljši začetek dneva. Botrca,saj bo,navadit se mora,pa tudi jokal ne bo več. Mene je tudi strah,kako bo ko bo šel prvič v vrtec.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 4135
13.3.2009 7:33:49   
arabela*
jutro,babnce user posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 4136
13.3.2009 8:31:25   
botrca
Dobro jutro babike.user posted image

Jan je danes od 8h v vrtcu in prvič tam zajtrkuje, me je prav strah kako bo ker jim je včeraj bruhal. Imel pa je krizo, sem vprašala zakaj je tako jokal, rekla sem da zaradi srčka ne sme tako jokat naj mu dajo dudo za tolažbo ne glede na druge otroke saj je še mali in komaj začel hodit saj vem da se bo navadil. Težko bo.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4137
13.3.2009 10:51:17   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: botrca

Ki pa delaš če ni skrivnost?

veš da tega ne bo v javnosti omenjala....user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 4138
13.3.2009 10:52:01   
arabela*

Jan je danes od 8h v vrtcu in prvič tam zajtrkuje, me je prav strah kako bo ker jim je včeraj bruhal. Imel pa je krizo, sem vprašala zakaj je tako jokal, rekla sem da zaradi srčka ne sme tako jokat naj mu dajo dudo za tolažbo ne glede na druge otroke saj je še mali in komaj začel hodit saj vem da se bo navadil. Težko bo.

saj bouser posted image user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 4139
13.3.2009 10:53:22   
arabela*
jaz tudi šttudiram,če bi M dala septembra v vrtec.Mi je tak vseeno,če bom že tavečjo peljla zjutraj....samo ne vem...verjetno bom M še eno leto doma pustila...user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4140
13.3.2009 10:55:26   
arabela*
matcar,kje pa se ti danes skrivaš?

user posted image  
user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4141
13.3.2009 12:41:05   
matcar
Da se še tukaj javim!
Lečem že od jutra,pa da ne omenim,da so nam spez tok vzeli,idioti!user posted image
Sory,ker danes pa ne vem,če še bom kaj na RR pricotala,mogoče zvečer,če me prej ne bo vrglo. Lepo mi bodite do večera!  Šibam dalje zdaj!
Pa-pa!

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4142
13.3.2009 20:55:33   
botrca
Ki steuser posted image ?

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 4143
13.3.2009 20:57:26   
botrca
Matcar lepo te je bilo srečat danes, če bi se zmenli se ne bi našli? Lep mošnjiček imaš user posted image  nič se od zadnjič nisi zredila...pridna. Dobro se držiš, vsaka ti čast. Maks je pa tako srčkan in simpatičen fantek.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 4144
13.3.2009 20:58:33   
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

jaz tudi šttudiram,če bi M dala septembra v vrtec.Mi je tak vseeno,če bom že tavečjo peljla zjutraj....samo ne vem...verjetno bom M še eno leto doma pustila...user posted image

Jaz bi dala obe, ti se pa sama odloči.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4145
13.3.2009 20:58:55   
botrca
Saraya lep avatar imaš user posted image .

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 4146
13.3.2009 22:00:32   
botrca
Vidim, da vam ni...lahko noč in lep vikend.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 4147
13.3.2009 22:02:39   
matcar
Ojla!
Mi je ratalo malo na RR pricotat. Sem čisto kaput. Ja,Botrca,škoda samo,da nisma na kaki brzi kafe skočle. Mi sploh ni v glavo padlo,ko sem danes čisto v gužvo padla. Hvala za komplimente,mi pa pravijo,da me je več skupaj,kot me je blo pri Maksu. Pa če bi se zmenle,ko se ne bi tak srečale. Moraš večkrat prit na naš konec,jaz sem običajno dopoldan v Tušu. Jan pa je tudi taki mali zlatek,ti je čisto podoben.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 4148
13.3.2009 22:03:22   
matcar

Saraya lep avatar imaš user posted image .

Se podpišem pod to!user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 4149
13.3.2009 22:04:19   
matcar
Nič,babike,lepo mi bodite pa naspite se,jaz se vsekakor moram,ker drugače bo me vrglo.user posted image
Lahko noč!

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 4150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?