Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 13.3.2009 11:37:57
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: Jerneja RR Uporabnica Provokator, ker vam ne moremo poslati ZS (možnost imate izključeno) vam na tej temi, kjer kršite pravila sodelovanja na forumu portala RR sporočam, da boste blokirani z vsemi uporabniškimi imeni. Jerneja RR
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 13.3.2009 11:38:36
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Sicer pa dober dan Punce hvala vam za lepe želje - naš Gal je danes popolnoma zdrav, kot da mu včeraj ne bi nič bilo . Prespal je noč kot velik fant in spet kar žari od dobre volje Za vse bolne hroščeke pa Naš dopust se počasi izteka in še malo pa bo vse po starem. Če bo vse ok se bomo v nedeljo zvečer tipkali že od doma. Uživajte da je z Galom vse vredu vi pa uživajte kar se da še zadnje dni!!!!!!!!!!! anitka, uživaj še prostale dni
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 13.3.2009 11:39:44
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** sem ravno na radiju poslušala od lubijeve firme vse je čist v kur.cu O joj. Evo, za tolažbo
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 13.3.2009 11:39:46
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** a mi lahko aktera prosim razloži kaj se je zgodilo s provokatorjem, ker sem videla, da ste se ene zahvaljevale Jerneji? blokirali so ga. za blokiranje. Sicer pa dober dan Punce hvala vam za lepe želje - naš Gal je danes popolnoma zdrav, kot da mu včeraj ne bi nič bilo . Prespal je noč kot velik fant in spet kar žari od dobre volje Za vse bolne hroščeke pa Naš dopust se počasi izteka in še malo pa bo vse po starem. Če bo vse ok se bomo v nedeljo zvečer tipkali že od doma. Uživajte Izkoristite še zadnje dneve vašga dopusta, uživajte.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 13.3.2009 11:40:05
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Evo naju nazaj s sprehoda, porkamadona mala se mi je skoraj 2 uri drla v vozičku , to ni bilo več za zdržat, tako da sem ubrnila k bloku, in vija domo , zdaj sem jo dala spat pa da vidmo..... jooj kako me tole nepotreno dretje spravi v slabo voljo . Mislim, da je moja AT totalno razvajena, kar naprej želi uveljavljati nek svoj prov, včasih se mi zdi, da se totalno nesposobna mama nič nisi slaba mama! naši mali sončki so velikokrat prave trme, še posebej, če lahko pri kom drugem delajo stvari, ki jim jih me ne pustimo. se bodo mogli navadit! samo vztrajat je treba! hvala suzy, se trudim vztrajat
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 13.3.2009 11:40:09
|
|
|
|
Srčekgirll
|
Jst ne morem verjet. Vid spi že 2h pa še malo. Upam, da ni kej bolan. Al pa so zobki krivi. Dns greva k dr.( ob 12:30 mava uro) da ga pogleda, kr na vratu ma bezgavke ful vidt. Mi je že enkrat prej dr. reku in pedijatrinja, da to ni nič, da so sam bezgavke, ki ostanejo od prehlada, pol pa enim zginejo enim pa ne. Men se zdijo vsakič večje. Kri sva zanč dala pregledat in je vse ok.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 13.3.2009 11:41:24
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: Jerneja RR Uporabnica Provokator, ker vam ne moremo poslati ZS (možnost imate izključeno) vam na tej temi, kjer kršite pravila sodelovanja na forumu portala RR sporočam, da boste blokirani z vsemi uporabniškimi imeni. Jerneja RR edino prav da so to naredili. Hudiča, kaj se bodo kar eni vmešavali v našo debato, še posebej taki nesramneži .
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 13.3.2009 11:42:26
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Jst ne morem verjet. Vid spi že 2h pa še malo. Upam, da ni kej bolan. Al pa so zobki krivi. Dns greva k dr.( ob 12:30 mava uro) da ga pogleda, kr na vratu ma bezgavke ful vidt. Mi je že enkrat prej dr. reku in pedijatrinja, da to ni nič, da so sam bezgavke, ki ostanejo od prehlada, pol pa enim zginejo enim pa ne. Men se zdijo vsakič večje. Kri sva zanč dala pregledat in je vse ok. moja tudi spi že od 10h , držim pesti za Vidka
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 13.3.2009 11:42:37
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Jst ne morem verjet. Vid spi že 2h pa še malo. Upam, da ni kej bolan. Al pa so zobki krivi. Dns greva k dr.( ob 12:30 mava uro) da ga pogleda, kr na vratu ma bezgavke ful vidt. Mi je že enkrat prej dr. reku in pedijatrinja, da to ni nič, da so sam bezgavke, ki ostanejo od prehlada, pol pa enim zginejo enim pa ne. Men se zdijo vsakič večje. Kri sva zanč dala pregledat in je vse ok.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 13.3.2009 11:43:27
|
|
|
|
Anonimen
|
se opravičujem, neki mi šteka RR vse imam zbrkano
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 13.3.2009 11:43:41
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Evo naju nazaj s sprehoda, porkamadona mala se mi je skoraj 2 uri drla v vozičku , to ni bilo več za zdržat, tako da sem ubrnila k bloku, in vija domo , zdaj sem jo dala spat pa da vidmo..... jooj kako me tole nepotreno dretje spravi v slabo voljo . Mislim, da je moja AT totalno razvajena, kar naprej želi uveljavljati nek svoj prov, včasih se mi zdi, da se totalno nesposobna mama nič nisi slaba mama! naši mali sončki so velikokrat prave trme, še posebej, če lahko pri kom drugem delajo stvari, ki jim jih me ne pustimo. se bodo mogli navadit! samo vztrajat je treba! hvala suzy, se trudim vztrajat Uf, jst se spomnm k je bil še Vid par mescev star k sva šla na sprehod in je jokal, mene je to ful motilo tko da sm vsakič šprintala proti domu. Tud zdej včasih se začne kr neki jokat pa sitnart, pa ne popustim, mu dam vedit, da sm jst šef
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 13.3.2009 11:46:36
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Evo naju nazaj s sprehoda, porkamadona mala se mi je skoraj 2 uri drla v vozičku , to ni bilo več za zdržat, tako da sem ubrnila k bloku, in vija domo , zdaj sem jo dala spat pa da vidmo..... jooj kako me tole nepotreno dretje spravi v slabo voljo . Mislim, da je moja AT totalno razvajena, kar naprej želi uveljavljati nek svoj prov, včasih se mi zdi, da se totalno nesposobna mama nič nisi slaba mama! naši mali sončki so velikokrat prave trme, še posebej, če lahko pri kom drugem delajo stvari, ki jim jih me ne pustimo. se bodo mogli navadit! samo vztrajat je treba! hvala suzy, se trudim vztrajat Uf, jst se spomnm k je bil še Vid par mescev star k sva šla na sprehod in je jokal, mene je to ful motilo tko da sm vsakič šprintala proti domu. Tud zdej včasih se začne kr neki jokat pa sitnart, pa ne popustim, mu dam vedit, da sm jst šef Moj mali vragec, pa bi bil cele dneve v vozičku in bi se šetal, ker njemu je vse tako zanimivo, najbolj zanimivo po novem so pa kolesa od vozička, ker se nagne na stran in gleda, kako se vrtijo.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 13.3.2009 11:47:18
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Evo naju nazaj s sprehoda, porkamadona mala se mi je skoraj 2 uri drla v vozičku , to ni bilo več za zdržat, tako da sem ubrnila k bloku, in vija domo , zdaj sem jo dala spat pa da vidmo..... jooj kako me tole nepotreno dretje spravi v slabo voljo . Mislim, da je moja AT totalno razvajena, kar naprej želi uveljavljati nek svoj prov, včasih se mi zdi, da se totalno nesposobna mama nič nisi slaba mama! naši mali sončki so velikokrat prave trme, še posebej, če lahko pri kom drugem delajo stvari, ki jim jih me ne pustimo. se bodo mogli navadit! samo vztrajat je treba! hvala suzy, se trudim vztrajat men je začela trmarit, ko jo dat v avtosedež. jo posedem, pol pa rit v luft potisne, da je sploh ne morem priklenit ali nazaj dol potisnit. pol pa čakama, pa zraven ji govorim, da se je treba priklenit, da naju lahko strici ustavijo, pa da lahko ven pade... mal me čudno gleda, ampak popusti.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 13.3.2009 11:47:52
|
|
|
|
hijenca
|
ČMRLIKA BOŠ KAJ NAPISALA, ALI BOŠ SAMO BRALA , derem se, da me boš slišala na oni konec MB.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 13.3.2009 11:48:56
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Evo naju nazaj s sprehoda, porkamadona mala se mi je skoraj 2 uri drla v vozičku , to ni bilo več za zdržat, tako da sem ubrnila k bloku, in vija domo , zdaj sem jo dala spat pa da vidmo..... jooj kako me tole nepotreno dretje spravi v slabo voljo . Mislim, da je moja AT totalno razvajena, kar naprej želi uveljavljati nek svoj prov, včasih se mi zdi, da se totalno nesposobna mama nič nisi slaba mama! naši mali sončki so velikokrat prave trme, še posebej, če lahko pri kom drugem delajo stvari, ki jim jih me ne pustimo. se bodo mogli navadit! samo vztrajat je treba! hvala suzy, se trudim vztrajat men je začela trmarit, ko jo dat v avtosedež. jo posedem, pol pa rit v luft potisne, da je sploh ne morem priklenit ali nazaj dol potisnit. pol pa čakama, pa zraven ji govorim, da se je treba priklenit, da naju lahko strici ustavijo, pa da lahko ven pade... mal me čudno gleda, ampak popusti. To pa moj tudi dela zadnje dni, komaj ga posadim. Tako se špana, da bi ga prej zlomo, kot pa posadil.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 13.3.2009 11:50:41
|
|
|
|
hijenca
|
Da ne bo katera rekla, da jaz danes slabo stražim
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 13.3.2009 11:52:22
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
evo meni je pa dop.i.zdila tale moja barva las in sem šla v kopalnici in si vrgla barvo gor. EDINA: a me sprejmete nazaj v klub?
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 13.3.2009 11:52:55
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Da ne bo katera rekla, da jaz danes slabo stražim
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 13.3.2009 11:53:31
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Jst ne morem verjet. Vid spi že 2h pa še malo. Upam, da ni kej bolan. Al pa so zobki krivi. Dns greva k dr.( ob 12:30 mava uro) da ga pogleda, kr na vratu ma bezgavke ful vidt. Mi je že enkrat prej dr. reku in pedijatrinja, da to ni nič, da so sam bezgavke, ki ostanejo od prehlada, pol pa enim zginejo enim pa ne. Men se zdijo vsakič večje. Kri sva zanč dala pregledat in je vse ok. za spanje in dobro opravita pri P
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 13.3.2009 11:54:04
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** sem ravno na radiju poslušala od lubijeve firme vse je čist v kur.cu O joj. Evo, za tolažbo hvala, zlata si
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 13.3.2009 11:54:06
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Da ne bo katera rekla, da jaz danes slabo stražim Sedaj pa moram predat moje stražarsko delo, ker se je Videk zbudil in je treba nekaj jest, rito previt, potem pa grema ven. Pa čeprav ni sončka.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 13.3.2009 11:54:46
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Da ne bo katera rekla, da jaz danes slabo stražim Sedaj pa moram predat moje stražarsko delo, ker se je Videk zbudil in je treba nekaj jest, rito previt, potem pa grema ven. Pa čeprav ni sončka. uživejta v vseh opravilih
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 13.3.2009 11:55:16
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Jst ne morem verjet. Vid spi že 2h pa še malo. Upam, da ni kej bolan. Al pa so zobki krivi. Dns greva k dr.( ob 12:30 mava uro) da ga pogleda, kr na vratu ma bezgavke ful vidt. Mi je že enkrat prej dr. reku in pedijatrinja, da to ni nič, da so sam bezgavke, ki ostanejo od prehlada, pol pa enim zginejo enim pa ne. Men se zdijo vsakič večje. Kri sva zanč dala pregledat in je vse ok. Dobro opravita
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 13.3.2009 11:55:40
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
kje sta pa donc Estrella in barbaw????? sem jutranje poste samo preletela zato ne vem, če sta kaj napisali.....
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 13.3.2009 11:56:01
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Sicer pa dober dan Punce hvala vam za lepe želje - naš Gal je danes popolnoma zdrav, kot da mu včeraj ne bi nič bilo . Prespal je noč kot velik fant in spet kar žari od dobre volje Za vse bolne hroščeke pa Naš dopust se počasi izteka in še malo pa bo vse po starem. Če bo vse ok se bomo v nedeljo zvečer tipkali že od doma. Uživajte Uživajte še te zadnje dni.
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?