|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-)
13.3.2009 17:37:06   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28

Ojla, se me še spomnite? user posted image

A je mogoče, da sem nazadnje bila z vami na 7 strani in zdaj steeee na 142 user posted image .

Včeraj smo dobila avto in je krasen user posted image user posted image user posted image user posted image , mi je pa od vsega tega direndaja najprej mož zbolel in je na antibiotikih in včeraj še Gal dobil vročino 39.1 user posted image user posted image user posted image . Sva bila danes pri P in je potrdila, da gre za virozo. Noč je bila do zdaj katastrofalna, bujenje na 30 minut user posted image .
Upam, da se bosta 100 % pozdravila, ker prihodnji petek gremo na dopust v Čateške. Srčno upam, da se Gal lahko kolap in čofotal user posted image .

user posted image user posted image  za avto, za vaše zdravje pa user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 3551
13.3.2009 17:53:41   
hijenca
Videk spi že 2 uri in kaj naj zdaj nardim. A bi ga zbudila, ali bi ga pustila. Ker če bo še dalje spal, boma danes zelo dolgo igrala user posted image , ker ob osmih sigurno ne bo htel zaspat.

Nič, grem rogovilit po sobi, pa se bo mogoče sam zbudil.

Sonček Vid ( 8.5.2008 ob 10.36)
Sonček Jakob (4.5.2011 ob 10.43)
Sonček Filip (4.5.2011 ob 10.44)

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3552
13.3.2009 18:05:21   
sesil
evo nas, smo nazaj s posvetovalnice. vse ok, bila cepljena. teža: 8225, višina 71cm, glave pa ne merijo večuser posted image .
potem smo se že napohajale, navozičkale in zdej smo domauser posted image .

grem brat...

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 3553
13.3.2009 18:09:43   
Soncnica Sandra ***
EVO NAS user posted image  ups CAPS LOCK

smo bili od 2h pa do zdele zunaj, se sprehajali, vozičkali in bili še pri enem kolegu od mojega.

uglavnem imeli smo se super, saj se je popoldan še sonček nazaj pokazal user posted image

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 3554
13.3.2009 18:11:06   
Soncnica Sandra ***
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Čmrlika, Soncnica Sandra ***, katy82, mogoče še katera: dajte mi pomagat s kakšnimi linki o poroki, kjer so uporabne slikice in kratki (poudarek na kratki, ne preveč obsežno) opisi vsega, kar je ob poroki potrebno in pomembno - moja velika pika bo s sošolkami delala plakat o poroki in potrebuje gradivo user posted image

evo ti:KLIK

eh ne dela user posted image
evo še 1x: http://www.porocnikoticek.si/intro

tu sem si jaz sposodila obleko, dobila idejo za vabila, ..... in še in še user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3555
13.3.2009 18:12:50   
Soncnica Sandra ***
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

Mi smo nazaj, potepali smo se in sem kar lažje dihala ko sem bila v Medvodahuser posted image V KR sem šla v Millerja in je bil izripan, AM nisem dobila in grem zvečer v LJ.

mi smo bili pa včeraj popoldan pa so ga ravno polnili in je bil čisto nabasan.
kaj so ga do danes že spet izropali al kva? user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 3556
13.3.2009 18:35:10   
nia5

Poglejte tole, res luštno: KLIK

Sem gledala z Nio v naročju, so mi kr solze stople v oči.

21.05.2008 nama je življenje za vedno polepšala najina pikica Nia.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3557
13.3.2009 18:35:18   
Skye
Na hitro sem prišla pozdraviti mamice majskih hročkov in seveda tud hroščke same, ki so med nami rečeno sami lepotci in lepoticeuser posted image
Vidim, da pridno rastejo in včasih jezijo, predvsem pa bogatijo vaše življenjeuser posted image

No naši dve frači tud lepo napredujeta...podatki z zadnjega pregleda dne 16.02.09 so;
Lia: 8.760 g, 71,5 cm, OG 45 cm
Tia: 10.920 g, 73 cm, OG 45 cm
Naslednji pregled pri 1. letu imamo pa 18.05.2009.

Glede obolevanj imamo srečo...do danes nista bile nič bolane user posted image , razen Tia, ki je prebolela 6. otroško bolezen. Prav čudi me, glede na to, da razhaja toliko viroz ipd. Me je kar groza, kako bo septembra, ko gresta v jasliuser posted image
Zobki nam rastejo, kot plevel...vsaka ima po 6 zobk user posted image
Shodili še tud ne bomo tako kmalu...smo komaj pri plazenju. Pa se ne sekiram preveč...očitno sta po mamici, ki je shodila pri 18. mesecihuser posted image
Pridno že govorimo mama, ata bolj poredko (predvsem pri previjanjuuser posted image ), pa-pa, ter seveda ostale tajne otroške kode, ki nam odraslim niso namenjeneuser posted image
Glede spanja se je stanje kar precej izboljšalo...spati gresta okoli 19 h., nekje ob 23:30h še pijeta čaj, potem pa ponavadi spita do jutra (razen Lie, ki včasih malo štrajka in se kar ne more napiti čaja).

Pa da se še malo pohvalim. Če poznate revijo Mama & Dojenček, in če boste naslednji teden imele priložnost jo prelistati, boste na naslovnici opazili tri fletne dame user posted image ...no to sem jaz z mojima princeskamauser posted image Ter v očkovem kotičku humorističen članek mojega user posted image o dvojčkih (seveda najinih) user posted image . Mislim, pa da je še eden od majskih hroščov tud noteruser posted image

No toliko zaenkrat od nas, se še javimo, ko bo čas dopuščaluser posted image

Lp.

Vse, kar lahko storiš,
ali o čemer sanjaš,
da lahko narediš,
poskusi narediti.
V drznosti je genialnost,
je moč in čarovnija.
Začni zdaj! (Goethe)

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 3558
13.3.2009 18:37:08   
sesil
IZVIRNO SPOROČILO: jana81

Dajta vidva vseeno malo pobrskat za kakšnim dobrim terapevtom, iz lastnih izkušenj ti povem, da pomaga. Se potem malo distanciraš od problemov, dilem, nesoglasij in notranjih bojev oz. nanje pogledaš s popolnoma druge perspektive in lažje konstruktivno sodeluješ. Drži se user posted image user posted image user posted image

midva tud če bi imela probleme (HB jh ni), vem da moj ne bi hotu it h kakemu terapevtu..je preveč trmast.
Katy srčno upam da bosta rešila zadevo.

moj tud ni za take štose. moški pač

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 3559
13.3.2009 18:38:51   
nia5
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll

IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

A,ja drgač je pa Vid dns spal eno rundo 2,5huser posted image user posted image user posted image uau ker dosežek. Sm mislna da kmal ne bova šla na pregled pa se je pravi čas zbudu. Nazadje k je tko dolgo spal je bil še čist majčken bebi.

user posted image user posted image user posted image user posted image Paše, a?

Uf, pa še kako. Sam k bi jst vedla, da bo tko dolgo spal, bi še jst, tko sm pa sam pol urceuser posted image , pa tud to je blo ok. Sam sm pa skoz hodla preverjat.user posted image

Nia je danes tudi prej potegnila 2 uri in 20 minut-rekorduser posted image , zdaj pa je spet zaspana in je ne bom dala spat, če ne mi bo šla pol ob polnoči spat.

(odgovor članu Srčekgirll)
Neposredna povezava do sporočila: 3560
13.3.2009 18:41:50   
nia5
IZVIRNO SPOROČILO: sesil

evo nas, smo nazaj s posvetovalnice. vse ok, bila cepljena. teža: 8225, višina 71cm, glave pa ne merijo večuser posted image .

grem brat...

user posted image za mere

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 3561
13.3.2009 18:42:24   
nia5
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***

EVO NAS user posted image  ups CAPS LOCK

smo bili od 2h pa do zdele zunaj, se sprehajali, vozičkali in bili še pri enem kolegu od mojega.

uglavnem imeli smo se super, saj se je popoldan še sonček nazaj pokazal user posted image

user posted image za vozičkanje in sonček

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 3562
13.3.2009 18:53:23   
aurora28
Sesil in Skye user posted image user posted image user posted image user posted image za vajine princeske.

SS user posted image user posted image user posted image za vozičkanje.

Aja, žal nisem brala nazaj in me zanima ali sem mogoče zamudila srečanje pri Nejcu???

< Sporočilo je popravil aurora28 -- 13.3.2009 18:55:40 >

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 3563
13.3.2009 19:07:21   
sesil
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

IZVIRNO SPOROČILO: hijenca

IZVIRNO SPOROČILO: Jerneja RR

Uporabnica Provokator, ker vam ne moremo poslati ZS (možnost imate izključeno) vam na tej temi, kjer kršite pravila sodelovanja na forumu portala RR sporočam, da boste blokirani z vsemi uporabniškimi imeni.

Jerneja RR

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

edino prav da so to naredili. Hudiča, kaj se bodo kar eni vmešavali v našo debato, še posebej taki nesramnežiuser posted image .

mene ne moti če se kdo vmešava, le da ima pri tem kulturen govor , nasvete, vprašanja...ne pa zaj.eb.an.ci.jo v glavo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3564
13.3.2009 19:09:43   
sesil

IZVIRNO SPOROČILO: suzy85

Evo naju nazaj s sprehoda, porkamadona mala se mi je skoraj 2 uri drla v vozičkuuser posted image user posted image , to ni bilo več za zdržat, tako da sem ubrnila k bloku, in vija domouser posted image , zdaj sem jo dala spat pa da vidmo..... jooj kako me tole nepotreno dretje spravi v slabo voljouser posted image user posted image . Mislim, da je moja AT totalno razvajena, kar naprej želi uveljavljati nek svoj prov, včasih se mi zdi, da se totalno nesposobna mamauser posted image user posted image

nič nisi slaba mama! naši mali sončki so velikokrat prave trme, še posebej, če lahko pri kom drugem delajo stvari, ki jim jih me ne pustimo. se bodo mogli navadit! samo vztrajat je treba!

hvala suzy, se trudim vztrajatuser posted image

men je začela trmarit, ko jo dat v avtosedež. jo posedem, pol pa rit v luft potisne, da je sploh ne morem priklenit ali nazaj dol potisnit. pol pa čakama, pa zraven ji govorim, da se je treba priklenit, da naju lahko strici ustavijo, pa da lahko ven pade... mal me čudno gleda, ampak popusti. user posted image

To pa moj tudi dela zadnje dni, komaj ga posadim. Tako se špana, da bi ga prej zlomo, kot pa posadil.

naša pa uživa ko se vozi v avtu, ni problema. včasih mi protestira v vozičku, ma se ne dam.

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 3565
13.3.2009 19:12:31   
sesil

Dolžna sem vam še eno pojasnilo. Kar se dotičnih vsiljivcev tiče, ni dovolj, da se samo pi.z.dimo tule gor, treba je stopit v akcijo in obvestit moderatorje user posted image  Sami moderatorji ne utegnejo prebrat vsega, kar na forumih naklofamo, da bi videli, kje se kaj neprimernega dogaja. Če jim lepo vse opišeš in daš link, se da marsikaj poštimat, res hvala obema, Jančiki RR in Jerneji RR user posted image user posted image

jaz sem tud to nardila, pa mislim da še ena. je blo zelo hitro poštimano.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3566
13.3.2009 19:13:26   
hijenca

Evo naju nazaj s sprehoda, porkamadona mala se mi je skoraj 2 uri drla v vozičkuuser posted image user posted image , to ni bilo več za zdržat, tako da sem ubrnila k bloku, in vija domouser posted image , zdaj sem jo dala spat pa da vidmo..... jooj kako me tole nepotreno dretje spravi v slabo voljouser posted image user posted image . Mislim, da je moja AT totalno razvajena, kar naprej želi uveljavljati nek svoj prov, včasih se mi zdi, da se totalno nesposobna mamauser posted image user posted image

nič nisi slaba mama! naši mali sončki so velikokrat prave trme, še posebej, če lahko pri kom drugem delajo stvari, ki jim jih me ne pustimo. se bodo mogli navadit! samo vztrajat je treba!

hvala suzy, se trudim vztrajatuser posted image

men je začela trmarit, ko jo dat v avtosedež. jo posedem, pol pa rit v luft potisne, da je sploh ne morem priklenit ali nazaj dol potisnit. pol pa čakama, pa zraven ji govorim, da se je treba priklenit, da naju lahko strici ustavijo, pa da lahko ven pade... mal me čudno gleda, ampak popusti. user posted image

To pa moj tudi dela zadnje dni, komaj ga posadim. Tako se špana, da bi ga prej zlomo, kot pa posadil.

naša pa uživa ko se vozi v avtu, ni problema. včasih mi protestira v vozičku, ma se ne dam.

Saj Videk se tudi rad vozi, samo posadim ga težko, ko ga enkrat že uspem v sedež spravit, potem uživa. Moram pa senčnik počasi zmontirat na šipo, ker ga sonček jezi. V vozičku pa bi lahko bil cel dan, ker mu je tako zanimivo opazovat, kako se kolesa vrtijouser posted image .

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 3567
13.3.2009 19:17:04   
sesil

sem ravno na radiju poslušala od lubijeve firme user posted image
vse je čist v kur.cu user posted image user posted image user posted image

O joj. Evo, za tolažbouser posted image

hvala, zlata si  user posted image

Nč ne vidm, da se bi kaj svetilauser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , sem se pa nasmejala...svetla

(odgovor članu Srčekgirll)
Neposredna povezava do sporočila: 3568
13.3.2009 19:25:03   
sesil

Čmrlika, Soncnica Sandra ***, katy82, mogoče še katera: dajte mi pomagat s kakšnimi linki o poroki, kjer so uporabne slikice in kratki (poudarek na kratki, ne preveč obsežno) opisi vsega, kar je ob poroki potrebno in pomembno - moja velika pika bo s sošolkami delala plakat o poroki in potrebuje gradivo user posted image

Opa, pa si sigurna, da je za šolouser posted image user posted image user posted image user posted image

špelin, bo kmalu za ožent, ne si delat utvaruser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 3569
13.3.2009 19:35:12   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: Skye

Na hitro sem prišla pozdraviti mamice majskih hročkov in seveda tud hroščke same, ki so med nami rečeno sami lepotci in lepoticeuser posted image
Vidim, da pridno rastejo in včasih jezijo, predvsem pa bogatijo vaše življenjeuser posted image

No naši dve frači tud lepo napredujeta...podatki z zadnjega pregleda dne 16.02.09 so;
Lia: 8.760 g, 71,5 cm, OG 45 cm
Tia: 10.920 g, 73 cm, OG 45 cm
Naslednji pregled pri 1. letu imamo pa 18.05.2009.

Glede obolevanj imamo srečo...do danes nista bile nič bolane user posted image , razen Tia, ki je prebolela 6. otroško bolezen. Prav čudi me, glede na to, da razhaja toliko viroz ipd. Me je kar groza, kako bo septembra, ko gresta v jasliuser posted image
Zobki nam rastejo, kot plevel...vsaka ima po 6 zobk user posted image
Shodili še tud ne bomo tako kmalu...smo komaj pri plazenju. Pa se ne sekiram preveč...očitno sta po mamici, ki je shodila pri 18. mesecihuser posted image
Pridno že govorimo mama, ata bolj poredko (predvsem pri previjanjuuser posted image ), pa-pa, ter seveda ostale tajne otroške kode, ki nam odraslim niso namenjeneuser posted image
Glede spanja se je stanje kar precej izboljšalo...spati gresta okoli 19 h., nekje ob 23:30h še pijeta čaj, potem pa ponavadi spita do jutra (razen Lie, ki včasih malo štrajka in se kar ne more napiti čaja).

Pa da se še malo pohvalim. Če poznate revijo Mama & Dojenček, in če boste naslednji teden imele priložnost jo prelistati, boste na naslovnici opazili tri fletne dame user posted image ...no to sem jaz z mojima princeskamauser posted image Ter v očkovem kotičku humorističen članek mojega user posted image o dvojčkih (seveda najinih) user posted image . Mislim, pa da je še eden od majskih hroščov tud noteruser posted image

No toliko zaenkrat od nas, se še javimo, ko bo čas dopuščaluser posted image

Lp.

Tile tvoji deklini sta pa kar pridni.
user posted image user posted image user posted image  za mere, Tia je prava težkokategornica user posted image

Bom pokukala v revijo zaradi firbca. user posted image  Lepo se imejte in pridno rastite.

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu Skye)
Neposredna povezava do sporočila: 3570
13.3.2009 19:35:14   
barbaw

grem brat...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za manekenko

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 3571
13.3.2009 19:42:20   
hijenca
Barbaw, ti je uspelo iti na potep??

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3572
13.3.2009 19:50:23   
sesil
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

grem brat...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za manekenko

meni sploh ne deluje več manikenka. je dobila mišelinke in "pivski" trebuščekuser posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3573
13.3.2009 19:56:00   
barbaw

IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

grem brat...

meni sploh ne deluje več manikenka. je dobila mišelinke in "pivski" trebuščekuser posted image

Po gramih sodeč nima mišelink, pivski trebušček pa imajo skoraj vsi, ker imajo "napihnjen" trebušček.

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 3574
13.3.2009 19:56:03   
barbaw

Barbaw, ti je uspelo iti na potep??

ja user posted image

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 3575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?