Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 13.3.2009 9:09:36
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Dobro jutro Noč smo kar nekako zvozili, bila je sicer 1 runda vreščanja, drugače pa se je zbujal le za dudko in sok. Pa itak je od polnoči naprej že spal pri nama... samo da je spal, tudi če je bil pri vama v postelji!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 13.3.2009 9:10:02
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Maja danes nima vročine pa ne vem ali naj jo peljem k P ali ne. Že vidim P, da mi bo težila zakaj sem prišla, če nima vročine. Kako bi rada šla od doma. Še babi ni doma, da bi jo fehtala za pol ure. kaj pa če jo pokličeš, pa ji poveš, kakšna je situacija?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 13.3.2009 9:10:53
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Maja danes nima vročine pa ne vem ali naj jo peljem k P ali ne. Že vidim P, da mi bo težila zakaj sem prišla, če nima vročine. Kako bi rada šla od doma. Še babi ni doma, da bi jo fehtala za pol ure. Le kdaj nama bo uspelo na kavico prit??' Zdaj še mene nekaj šlata, pa ne bi rada, da se nalezeta. To pa ne bomo reskirali, ko je Videk sedaj tako OK. Še bo čas. Saj zato pa, ker je Vid zdrav naj tako tudi ostane. Ne bi rada imela slabe vesti po nepotrebnem. Če ne bo Maja imela vročine jo danes odvlečem malo ven, ker drugače se mi bo res .
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 13.3.2009 9:11:31
|
|
|
|
hijenca
|
Očitno v Srbiji ne delajo telefoni, ker se ati še nič ni javil danes. Mu bom pa napela enih par, ko se javi.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 13.3.2009 9:11:36
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Maja danes nima vročine pa ne vem ali naj jo peljem k P ali ne. Že vidim P, da mi bo težila zakaj sem prišla, če nima vročine. Kako bi rada šla od doma. Še babi ni doma, da bi jo fehtala za pol ure. kaj pa če jo pokličeš, pa ji poveš, kakšna je situacija? Sem večraj klicala in je rekla, da naj prideva, če bo imela vročino, drugače pa ne.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 13.3.2009 9:12:51
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Očitno v Srbiji ne delajo telefoni, ker se ati še nič ni javil danes. Mu bom pa napela enih par, ko se javi. Kdaj pa se vrne?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 13.3.2009 9:12:53
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Dobro jutro Noč smo kar nekako zvozili, bila je sicer 1 runda vreščanja, drugače pa se je zbujal le za dudko in sok. Pa itak je od polnoči naprej že spal pri nama... samo da je spal, tudi če je bil pri vama v postelji! Ker je bil Gregi samo malo priden dobi samo enegea . Ko bo bolj priden pa jih dobi več.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 13.3.2009 9:13:14
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Maja danes nima vročine pa ne vem ali naj jo peljem k P ali ne. Že vidim P, da mi bo težila zakaj sem prišla, če nima vročine. Kako bi rada šla od doma. Še babi ni doma, da bi jo fehtala za pol ure. Le kdaj nama bo uspelo na kavico prit??' Zdaj še mene nekaj šlata, pa ne bi rada, da se nalezeta. To pa ne bomo reskirali, ko je Videk sedaj tako OK. Še bo čas. Saj zato pa, ker je Vid zdrav naj tako tudi ostane. Ne bi rada imela slabe vesti po nepotrebnem. Če ne bo Maja imela vročine jo danes odvlečem malo ven, ker drugače se mi bo res . Ima pa Vid danes neke izpade, in kar kriči in se razburja. Je prav smešen, ko kar rdeč rata v obraz, ko je hud.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 13.3.2009 9:13:34
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: mafi drugač pa dobro jutro vsem pokonci smo že od 5.00 , sedaj sem ga pa dala v posteljico in je tišina . pri men pa zgleda kot da je padla atomska ker je mali že vse prešnofu in obrnu Filip je pa vstal danes prej kot naš petelinček, ja kako pa to??? ne vem kaj ga je pičilo , še zdej ni omagal je prav razigran, sam da posije sonce letim ven Pri nas nič ne izgleda, da bi sijalo sonce, je zelo temno in grdo. Pri nas se je že celo sonček pokazal, potem je pa naenkrat postalo temno in polno divih oblakov Samo čakam, kdaj se bo ulilo... Ampak bova vseeno šla malo ven, s seboj bova za vsak slučaj vzela dežno prevleko in dežnik.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 13.3.2009 9:13:54
|
|
|
|
barbaw
|
Danes mi pa ne leti "slovenščina". Me malo heca tipkovnica. Upam, da bo šla Maja kmalu počivat.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 13.3.2009 9:14:08
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Očitno v Srbiji ne delajo telefoni, ker se ati še nič ni javil danes. Mu bom pa napela enih par, ko se javi. Kdaj pa se vrne? HB, da danes. Če bo prepozno prispel v Lj, pa pride jutri zjutraj domov.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 13.3.2009 9:14:35
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Imaš občutek, da tista zdravila že pomagajo??? Zdravilo sva mu dala šele včeraj zvečer, učinek pričakujem v prihodnjih 2-3 dneh (pardon, nočeh). Joj, da bi vsaj pomagalo!!!!!!!!!!!!!! Gregija pa očitno skrbi, da bi ata pa mama še kakega naštimala, pa preventivno raje pri atiju in mami spi. Mulc
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 13.3.2009 9:15:12
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Maja danes nima vročine pa ne vem ali naj jo peljem k P ali ne. Že vidim P, da mi bo težila zakaj sem prišla, če nima vročine. Kako bi rada šla od doma. Še babi ni doma, da bi jo fehtala za pol ure. Le kdaj nama bo uspelo na kavico prit??' Zdaj še mene nekaj šlata, pa ne bi rada, da se nalezeta. To pa ne bomo reskirali, ko je Videk sedaj tako OK. Še bo čas. Saj zato pa, ker je Vid zdrav naj tako tudi ostane. Ne bi rada imela slabe vesti po nepotrebnem. Če ne bo Maja imela vročine jo danes odvlečem malo ven, ker drugače se mi bo res . Ima pa Vid danes neke izpade, in kar kriči in se razburja. Je prav smešen, ko kar rdeč rata v obraz, ko je hud. oprosti, ampak tole je
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 13.3.2009 9:15:14
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: mafi drugač pa dobro jutro vsem pokonci smo že od 5.00 , sedaj sem ga pa dala v posteljico in je tišina . pri men pa zgleda kot da je padla atomska ker je mali že vse prešnofu in obrnu Filip je pa vstal danes prej kot naš petelinček, ja kako pa to??? ne vem kaj ga je pičilo , še zdej ni omagal je prav razigran, sam da posije sonce letim ven Pri nas nič ne izgleda, da bi sijalo sonce, je zelo temno in grdo. Pri nas se je že celo sonček pokazal, potem je pa naenkrat postalo temno in polno divih oblakov Samo čakam, kdaj se bo ulilo... Ampak bova vseeno šla malo ven, s seboj bova za vsak slučaj vzela dežno prevleko in dežnik. Jaz je še zdaj nisem kupila. Pa v dežju ne bi šla ven, glede na to kako stanje je pri nas doma. Zdaj pa dežuje.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 13.3.2009 9:17:33
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Maja danes nima vročine pa ne vem ali naj jo peljem k P ali ne. Že vidim P, da mi bo težila zakaj sem prišla, če nima vročine. Kako bi rada šla od doma. Še babi ni doma, da bi jo fehtala za pol ure. Le kdaj nama bo uspelo na kavico prit??' Zdaj še mene nekaj šlata, pa ne bi rada, da se nalezeta. To pa ne bomo reskirali, ko je Videk sedaj tako OK. Še bo čas. Saj zato pa, ker je Vid zdrav naj tako tudi ostane. Ne bi rada imela slabe vesti po nepotrebnem. Če ne bo Maja imela vročine jo danes odvlečem malo ven, ker drugače se mi bo res . Ima pa Vid danes neke izpade, in kar kriči in se razburja. Je prav smešen, ko kar rdeč rata v obraz, ko je hud. oprosti, ampak tole je Saj je smešno, jaz se mu tudi že celo jutro smejim, potem se še le razburja.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 13.3.2009 9:17:37
|
|
|
|
barbaw
|
Eno A je katera dobila kdaj kljub rednemu jemanju KT? Meni se je to zgodilo. Pa jih redno jemljem. V vseh letih (če izvzamemo nosečnost in dojenje) se mi to še ni zgodilo.
< Sporočilo je popravil barbaw -- 13.3.2009 9:21:21 >
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 13.3.2009 9:19:20
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Saj je smešno, jaz se mu tudi že celo jutro smejim, potem se še le razburja. To pa verjamem. Maja pa potiska hojico in hodi zraven. Je pogruntala, da že ima toliko ravnotgežje razvito, da lahko stoji brez opore. Samo utrujena ne sme bit.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 13.3.2009 9:19:52
|
|
|
|
jana81
|
pri nas je tudi ob 8h sijal sonček, zdaj pa je vse sivo, in še prevleke za dež nimam doma, je v avtu. Bova šla vseeno do trgovine po meseka.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 13.3.2009 9:21:00
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: mafi drugač pa dobro jutro vsem pokonci smo že od 5.00 , sedaj sem ga pa dala v posteljico in je tišina . pri men pa zgleda kot da je padla atomska ker je mali že vse prešnofu in obrnu Filip je pa vstal danes prej kot naš petelinček, ja kako pa to??? ne vem kaj ga je pičilo , še zdej ni omagal je prav razigran, sam da posije sonce letim ven Pri nas nič ne izgleda, da bi sijalo sonce, je zelo temno in grdo. Pri nas se je že celo sonček pokazal, potem je pa naenkrat postalo temno in polno divih oblakov Samo čakam, kdaj se bo ulilo... Ampak bova vseeno šla malo ven, s seboj bova za vsak slučaj vzela dežno prevleko in dežnik. Jaz je še zdaj nisem kupila. Pa v dežju ne bi šla ven, glede na to kako stanje je pri nas doma. Zdaj pa dežuje. Sem bila pred 14 dnevi v Muellerju in sem gledala če imajo dežno prevleko, bi ti jo kupila, ampak jih niso imeli. Včeraj sem pa gledala v DM-u pa jih tudi niso imeli. Če jo kje vidim, te pokličem in ti jo vzamem.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 13.3.2009 9:22:59
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Sem bila pred 14 dnevi v Muellerju in sem gledala če imajo dežno prevleko, bi ti jo kupila, ampak jih niso imeli. Včeraj sem pa gledala v DM-u pa jih tudi niso imeli. Če jo kje vidim, te pokličem in ti jo vzamem. Hvala. Zlata si. Mogoče bom šla v Rutarja, če bo stanje boljše. Bom še premislila prej.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 13.3.2009 9:26:09
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Maja danes nima vročine pa ne vem ali naj jo peljem k P ali ne. Že vidim P, da mi bo težila zakaj sem prišla, če nima vročine. Kako bi rada šla od doma. Še babi ni doma, da bi jo fehtala za pol ure. kaj pa če jo pokličeš, pa ji poveš, kakšna je situacija? Sem večraj klicala in je rekla, da naj prideva, če bo imela vročino, drugače pa ne. v vsakem primeru nebi napisala drugega AB dokler z tem ne kočata, ponavadi počakajo da poje AB do konca in če ne pomaga ti napišejo drugega. zgleda da maji ni prijel ta AB ali pa rabi nekaj časa
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 13.3.2009 9:26:48
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Eno A je katera dobila kdaj kljub rednemu jemanju KT? Meni se je to zgodilo. Pa jih redno jemljem. V vseh letih (če izvzamemo nosečnost in dojenje) se mi to še ni zgodilo. Vmes ne, edino prvi mesec sem cel mesec po malem krvavela. Zdaj pa je OK.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 13.3.2009 9:28:04
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Maja danes nima vročine pa ne vem ali naj jo peljem k P ali ne. Že vidim P, da mi bo težila zakaj sem prišla, če nima vročine. Kako bi rada šla od doma. Še babi ni doma, da bi jo fehtala za pol ure. kaj pa če jo pokličeš, pa ji poveš, kakšna je situacija? Sem večraj klicala in je rekla, da naj prideva, če bo imela vročino, drugače pa ne. v vsakem primeru nebi napisala drugega AB dokler z tem ne kočata, ponavadi počakajo da poje AB do konca in če ne pomaga ti napišejo drugega. zgleda da maji ni prijel ta AB ali pa rabi nekaj časa Decembra nama je vmes menjala AB, ker ni pomagal pa še alergijo je fasala zaenkrat je brez vročine in bom počakala. Ne om hodila tja brez vročine, ker me bo napizdila. Toliko pa že poznam tole našo P.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 13.3.2009 9:28:44
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Eno A je katera dobila kdaj kljub rednemu jemanju KT? Meni se je to zgodilo. Pa jih redno jemljem. V vseh letih (če izvzamemo nosečnost in dojenje) se mi to še ni zgodilo. Vmes ne, edino prvi mesec sem cel mesec po malem krvavela. Zdaj pa je OK. Meni pa je prvi mesec bilo ok, zdaj pa ne.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 13.3.2009 9:28:52
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: mafi špelin@:sej ko bo pa treba vstajat ob 5.00 pa ne bo , a ga bom preganjala (pamti pa vrati ) Filip si slišal mamo. Hitro spat, ker ti bo še žal zgleda da te je slišal , grem mu delat družbo pa upam da bo spal vsaj 1ur.
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?