|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 9. del
12.3.2009 17:34:30   
pondelak

IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

jaz pa sem žalostna, sem ravno govorila z mamy in je zbolela ima 39 vročine user posted image upam da se bo uspela pozdravit, da lahko pride k meni 
pupa misli pozitivno, seveda bo se pozdravla do nal. tedna in bo prišla k tebi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sej bo, mora bit vse kul, če sm jaz lah do sem zgurala bom pa še do konca ane user posted image

user posted image user posted image user posted image za takšne besede

najlepše na svetu je biti mama...Tjaši...

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 1801
12.3.2009 17:35:26   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: lejca

Dans se mi nc ne da..oziroma vse te dni se pocutim ko ena cota, kr lezala bi..
pol pa se čakaj in noge v luft te leži.. user posted image

(odgovor članu lejca)
Neposredna povezava do sporočila: 1802
12.3.2009 17:36:21   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: pondelak

jaz pa sem žalostna, sem ravno govorila z mamy in je zbolela ima 39 vročine user posted image upam da se bo uspela pozdravit, da lahko pride k meni 
pupa misli pozitivno, seveda bo se pozdravla do nal. tedna in bo prišla k tebi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sej bo, mora bit vse kul, če sm jaz lah do sem zgurala bom pa še do konca ane user posted image

user posted image user posted image user posted image za takšne besede

TOČNO TAK PUPA.
ups kričim user posted image

(odgovor članu pondelak)
Neposredna povezava do sporočila: 1803
12.3.2009 17:36:47   
felix7
IZVIRNO SPOROČILO: Piruri

Felix...da ti ne bom skakala v solato s seznami user posted image ...dej vklopit še kakšnega smajlija iz te strani...tako, da bo še bolj pestro in napeto...morda, kakšni od smeha odteče voda....

http://www.pic4ever.com/index.htm

ej, smotka, sej si prav popestrila tele naše sezname user posted image user posted image user posted image  nič ne skačeš v solato, sej je prav fino, da jih posodabljamo na vsakih 5 strani, pač uredi tista, ki je trenutno pri računalniku user posted image

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

(odgovor članu Piruri)
Neposredna povezava do sporočila: 1804
12.3.2009 17:37:05   
Pupa7
tud jaz grem se malo na hrbet vržt pa špilat nasedlega kita user posted image ker več nemrem oči odprtih met ... se beremo kasneje...

pa glejte da bo šla tacajt kera ko je na vrsti v rim user posted image

Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :)

28.4.2009 5500g in 58,5cm :)
25.5.2009 6780g in 65cm :)

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1805
12.3.2009 17:37:13   
Nina00
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

IZVIRNO SPOROČILO: Infinity1

Še vedno ne znam prilepit slikce, vam pa sporočam da so v albumu in lahko date tudi našega lumpa na seznam med slikce.

LP

user posted image

Kako čupco ima! user posted image

Cortek! Pa koliko las!

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1806
12.3.2009 17:37:39   
pocka

IZVIRNO SPOROČILO: pocka

a ti mene malo jugaš?user posted image user posted image user posted image

Ne me jugat! user posted image user posted image user posted image

In kje je Slavko? user posted image  user posted image

je šel potegniiit črtoooooouser posted image user posted image

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

http://picasaweb.google.com/mylittledecocorner

(odgovor članu Piruri)
Neposredna povezava do sporočila: 1807
12.3.2009 17:38:49   
felix7

ajoj, pa ravno zdaj, no sicer do 21. se bo pa zihr že pozdravila user posted image
lepo jo pozdravi in ji zaželi čim prejšnje okrevanje še v mojem imenu user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 1808
12.3.2009 17:39:02   
Nina00

Dan...

se mi ne da za nazaj brat..je kaj novega? Pri nas nic,razen,da mi je moj mozek zbolel in da sem jezna ko pes..zdej sam upam,da bo nase dete se notri dokler se moj ne pozdravi...ma prav pred PDP-jem ga neki sracka.user posted image

Drgac nimam se nic znakov, obcasno ce se prekrsim pri pospravljanju me zacne mal grabit ampak pol kr hiter mine...sicer nedelja je se dalec..user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image , da bo možek še pred porodom zdrav in vaju bo potem on lahko razvajal

(odgovor članu lejca)
Neposredna povezava do sporočila: 1809
12.3.2009 17:40:04   
pocka

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za mamo

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 1810
12.3.2009 17:40:15   
felix7

Dan...

se mi ne da za nazaj brat..je kaj novega? Pri nas nic,razen,da mi je moj mozek zbolel in da sem jezna ko pes..zdej sam upam,da bo nase dete se notri dokler se moj ne pozdravi...ma prav pred PDP-jem ga neki sracka.user posted image

Drgac nimam se nic znakov, obcasno ce se prekrsim pri pospravljanju me zacne mal grabit ampak pol kr hiter mine...sicer nedelja je se dalec..user posted image user posted image user posted image

boš vidla, lejca, ce se bo pri tebi kaj začelo, bo v trenutku zdrav user posted image
sicer pa mu želim, da se čim prej pozdravi, da bo on tebe razvajal in ne obratno user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lejca)
Neposredna povezava do sporočila: 1811
12.3.2009 17:40:37   
Nina00

user posted image user posted image user posted image  za tvojo mami. Boš videla, da bo še pravi čas zdrava. Ima dobro motivacijo user posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 1812
12.3.2009 17:41:42   
Nina00
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Pozdravljene, marčevke moje!!! Vidim, da se tukaj pa žeres dogaja! Čestitke vsem za otročke.

Midva sva sedaj spet doma, ko so naju spet za 2 dni hospitalizirali, ker je imel Valentin tako močno zlatenico. Sedaj pa jemo na 3 ure..je zeloooo priden, skoraj nil ne joka, je in spi...

p.s. v seznamu bi prosila, da se njegova dožina popravi iz 50cm, v 48,5. Hvala!

Samo, da je sedaj vse ok user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1813
12.3.2009 17:42:42   
KOKICA32

Pozdravljene, marčevke moje!!! Vidim, da se tukaj pa žeres dogaja! Čestitke vsem za otročke.

Midva sva sedaj spet doma, ko so naju spet za 2 dni hospitalizirali, ker je imel Valentin tako močno zlatenico. Sedaj pa jemo na 3 ure..je zeloooo priden, skoraj nil ne joka, je in spi...

p.s. v seznamu bi prosila, da se njegova dožina popravi iz 50cm, v 48,5. Hvala!

Kokica pozdravljena. Kaj prišla sta domov in sta šla nazaj v P.?
A ni prebolel zlatenice v P. že?
Joj, to mora res bit grozno..verjetno si ga hodla dojit na intenzivno, takrt ko se je mali sončil a ne?

Točno tak...ker so naju po mojem mnenju prehitro prvič domov spustili...pa sva imela čez šest dni kontrolo..potem pa telefonski klic, da morva nazaj noter, ker se je vrednost tako povečala, da je mali še samo spal in nič več jedel...

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1814
12.3.2009 17:43:11   
pocka
IZVIRNO SPOROČILO: Nina00

Dan...

user posted image user posted image user posted image , da bo možek še pred porodom zdrav in vaju bo potem on lahko razvajal

se podpišem user posted image user posted image user posted image

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 1815
12.3.2009 17:43:13   
tasa_m
ko pa berem te naše sezname pa se tak smejim zraven. user posted image user posted image
Piruri in Feliša dobro sta to porihtali user posted image

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 1816
12.3.2009 17:44:59   
dana
user posted image za vse može in mame da bi se čimprej pozdravili.

Dajte mi povedat ali imate ve tudi tak izcedek k se vleče k čigumi? Je pa brezbarven. Imela sem ga zdajle že 2 dni zaporedoma zjutraj ko sem vstala. Pa ga ni bilo tako malo. Čez dan je potem ok. 

Se je pa naš mali mal umiril in ne razgraja več tako kot je še par dni nazaj, tako da zdaj pa že kar štejem gibe.

< Sporočilo je popravil dana -- 12.3.2009 17:45:32 >

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1817
12.3.2009 17:46:08   
tasa_m
Točno tak...ker so naju po mojem mnenju prehitro prvič domov spustili...pa sva imela čez šest dni kontrolo..potem pa telefonski klic, da morva nazaj noter, ker se je vrednost tako povečala, da je mali še samo spal in nič več jedel...
no, glavno da sta zdaj ok. user posted image user posted image

Se spomnim kak je blo pri nama z Lijo..spala je skoraj celo noč, nič ni bila lačna in nič. Priznam men je tud pasalo, pol pa zjutraj vizita in zame šok. Dobila je zlatenico in gre pod lučko vsaj za 2-3 dni, ker je pač nedonošenček.
Vem da sem vso noč prejokala še k Persidi sem se šla razjokat. Čeprav vem da je to vse normalno ampak men je bla taka kriza da joj.user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1818
12.3.2009 17:49:30   
Najaa

no, glavno da sta zdaj ok. user posted image user posted image

Se spomnim kak je blo pri nama z Lijo..spala je skoraj celo noč, nič ni bila lačna in nič. Priznam men je tud pasalo, pol pa zjutraj vizita in zame šok. Dobila je zlatenico in gre pod lučko vsaj za 2-3 dni, ker je pač nedonošenček.
Vem da sem vso noč prejokala še k Persidi sem se šla razjokat. Čeprav vem da je to vse normalno ampak men je bla taka kriza da joj.user posted image

Moja je tud bila pod lučko, ampak še na intenzivni, ko še tak ni bila pri meni v sobi.

kokica, sam da je zdaj vse ok.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1819
12.3.2009 17:49:40   
Najaa

ja sej zdej mam še razlog več da fejst skup noge tišim user posted image

Ja, ti zarad mami, pocka zarad tamale... user posted image  Vsaka najde kak razlog. user posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 1820
12.3.2009 17:50:11   
Najaa

a ti mene malo jugaš?user posted image user posted image user posted image

Ne me jugat! user posted image user posted image user posted image

In kje je Slavko? user posted image  user posted image

je šel potegniiit črtoooooouser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 1821
12.3.2009 17:50:51   
lejca
Hvala vsem za spodbudne besede...sej bi blo vse se v redu ,sam ko je danes glih 2 leti odkar se je koncala moja prva nosecnost in sem se zarad tega bolj na podnu.user posted image

Nihce ni tako velik, da ne bi potreboval pomoci –
in nihce ni tako majhen, da je ne bi mogel nuditi.
(kralj Salomon)

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1822
12.3.2009 17:52:31   
tasa_m
Moja je tud bila pod lučko, ampak še na intenzivni, ko še tak ni bila pri meni v sobi.

kokica, sam da je zdaj vse ok.
to je dost boljše verjetno, kot p ko jo že imš v sobi in ti jo pol odpeljejo..
Še zadnji dan ko sva šle na pregled, mi je DR. rekla: joj kak je rumena user posted image sem že kr slišala kak bo rekla da še gre malo pod lučko ,ampak na koncu so naju spustili domov in čez teden dni ko sma imeli kontrolo je bilo vse ok in v mejah normale.
Sicer pa so rekli, da je zlatenico dobla ker je imela težki porod user posted image user posted image sicer ne vem kolk je na tem ampak se mi zdi da večina user posted image itk dobi zlatenico pa ni važno kak porod je bil. No, mogoče pa se motim user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1823
12.3.2009 17:53:56   
tasa_m

ja sej zdej mam še razlog več da fejst skup noge tišim user posted image

Ja, ti zarad mami, pocka zarad tamale... user posted image  Vsaka najde kak razlog. user posted image
user posted image user posted image

Hvala vsem za spodbudne besede...sej bi blo vse se v redu ,sam ko je danes glih 2 leti odkar se je koncala moja prva nosecnost in sem se zarad tega bolj na podnu.
lejca saj ne vem kaj ti naj rečem. Pošiljam ti en velik objemček user posted image user posted image (pa ta velik objemček pomoži z 2, ker sma zdaj pač dve doma user posted image )

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1824
12.3.2009 17:56:25   
mama_milchy

IZVIRNO SPOROČILO: Infinity1

Še vedno ne znam prilepit slikce, vam pa sporočam da so v albumu in lahko date tudi našega lumpa na seznam med slikce.

LP

user posted image

Kako čupco ima! user posted image

ma kaka lepa čupica; iiiiiiiiii; user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?