Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 13.3.2009 14:33:26
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Dober dan Marička ste naklofale od včeraj zvečer , upam da mi uspe prebrat, čvekice prave No, mi smo nazaj iz bolnice, smo imeli pregled učk. Doktor je rekel da ni ziher, ker je pri pregledu migala (pa kričala zraven revica) in ni mogel točno videt očesnega živca, da pa se mu zdi da je malenkost not. Torej imamo še en pregled dioptrije v maju, potolažil nas pa je, da lahko to okrok enega leta samo izzveni Smo pa tudi že uspeli zapravit kar lep del mamine porodniške , smo kupili voziček marelo , pa pižamico, štunfe..in je šlo 140 EUR , pišuka da ta denar kar skopni. No grem se zdaj mučit z branjem Kar veselo na delo . To z očkami pa se bo popravilo. za nakup, pa pravijo da je recesija, pa vse smo bile že danes v trgovini ja v trgovini smo bile, ker smo denar dobile
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 13.3.2009 14:35:10
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Dobro jutro Noč smo kar nekako zvozili, bila je sicer 1 runda vreščanja, drugače pa se je zbujal le za dudko in sok. Pa itak je od polnoči naprej že spal pri nama... Vidim, da je moderatorka uredila zadeve barbaw, ojej, berem, da si spet čisto zbita Daj, poskusi še ti malo oddremati, če bo Maja kaj spala hijenca, za Vidka - za spanje in za pitje. jana81, za spalčka Nejca. suzy85, naj se Evo hitro pozdravi Soncnica Sandra *** in edinaos, za spanje!!! nina7 in Srčekgirll za slabo noč. Aha, Estrella*, se gre potepat Ej, mafi, a Filip vstaja za na šiht?? Ob petih, mislim... Srčekgirll, hvala za ornk dozo smeha Imaš občutek, da tista zdravila že pomagajo??? Gregija pa očitno skrbi, da bi ata pa mama še kakega naštimala, pa preventivno raje pri atiju in mami spi. A pol si Videk potemtakem želi novega člana družine Samo atija ni doma, sama bom bolj težko kaj ustvarila.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 13.3.2009 14:53:59
|
|
|
|
mafi
|
vas je blo pa kar nekaj v šopingu se vid da smo dobil penzion . upam sam da niste vse zropale ker mene še letanje po trgovini čaka
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 13.3.2009 14:56:46
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca ČMRLIKA BOŠ KAJ NAPISALA, ALI BOŠ SAMO BRALA , derem se, da me boš slišala na oni konec MB. Oj, pa sem te zdaj komaj slišala kaj se že tak dolgo dereš? eh , nisem nekaj razpoložena danes...mam zelo slab dan
Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot. Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 13.3.2009 14:56:54
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Dolžna sem vam še eno pojasnilo. Kar se dotičnih vsiljivcev tiče, ni dovolj, da se samo pi.z.dimo tule gor, treba je stopit v akcijo in obvestit moderatorje Sami moderatorji ne utegnejo prebrat vsega, kar na forumih naklofamo, da bi videli, kje se kaj neprimernega dogaja. Če jim lepo vse opišeš in daš link, se da marsikaj poštimat, res hvala obema, Jančiki RR in Jerneji RR ja res, jaz sem v zvezi z mojo zadevo zadnjič pisla Zs, pa sem danes dobila odgovor. nisem pa uspela prebrat kaj mi je Volga, ker mi baje je in je blo tudi žaljivo odgovorila...kak me zanima, tokrat me res...je ktera prebrala slučajno?
Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot. Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 13.3.2009 15:01:16
|
|
|
|
Čmrlika
|
mene tud glava boli ob tej recesiji, pa ob iskanju dela , pa ko se spomnim kak dnar leti. pred dnevi na primer za tajine čeveljce, pa saj to ni res... sem se prav morala pripravit, pol ap nekaj razmišljam pa bi hodla okrog pa tuhtala kaj je dobro ,najboljše. al kako že pa da ni taki dnar pol pa lubi reši in določi te bomo kupli in stresemo 47 € za čeveljčke ( če nas Volga bere:-) jaz obožujem pomanjševalnice, in ja pogovajam se samo tako s svojim otrokom.. )
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 13.3.2009 15:05:16
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika IZVIRNO SPOROČILO: hijenca ČMRLIKA BOŠ KAJ NAPISALA, ALI BOŠ SAMO BRALA , derem se, da me boš slišala na oni konec MB. Oj, pa sem te zdaj komaj slišala kaj se že tak dolgo dereš? eh , nisem nekaj razpoložena danes...mam zelo slab dan Ej, a si včeraj kaj uporabnega izvedela pri zdravniku?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 13.3.2009 15:05:59
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika IZVIRNO SPOROČILO: hijenca ČMRLIKA BOŠ KAJ NAPISALA, ALI BOŠ SAMO BRALA , derem se, da me boš slišala na oni konec MB. Oj, pa sem te zdaj komaj slišala kaj se že tak dolgo dereš? eh , nisem nekaj razpoložena danes...mam zelo slab dan Sem že čisto hripava, tak sem se drla. kaj te muči danes??
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 13.3.2009 15:06:53
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Dolžna sem vam še eno pojasnilo. Kar se dotičnih vsiljivcev tiče, ni dovolj, da se samo pi.z.dimo tule gor, treba je stopit v akcijo in obvestit moderatorje Sami moderatorji ne utegnejo prebrat vsega, kar na forumih naklofamo, da bi videli, kje se kaj neprimernega dogaja. Če jim lepo vse opišeš in daš link, se da marsikaj poštimat, res hvala obema, Jančiki RR in Jerneji RR ja res, jaz sem v zvezi z mojo zadevo zadnjič pisla Zs, pa sem danes dobila odgovor. Jaz sem moderatorki včeraj napisala vse okrog provokatorja in je šla takoj v akcijo nisem pa uspela prebrat kaj mi je Volga, ker mi baje je in je blo tudi žaljivo odgovorila...kak me zanima, tokrat me res...je ktera prebrala slučajno? Ma nisem brala, ker je škoda sploh... Eni mi pač niso simpatični, jaz njim ne in basta
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 13.3.2009 15:07:24
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Mi smo nazaj, potepali smo se in sem kar lažje dihala ko sem bila v Medvodah V KR sem šla v Millerja in je bil izripan, AM nisem dobila in grem zvečer v LJ. za izletek
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 13.3.2009 15:07:43
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Dober dan Marička ste naklofale od včeraj zvečer , upam da mi uspe prebrat, čvekice prave No, mi smo nazaj iz bolnice, smo imeli pregled učk. Doktor je rekel da ni ziher, ker je pri pregledu migala (pa kričala zraven revica) in ni mogel točno videt očesnega živca, da pa se mu zdi da je malenkost not. Torej imamo še en pregled dioptrije v maju, potolažil nas pa je, da lahko to okrok enega leta samo izzveni Smo pa tudi že uspeli zapravit kar lep del mamine porodniške , smo kupili voziček marelo , pa pižamico, štunfe..in je šlo 140 EUR , pišuka da ta denar kar skopni. No grem se zdaj mučit z branjem
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 13.3.2009 15:08:01
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Evo, sva že nazaj. Pri dr. sva opravila. Spet sva šla dat kri ( 2ič ta teden) k ga je neki motilo. Kri je pokazala enako kot v sredo ( neki infekcijsko ?????ne vem kaj že v glavnem je posledica od kake viroze), sam je že kr dolgo od tega od kar je bil prehlajen. Tista bulca na vratu so bezgavke ( dve skupaj). Dr. pravi, da so posledica od prehlada ( eni otroci imajo pa izginejo ali pa ostanejo, eni pa nimajo), tko da ni nč hudga, nč bat. Sam morva prit spet na kontrolo čez 14 dni. Glavno, da ni nič hudega
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 13.3.2009 15:08:18
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Sem mislila, da ne bom mogla zaspat, ker nikoli čez dan ne spim, ampak mi je ratalo za 50 min. Trenutno sem kot nova. Sva šli z Majo tudi v trgovino in zapravili . Zdaj je spet vsega dovolj. Trenutno spi v vozičku, jaz pa spet počivam.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 13.3.2009 15:09:17
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 špelin@ se še držiš diete? jst sem zjutraj jedla muslije, pol eno hruško, pa sem bla zdele tolk lačna da sem pojedla en popečen kruhek s poliko. Kar nekako, ja. Sicer ne morem brez vmesnih prigrizkov, ampak jem suho sadje in kakšne neslane oreščke. Zvečer se težko uprem kruhu, sladkarij pa niti ne pogrešam. Zaenkrat
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 13.3.2009 15:26:04
|
|
|
|
špelin@
|
Poglejte tole, res luštno: KLIK
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 13.3.2009 15:31:45
|
|
|
|
špelin@
|
Čmrlika, Soncnica Sandra ***, katy82, mogoče še katera: dajte mi pomagat s kakšnimi linki o poroki, kjer so uporabne slikice in kratki (poudarek na kratki, ne preveč obsežno) opisi vsega, kar je ob poroki potrebno in pomembno - moja velika pika bo s sošolkami delala plakat o poroki in potrebuje gradivo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 13.3.2009 15:32:13
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Poglejte tole, res luštno: KLIK
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 13.3.2009 15:33:09
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Čmrlika, Soncnica Sandra ***, katy82, mogoče še katera: dajte mi pomagat s kakšnimi linki o poroki, kjer so uporabne slikice in kratki (poudarek na kratki, ne preveč obsežno) opisi vsega, kar je ob poroki potrebno in pomembno - moja velika pika bo s sošolkami delala plakat o poroki in potrebuje gradivo Opa, pa si sigurna, da je za šolo
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 13.3.2009 15:34:00
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Čmrlika, Soncnica Sandra ***, katy82, mogoče še katera: dajte mi pomagat s kakšnimi linki o poroki, kjer so uporabne slikice in kratki (poudarek na kratki, ne preveč obsežno) opisi vsega, kar je ob poroki potrebno in pomembno - moja velika pika bo s sošolkami delala plakat o poroki in potrebuje gradivo Opa, pa si sigurna, da je za šolo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 13.3.2009 15:36:08
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Čmrlika, Soncnica Sandra ***, katy82, mogoče še katera: dajte mi pomagat s kakšnimi linki o poroki, kjer so uporabne slikice in kratki (poudarek na kratki, ne preveč obsežno) opisi vsega, kar je ob poroki potrebno in pomembno - moja velika pika bo s sošolkami delala plakat o poroki in potrebuje gradivo Opa, pa si sigurna, da je za šolo http://www.agencijaglamur.si/ malo pobrskaj, mimogrede, ima to agencijo moj bratranec , vidimo se pa samo na pogrebih
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 13.3.2009 15:38:03
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Čmrlika, Soncnica Sandra ***, katy82, mogoče še katera: dajte mi pomagat s kakšnimi linki o poroki, kjer so uporabne slikice in kratki (poudarek na kratki, ne preveč obsežno) opisi vsega, kar je ob poroki potrebno in pomembno - moja velika pika bo s sošolkami delala plakat o poroki in potrebuje gradivo Opa, pa si sigurna, da je za šolo http://www.agencijaglamur.si/ malo pobrskaj, mimogrede, ima to agencijo moj bratranec , vidimo se pa samo na pogrebih http://www.popolnaporoka.si/intro
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 13.3.2009 15:40:30
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Čmrlika, Soncnica Sandra ***, katy82, mogoče še katera: dajte mi pomagat s kakšnimi linki o poroki, kjer so uporabne slikice in kratki (poudarek na kratki, ne preveč obsežno) opisi vsega, kar je ob poroki potrebno in pomembno - moja velika pika bo s sošolkami delala plakat o poroki in potrebuje gradivo Opa, pa si sigurna, da je za šolo http://www.agencijaglamur.si/ malo pobrskaj, mimogrede, ima to agencijo moj bratranec , vidimo se pa samo na pogrebih http://www.popolnaporoka.si/intro Hvala Bom dala veliki piki za pogledat, ko pride domov. Če se ti da še brskat, te prosim, če mi pomagaš najti konkretne slikice oz. seznamčke poročnih pritiklin
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 13.3.2009 15:44:48
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Čmrlika, Soncnica Sandra ***, katy82, mogoče še katera: dajte mi pomagat s kakšnimi linki o poroki, kjer so uporabne slikice in kratki (poudarek na kratki, ne preveč obsežno) opisi vsega, kar je ob poroki potrebno in pomembno - moja velika pika bo s sošolkami delala plakat o poroki in potrebuje gradivo Opa, pa si sigurna, da je za šolo http://www.agencijaglamur.si/ malo pobrskaj, mimogrede, ima to agencijo moj bratranec , vidimo se pa samo na pogrebih http://www.popolnaporoka.si/intro Hvala Bom dala veliki piki za pogledat, ko pride domov. Če se ti da še brskat, te prosim, če mi pomagaš najti konkretne slikice oz. seznamčke poročnih pritiklin kaj je to?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 13.3.2009 15:46:39
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Čmrlika, Soncnica Sandra ***, katy82, mogoče še katera: dajte mi pomagat s kakšnimi linki o poroki, kjer so uporabne slikice in kratki (poudarek na kratki, ne preveč obsežno) opisi vsega, kar je ob poroki potrebno in pomembno - moja velika pika bo s sošolkami delala plakat o poroki in potrebuje gradivo Opa, pa si sigurna, da je za šolo http://www.agencijaglamur.si/ malo pobrskaj, mimogrede, ima to agencijo moj bratranec , vidimo se pa samo na pogrebih http://www.popolnaporoka.si/intro Hvala Bom dala veliki piki za pogledat, ko pride domov. Če se ti da še brskat, te prosim, če mi pomagaš najti konkretne slikice oz. seznamčke poročnih pritiklin kaj je to? Potrebščin, opreme in okrasja- rabim konkretne manjše fotke. In seveda en konkreten, čimbolj jedrnat seznam le-teh "pritiklin". Problem je, ker je teh strani malo morje in bi sama rabila cel dan, da bi izluščila iz vse navlake navedene zadeve. In sem razmišljala, da verjetno tista, ki zaradi lastnih interesov brska o tem, več ve in bo znala hitro pomagat
< Sporočilo je popravil špelin@ -- 13.3.2009 15:48:34 >
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?