|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2009 - III. del
12.3.2009 16:14:18   
Tabletka dOr
IZVIRNO SPOROČILO: NenaLena

miška 2006 - Čestitke za Nino in lepo da si podelila s sabo svojo porodno zgodbo. Prava faca si!!! user posted image user posted image user posted image In še eno Nino smo dobile Aprilčice. Gotovo je prav takšna lepotička kot od 2soncek2. Madonca, kako so majhni novorojenčki. In sladki ... user posted image .

Kje pa je porodn zgodba?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2601
12.3.2009 16:38:08   
sonček85
L&L:no lepo da imaste sedaj lepo spedenan avto in da imaš tako dobro mami(kot jaz) in da si jedla regrat,jaz asem ga včeraj in še danes ga bomuser posted image user posted image user posted image user posted image res je noro doberuser posted image user posted image jutri pa le uživaj v šopingu in ne zapravi preveč pa kaj dobrega nabavi

cveta:user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za pregled in za obrat malega koderčkauser posted image user posted image user posted image zdaj pa le naj mami brca v rebra.24 imava obe pregled na isti danuser posted image user posted image cveta jaz sem kupila v pikapolonici rumeno in modro rjuho,kako barvo pa vidva iščeta.Pa sem dala v akciji k so ble 6e,zdaj pa mislim ,da so 8-9e

miška 2006 še ni podelila z nami porodne zgodbe saj je komaj včeraj rodila ,verjetno se je nena zmotila in je misla 2sončka2user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu L & L)
Neposredna povezava do sporočila: 2602
12.3.2009 16:41:17   
sonček85
                 PREDLOGI NASLOVOV ZA TEMO STARŠI ČVEKAMO    

user posted image

4. aprilski princi in princeske 2009 (III)
        5. aprilčki in aprilčice 2009 (III)
        6. metuljčki aprilčic 2009 (III)  
        7. navihanci aprilčic 2009 (III)  
                     10. aprilske mačice in mački 2009 (IIIIII)                          
      11. aprilski čmrleki 2009 (III)        
      15. aprilski škratki 2009 (III)
      17. aprilski krof(e)ki 2009 (IIIIIIIII)

Evo, tiste, ki imajo manj kot tri glasove sem zbrisala.
   Sedaj so v veliki prednosti aprilski krofkiuser posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2603
12.3.2009 16:46:27   
janja*
Sonček85 sploh se noče nič dogajat.Edino kar je je trd trebuh.Očitno se moje želje nočejo izpolnit,ampak dan je še dolguser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2604
12.3.2009 16:50:08   
Tabletka dOr
IZVIRNO SPOROČILO: janja*

Sonček85 sploh se noče nič dogajat.Edino kar je je trd trebuh.Očitno se moje želje nočejo izpolnit,ampak dan je še dolguser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Meni tu otrdevauser posted image  Pa teb to cel, al sam spodnji del?

(odgovor članu janja*)
Neposredna povezava do sporočila: 2605
12.3.2009 16:51:29   
detelja

janja* glih sem nate mislilia....ne, da bi ti nazadnje mene tožila, da sem jaz kriva, da se nič tam spodaj ne dogaja, ker se mi zdi, da ko smo zrihtal pomočnike se je vse bolj ali manj umirilouser posted image  mogoče pa se bo moja napoved uresničila-porod na rokuser posted image

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu janja*)
Neposredna povezava do sporočila: 2606
12.3.2009 16:53:51   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: Tabletka dOr

meni bušči ful čudno otrdeva...včasih je cel trd, pol samo spodaj, pol samo zgoraj, potem sam ena bunka rata ob strani...potem na drugi strani...kakor kdaj...

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

(odgovor članu Tabletka dOr)
Neposredna povezava do sporočila: 2607
12.3.2009 16:54:01   
Tabletka dOr
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

miška 2006 še ni podelila z nami porodne zgodbe saj je komaj včeraj rodila ,verjetno se je nena zmotila in je misla 2sončka2user posted image

Se mi je zdel mau, čuden, da bi Miška 2006 že pisala porodno zgobdo user posted image  Od 2sončka" je pa na aprilčicah? To ste že tolk načvekale, da se že prov težko prebivam čez pomočnike itd. By the way je pa tud moj rekel, zakaj te nage tipe gledam .

Postelnjina 8 E v pikapolonici. To je ful bolj ugodno kt v Baby centru. Moj je tam gedal ene postoljnine za cca. 100 Eur.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2608
12.3.2009 16:55:38   
sonček85

ti kr počivaj ,rodila boš aprilauser posted image user posted image user posted image evo malo pomočnika da ne bo kaj.user posted image
Joj samo pomočniki so miško v P spraviliuser posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu janja*)
Neposredna povezava do sporočila: 2609
12.3.2009 16:55:48   
Tabletka dOr
IZVIRNO SPOROČILO: detelja

meni bušči ful čudno otrdeva...včasih je cel trd, pol samo spodaj, pol samo zgoraj, potem sam ena bunka rata ob strani...potem na drugi strani...kakor kdaj...

Očitno smo pol skor vse, več al manj na istem user posted image  Ma nej kr otrdeva, sam da user posted image  še mal počaka in se poredi user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 2610
12.3.2009 16:56:29   
sonček85

Se mi je zdel mau, čuden, da bi Miška 2006 že pisala porodno zgobdo user posted image  Od 2sončka" je pa na aprilčicah? To ste že tolk načvekale, da se že prov težko prebivam čez pomočnike itd. By the way je pa tud moj rekel, zakaj te nage tipe gledam .

Postelnjina 8 E v pikapolonici. To je ful bolj ugodno kt v Baby centru. Moj je tam gedal ene postoljnine za cca. 100 Eur.
ne posteljnina -jogi rjuha

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

Neposredna povezava do sporočila: 2611
12.3.2009 16:57:29   
sonček85
posteljnina je pa v bc preko 100e,v pikapolonici pa 65e(vse komplet-kovterček,povšterček,obroba in prevleke)

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2612
12.3.2009 16:57:51   
april09
TABLETKA - glede dud, steklenick je ful razlicno, kaj otrocek sprejme. Ni nujno, da sploh kaj od tega rabis. Mislim pa, da je dobro imet na zalogi. crpalko za dojenje definitivno aventovo (dobis v kompletu tudi dve steklenicki), ampak to bi jaz kupovala, ce/ko dojenje stece. Dude in steklenicke - meni so najbolj vsec MAM, dobis se v pikapolonici. No muller imam tud nekaj od MAM, ampak so obcutno drazji.
Dudo sem vzela nanno http://www.mambaby.com/websystem301/site/index.php?mode=preview&articleid=3964&lid=en

Pa flasko http://www.mambaby.com/websystem301/site/index.php?mode=preview&articleid=4196&lid=en&ru=aW5kZXgucGhwP21vZGU9cHJldmlldyZhcnRpY2xlaWQ9MzgyOCZsaWQ9ZW4=

Imajo cist drugacne cuclje.

Hvalijo in dobro izkusnjo imam tudi s Tomee tipee flaskami.

Uradno sem fertik ... od pospravljanja, kuhanja in dolgega sprehoda.. Sem samo se za likanje... kavca user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2613
12.3.2009 16:58:21   
Tabletka dOr
Joj samo pomočniki so miško v P spraviliuser posted image user posted image user posted image

Mene je ful hecen, k sem vidla, da je miška ful notr padla v tele pomočnike čez vikend. Pol pa ne grem dva - tri dni na računalnik pa vidim, da je že kr rodila user posted image  Zgleda se je treba čuvat pred temi pomočniki user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2614
12.3.2009 16:58:37   
detelja

če si tudi ti na suhem kot me nekatere pol povej dragemu zakaj gledaš nage tipeuser posted image user posted image ...sicer pa mu povej, da njemu tudi paše ko pogleda kako nago žensko ali pa kako z velikimi joškicamiuser posted image user posted image user posted image  tako tebi paše, če mal te žrebce gledašuser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2615
12.3.2009 17:00:54   
detelja

Mene je ful hecen, k sem vidla, da je miška ful notr padla v tele pomočnike čez vikend. Pol pa ne grem dva - tri dni na računalnik pa vidim, da je že kr rodila user posted image  Zgleda se je treba čuvat pred temi pomočniki user posted image

jaz pa mislim, da če jo ne bi mal zavedli tile žrebci bi ona že prej odšla...ker je bila ful pod enim pritiskom pa skoz jo je skrbelo kaj bo...pol pa smo dale žrebce gor pa se je nekam sprostila...tako, da jaz mislim, da so kar dobro vplivali na njo...

Neposredna povezava do sporočila: 2616
12.3.2009 17:03:13   
sonček85

jaz pa mislim, da če jo ne bi mal zavedli tile žrebci bi ona že prej odšla...ker je bila ful pod enim pritiskom pa skoz jo je skrbelo kaj bo...pol pa smo dale žrebce gor pa se je nekam sprostila...tako, da jaz mislim, da so kar dobro vplivali na njo...
jaz tudi mislim ,saj je napisala na sms da jih pogrešauser posted image sem zjutraj povedala tle na rr

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 2617
12.3.2009 17:04:25   
detelja
teta (moja sestra) od najinega bebija pa je kupila bebici

tako zaščito za posteljo....

http://www.ikea.com/de/de/catalog/products/90129904

tako posteljino

http://www.ikea.com/de/de/catalog/products/90123662

in

http://www.ikea.com/de/de/catalog/products/70124035

jaz ne bom nič komplicirala glede posteljine...

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 2618
12.3.2009 17:05:44   
detelja

jaz tudi mislim ,saj je napisala na sms da jih pogrešauser posted image sem zjutraj povedala tle na rr

če boš kaj govorila z njo ji povej, da jih ima detelja par rezerviranih samo za njouser posted image user posted image user posted image  da jo čakajo...user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2619
12.3.2009 17:07:06   
sonček85
ja pozabla povedat da sem danes spoznala brigito23 in diti in sta tko super punci.Obe sta tko lepi nosečki,bušiji so pa še lepši
Z Brigito koda se že poznava nevem kako dolgo ,diti je pa tko prijetna punca in se je res sproščeno z njima pogovarjatuser posted image Res sem vesela da sem spoznala obe punci ,komaj čakam da bomo skupaj vozičkale k se bomo kdaj tkole dobile v CE
Ja junonco pa da ne pozabim ona je pa tko faca da ne morš verjetuser posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2620
12.3.2009 17:08:24   
Tabletka dOr

posteljnina je pa v bc preko 100e,v pikapolonici pa 65e(vse komplet-kovterček,povšterček,obroba in prevleke)

K velika razlika user posted image  Sej na Racinku je pa sama posteljnina 18 E

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2621
12.3.2009 17:08:36   
janja*
Tabletka dOr meni otrdi cel trebuh in tudi v nožnico me zaboli.No to se mi dogaja danes že celo popoldne.Pa je bilo kar vsake 10 minut no zdaj pa malo na več časa.Kaj bi dala ,da nebi več mislila na to.
Detelja kaže ,da verjetno ne bo nič.Čez 20minut peljem otroka na trening in me bo mogoče malo prerukalo pa bom šlauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2622
12.3.2009 17:09:47   
sonček85

če boš kaj govorila z njo ji povej, da jih ima detelja par rezerviranih samo za njouser posted image user posted image user posted image  da jo čakajo...user posted image
bom povedala,danes se nisva še nič čule je pa včeraj napisala da sta obe dobrouser posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 2623
12.3.2009 17:09:49   
sonček85
detelja:lepa posteljnina in še poceni je.Joj jaz bi tudi šla malo v Ikeo pogledat pa moj ni zato ,da bi se vozla do tjauser posted image

Sam potem k se pa mali rodi bomo pa šli pa če reče ati da nebiuser posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 2624
12.3.2009 17:11:15   
Tabletka dOr

Sej jaz mam tud tak občutek, da so jo spravili v dobro voljo user posted image

Sej mene tud  "tole norenje kle gor" user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 2625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...

OTROŠKA SPLETNA TRGOVINA Z OBLAČILI

ali kupujete otroška oblačila preko spletnih trgovin, in ali zakaj ne?

ne, ker so številke različne in je nakup lahko neuspešen (18%)

ni dobro založenih slovenskih spletnih trgovin (4%)

ja (26%)

rok dobave je predolg (2%)

raje kupim v trgovini, si material ogledam (34%)

cene so previsoke (16%)

Število vseh glasov: 119

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!