|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2009 - 3. del
12.3.2009 13:44:21   
AKP
Od kozmetike bom kupila olivno olje, kremo za ritko iz lekarne in milo. To bo za začetek. Če bo pa imela čupo pa še dobi šampon. Ostalo bom pa po potrebi kupovala. Sem tako user posted image , da ne vem če ne bom za kakšno urco zaspala, pa še križ me tako boli. Sem očitno preveč sedela. 

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 2451
12.3.2009 13:44:41   
KatMat
ELYY se nam bos pridruzila v slascicarni zvezda 30.3 da proslavimo mojih 23 let z sladko tortico??

cepili so me zato ker sem Rh- moj srcek pa +

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 2452
12.3.2009 13:45:54   
KatMat
modrookica...sej vids da do besede ne prideta!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 2453
12.3.2009 13:46:00   
Blueeyes
jz mam od "kozmetike" zaenkrat milo in kremico za ritko (od welede), pa oj Johnsona za kopanje, olje si morm pa še kupit

(odgovor članu AKP)
Neposredna povezava do sporočila: 2454
12.3.2009 13:46:22   
pokica_
Zdaj je pa redna gužva tukajuser posted image

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 2455
12.3.2009 13:46:50   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

cepili so me zato ker sem Rh- moj srcek pa +

aha, jz tud nisem vedla zakaj te cepijo, pa ti nisem hotla tečnart...

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 2456
12.3.2009 13:48:04   
lananai
IZVIRNO SPOROČILO: zoja10
jst tud bla že odzuni na ogledu kaj bo treba kaj po sadovnjaku nrdit itd... pol grem pa še mal za zvončke pogledat...mislm da niso še mimo ker je še kr neki snega tle.
midva imava že imena, in ker moj materinski čut pravi da bo punčka bo Taja (imam zbrano že dolgo let) če bo pa slučajno fantek bo pa Izak, je pa moj zbral.
a vi to poveste svojim kolegom staršem itd.? mene vsi nonstop sprašujejo in na začetku sm še neki povedla kao sej ni nč tazga, zdej mi gre pa skrajno na živce kr pol kr vsi neki pametujejo,...pa sm rajš tiho oz rečem da še nismo zbrali...

Taja je meni tudi všeč, ma jih je že ogromno. Škoda. Sicer pa mi je tudi Lana super in sem imela v mislih to ime že par let. Lani je bilo pa kar najbolj priljubljeno za dojenčice. user posted image
Midva za imena poveva tistim, ki vprašajo. Za spol sva pa skrivnostna. user posted image  So že bili komentarji na imena, ja. Posebej na ime TISA. Kao da je to drevo... a ni čudno... Ampak se ne sekirava, ker nama je všeč. Sej LOVRO pa baje pomeni lovor. user posted image  Imamo 2 rastlini... user posted image  user posted image  

(odgovor članu zoja10)
Neposredna povezava do sporočila: 2457
12.3.2009 13:48:06   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: pokica_

Zdaj je pa redna gužva tukajuser posted image

ja hvala bogu... sej zato pa je forum, da čvekamo... več k nas je boljš je... upam da se bosta punci okorajžili in se kaj oglasili

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 2458
12.3.2009 13:49:17   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: lananai

jst tud bla že odzuni na ogledu kaj bo treba kaj po sadovnjaku nrdit itd... pol grem pa še mal za zvončke pogledat...mislm da niso še mimo ker je še kr neki snega tle.
midva imava že imena, in ker moj materinski čut pravi da bo punčka bo Taja (imam zbrano že dolgo let) če bo pa slučajno fantek bo pa Izak, je pa moj zbral.
a vi to poveste svojim kolegom staršem itd.? mene vsi nonstop sprašujejo in na začetku sm še neki povedla kao sej ni nč tazga, zdej mi gre pa skrajno na živce kr pol kr vsi neki pametujejo,...pa sm rajš tiho oz rečem da še nismo zbrali...

Taja je meni tudi všeč, ma jih je že ogromno. Škoda. Sicer pa mi je tudi Lana super in sem imela v mislih to ime že par let. Lani je bilo pa kar najbolj priljubljeno za dojenčice. user posted image
Midva za imena poveva tistim, ki vprašajo. Za spol sva pa skrivnostna. user posted image  So že bili komentarji na imena, ja. Posebej na ime TISA. Kao da je to drevo... a ni čudno... Ampak se ne sekirava, ker nama je všeč. Sej LOVRO pa baje pomeni lovor. user posted image  Imamo 2 rastlini... user posted image  user posted image  

hmmmmmmm.. zanimivo... se potem bojim za vaju vprašati kako vama je ime... sta mogoče Jelka in Bor user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 2459
12.3.2009 13:52:01   
vanilla
Jaz mam zaenkrt sam Bepanthen doma od "kozmetike" user posted image . Aja, pa mandljevo olje. A boste mele trdo milo za kopanje al kej drugega?

A je to normalno, da se mi trebušček ni nič povečal od zadnjega merjenja? user posted image  Ma sej ne vem, kdaj sm se točno nazadne merila... Kakšen teden al pa mal več nazaj... Sicer mala že skos na glavi leži tako da to ni razlog, da se mi zdej ne bi povečal oz. bi se spustil zarad tega.

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 2460
12.3.2009 13:52:13   
lananai
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes

hmmmmmmm.. zanimivo... se potem bojim za vaju vprašati kako vama je ime... sta mogoče Jelka in Bor user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Jst sem princesa. user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 2461
12.3.2009 13:52:20   
Obelix
Pozdravljene majčice,

v ponedeljek smo imeli pregled. Vse je ok. Še vedno je user posted image in je težka že 1100g. Ni med največjimi, ne bo pa tudi najmanjša. Jaz se bolj pridno redim kot naša deklica in imam že +8kg. Naslednji pregled pa 06. aprila.

Za dojenčico še vedno nimam nič pripravljeno. Sem iz Ikee prinesla tiste luštne potiskane tetra planičke in eno plišasto zadevo. Ta pa je tudi vse. Bom šla naslednji teden v nabavo. Nekaj oblekic imam še od starejših dveh, ampak sta oktoberska in nujno rabim še nekaj poletnega. Zdaj sem videla, da je polno enih akcij in bomo šli pogledat.

lananai - jaz sem na začetku kupovala hladilno mazilo v lekarni in sta imela oba večkrat malo rdečo ritko. Potem sem pa prešaltala na Bepanthen in kasneje na Bubchen in nimam več nobenih problemov. Ker smo hodili v dermatološko ambulanto, so mi tam svetovali kopanje samo v vodi (nobenih trdih mil ali olj) - mogoče dodatek Avene kopeli, mažemo se z Bepanthen, šampon pa Mustela in to je vse. Kopanje je enkrat do dvakrat tedensko. Še vedno oba zjutraj umijem samo z mokro krpo (poleg tedenskega kopanja) in nimamo več problemov s kožo - čim manj mazat, pa bo najbolje.

Cveka30, jaz tako majhnega dojenčka ne bi mazala s kremo proti soncu, ker ga sploh ne bi imela na soncu user posted image . Mogoče samo po obrazu. Ne vem. Meni je zelo dobra kozmetika Lancaster. Za otročičke pa je spet Mustela kao kar vredu. Ne vem.

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 2462
12.3.2009 13:55:26   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: vanilla

Jaz mam zaenkrt sam Bepanthen doma od "kozmetike" user posted image . Aja, pa mandljevo olje. A boste mele trdo milo za kopanje al kej drugega?

A je to normalno, da se mi trebušček ni nič povečal od zadnjega merjenja? user posted image  Ma sej ne vem, kdaj sm se točno nazadne merila... Kakšen teden al pa mal več nazaj... Sicer mala že skos na glavi leži tako da to ni razlog, da se mi zdej ne bi povečal oz. bi se spustil zarad tega.

jz mam oba... trdo in tekoče milo.. bom vidla kaj bo bolj ustrezalo...

Bepanthen in pa olja si bom pa zdej en dan kupla

ja normalno je da se ni nič povečal... pr men je tud trajalo

(odgovor članu vanilla)
Neposredna povezava do sporočila: 2463
12.3.2009 13:57:10   
Blueeyes

user posted image   user posted image   user posted image

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 2464
12.3.2009 13:58:14   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: Obelix

Pozdravljene majčice,

v ponedeljek smo imeli pregled. Vse je ok. Še vedno je user posted image in je težka že 1100g. Ni med največjimi, ne bo pa tudi najmanjša. Jaz se bolj pridno redim kot naša deklica in imam že +8kg. Naslednji pregled pa 06. aprila.

user posted image  user posted image  user posted image  čestitke...- ne sekiraj se.. so obstajali že večji in manjši... oz večje in manjše... samo da je zdrava in ok

(odgovor članu Obelix)
Neposredna povezava do sporočila: 2465
12.3.2009 13:58:45   
lananai
Kaj pa pleničke? Si bo počasi treba vse nabavit, da bo v omari čakalo na bebico. Jst bom začela kar s Pamperskami, potem bomo pa vidli. Najbolš, da si za začetek kupim en paket najmanjših, ane? Pa baje imajo v Mullerju najboljše Pamperske?

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 2466
12.3.2009 13:59:11   
Anonimen
obelix: saj ne da ga bom mela na soncu tud v senci te lahko ožge, je sprobanouser posted image zato pa sprašujem če obstaja kakšna krema da bi lahko tako majhnega mazalauser posted image user posted image user posted image

ja jz sem se že sprjaznila da kadi samo jezna sem takrat ko zraven mene kadiuser posted image pa k mi tast pa tašča kr naprej po glav skačeta, kakšna žena sm da ga ne odvadim kadituser posted image saj sta mela 26 let časa da ga vzgojita pa je vseeno začel kadituser posted image user posted image user posted image no ja bo že bolje če ne prej čez 100 letuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Obelix)
  Neposredna povezava do sporočila: 2467
12.3.2009 14:01:27   
Anonimen

Kaj pa pleničke? Si bo počasi treba vse nabavit, da bo v omari čakalo na bebico. Jst bom začela kar s Pamperskami, potem bomo pa vidli. Najbolš, da si za začetek kupim en paket najmanjših, ane? Pa baje imajo v Mullerju najboljše Pamperske?

jaz bom kr mullerjeve kupila, pa samo en paket, ker bo tako in tako dojenček ful takih stvari dobu, ker pri nas vsi kupujejo uporabne stvari in to so pleniceuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lananai)
  Neposredna povezava do sporočila: 2468
12.3.2009 14:02:08   
Blueeyes
01.05. 

* Carpe diem (1 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled ?
* ella. (1  user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled ?, 33 let 
Maj_taj (?  user posted image ; ? user posted image ) ; pregled ?,
PC Baby (2 user posted image ; 1 user posted image ) ; 37 let , LJ 
Pikicapokica6 (2 user posted image ; 1 user posted image ) ; pregled ?,  27 let
* Dudica1
(2 user posted image  ; 1 user posted image  ) ; pregled 24.03., PO user posted image +6kg
* ebetka (1 user posted image  ; 0 user posted image  ) ; pregled ?; 29 let ,  MB  user posted image
* malko (3 user posted image  ; 0 user posted image  ) ; pregled ?;  user posted image
* zoja10  (1 user posted image ; 0 user posted image   ) ; pregled 31.03., 22 let Šempeter user posted image +8kg

02.05. 

vanilla (1 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled 25.03.,
29 let  PTUJ user posted image
copka (2  user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled 27.03., 28 let +9kg
* avokado (1 user posted image ; 0 user posted image ) pregled ?; 26 let ,
Šempeter pri NG user posted image
* *bucka*  (1 user posted image ; 0 user posted image ) pregled ?,  25 let TRB

03.05.

annya (1 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled ?, 23 let, PTUJ ali MB user posted image

* arnika (1 user posted image ; 0 user posted image )  ; pregled ?;  35 let
* Blueeyes (1 user posted image ; 0 user posted image ); pregled 30.03., 26 let LJ  user posted image  +14,6kg

04.05. 

Rosi* (1 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled ?,

* meduzica ( 1 user posted image ; 0 user posted image ) pregled ?, 29 let 
* nati45 ( 2 user posted image  ; 0 user posted image ) pregled ?, 26 let ŠEMPETER

05.05. 

Maj09 (3 user posted image ; ? user posted image ) ; pregled ?, 28 let
baba84 (2 user posted image ; 1 user posted image ) ; pregled ?, 24 let  PO
SANEK1 (2 user posted image ; 1 user posted image ) ; pregled ?,
30 let    user posted image
peneja (2 user posted image ; 1 user posted image ) ; pregled 26.03., 28 let  CE user posted image +6kg

07.05. 

piikapolonica (2 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled ?, 27 let 
* heln (1 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled ?, 28 let 
girly (1 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled 12.03., 26 let user posted image
* katha (1 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled ?,
27let
* dobrovoljčica  (? user posted image ; ? user posted image ) ; pregled ? (2 user posted image );
* orhideja83  ( ?  user posted image ; ?  user posted image )  ; pregled ?

08.05. 

mucka25 (2 user posted image ; 1 user posted image ) ; pregled ?, (2 user posted image ) 26 let  PO user posted image  user posted image
Leela (2 user posted image ; 1 user posted image ) ; pregled 19.03., 32 let PO user posted image
pena (? user posted image ; ? user posted image ) ; pregled ?, 

09.05. 

mani2 (2 user posted image ; 1 user posted image ) ; pregled 07.04., 29 let CE user posted image +11,5kg
andrejka_237 (1 user posted image ; ? user posted image ) ; pregled ?

mayflower (2 user posted image ; 1 user posted image ) ; pregled ?, Šempeter ali PO +8,5kg
BarbyD (2 user posted image  ; 1 user posted image ) ; pregled 20.03., 26.03. 
25 let KRANJ user posted image +5,6kg
* k.tja (2 user posted image ; 1 user posted image ); pregled ?, LJ user posted image +4kg
* lake (? user posted image ; ? user posted image ); pregled ?; user posted image +7kg

10.05. 

psaša (2  user posted image ; 1 user posted image ) ; pregled ?, PO user posted image
petrazg  (2  user posted image ; 1 user posted image ) ; pregled 18.03.; 29 let  CE user posted image
majuška10 (1 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled 31.03.,
28 let +6kg
* Čebelca10  (1 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled 06.04., 26 let  CE user posted image
* jancika
  (1 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled ?, 30 let 

11.05. 

rožmarin (? user posted image ; ? user posted image ) ; pregled ?, 
ledenka (1 user posted image ;  0 user posted image ) ; pregled 03.04., 34 let PO ali MB user posted image +6kg
* Lalica1  (2 user posted image ; 1 user posted image ) ; pregled ?,
28 let
MS user posted image +15kg
Greenie (1 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled ?,  LJ
* Kasija    (2 user posted image  ; 1 user posted image  ) ; pregled ? , 30 let user posted image
* tubby  (2 user posted image ; 1 user posted image ) pregled ?, 26 let LJ user posted image
* zmajama ( 1 user posted image  ; 0 user posted image  ) ; pregled 02.04., 26 let PTUJ user posted image +6,4kg

12.05. 

mary12 (1 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled 19.03., 28 let JESENICE user posted image
alijana (2 user posted image ; 1 user posted image ) ; pregled ?,
30 let user posted image
* FLASK_A (2 user posted image ; 1 user posted image ) ; pregled ? ; 24 let , LJ user posted image
* sapramuca (4 user posted image ; 3 user posted image ); pregled ?; 39 let user posted image

13.05. 

mica77 (? user posted image ; ? user posted image ) ; pregled ?,

* karatina (2 user posted image ; 1 user posted image ) ; pregled ?, 30 let MB ALI PTUJ

14.05. 

Anonimna  (? user posted image ; ? user posted image ) ; pregled ?,

ptejka (1 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled ?, KRANJ ALI LJ user posted image
Anonimna  (2 user posted image ; 1 user posted image ) ; pregled ?,  
* maja1488  (2 user posted image ; 1 user posted image ) ; pregled 30.03. ; 25 let
PO +11kg
gala  (2 user posted image ; 1 user posted image ) ; pregled 08.04., 33 let , PO user posted image
* miška 82 (1 user posted image  ; 0 user posted image ) pregled ?; 26 let PTUJ ALI MB user posted image +10kg
Hanaja  (1 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled ?, 28 let , user posted image

15.05. 

Anonimna (? user posted image ; ? user posted image ) ; pregled ?, 
* petra a   (2 user posted image ; 1 user posted image ) ; pregled 02.04., 
34 let LJ user posted image +6kg

16.05. 

AKP (3 user posted image ; 2 user posted image ) ; pregled 26.03., 38 let MB user posted image +17kg
sibirka (1 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled ?,  25 let user posted image
U_SURDI  (3 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled ?,  27 let user posted image +10kg
* Rebeka_ (1 user posted image ; 0 user posted image ) , pregled 20.04.;  31 let LJ user posted image +10kg
* Chiara82 (1 user posted image ; 0 user posted image ), pregled 23.03.; 26 let Izola user posted image +11kg
lananai (1 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled 30.03., 28 let CE user posted image +3kg
* christiana21 (1 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled ?, 22 let MB user posted image +4kg

17.05. 

rozcaa (1 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled ?, 26 let  KR
taškica (3 user posted image ; 2 user posted image ) ; pregled ?, 34 let (2 user posted image ) user posted image user posted image
OliveOyl  (3 user posted image ; 2 user posted image ) ; pregled 01.04., 26 let PO user posted image +9kg
* buterffly  (1user posted image ; 0user posted image ) ; pregled ?, NM ali Brežice

18.05. 

tija75 (2 user posted image ; 1 user posted image ) ; pregled ?,

* krempelček (3 user posted image ; 2 user posted image ), pregled ?,

19.05. 

cebelica82 (1 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled 26.03., 27.03., 27 let
LJ user posted image
* HM84 ( 1 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled 01.04.; 24 let LJ  user posted image +11kg

20.05. 

* Poloma (1 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled ?, 24 let  MB user posted image
TEJA 30 (? user posted image ;? user posted image ); pregled ?

21.05.

* BIA79 (1 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled ?; 29 let 
Izola
Katarina_K (1 user posted image ;0 user posted image ); pregled ?; 27 let 

22.05. 

* snowgal 
( 1 user posted image ;0 user posted image ) ; pregled ?; 27 let
LJ
* dito    ( 2 user posted image ; 1user posted image ) ; pregled ?; 29 let MB user posted image +7kg

23.05. 

* Cveka30 (2 user posted image ; 1 user posted image ) ; pregled 24.03.; 28 let LJ user posted image +6kg
madejka (2 user posted image ; 1 user posted image ) ; pregled ?, 28 let MB user posted image
pikonina (1 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled ?, 23 let
* pokica_   (1 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled 25.03., 27 let MS  user posted image +6kg
* Biba Maja (3 user posted image , 1 user posted image ) ; pregled 23.03. CE user posted image
* supernova2002 (1. user posted image ; 0 user posted image ); pregled ?, 27 let Izola user posted image

24.05. 

Anonimna (2 user posted image ; 1 user posted image ) ; pregled ?, 
KatMat (1 user posted image ; 0 user posted image ); pregled 18.03., 22 let PO user posted image
+10,5kg

25.05. 

tea (3 user posted image ; 2 user posted image ) ; pregled ?,
five (? user posted image ; ? user posted image ) ; pregled ?, 

PapuaNG (1 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled ?,  LJ

26.05. 

* Lara light (1 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled ?, 34 let
(2 user posted image )  user posted image   user posted image

27.05. 

*Lina* (2 user posted image ; 1 user posted image ) ; pregled ?,

Tanja_ (? user posted image ; ? user posted image ) ; pregled 01.04., PO +6,5kg
andrejka (2 user posted image ; 1 user posted image ) ; pregled 31.03.,  27 let LJ user posted image +5kg
* daisy24  (1 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled ? , user posted image
* playgirl  (user posted image ; ? user posted image ) ; pregled ? , 
* palacinka (1 user posted image  ; 0 user posted image ) ; pregled 20.03. , 25 let MB user posted image  +10kg 

28.05.

* poka3 (1 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled ? ,   25 let

29.05. 

Majch (1 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled 02.04., 26 let NM user posted image
* 2mak
  (3 user posted image ; 1 user posted image ) ; pregled ?;
29 let LJ
* elyy ( ? user posted image  ; ? user posted image  ); pregled 10.04. ; 20 let LJ user posted image  +25kg

30.05. 

mojmaček (2 user posted image ; 1 user posted image ) ; pregled ?, 

* bella106  (1user posted image  ; 0user posted image  ) , pregled ?, LJ user posted image

31.05. 

Obelix (2 user posted image ; 2 user posted image ) ; pregled 06.04., 31 let LJ  user posted image +8kg

* Nika84 (1 user posted image ; 0 user posted image ) ; pregled ?, user posted image

XX.05. 

žanka (3 user posted image ; 2 user posted image ) ; pregled ?, 32 let

04.06.
* Masi (3 user posted image ; 2 user posted image ); pregled ?; 31 let; LJ user posted image +6,5kg

skupaj : 114
pričakujemo : 118

user posted image              21

user posted image              27

user posted image             18

Prosim, če razne spremembe podatkov, nove datume pregledov,... pišete barvno, da nam bo bolj padlo v oči, ko popravljamo seznam! Hvala! user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 2469
12.3.2009 14:03:35   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30

jaz bom kr mullerjeve kupila, pa samo en paket, ker bo tako in tako dojenček ful takih stvari dobu, ker pri nas vsi kupujejo uporabne stvari in to so pleniceuser posted image user posted image user posted image

tud jz jih bom v mullerju kupila al pa v dm-u... pa samo en paketek za začetek, če ji bojo sploh ustrezale

girly sporoči kako je bila danes na pregledu...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2470
12.3.2009 14:04:24   
lananai

Ti se kar smej, ma Sara res pomeni princesa! user posted image  user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 2471
12.3.2009 14:04:42   
Obelix
Blueeyes - nekaj časa je moja zdravnica mislila, da zaostaja v rasti. Se je izkazalo, da raste enakomerno, ampak ne bo neka velikanka. Jaz to jemljem z rezervo, ker ultrazvok vseeno ni 100%.

lananai - jaz sem na začetku tudi kupila samo Pampers, ker so tako fino mehke in tanke. Tudi vlažilne robčke sem imela samo Pampres.

Cveka 30, ja saj vem, da je sonce kar zahrbtno. Bi bilo mogoče v lekarni za povprašati.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2472
12.3.2009 14:05:06   
vanilla

Jaz sem si za začetek nabavla kr en paket Pampersk - teh ta najmanjših. Kupla sm jih pa kr v DM-u, ko sm bla zadnjič. Ja, baje, naj bi imeli v Mullerju najboljše.

IZVIRNO SPOROČILO: Obelix

Ker smo hodili v dermatološko ambulanto, so mi tam svetovali kopanje samo v vodi (nobenih trdih mil ali olj) - mogoče dodatek Avene kopeli, mažemo se z Bepanthen, šampon pa Mustela in to je vse. Kopanje je enkrat do dvakrat tedensko. Še vedno oba zjutraj umijem samo z mokro krpo (poleg tedenskega kopanja) in nimamo več problemov s kožo - čim manj mazat, pa bo najbolje.

Evo, tale odgovor meni ustreza user posted image .

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 2473
12.3.2009 14:11:13   
Blueeyes

Ti se kar smej, ma Sara res pomeni princesa! user posted image  user posted image

se opravičujem... nisem vedla ...  user posted image  pol pa se klanjam

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 2474
12.3.2009 14:12:23   
Blueeyes
user posted image  user posted image  punce, k 100-tki drvimo  user posted image  user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 2475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?