|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2009 - 3. del
13.3.2009 19:25:06   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: TEJA 30

OJLA!HVALA MAJČICE DA STE SE SPOMNILE NAME-NA SEZNAMU NOSEČK!user posted image TO JE MOJA DRUGAuser posted image .IMAM SINČKA STAREGA 4 LETA JE PRAVI LENUHuser posted image MISLIM DA TA DRUGI OTROK BO HIPERAKTIVEN IN MOČAN KOT MARTIN KRPAN VSAJ BO BRCAH SODEČuser posted image user posted image LEPO SE PIŠITE

sporoči mi še kdaj imaš naslednji pregled, v kateri porodnišnici boš rodila, koliko si stara, kaj pričakuješ user posted image  ali user posted image , koliko kg si se zredila v celi nosaečnosti, tvoj obseg okoli trebuha, kdaj imaš rojstni dan, ter za katero temo glasuješ - kako se bomo imenovale pol k rodimo... Z-majčki 2009 ali Z-majčki kobacajčki 2009

(odgovor članu TEJA 30)
Neposredna povezava do sporočila: 2826
13.3.2009 19:25:54   
Anonimen
izgleda da so danes vse bolj na vodoravnem položajuuser posted image no ja sej jez sem tud pa sem vseeno na netuuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2827
13.3.2009 19:26:11   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30

IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes

user posted image

a se mi kera pidruži... zdejle me cukr baše... pa nimam nč tazga v hladilniku... pa tud vseh sestavin ne da bi si to al pa kej podobnega naredila user posted image  user posted image

njami, me je prej možek prnesu roladice, tako da bo za neki časa miruser posted image user posted image user posted image user posted image

a jih ma tvoj možek še kej zame.. a bi malo "šerale"...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2828
13.3.2009 19:27:01   
Blueeyes

izgleda da so danes vse bolj na vodoravnem položajuuser posted image no ja sej jez sem tud pa sem vseeno na netuuser posted image user posted image user posted image user posted image

odvisno... v mirovanju ali premikajočem vodoravnem stanju oz položaju????

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2829
13.3.2009 19:27:38   
Anonimen

user posted image

a se mi kera pidruži... zdejle me cukr baše... pa nimam nč tazga v hladilniku... pa tud vseh sestavin ne da bi si to al pa kej podobnega naredila user posted image  user posted image

njami, me je prej možek prnesu roladice, tako da bo za neki časa miruser posted image user posted image user posted image user posted image

ne vse sem pojedlauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
  Neposredna povezava do sporočila: 2830
13.3.2009 19:28:46   
Blueeyes

user posted image

ne vse sem pojedlauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kaaaaaaaaaaaj??? in to se upaš priznat kle na RR... lahko bi vsaj rekla da maš še eno v hladilniku in da je ne misliš šerat z mano user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2831
13.3.2009 19:29:01   
Anonimen

odvisno... v mirovanju ali premikajočem vodoravnem stanju oz položaju????

jz ležim na kavču premikam samo desno rokouser posted image ostale pa nimajo te možnosti, se mi zdiuser posted image

(odgovor članu Blueeyes)
  Neposredna povezava do sporočila: 2832
13.3.2009 19:30:49   
Anonimen

user posted image

kaaaaaaaaaaaj??? in to se upaš priznat kle na RR... lahko bi vsaj rekla da maš še eno v hladilniku in da je ne misliš šerat z mano user posted image  user posted image  user posted image

ja no k so ble pa tako dobreuser posted image user posted image user posted image raj povem da jih nimam, ker jaz sem taka da če kaj imam kar rada delim z drugimi!!!

(odgovor članu Blueeyes)
  Neposredna povezava do sporočila: 2833
13.3.2009 19:31:12   
Blueeyes
a kej veš, v kinu kaj pametnega igra vredno ogleda???

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2834
13.3.2009 19:32:59   
Anonimen

nimam pojma k že pet let nisem bila v kinuuser posted image o mater gre čas, pa je res že pet letuser posted image user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
  Neposredna povezava do sporočila: 2835
13.3.2009 19:35:55   
Blueeyes

nimam pojma k že pet let nisem bila v kinuuser posted image o mater gre čas, pa je res že pet letuser posted image user posted image

sej jz tud ne... mislim da sem šla nazadnje gledat Final destination... mislim da enkrat leta 2003.... sam tko me zanima k povlečem pol dol z neta pa gledam... ah, sej prov zdej bom šla na spetno stran koloseja čekirat

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2836
13.3.2009 19:37:23   
zoja10
bu bu.....

jst mam pa lih točno tisto kar je na slikici v skrinji....je mama zadnjič pekla,....
fantastično..
sam morm zdej sladoled do konca pojest....
hohohohoho.....user posted image

ne vem kaj bi kej počela...:D

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2837
13.3.2009 19:38:11   
Anonimen

sej jz tud ne... mislim da sem šla nazadnje gledat Final destination... mislim da enkrat leta 2003.... sam tko me zanima k povlečem pol dol z neta pa gledam... ah, sej prov zdej bom šla na spetno stran koloseja čekirat

ja kr poglej mene tako in tako ne zanima ker.... kar letos vrtijo bo drug let po TVuser posted image

(odgovor članu Blueeyes)
  Neposredna povezava do sporočila: 2838
13.3.2009 19:39:18   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: zoja10

bu bu.....

jst mam pa lih točno tisto kar je na slikici v skrinji....je mama zadnjič pekla,....
fantastično..

mal men pa modrooki družbo deliuser posted image

(odgovor članu zoja10)
  Neposredna povezava do sporočila: 2839
13.3.2009 19:39:20   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: zoja10

bu bu.....

fantastično..

oo dobr da si me spomnila.. sladoled mam pa tud jz... sicer to ni to kar si zdej želim, ampak bo potešilo prvo nujo

(odgovor članu zoja10)
Neposredna povezava do sporočila: 2840
13.3.2009 19:40:10   
Anonimen
sladoled, jz bi ga tuduser posted image

(odgovor članu Blueeyes)
  Neposredna povezava do sporočila: 2841
13.3.2009 19:40:41   
Blueeyes
ej a kera od vas špila kakkšne računalniške igrce???

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 2842
13.3.2009 19:41:28   
Anonimen

ja pesjansouser posted image user posted image drugo me ne zanimauser posted image

(odgovor članu Blueeyes)
  Neposredna povezava do sporočila: 2843
13.3.2009 19:42:24   
zoja10
jst zadnje čase sam še sladoled mlaskam in to sam planico user posted image

pa narezane koščke banane zravn...njami..

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2844
13.3.2009 19:43:40   
Blueeyes

ja pesjansouser posted image user posted image drugo me ne zanimauser posted image

jz sem tud včasih igrala pasjanso, pa sem se je zdej že naveličala... zdej pa Zumo igram... sm čisti odvisnik... z mojim tekmujeva dko bo boljši... itak da ga naščijem user posted image  user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2845
13.3.2009 19:44:29   
Anonimen
nč grem pod tuš, pa na kanalu a pogledat en film pol bom šla pa spat!!

upam da boste jutr bolj zgovorne, sam mene ne bo ker grem na sejemuser posted image tako da se pišemo ko se pišemouser posted image user posted image

nočkouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zoja10)
  Neposredna povezava do sporočila: 2846
13.3.2009 19:45:01   
mani2
A bi ve nehale govorit o hrani in sladkarijah. Jaz morem pazit kaj jem ker sem se že tako preveč zredila.user posted image user posted image

(odgovor članu zoja10)
Neposredna povezava do sporočila: 2847
13.3.2009 19:45:09   
Anonimen

jz sem tud včasih igrala pasjanso, pa sem se je zdej že naveličala... zdej pa Zumo igram... sm čisti odvisnik... z mojim tekmujeva dko bo boljši... itak da ga naščijem user posted image  user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
  Neposredna povezava do sporočila: 2848
13.3.2009 19:46:58   
Blueeyes
si dons pekla kruh cveki

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2849
13.3.2009 19:48:01   
zoja10
jst sm igrala enkrat chocolatier 2 .... sam sm pršla do konca

dej si jo dol z neta me je prtegnla...

drgač pa bi kkšno igrala pa ne vem katero... a maš kakšn predlog..?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?