Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 12.3.2009 16:14:18
|
|
|
|
Tabletka dOr
|
IZVIRNO SPOROČILO: NenaLena miška 2006 - Čestitke za Nino in lepo da si podelila s sabo svojo porodno zgodbo. Prava faca si!!! In še eno Nino smo dobile Aprilčice. Gotovo je prav takšna lepotička kot od 2soncek2. Madonca, kako so majhni novorojenčki. In sladki ... . Kje pa je porodn zgodba?
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 12.3.2009 16:38:08
|
|
|
|
sonček85
|
L&L:no lepo da imaste sedaj lepo spedenan avto in da imaš tako dobro mami(kot jaz) in da si jedla regrat,jaz asem ga včeraj in še danes ga bom res je noro dober jutri pa le uživaj v šopingu in ne zapravi preveč pa kaj dobrega nabavi cveta: za pregled in za obrat malega koderčka zdaj pa le naj mami brca v rebra.24 imava obe pregled na isti dan cveta jaz sem kupila v pikapolonici rumeno in modro rjuho,kako barvo pa vidva iščeta.Pa sem dala v akciji k so ble 6e,zdaj pa mislim ,da so 8-9e miška 2006 še ni podelila z nami porodne zgodbe saj je komaj včeraj rodila ,verjetno se je nena zmotila in je misla 2sončka2
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 12.3.2009 16:46:27
|
|
|
|
janja*
|
Sonček85 sploh se noče nič dogajat.Edino kar je je trd trebuh.Očitno se moje želje nočejo izpolnit,ampak dan je še dolg
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 12.3.2009 16:50:08
|
|
|
|
Tabletka dOr
|
IZVIRNO SPOROČILO: janja* Sonček85 sploh se noče nič dogajat.Edino kar je je trd trebuh.Očitno se moje želje nočejo izpolnit,ampak dan je še dolg Meni tu otrdeva Pa teb to cel, al sam spodnji del?
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 12.3.2009 16:51:29
|
|
|
|
detelja
|
IZVIRNO SPOROČILO: janja* Sonček85 sploh se noče nič dogajat.Edino kar je je trd trebuh.Očitno se moje želje nočejo izpolnit,ampak dan je še dolg janja* glih sem nate mislilia....ne, da bi ti nazadnje mene tožila, da sem jaz kriva, da se nič tam spodaj ne dogaja, ker se mi zdi, da ko smo zrihtal pomočnike se je vse bolj ali manj umirilo mogoče pa se bo moja napoved uresničila-porod na rok
Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!! 15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 12.3.2009 16:53:51
|
|
|
|
detelja
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tabletka dOr IZVIRNO SPOROČILO: janja* Sonček85 sploh se noče nič dogajat.Edino kar je je trd trebuh.Očitno se moje želje nočejo izpolnit,ampak dan je še dolg Meni tu otrdeva Pa teb to cel, al sam spodnji del? meni bušči ful čudno otrdeva...včasih je cel trd, pol samo spodaj, pol samo zgoraj, potem sam ena bunka rata ob strani...potem na drugi strani...kakor kdaj...
Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!! 15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 12.3.2009 16:54:01
|
|
|
|
Tabletka dOr
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 miška 2006 še ni podelila z nami porodne zgodbe saj je komaj včeraj rodila ,verjetno se je nena zmotila in je misla 2sončka2 Se mi je zdel mau, čuden, da bi Miška 2006 že pisala porodno zgobdo Od 2sončka" je pa na aprilčicah? To ste že tolk načvekale, da se že prov težko prebivam čez pomočnike itd. By the way je pa tud moj rekel, zakaj te nage tipe gledam . Postelnjina 8 E v pikapolonici. To je ful bolj ugodno kt v Baby centru. Moj je tam gedal ene postoljnine za cca. 100 Eur.
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 12.3.2009 16:55:38
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: janja* Sonček85 sploh se noče nič dogajat.Edino kar je je trd trebuh.Očitno se moje želje nočejo izpolnit,ampak dan je še dolg ti kr počivaj ,rodila boš aprila evo malo pomočnika da ne bo kaj. Joj samo pomočniki so miško v P spravili
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 12.3.2009 16:55:48
|
|
|
|
Tabletka dOr
|
IZVIRNO SPOROČILO: detelja IZVIRNO SPOROČILO: Tabletka dOr IZVIRNO SPOROČILO: janja* Sonček85 sploh se noče nič dogajat.Edino kar je je trd trebuh.Očitno se moje želje nočejo izpolnit,ampak dan je še dolg Meni tu otrdeva Pa teb to cel, al sam spodnji del? meni bušči ful čudno otrdeva...včasih je cel trd, pol samo spodaj, pol samo zgoraj, potem sam ena bunka rata ob strani...potem na drugi strani...kakor kdaj... Očitno smo pol skor vse, več al manj na istem Ma nej kr otrdeva, sam da še mal počaka in se poredi
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 12.3.2009 16:56:29
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tabletka dOr IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 miška 2006 še ni podelila z nami porodne zgodbe saj je komaj včeraj rodila ,verjetno se je nena zmotila in je misla 2sončka2 Se mi je zdel mau, čuden, da bi Miška 2006 že pisala porodno zgobdo Od 2sončka" je pa na aprilčicah? To ste že tolk načvekale, da se že prov težko prebivam čez pomočnike itd. By the way je pa tud moj rekel, zakaj te nage tipe gledam . Postelnjina 8 E v pikapolonici. To je ful bolj ugodno kt v Baby centru. Moj je tam gedal ene postoljnine za cca. 100 Eur. ne posteljnina -jogi rjuha
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 12.3.2009 16:57:29
|
|
|
|
sonček85
|
posteljnina je pa v bc preko 100e,v pikapolonici pa 65e(vse komplet-kovterček,povšterček,obroba in prevleke)
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 12.3.2009 16:58:21
|
|
|
|
Tabletka dOr
|
Joj samo pomočniki so miško v P spravili Mene je ful hecen, k sem vidla, da je miška ful notr padla v tele pomočnike čez vikend. Pol pa ne grem dva - tri dni na računalnik pa vidim, da je že kr rodila Zgleda se je treba čuvat pred temi pomočniki
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 12.3.2009 16:58:37
|
|
|
|
detelja
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tabletka dOr IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 miška 2006 še ni podelila z nami porodne zgodbe saj je komaj včeraj rodila ,verjetno se je nena zmotila in je misla 2sončka2 Se mi je zdel mau, čuden, da bi Miška 2006 že pisala porodno zgobdo Od 2sončka" je pa na aprilčicah? To ste že tolk načvekale, da se že prov težko prebivam čez pomočnike itd. By the way je pa tud moj rekel, zakaj te nage tipe gledam . Postelnjina 8 E v pikapolonici. To je ful bolj ugodno kt v Baby centru. Moj je tam gedal ene postoljnine za cca. 100 Eur. če si tudi ti na suhem kot me nekatere pol povej dragemu zakaj gledaš nage tipe ...sicer pa mu povej, da njemu tudi paše ko pogleda kako nago žensko ali pa kako z velikimi joškicami tako tebi paše, če mal te žrebce gledaš
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 12.3.2009 17:00:54
|
|
|
|
detelja
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tabletka dOr Joj samo pomočniki so miško v P spravili Mene je ful hecen, k sem vidla, da je miška ful notr padla v tele pomočnike čez vikend. Pol pa ne grem dva - tri dni na računalnik pa vidim, da je že kr rodila Zgleda se je treba čuvat pred temi pomočniki jaz pa mislim, da če jo ne bi mal zavedli tile žrebci bi ona že prej odšla...ker je bila ful pod enim pritiskom pa skoz jo je skrbelo kaj bo...pol pa smo dale žrebce gor pa se je nekam sprostila...tako, da jaz mislim, da so kar dobro vplivali na njo...
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 12.3.2009 17:03:13
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: detelja IZVIRNO SPOROČILO: Tabletka dOr Joj samo pomočniki so miško v P spravili Mene je ful hecen, k sem vidla, da je miška ful notr padla v tele pomočnike čez vikend. Pol pa ne grem dva - tri dni na računalnik pa vidim, da je že kr rodila Zgleda se je treba čuvat pred temi pomočniki jaz pa mislim, da če jo ne bi mal zavedli tile žrebci bi ona že prej odšla...ker je bila ful pod enim pritiskom pa skoz jo je skrbelo kaj bo...pol pa smo dale žrebce gor pa se je nekam sprostila...tako, da jaz mislim, da so kar dobro vplivali na njo... jaz tudi mislim ,saj je napisala na sms da jih pogreša sem zjutraj povedala tle na rr
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 12.3.2009 17:05:44
|
|
|
|
detelja
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: detelja IZVIRNO SPOROČILO: Tabletka dOr Joj samo pomočniki so miško v P spravili Mene je ful hecen, k sem vidla, da je miška ful notr padla v tele pomočnike čez vikend. Pol pa ne grem dva - tri dni na računalnik pa vidim, da je že kr rodila Zgleda se je treba čuvat pred temi pomočniki jaz pa mislim, da če jo ne bi mal zavedli tile žrebci bi ona že prej odšla...ker je bila ful pod enim pritiskom pa skoz jo je skrbelo kaj bo...pol pa smo dale žrebce gor pa se je nekam sprostila...tako, da jaz mislim, da so kar dobro vplivali na njo... jaz tudi mislim ,saj je napisala na sms da jih pogreša sem zjutraj povedala tle na rr če boš kaj govorila z njo ji povej, da jih ima detelja par rezerviranih samo za njo da jo čakajo...
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 12.3.2009 17:07:06
|
|
|
|
sonček85
|
ja pozabla povedat da sem danes spoznala brigito23 in diti in sta tko super punci.Obe sta tko lepi nosečki,bušiji so pa še lepši Z Brigito koda se že poznava nevem kako dolgo ,diti je pa tko prijetna punca in se je res sproščeno z njima pogovarjat Res sem vesela da sem spoznala obe punci ,komaj čakam da bomo skupaj vozičkale k se bomo kdaj tkole dobile v CE Ja junonco pa da ne pozabim ona je pa tko faca da ne morš verjet
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 12.3.2009 17:08:24
|
|
|
|
Tabletka dOr
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 posteljnina je pa v bc preko 100e,v pikapolonici pa 65e(vse komplet-kovterček,povšterček,obroba in prevleke) K velika razlika Sej na Racinku je pa sama posteljnina 18 E
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 12.3.2009 17:08:36
|
|
|
|
janja*
|
Tabletka dOr meni otrdi cel trebuh in tudi v nožnico me zaboli.No to se mi dogaja danes že celo popoldne.Pa je bilo kar vsake 10 minut no zdaj pa malo na več časa.Kaj bi dala ,da nebi več mislila na to. Detelja kaže ,da verjetno ne bo nič.Čez 20minut peljem otroka na trening in me bo mogoče malo prerukalo pa bom šla
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 12.3.2009 17:09:47
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: detelja IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: detelja IZVIRNO SPOROČILO: Tabletka dOr Joj samo pomočniki so miško v P spravili Mene je ful hecen, k sem vidla, da je miška ful notr padla v tele pomočnike čez vikend. Pol pa ne grem dva - tri dni na računalnik pa vidim, da je že kr rodila Zgleda se je treba čuvat pred temi pomočniki jaz pa mislim, da če jo ne bi mal zavedli tile žrebci bi ona že prej odšla...ker je bila ful pod enim pritiskom pa skoz jo je skrbelo kaj bo...pol pa smo dale žrebce gor pa se je nekam sprostila...tako, da jaz mislim, da so kar dobro vplivali na njo... jaz tudi mislim ,saj je napisala na sms da jih pogreša sem zjutraj povedala tle na rr če boš kaj govorila z njo ji povej, da jih ima detelja par rezerviranih samo za njo da jo čakajo... bom povedala,danes se nisva še nič čule je pa včeraj napisala da sta obe dobro
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 12.3.2009 17:09:49
|
|
|
|
sonček85
|
detelja:lepa posteljnina in še poceni je.Joj jaz bi tudi šla malo v Ikeo pogledat pa moj ni zato ,da bi se vozla do tja Sam potem k se pa mali rodi bomo pa šli pa če reče ati da nebi
|
|
RE: Aprilčice 2009 - III. del 12.3.2009 17:11:15
|
|
|
|
Tabletka dOr
|
IZVIRNO SPOROČILO: detelja IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: detelja IZVIRNO SPOROČILO: Tabletka dOr Joj samo pomočniki so miško v P spravili Mene je ful hecen, k sem vidla, da je miška ful notr padla v tele pomočnike čez vikend. Pol pa ne grem dva - tri dni na računalnik pa vidim, da je že kr rodila Zgleda se je treba čuvat pred temi pomočniki jaz pa mislim, da če jo ne bi mal zavedli tile žrebci bi ona že prej odšla...ker je bila ful pod enim pritiskom pa skoz jo je skrbelo kaj bo...pol pa smo dale žrebce gor pa se je nekam sprostila...tako, da jaz mislim, da so kar dobro vplivali na njo... jaz tudi mislim ,saj je napisala na sms da jih pogreša sem zjutraj povedala tle na rr če boš kaj govorila z njo ji povej, da jih ima detelja par rezerviranih samo za njo da jo čakajo... Sej jaz mam tud tak občutek, da so jo spravili v dobro voljo Sej mene tud "tole norenje kle gor"
|
|
|
OTROŠKA SPLETNA TRGOVINA Z OBLAČILIali kupujete otroška oblačila preko spletnih trgovin, in ali zakaj ne?ne, ker so številke različne in je nakup lahko neuspešen (
18%)
ni dobro založenih slovenskih spletnih trgovin (
4%)
ja (
26%)
rok dobave je predolg (
2%)
raje kupim v trgovini, si material ogledam (
34%)
cene so previsoke (
16%)
Število vseh glasov: 119Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!