Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 13.3.2009 9:28:58
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Eno A je katera dobila kdaj kljub rednemu jemanju KT? Meni se je to zgodilo. Pa jih redno jemljem. V vseh letih (če izvzamemo nosečnost in dojenje) se mi to še ni zgodilo. jst sm jo vedno redno dobivala, nikoli vmes
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 13.3.2009 9:29:33
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Ima pa Vid danes neke izpade, in kar kriči in se razburja. Je prav smešen, ko kar rdeč rata v obraz, ko je hud. naša rata čist rdeča, ko kaka
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 13.3.2009 9:30:11
|
|
|
|
barbaw
|
mafi a se ti spomniš katere AB dajejo pri vnetju ušes. Mi smo pri Jaku vedno dobili Ceclor, ki ga ni več pri nas. Kaj bi dala, da bi lahko dobila ta AB. Tole naše zdravstvo je vedno bolj v kur.....
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 13.3.2009 9:30:42
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Maja danes nima vročine pa ne vem ali naj jo peljem k P ali ne. Že vidim P, da mi bo težila zakaj sem prišla, če nima vročine. Kako bi rada šla od doma. Še babi ni doma, da bi jo fehtala za pol ure. kaj pa če jo pokličeš, pa ji poveš, kakšna je situacija? Sem večraj klicala in je rekla, da naj prideva, če bo imela vročino, drugače pa ne. v vsakem primeru nebi napisala drugega AB dokler z tem ne kočata, ponavadi počakajo da poje AB do konca in če ne pomaga ti napišejo drugega. zgleda da maji ni prijel ta AB ali pa rabi nekaj časa Decembra nama je vmes menjala AB, ker ni pomagal pa še alergijo je fasala zaenkrat je brez vročine in bom počakala. Ne om hodila tja brez vročine, ker me bo napizdila. Toliko pa že poznam tole našo P. ma sra.nje. pa naj ona proba zdržat pomoje bi se ji čist .
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 13.3.2009 9:33:22
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw mafi a se ti spomniš katere AB dajejo pri vnetju ušes. Mi smo pri Jaku vedno dobili Ceclor, ki ga ni več pri nas. Kaj bi dala, da bi lahko dobila ta AB. Tole naše zdravstvo je vedno bolj v kur..... ponavadi dajo hikoncil,amoksiklav, ampak jaz še vseno prisegam na summamed. Ceclor pa je bil ameriški in po raziskavah je bilo dokazano da le malemu odstotku otrok pomaga pri vnetih ušeskih . se ga spomnim roza barve doziranje na 8ur
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 13.3.2009 9:33:49
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: mafi špelin@:sej ko bo pa treba vstajat ob 5.00 pa ne bo , a ga bom preganjala (pamti pa vrati ) Filip si slišal mamo. Hitro spat, ker ti bo še žal zgleda da te je slišal , grem mu delat družbo pa upam da bo spal vsaj 1ur. Maja je tudi zdaj zaspala pa grem ležat na sedežno.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 13.3.2009 9:34:31
|
|
|
|
mafi
|
zdej grem pa res mal v horizontalo . barbaw: upam da tebi tud kmalu rata
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 13.3.2009 9:34:59
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw mafi a se ti spomniš katere AB dajejo pri vnetju ušes. Mi smo pri Jaku vedno dobili Ceclor, ki ga ni več pri nas. Kaj bi dala, da bi lahko dobila ta AB. Tole naše zdravstvo je vedno bolj v kur..... ponavadi dajo hikoncil,amoksiklav, ampak jaz še vseno prisegam na summamed. Ceclor pa je bil ameriški in po raziskavah je bilo dokazano da le malemu odstotku otrok pomaga pri vnetih ušeskih . se ga spomnim roza barve doziranje na 8ur Nam je pa vedno pomagal. Doobival ga je, ker ne prenese Hiconcila, Maja pa tudi ne. Summameda pa nočejo pisat.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 13.3.2009 9:35:27
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: mafi špelin@:sej ko bo pa treba vstajat ob 5.00 pa ne bo , a ga bom preganjala (pamti pa vrati ) Filip si slišal mamo. Hitro spat, ker ti bo še žal zgleda da te je slišal , grem mu delat družbo pa upam da bo spal vsaj 1ur. Maja je tudi zdaj zaspala pa grem ležat na sedežno. Kar pojdita z Mafi počivat, jaz pa imam tu enega razbojnika, pa ni šans, da bi počivala.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 13.3.2009 9:35:39
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi zdej grem pa res mal v horizontalo . barbaw: upam da tebi tud kmalu rata Maja spi, samo jaz se moraš še ločit od RR. Zdaj pa res grem, drugače ne bo nič od mene.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 13.3.2009 9:35:47
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Maja pa potiska hojico in hodi zraven. Je pogruntala, da že ima toliko ravnotgežje razvito, da lahko stoji brez opore. Samo utrujena ne sme bit. naši je ratalo v sredo par sekund sami stat in je bil ati čist
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 13.3.2009 9:36:18
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw mafi a se ti spomniš katere AB dajejo pri vnetju ušes. Mi smo pri Jaku vedno dobili Ceclor, ki ga ni več pri nas. Kaj bi dala, da bi lahko dobila ta AB. Tole naše zdravstvo je vedno bolj v kur..... ponavadi dajo hikoncil,amoksiklav, ampak jaz še vseno prisegam na summamed. Ceclor pa je bil ameriški in po raziskavah je bilo dokazano da le malemu odstotku otrok pomaga pri vnetih ušeskih . se ga spomnim roza barve doziranje na 8ur Nam je pa vedno pomagal. Doobival ga je, ker ne prenese Hiconcila, Maja pa tudi ne. Summameda pa nočejo pisat. Summameda še odraslim nočejo napisat, ker je predrago
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 13.3.2009 9:36:44
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw mafi a se ti spomniš katere AB dajejo pri vnetju ušes. Mi smo pri Jaku vedno dobili Ceclor, ki ga ni več pri nas. Kaj bi dala, da bi lahko dobila ta AB. Tole naše zdravstvo je vedno bolj v kur..... ponavadi dajo hikoncil,amoksiklav, ampak jaz še vseno prisegam na summamed. Ceclor pa je bil ameriški in po raziskavah je bilo dokazano da le malemu odstotku otrok pomaga pri vnetih ušeskih . se ga spomnim roza barve doziranje na 8ur Nam je pa vedno pomagal. Doobival ga je, ker ne prenese Hiconcila, Maja pa tudi ne. Summameda pa nočejo pisat. ja ker je predrag za rajo dajo ga le v skrajnem primeru -žalostno ampak res
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 13.3.2009 9:37:14
|
|
|
|
tally
|
ku ku Najprej hvala za čestitke moji mali čupki, pa tudi midve želive Tari vse naj naj. Naša noč je bila miiiiiiiiiiiiirrrrrrrrrna, spala je do 4, spila AM in nadaljeval do 7. Danes je veliko bolje, nosek je še malo zabasan, tko da verjetno ne bomo šli do P. Razen če bi spet začela ful jokat ka upam da ne bo. zdej spi svojo prvo rundo pa gremo pol v Lj v Lasnino pa v merkurja moramo pav bauhaus, uh spet bo letanja...... Sem vidla, da smo rešene vsiljivcev: Jerneja hvala no evo miška se je zbudila tko, da vam zaželim lep dan pa se tipkamo zvečer pa pa
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 13.3.2009 9:37:26
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: mafi špelin@:sej ko bo pa treba vstajat ob 5.00 pa ne bo , a ga bom preganjala (pamti pa vrati ) Filip si slišal mamo. Hitro spat, ker ti bo še žal zgleda da te je slišal , grem mu delat družbo pa upam da bo spal vsaj 1ur. Maja je tudi zdaj zaspala pa grem ležat na sedežno. Kar pojdita z Mafi počivat, jaz pa imam tu enega razbojnika, pa ni šans, da bi počivala. ti pa bodi na straži , zdej pa res grem
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 13.3.2009 9:38:00
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi zdej grem pa res mal v horizontalo . barbaw: upam da tebi tud kmalu rata Maja spi, samo jaz se moraš še ločit od RR. Zdaj pa res grem, drugače ne bo nič od mene. bejži šccccccc počivat na kavč. ker drugače pridem z
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 13.3.2009 9:39:30
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally ku ku Najprej hvala za čestitke moji mali čupki, pa tudi midve želive Tari vse naj naj. Naša noč je bila miiiiiiiiiiiiirrrrrrrrrna, spala je do 4, spila AM in nadaljeval do 7. Danes je veliko bolje, nosek je še malo zabasan, tko da verjetno ne bomo šli do P. Razen če bi spet začela ful jokat ka upam da ne bo. zdej spi svojo prvo rundo pa gremo pol v Lj v Lasnino pa v merkurja moramo pav bauhaus, uh spet bo letanja...... Sem vidla, da smo rešene vsiljivcev: Jerneja hvala no evo miška se je zbudila tko, da vam zaželim lep dan pa se tipkamo zvečer pa pa za Emilijo in da je lepo spala, pa mami se je spočila.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 13.3.2009 9:41:30
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: mafi špelin@:sej ko bo pa treba vstajat ob 5.00 pa ne bo , a ga bom preganjala (pamti pa vrati ) Filip si slišal mamo. Hitro spat, ker ti bo še žal zgleda da te je slišal , grem mu delat družbo pa upam da bo spal vsaj 1ur. Maja je tudi zdaj zaspala pa grem ležat na sedežno. Kar pojdita z Mafi počivat, jaz pa imam tu enega razbojnika, pa ni šans, da bi počivala. ti pa bodi na straži , zdej pa res grem Samo naj pride kak vsiljivec.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 13.3.2009 9:41:38
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Eno A je katera dobila kdaj kljub rednemu jemanju KT? Meni se je to zgodilo. Pa jih redno jemljem. V vseh letih (če izvzamemo nosečnost in dojenje) se mi to še ni zgodilo. Vmes ne, edino prvi mesec sem cel mesec po malem krvavela. Zdaj pa je OK. Meni pa je prvi mesec bilo ok, zdaj pa ne. jst bi poklicala G
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 13.3.2009 9:41:52
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi zdej grem pa res mal v horizontalo . barbaw: upam da tebi tud kmalu rata Maja spi, samo jaz se moraš še ločit od RR. Zdaj pa res grem, drugače ne bo nič od mene. šššššc, šššššc
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 13.3.2009 9:42:57
|
|
|
|
katy82
|
Dobro jutro mačkice moje Spali smo pridno,zadnje par noči spi po celo noč,okoli pete se zbudi za čaj,pol pa zaspi do sedme. Jerneja RR hvala Dajem tamalo spat pa se mi tko upira je pa zaspana za popi...Upam da kmalu mrkne Punce še enkrat hvala za včeraj Od najinega pogovora ni blo skor nč,je blo na začetku še slabše kot prejšnji dan,pol sem imela pa vsega dost in sem se pobrala spat je pa pršu za mano in sva se pogovorila kot odrasla človeka-končno.Je pred nama še kr dolga pot ampak res upam da bo vse v redu.Hvala vam še enkrat Obmesečnikom vse naj naj Uh alarm rdeče stopnje
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 13.3.2009 9:48:44
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally Naša noč je bila miiiiiiiiiiiiirrrrrrrrrna, spala je do 4, spila AM in nadaljeval do 7. Danes je veliko bolje, nosek je še malo zabasan, tko da verjetno ne bomo šli do P. Razen če bi spet začela ful jokat ka upam da ne bo. za spanje in da se vam zdravje izboljšuje! zdej spi svojo prvo rundo pa gremo pol v Lj v Lasnino pa v merkurja moramo pav bauhaus, uh spet bo letanja...... dobr zrihtajte!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 13.3.2009 9:51:05
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy82 Dobro jutro mačkice moje Spali smo pridno,zadnje par noči spi po celo noč,okoli pete se zbudi za čaj,pol pa zaspi do sedme. Jerneja RR hvala Dajem tamalo spat pa se mi tko upira je pa zaspana za popi...Upam da kmalu mrkne Punce še enkrat hvala za včeraj Od najinega pogovora ni blo skor nč,je blo na začetku še slabše kot prejšnji dan,pol sem imela pa vsega dost in sem se pobrala spat je pa pršu za mano in sva se pogovorila kot odrasla človeka-končno.Je pred nama še kr dolga pot ampak res upam da bo vse v redu.Hvala vam še enkrat Obmesečnikom vse naj naj Uh alarm rdeče stopnje za spanje in super, da sta se s pogovorila!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 13.3.2009 9:54:16
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy82 Dobro jutro mačkice moje Spali smo pridno,zadnje par noči spi po celo noč,okoli pete se zbudi za čaj,pol pa zaspi do sedme. Jerneja RR hvala Dajem tamalo spat pa se mi tko upira je pa zaspana za popi...Upam da kmalu mrkne Punce še enkrat hvala za včeraj Od najinega pogovora ni blo skor nč,je blo na začetku še slabše kot prejšnji dan,pol sem imela pa vsega dost in sem se pobrala spat je pa pršu za mano in sva se pogovorila kot odrasla človeka-končno.Je pred nama še kr dolga pot ampak res upam da bo vse v redu.Hvala vam še enkrat Obmesečnikom vse naj naj Uh alarm rdeče stopnje Prvi korak sta nardila. Pridna Lara da spi lepo ponoči . Jaz imam tudi danes neke alarme, dere se kot zverinica, moram priznat, da je malo razvajen in bi on sedaj samo pri mami na rokah bil, mama pa trmasta in ga je dala v kinderpet spat. Če bo spal ne vem, bo pa vsaj 5 minut mira, ker bo sedaj plazil po celem kinderpetu in metal dude po sobi.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 13.3.2009 9:55:06
|
|
|
|
špelin@
|
Z najinim sprehodom ni bilo nič, ker sva se samo obrnila - je začelo tako nagravžno pihat IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Maja pa potiska hojico in hodi zraven. Je pogruntala, da že ima toliko ravnotgežje razvito, da lahko stoji brez opore. Samo utrujena ne sme bit. naši je ratalo v sredo par sekund sami stat in je bil ati čist za Majo in Evo!!!
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?