|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-)
13.3.2009 14:33:26   
nia5
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca

IZVIRNO SPOROČILO: nia5

Dober dan user posted image

Marička ste naklofale od včeraj zvečer user posted image , upam da mi uspe prebrat, čvekice prave user posted image
No, mi smo nazaj iz bolnice, smo imeli pregled učk. Doktor je rekel da ni ziher, ker je pri pregledu migala (pa kričala zraven revica) in ni mogel točno videt očesnega živca, da pa se mu zdi da je malenkost not. Torej imamo še en pregled dioptrije v maju, potolažil nas pa je, da lahko to okrok enega leta samo izzveni user posted image
Smo pa tudi že uspeli zapravit kar lep del mamine porodniške user posted image , smo kupili voziček marelo user posted image , pa pižamico, štunfe..in je šlo 140 EUR user posted image , pišuka da ta denar kar skopni.
No grem se zdaj mučit z branjem user posted image

Kar veselo na delo user posted image .

To z očkami pa se bo popravilo. user posted image user posted image

user posted image user posted image za nakup, pa pravijo da je recesija, pa vse smo bile že danes v trgovini user posted image

user posted image user posted image user posted image ja v trgovini smo bile, ker smo denar dobile user posted image

21.05.2008 nama je življenje za vedno polepšala najina pikica Nia.

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 3501
13.3.2009 14:35:10   
hijenca

IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Dobro jutro user posted image

Noč smo kar nekako zvozili, bila je sicer 1 runda vreščanja, drugače pa se je zbujal le za dudko in sok. Pa itak je od polnoči naprej že spal pri nama...

Vidim, da je moderatorka uredila zadeve user posted image

barbaw, ojej, berem, da si spet čisto zbita user posted image user posted image user posted image  Daj, poskusi še ti malo oddremati, če bo Maja kaj spala user posted image user posted image user posted image

hijenca, user posted image user posted image  za Vidka - za spanje in za pitje.

jana81, user posted image  za spalčka Nejca.

suzy85, naj se Evo hitro pozdravi user posted image user posted image user posted image user posted image

Soncnica Sandra *** in edinaos,  user posted image user posted image  za spanje!!!

nina7 in Srčekgirll user posted image user posted image  za slabo noč.

Aha, Estrella*, se gre potepat user posted image user posted image

Ej, mafi, a Filip vstaja za na šiht?? Ob petih, mislim... user posted image user posted image

Srčekgirll, hvala za ornk dozo smeha user posted image user posted image user posted image

Imaš občutek, da tista zdravila že pomagajo???

Gregija pa očitno skrbi, da bi ata pa mama še kakega user posted image naštimala, pa preventivno raje pri atiju in mami spi.user posted image user posted image

user posted image user posted image A pol si Videk potemtakem želi novega člana družineuser posted image

Samo atija ni doma, sama bom bolj težko kaj ustvarila.user posted image user posted image

Sonček Vid ( 8.5.2008 ob 10.36)
Sonček Jakob (4.5.2011 ob 10.43)
Sonček Filip (4.5.2011 ob 10.44)

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 3502
13.3.2009 14:53:59   
mafi
vas je blo pa kar nekaj v šopinguuser posted image se vid da smo dobil penzionuser posted image .
upam sam da niste vse zropale ker mene še letanje po trgovini čaka

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 3503
13.3.2009 14:56:46   
Čmrlika

ČMRLIKA BOŠ KAJ NAPISALA, ALI BOŠ SAMO BRALAuser posted image user posted image user posted image , derem se, da me boš slišala na oni konec MB. user posted image user posted image user posted image

Oj, pa sem te zdaj komaj slišala user posted image  kaj se že tak dolgo dereš? user posted image

eh , nisem nekaj razpoložena danes...mam zelo slab dan user posted image  

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 3504
13.3.2009 14:56:54   
Čmrlika

Dolžna sem vam še eno pojasnilo. Kar se dotičnih vsiljivcev tiče, ni dovolj, da se samo pi.z.dimo tule gor, treba je stopit v akcijo in obvestit moderatorje user posted image  Sami moderatorji ne utegnejo prebrat vsega, kar na forumih naklofamo, da bi videli, kje se kaj neprimernega dogaja. Če jim lepo vse opišeš in daš link, se da marsikaj poštimat, res hvala obema, Jančiki RR in Jerneji RR user posted image user posted image

ja res, jaz sem v zvezi z mojo zadevo zadnjič pisla Zs, pa sem danes dobila odgovor.

nisem pa uspela prebrat kaj mi je Volga, ker mi baje je in je blo tudi žaljivo user posted image  odgovorila...kak me zanima, tokrat me res...je ktera prebrala slučajno?

Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3505
13.3.2009 14:57:01   
Čmrlika
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

user posted image EMILIJA IN TARA VSE NAJ NAJuser posted image
ZA  10 MESECEV!!!!

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

tudi midve želiva vse najlepše.user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3506
13.3.2009 15:01:16   
Čmrlika
mene tud glava boli ob tej recesiji, pa ob iskanju dela user posted image , pa ko se spomnim kak dnar leti.
pred dnevi na primer za tajine čeveljce, pa saj to ni res...user posted image  sem se prav morala pripravit, pol ap nekaj razmišljam pa bi hodla okrog pa tuhtala kaj je dobro ,najboljše. al kako že pa da ni taki dnar user posted image
pol pa lubi reši in določi user posted image  te bomo kupli in stresemo 47 € za čeveljčkeuser posted image ( če nas Volga bere:-) jaz obožujem pomanjševalnice, in ja pogovajam se samo tako s svojim otrokom.. user posted image user posted image )

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 3507
13.3.2009 15:05:16   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika

ČMRLIKA BOŠ KAJ NAPISALA, ALI BOŠ SAMO BRALAuser posted image user posted image user posted image , derem se, da me boš slišala na oni konec MB. user posted image user posted image user posted image

Oj, pa sem te zdaj komaj slišala user posted image  kaj se že tak dolgo dereš? user posted image

Ej, a si včeraj kaj uporabnega izvedela pri zdravniku? user posted image user posted image

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 3508
13.3.2009 15:05:59   
hijenca

Sem že čisto hripava, tak sem se drla. user posted image

kaj te muči danes??

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 3509
13.3.2009 15:06:53   
špelin@

Dolžna sem vam še eno pojasnilo. Kar se dotičnih vsiljivcev tiče, ni dovolj, da se samo pi.z.dimo tule gor, treba je stopit v akcijo in obvestit moderatorje user posted image  Sami moderatorji ne utegnejo prebrat vsega, kar na forumih naklofamo, da bi videli, kje se kaj neprimernega dogaja. Če jim lepo vse opišeš in daš link, se da marsikaj poštimat, res hvala obema, Jančiki RR in Jerneji RR user posted image user posted image

ja res, jaz sem v zvezi z mojo zadevo zadnjič pisla Zs, pa sem danes dobila odgovor.
Jaz sem moderatorki včeraj napisala vse okrog provokatorja in je šla takoj v akcijo user posted image

nisem pa uspela prebrat kaj mi je Volga, ker mi baje je in je blo tudi žaljivo user posted image  odgovorila...kak me zanima, tokrat me res...je ktera prebrala slučajno?
Ma nisem brala, ker je škoda sploh... Eni mi pač niso simpatični, jaz njim ne in basta user posted image

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 3510
13.3.2009 15:07:24   
špelin@
Mi smo nazaj, potepali smo se in sem kar lažje dihala ko sem bila v Medvodahuser posted image V KR sem šla v Millerja in je bil izripan, AM nisem dobila in grem zvečer v LJ.

user posted image user posted image  za izletek user posted image

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 3511
13.3.2009 15:07:43   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: nia5

Dober dan user posted image

Marička ste naklofale od včeraj zvečer user posted image , upam da mi uspe prebrat, čvekice prave user posted image
No, mi smo nazaj iz bolnice, smo imeli pregled učk. Doktor je rekel da ni ziher, ker je pri pregledu migala (pa kričala zraven revica) in ni mogel točno videt očesnega živca, da pa se mu zdi da je malenkost not. Torej imamo še en pregled dioptrije v maju, potolažil nas pa je, da lahko to okrok enega leta samo izzveni user posted image
Smo pa tudi že uspeli zapravit kar lep del mamine porodniške user posted image , smo kupili voziček marelo user posted image , pa pižamico, štunfe..in je šlo 140 EUR user posted image , pišuka da ta denar kar skopni.
No grem se zdaj mučit z branjem user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 3512
13.3.2009 15:08:01   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll

Evo, sva že nazaj. Pri dr. sva opravila. Spet sva šla dat kri ( 2ič ta teden) k ga je neki motilo. Kri je pokazala enako kot v sredo ( neki infekcijsko ?????ne vem kaj že v glavnem je posledica od kake viroze), sam je že kr dolgo od tega od kar je bil prehlajen. Tista bulca na vratu so bezgavke ( dve skupaj). Dr. pravi, da so posledica od prehlada ( eni otroci imajo pa izginejo ali pa ostanejo, eni pa nimajo), tko da ni nč hudga, nč bat. Sam morva prit spet na kontrolo čez 14 dni.

Glavno, da ni nič hudega user posted image

(odgovor članu Srčekgirll)
Neposredna povezava do sporočila: 3513
13.3.2009 15:08:18   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw
Sem mislila, da ne bom mogla zaspat, ker nikoli čez dan ne spim, ampak mi je ratalo za 50 min. Trenutno sem kot nova. Sva šli z Majo tudi v trgovino in zapravili user posted image . user posted image Zdaj je spet vsega dovolj. Trenutno spi v vozičku, jaz pa spet počivam.

user posted image user posted image

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 3514
13.3.2009 15:09:17   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: jana81
špelin@ se še držiš diete?
jst sem zjutraj jedla muslije, pol eno hruško, pa sem bla zdele tolk lačna da sem pojedla en popečen kruhek s poliko.

Kar nekako, ja. Sicer ne morem brez vmesnih prigrizkov, ampak jem suho sadje in kakšne neslane oreščke. Zvečer se težko uprem kruhu, sladkarij pa niti ne pogrešam. Zaenkrat user posted image

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 3515
13.3.2009 15:26:04   
špelin@
Poglejte tole, res luštno: KLIK

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3516
13.3.2009 15:31:45   
špelin@
Čmrlika, Soncnica Sandra ***, katy82, mogoče še katera: dajte mi pomagat s kakšnimi linki o poroki, kjer so uporabne slikice in kratki (poudarek na kratki, ne preveč obsežno) opisi vsega, kar je ob poroki potrebno in pomembno - moja velika pika bo s sošolkami delala plakat o poroki in potrebuje gradivo user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3517
13.3.2009 15:32:13   
hijenca

Poglejte tole, res luštno: KLIK

user posted image user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3518
13.3.2009 15:33:09   
hijenca

Čmrlika, Soncnica Sandra ***, katy82, mogoče še katera: dajte mi pomagat s kakšnimi linki o poroki, kjer so uporabne slikice in kratki (poudarek na kratki, ne preveč obsežno) opisi vsega, kar je ob poroki potrebno in pomembno - moja velika pika bo s sošolkami delala plakat o poroki in potrebuje gradivo user posted image

Opa, pa si sigurna, da je za šolouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3519
13.3.2009 15:34:00   
špelin@

Opa, pa si sigurna, da je za šolouser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 3520
13.3.2009 15:36:08   
hijenca

http://www.agencijaglamur.si/ malo pobrskaj, mimogrede, ima to agencijo moj bratranecuser posted image user posted image , vidimo se pa samo na pogrebihuser posted image user posted image

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 3521
13.3.2009 15:38:03   
hijenca

http://www.agencijaglamur.si/ malo pobrskaj, mimogrede, ima to agencijo moj bratranecuser posted image user posted image , vidimo se pa samo na pogrebihuser posted image user posted image

http://www.popolnaporoka.si/intro

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 3522
13.3.2009 15:40:30   
špelin@

Hvala user posted image  Bom dala veliki piki za pogledat, ko pride domov. Če se ti da še brskat, te prosim, če mi pomagaš najti konkretne slikice oz. seznamčke poročnih pritiklin user posted image

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 3523
13.3.2009 15:44:48   
hijenca

Hvala user posted image  Bom dala veliki piki za pogledat, ko pride domov. Če se ti da še brskat, te prosim, če mi pomagaš najti konkretne slikice oz. seznamčke poročnih pritiklin user posted image

kaj je to?

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3524
13.3.2009 15:46:39   
špelin@

kaj je to?

Potrebščin, opreme in okrasja- rabim konkretne manjše fotke. In seveda en konkreten, čimbolj jedrnat seznam le-teh "pritiklin".

Problem je, ker je teh strani malo morje in bi sama rabila cel dan, da bi izluščila iz vse navlake navedene zadeve. In sem razmišljala, da verjetno tista, ki zaradi lastnih interesov brska o tem, več ve in bo znala hitro pomagat user posted image

< Sporočilo je popravil špelin@ -- 13.3.2009 15:48:34 >

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 3525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?