Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 13.3.2009 20:47:46
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* kva takoj opazite, a vas je bilo strah , da sem ga spekla in počopala, ker sem tako lačna Samo par minut ga ni bilo. Dobre ste jaz sem bila tako danes lačna, ko sve bile z AT vzunaj, da sem šla v trgovino in si kupila slčadkarij za 10 EUR in vse takoj pojedla , pa še njej sem dala eno čokoladko da je nehala tulit res no, če bi me kdo vidu , AT je itak dopoldan težila 100 na uro v vozičko, jaz pa čisto obupana in direkt v trgovino, jao sve se pacale , polno vrečo sladakarij sem snedla v 10 minutah
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 13.3.2009 20:48:28
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally barbaw kako je Maja? Danes je bila boljše. Malo je kašljala po 2. spanju, ko sva prišli domov, drugače pa nič ni kašljala. Sploh mi ni nič jasno. Včeraj se je hotela zadušit s kašljem, danes pa je pokašljevala po malo 10 min in nič več. Zdaj mirno spi.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 13.3.2009 20:48:52
|
|
|
|
Anonimen
|
SS sem nekje zasledila, da si spet blond, kako je barva uspela??
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 13.3.2009 20:49:58
|
|
|
|
sesil
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Estrella kako je tvoj tast? Sem te hotela že večkrat vprašat, pa sem pozabila. tud jaz sem te hotela to vprašat, pa kr pozabim. a pridete to nedeljo na obisk?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 13.3.2009 20:49:59
|
|
|
|
Srčekgirll
|
Mojga škratka sm končno spat dala, je bil tko siten, da je komaj zaspal. Dns je spal pol pop. še 45 min, dns skupaj 3h 15min, uau . Upam, da bo tud po noč lepo spal, pa da ga ne bojo zobki matral, čist je belo vidt, sam še prodret mora vn.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 13.3.2009 20:50:23
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: edinaos čer punce a vam vsem normalno deluje RR? Meni že cel dan neki čuden dela, ko dam CITIRAJ ali ODGOVOR imam vse neki čuden , niti barve ne morem spremeniti, skratka meni tudi normalno dela POMOČ PROSIM kako zbrišem te PIŠKOTKE??? Včasih sem to za malo šalo znala, se vidi da sem 2 leti že doma pojdi na moja ringaraja in tam zbriši ne znam v moja RR na dnu strani imaš moj profil, ZS.......... in maš opcijo izbriši RR piškotke-->probaj drugega ne vem zmagala hvala tally , šit cel dan se s tem matram, pa čist ena bedna finta oooo rozika is back
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 13.3.2009 20:50:31
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* kva takoj opazite, a vas je bilo strah , da sem ga spekla in počopala, ker sem tako lačna Samo par minut ga ni bilo. Dobre ste jaz sem bila tako danes lačna, ko sve bile z AT vzunaj, da sem šla v trgovino in si kupila slčadkarij za 10 EUR in vse takoj pojedla , pa še njej sem dala eno čokoladko da je nehala tulit Saj sem ti rekla, da se boš napokala. Joj, bi te kar za ušesa!!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 13.3.2009 20:50:36
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Estrella kako je tvoj tast? Sem te hotela že večkrat vprašat, pa sem pozabila. Kar OK, nekam bled ampak še kako živ. Je sedaj v Sežani in bo tam še najmanj Saj veš kako se reče; kopriva ne pozebe dni.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 13.3.2009 20:50:49
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil estrella, kmal boš tako "debela" kot jaz. mislim na itm....pri tej hitrosti izgubljanja kg me ujameš v 1-2 tednih. Kolk pa je tvoj itm, če ni skrivnost??
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 13.3.2009 20:50:54
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw ESTRELLA ZA 12.000-KO Hvala Ti me že dohitevaš
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 13.3.2009 20:51:15
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* kva takoj opazite, a vas je bilo strah , da sem ga spekla in počopala, ker sem tako lačna Samo par minut ga ni bilo. Dobre ste jaz sem bila tako danes lačna, ko sve bile z AT vzunaj, da sem šla v trgovino in si kupila slčadkarij za 10 EUR in vse takoj pojedla , pa še njej sem dala eno čokoladko da je nehala tulit res no, če bi me kdo vidu , AT je itak dopoldan težila 100 na uro v vozičko, jaz pa čisto obupana in direkt v trgovino, jao sve se pacale , polno vrečo sladakarij sem snedla v 10 minutah Sladkarije se vedno hitro poje. Razen, če bi jih imela za 100 euvrov. Bi si mogla več časa vzet.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 13.3.2009 20:52:15
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Estrella kako je tvoj tast? Sem te hotela že večkrat vprašat, pa sem pozabila. tud jaz sem te hotela to vprašat, pa kr pozabim. a pridete to nedeljo na obisk? Hmmm mrbit bi pa res lahko
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 13.3.2009 20:52:30
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Mi smo nazaj, potepali smo se in sem kar lažje dihala ko sem bila v Medvodah V KR sem šla v Millerja in je bil izripan, AM nisem dobila in grem zvečer v LJ. mi smo bili pa včeraj popoldan pa so ga ravno polnili in je bil čisto nabasan. kaj so ga do danes že spet izropali al kva? Zgleda, je bila samo 1 škatla bio 1 Tudi na Rudniku ga nisem dobila in sem kar 1 kupla. punce do kdaj boste dajale AM? Jaz sem mislila še to ponucat, potem pa kar alpsko ml. v flaško? Kaj mislite, je še prezgodaj?? Jaz ji sicer dajem mleko v prahu od Pomurskih mlekarn, ker AM ni hotla ko sma se nehale dojit, zdaj ne vem če je to isto, vendar ni bilo nobenega problema.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 13.3.2009 20:53:52
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: sesil estrella, kje je tvoj piščanec? sem popravljala tiker hujšanja, pa se je nekaj zmežlalo. Sedaj sem urihtala A še kile; sem na -9,5kg Ticker pa zaokrožuje in že kaže 10 Go girl
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 13.3.2009 20:54:23
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* kva takoj opazite, a vas je bilo strah , da sem ga spekla in počopala, ker sem tako lačna Samo par minut ga ni bilo. Dobre ste jaz sem bila tako danes lačna, ko sve bile z AT vzunaj, da sem šla v trgovino in si kupila slčadkarij za 10 EUR in vse takoj pojedla , pa še njej sem dala eno čokoladko da je nehala tulit Saj sem ti rekla, da se boš napokala. Joj, bi te kar za ušesa!! Sam res, zakaj pa si nisi kakšnega jabolka kupila pa AT žemljico? Da ne boš spet jamrala zaradi kil.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 13.3.2009 20:54:34
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tally barbaw kako je Maja? Danes je bila boljše. Malo je kašljala po 2. spanju, ko sva prišli domov, drugače pa nič ni kašljala. Sploh mi ni nič jasno. Včeraj se je hotela zadušit s kašljem, danes pa je pokašljevala po malo 10 min in nič več. Zdaj mirno spi. Hb, da je bolje. upam da boste mirno spali ponoči. naša tudi včasih zakašlja ko zaspi, mogoče ene 2x potem je pa mir.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 13.3.2009 20:54:47
|
|
|
|
sesil
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: sesil estrella, kmal boš tako "debela" kot jaz. mislim na itm....pri tej hitrosti izgubljanja kg me ujameš v 1-2 tednih. Kolk pa je tvoj itm, če ni skrivnost?? 28
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 13.3.2009 20:55:45
|
|
|
|
tally
|
čupka je zaspala.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 13.3.2009 20:56:17
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: edinaos čer punce a vam vsem normalno deluje RR? Meni že cel dan neki čuden dela, ko dam CITIRAJ ali ODGOVOR imam vse neki čuden , niti barve ne morem spremeniti, skratka meni tudi normalno dela POMOČ PROSIM kako zbrišem te PIŠKOTKE??? Včasih sem to za malo šalo znala, se vidi da sem 2 leti že doma pojdi na moja ringaraja in tam zbriši ne znam v moja RR na dnu strani imaš moj profil, ZS.......... in maš opcijo izbriši RR piškotke-->probaj drugega ne vem zmagala hvala tally , šit cel dan se s tem matram, pa čist ena bedna finta oo rozika is back , ni kaj
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 13.3.2009 20:56:43
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos SS sem nekje zasledila, da si spet blond, kako je barva uspela?? ja, sem te dopoldan vprašala, če me vzamete nazaj v klub? drugače pa je uspela po mojih željah, ravno prav svetla . hvala za vprašanje
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 13.3.2009 20:57:36
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* kva takoj opazite, a vas je bilo strah , da sem ga spekla in počopala, ker sem tako lačna Samo par minut ga ni bilo. Dobre ste jaz sem bila tako danes lačna, ko sve bile z AT vzunaj, da sem šla v trgovino in si kupila slčadkarij za 10 EUR in vse takoj pojedla , pa še njej sem dala eno čokoladko da je nehala tulit res no, če bi me kdo vidu , AT je itak dopoldan težila 100 na uro v vozičko, jaz pa čisto obupana in direkt v trgovino, jao sve se pacale , polno vrečo sladakarij sem snedla v 10 minutah Taka sem bila jaz, vse naenkrat
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?