|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2009 - III. del
12.3.2009 9:12:35   
sonček85
L&L:a tudi nogomet fenkauser posted image Ja avto je pa potrebno posesat in vse če bodo pa notri lepe stvari za user posted image ,ki jih bosta kupilauser posted image
Imaš pa že res lepo številko okoli bušija,no pa samo da lepo raste otroček ,buši bo pa tko šel papa čez 1 mesecuser posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 2551
12.3.2009 9:23:56   
simonaa
Ja, malo se moram javit, saj sem obljubila!user posted image

A ni noro, da bomo kmalu v naročju crkljale svoje user posted image , nekatere jih celo že?!

Pa v tako lepem času, ko se prebuja narava in je zunaj sonček, da bodo lahko naši bebiji slišali kako ptički pojejouser posted image user posted image user posted image

Čuvajte user posted image in seveda user posted image .

Lp vsem od naju

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2552
12.3.2009 9:27:51   
sonček85
ja to je res in zato sem jaz tko vesela,k bom lahko bejbija vozila po sončku pa poleti ,,ker če bi rodile nekje novembra bi morale čakati nekaj časa na to lepo vreme ,takrat bi pa bebiji že bili kar veliki

Joj komaj čakam april in da moja mala štručka prijoka na svetuser posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu simonaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2553
12.3.2009 9:59:43   
sonček85
evo me je dragi klical in more delat do 18huser posted image user posted image pa odpade najin sprehod danesuser posted image ,no pa še dobro da ne bom skoz doma ,ker grem na čvek z Junono,Brigito in ditiuser posted image user posted image user posted image user posted image tko da bova z Aleksom se danes malo potepala.

Kaj je sedaj vse prebirate napišete pa nič,dajmo punce javite se nam kaj ,da vemo da nam še niste pobegnile v Puser posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2554
12.3.2009 10:00:38   
sonček85
 detelja, Adelina, dreikaesehoch, KaTkA24, Pomarancica, L & L, malapikica

vidim vas aprilkeuser posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2555
12.3.2009 10:05:51   
janja*
Sonček85 res nevem kje so vse?
Verjetno na sončku,ko pa je tako lepo vreme.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2556
12.3.2009 10:08:27   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: janja*

Sonček85 res nevem kje so vse?
Verjetno na sončku,ko pa je tako lepo vreme.
ja po moje tudi,in kako si ti kaj danes,nam še ne boš pobegnala a ne

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu janja*)
Neposredna povezava do sporočila: 2557
12.3.2009 10:08:33   
detelja
joj, sem huda...ko napišem celo zgodbo mi je ne objaviuser posted image

sem že spucala stanovanje, umila lase in jih posušila...sedaj bom šla mal počivat pol pa grem tudi jaz mal ven na luft...

eno vpr.glede otroka in prebivališča...mene zanima, če je lahko otrok napisan na mamo, čeprav imata različne naslove...namreč...jaz imam stalnega še vedno pri starših..začasnega pri dragemu...rada bi, da je otrok napisan na mene, da pa bi imel stalno prebivališče urejeno na očetovem naslovu, da potem ni potrebno pozneje spreminjat...tudi jaz si bom čez čas uredila stalno prebivališče pri dragem, ampak čakam, da se prej poročiva, ker ta zamenjava dokumentov itd. to kar stane in se mi zdi bedno, da bom zdaj spreminjala pa potem spet...

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2558
12.3.2009 10:09:37   
detelja
aja, pa še to...zzzs me vodi kar pod začasnim naslovom...

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 2559
12.3.2009 10:11:04   
Nea_teja_
Evo se še jest malo javim sem čist fertik po neprespani noči .Mi je bilo zopet slabo cel pop in ponoč joj kdaj bo to že minilo moj me že kr čudno gleda ker mi do sedaj še nikoli ni bilo v nobeni nosečnosti.In ve kaj je kej novega?

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 2560
12.3.2009 10:12:04   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: Nea_teja_

Evo se še jest malo javim sem čist fertik po neprespani noči .Mi je bilo zopet slabo cel pop in ponoč joj kdaj bo to že minilo moj me že kr čudno gleda ker mi do sedaj še nikoli ni bilo v nobeni nosečnosti.In ve kaj je kej novega?

ej tudi jaz zadnje čase opažam, da mi sili kar naprej neki na bruhanje...posebej ko se najem...jaz mislim, da to naše štručke pritiskajo na želodčka.......

(odgovor članu Nea_teja_)
Neposredna povezava do sporočila: 2561
12.3.2009 10:16:12   
detelja
evo, janja malo za oči, da ne boš kam pobegnila pa sonček zate tudi...oz za vse nosečke nekajuser posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 2562
12.3.2009 10:16:15   
štorkljica
Detelja otroka prijavi tako kot si ti prijavljena, stalnega doma, začasnega pri dragemu. Pa boš pol vse dokumente uredila na skupnem naslovu ko si stalnega vsi ureditena istem naslovu.

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 2563
12.3.2009 10:16:17   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: Nalini

čer user posted image user posted image

a ve tudi samevate user posted image  .... ja tak je to, ko je fuzbal po tv user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ...
glavno,da je čips pa kakšna pijača zraven njega ..... user posted image user posted image user posted image ... mene kao da niuser posted image ...

ooo, jz pa mam srečo glede tega.. moj ni športni tip, tko da ga ne zanima noben nogomet.,.. rad si pogleda edin kakšne motoristične dirke... nogomet pa gledava skupaj samo k so prvenstva... to pa tud mene zanima.. user posted image  user posted image

se pa dons bolje počutim... spala sicer nisem nič, ker je bilo celo noč kobacanje v trebuščku... ne vem kaj je mislila... da je na gimnasitiki user posted image  user posted image

čestitam za dopolnjeno 100-tko

mišk čestitke za familiarne user posted image  ... vidim da boste mel letos pestro user posted image  user posted image

anca user posted image

petek 13 ta mesec je spet... pa že februarja je bil... user posted image  pa v novembru bo spet... ste kej vraževerne?? mene to nič ne gane

pregledi veliko sreče vsem ki jih imate danes... k se ptički ženijo user posted image  danes je prvi pomladni dan... pa tko lepo sonček sije... pa ni mraza user posted image  user posted image

(odgovor članu Nalini)
Neposredna povezava do sporočila: 2564
12.3.2009 10:17:59   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: štorkljica

Detelja otroka prijavi tako kot si ti prijavljena, stalnega doma, začasnega pri dragemu. Pa boš pol vse dokumente uredila na skupnem naslovu ko si stalnega vsi ureditena istem naslovu.

ja, samo potem moram uredit dokumente za otroka na mojem stalnem prebivališču, ali???

(odgovor članu štorkljica)
Neposredna povezava do sporočila: 2565
12.3.2009 10:18:55   
štorkljica
Kak majo eni tipi fajn razvite six-packeuser posted image user posted image  njami.
Na tem tvojem izboru detelja mi je najbolj všeč Johny Deppuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 2566
12.3.2009 10:21:44   
Blueeyes
ja nobene ni zato, k niste dale nobene prave motivacije.... mogoče se pa zdej kakšna več najde

user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 2567
12.3.2009 10:23:20   
štorkljica
IZVIRNO SPOROČILO: detelja

IZVIRNO SPOROČILO: štorkljica

ja, samo potem moram uredit dokumente za otroka na mojem stalnem prebivališču, ali???

Kak to misliš?
Ko ga boš porodila, boš v porodnišnici itak na licu mesta dobila papirje v roke kjer boš vpisala otrokovo ime in naslove (kerega boš pač izbrala). Oni ti ga bodo prijavili in potem urejaš samo še davčno številko, emšo,...Pa saj če si ti začasno pri dragem prijavljena je otrok itak na oba, nevem zakaj bi bil samo na tebe. Otrok bi bil samo na tebe, če boš se ti prijavila kot samohranilka, amopak glede na to, da iamš začasno prebivališče urejeno pri dragem, je to nemogoče. Na papirje boš vedno mogla napisati svoj stalni naslov in začasni tudi.

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 2568
12.3.2009 10:40:11   
sonček85
detelja:ja to tudi mene kdaj razjezi ,zato pa kadar dolgo pišem prej dam kopiraj in če ne objavi dam samo prilepi v novo okenceuser posted image
to ti pa nebi vedela povedat,jaz vem da bo mali prijavljen na moj naslov,primek bo atijev,ati je pa tko samo doma prijavljen,še ni pri meni začasno.

Aha sem videla da te obravnavajo pod začasnim ,pol je bolje da je otroček tudi pod začasnim,samo mislim ,da ti bodo o tem več lahko povedali na občini ali na zavodu za to

jaz sem si tudi že frizurco uredila ,lepo polikala,sedaj pa malo prebiram časopis,listaM REKLAME IN ČAKAM DA BO URA 13H DA GREM NA ČVEK PARITJO Z APRILKAM na sončekuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

neateja.ti pa si revica,no pa saj bo kmalu konec slabosti in boš uživala lepo v rassti trebuščkauser posted image user posted image
detelja:ti deci so pa tko mmmmmmmmmmmmmmmm da bi bili kr trije zame user posted image user posted image user posted image user posted image pa kje najdete take hot dece
BE.samo da se bolje počutiš  in čeprav niste spali celo noč,ja male aerobike pa ne škodi kajne,moja G je rekla  da ima naš malo maščobice okoli buščijauser posted image user posted image ja po mami in atiju.

Ja danes je Gregorjevouser posted image prički pojejouser posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 2569
12.3.2009 10:42:20   
sonček85
v BC imajo akcijo  spodnji del hlačk in majčka za 5e  št50-86do porabe zaloge  od jutri naprej če katero zanima.Sem listala katalog sedaj in videLA.user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2570
12.3.2009 10:43:30   
anchika
DETELJA
Otroka prijavi tam kjer bosta živela. Če bosta živela pri fantu mu že od vsega začetka daj naslov in vse  po njem. Saj si napisala da se boš poročila in da boš ti se pol prijavla. Prav tako če boš zdaj prijavila otroka na tvoj naslov boš morala že spet pole spreminjat še za otroka. Pa zdravstveno pa osebni dokument če ga bo že imel. Jaz sem trenutno poročena in živim pri možu.( posebej stanovanje) Pri prvem otroku sva živela na koruzi pri njemu. Jaz sem si uredila le začasno prebivališče zaradi potnih storškov. To da si urediš začasno prebivališče je zastonj. Otroku sva pa dala priimek po možu in naslov tam kjer tudi živimo. Tko da sem le jaz ko sva se pole poročila uredila dokumente . Sin pa je imel že pravilen priimek( saj sem jaz vzela možev priimek) in naslov tudi taprav.

(odgovor članu štorkljica)
Neposredna povezava do sporočila: 2571
12.3.2009 11:03:42   
anchika
user posted image user posted image user posted image za mišk 2006!!!!
user posted image user posted image
Pravi da je bil porod zelo kratek in da je vse ok.
Č E S T I T A M    Š E    E N K R A T !

(odgovor članu anchika)
Neposredna povezava do sporočila: 2572
12.3.2009 11:08:48   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: anchika

user posted image user posted image user posted image za mišk 2006!!!!
user posted image user posted image
Pravi da je bil porod zelo kratek in da je vse ok.
Č E S T I T A M    Š E    E N K R A T !
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu anchika)
Neposredna povezava do sporočila: 2573
12.3.2009 11:30:05   
janja*
Sonček85 izgleda,da res še ne bom šla nikamor pa čeprav bi rada.Dan je še dolg.
Kljub pomočnikom trebuh utrdeva.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2574
12.3.2009 11:31:38   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: janja*

Sonček85 izgleda,da res še ne bom šla nikamor pa čeprav bi rada.Dan je še dolg.
Kljub pomočnikom trebuh utrdeva.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image a jih damo še več

nene ne smeš nam še uidit ,k te bomo pogrešale

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu janja*)
Neposredna povezava do sporočila: 2575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Komentar na anketo

Bi naredili anketo z največ komentarji pod njo?

da, že odgovarjam (62%)

da, zakaj pa ne (38%)

Število vseh glasov: 281

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!