Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 12.3.2009 9:21:58
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 O tko je moj nehal, čez noč. Je šel pozno zvečer neki v pisarno delat, pa se je ustavu v kafiču po cigarete. In ni imela marlboro rdečih, sam light, pa je reku, da če jih ni, bo pač nehal kadit. In je res. Zdej mu pa ful smrdijo in je eden od tečnih ozdravljenih kadilcev. No jaz pa taka še postajam mogoče je pa to krivo, ker jaz sem tud nehala čez noč kadit, sem si pa zračunala kojk dam za čike na mesec pa me je na rit vrgel, in zdaj raje tojk dnarja dam na varčevalni račun in bom vsaj nekaj mela ko bom lahko dvignila moj tast je tud nehu k je ful zbolu, in je mislu da bo umru ( deci ) no in zdaj ima možek dve tečnobi okol sebe ki jima smrdijo cigareti
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 12.3.2009 9:24:35
|
|
|
|
OliveOyl
|
Naš tud kadi kot turek,čedalje bolj...ko se je tamali rodil je nehal za eno leto pol smo šli pa na eno žurko, zraven pijače itak paše cigaretka in je spet začel.najprej je pa skrival...zdaj skadi pa še več kot prej.ima pa kronični bronhitis in en kup alergij. jaz sem bila pa tak priložnostni kadilec,sem pa tja kakšnega pa ne vsak dan.
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 12.3.2009 9:26:34
|
|
|
|
OliveOyl
|
Pri nas je tast ozdravljeni al.in kadilec,sam to že ohoho let.Zavoha cigaret na 5 kilometrov,pa skoz kadilce preganja pa pametuje. Taki so najhujši.
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 12.3.2009 9:27:00
|
|
|
|
petrazg
|
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 Moj fotr pa je šel pred parimi leti na hrvaško k enmu, ki ga je hipnotiziral. Ko je prišel domov, ker reku, da si ne želi več cigaret, pa sem se jaz smejala. In naslednji dan je eno prižgal, samo zato, da vidi, če ga bo premamilo in je bruhal in slabo mu je blo še cel dan. Prej je kadil tudi več kot 2 škatlici. No, takšno zgodbo imata tudi moj oči in mami. S tem, da oči od tistega dne več ni prižgal cigarete, mami je zdržala pa en mesec. Ampak sedaj pokadi skoraj pol manj... to je pa tudi že nakaj. Samo mislim, da se mora sam odločit, drugače tudi hipnoza in akupunkture ne pomagajo...
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 12.3.2009 9:27:45
|
|
|
|
dito
|
AKP- kakšno ime pa ima tvoj izbrano? lananai- ful lepi imeni
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 12.3.2009 9:33:16
|
|
|
|
Leela
|
IZVIRNO SPOROČILO: OliveOyl . Oliva kako je bilo pa pri tebi? trebuh imam 113cm Kaj to? a sem čudn vprašala? Ali si imela starejšega v vrtcu, ko si rodila Lauro ali doma oz. kaj misliš, da je boljše? lananai-tudi meni sta imeni všeč. Jaz še nimam izbrano.
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 12.3.2009 9:33:21
|
|
|
|
Dudica1
|
1. Z-majčki 2009 (Blueeyes, Cveka30, lananai, Leela, kasija, Biba Maja, zmajama, mayflower, zoja10, BarbyD, mary12, maja1488) IIIIIIIIIIIII 13 glasov 2. Z-majčki kobacajčki 2009 (Dudica1, KatMat, pokica, elyy, lake, petrazg, copka, akp, tanja_, ledenka, OliveOyl) IIIIIIIIIII 11 glasov
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 12.3.2009 9:36:40
|
|
|
|
Kasija
|
Dobro jutro! (čeprav po zaslugi sina bedim že od pred sedmo grrrr) Blueeyes hvala ker si dodala spol mojega zmajčka na seznam Dudica1 hvala za ponovno dobrodošlico Samo ste pa res hitre, a se bom potrudila spremljati. vrtec Sin zelo rad hodi v vrtec, ki pa je izmenski - torej en teden popoldan in drug dopoldan. Sem ga vpisala tudi v neizmenski, meni bližji vrtec, kjer pa še čakam na odgovor. Tako da sem že par mesecev v dilemi, kaj naj naredim. Naj hodi v vrtec ali bo doma. Pa še zelo živahen fantek je in zelo družaben, tako da bi morala nekako nadomestit tisti manjko otrok in ga jaz animirati doma. Pa ne vem, če bom tega sposobna ob dojenčku. Noseči mi že ne gre najbolje včasih, ko sem preveč utrjena. Nagibam se k vrtcu. morje Sem malo zamudila debato. A katera priporoča kakšno lokacijo? Najbolje na Hrvaškem, ne dlje kot do Zadra, da se da sprehajat z vozičkom (itak) in da je tudi za skoraj 2-letnika primerna voda - vsaj v kakem delu nizka. Pa apartma, ker šotora trenutno nimam.
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 12.3.2009 9:43:48
|
|
|
|
AKP
|
Dito mojemu je všeč ime Nike. V grški mitologiji pomeni zmaga. Saj mi ni ful slabo ime, takoj pa mi tudi ne sede.
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 12.3.2009 9:45:05
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: OliveOyl Pri nas je tast ozdravljeni al.in kadilec,sam to že ohoho let.Zavoha cigaret na 5 kilometrov,pa skoz kadilce preganja pa pametuje. Taki so najhujši. taka jz ratujem
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 12.3.2009 9:48:16
|
|
|
|
Anonimen
|
Kasija: kje pa v slo. imajo izmenski vrtec, ker jaz prvič slišim da sploh obstaja
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 12.3.2009 9:48:22
|
|
|
|
OliveOyl
|
IZVIRNO SPOROČILO: Leela IZVIRNO SPOROČILO: OliveOyl . Oliva kako je bilo pa pri tebi? trebuh imam 113cm Kaj to? a sem čudn vprašala? Ali si imela starejšega v vrtcu, ko si rodila Lauro ali doma oz. kaj misliš, da je boljše? lananai-tudi meni sta imeni všeč. Jaz še nimam izbrano. Aja.. V vrtcu je bil,ne vprašaj.. ko je bila stara tam okrog tri tedne smo šle na infekcijsko,ker je eno virozo dobila od njega.on je bil samo mal prehlajen,Laura je pa zakuhala,ni mogla dihat niti jest.Sam HB je bilo hitro dobro.Taki majhni vse poberejo,ti boš dvakrat kihnil,on bo moral pa v bolnico. Sam po moje bo zdaj boljše,Laura je rojena januarja takrat je pa itak vse bolno.Je pa res vse dobila od njega... Zdaj bosta tudi v vrtcu pa kar bo pa bo.Sam je hudo ko tak majhen zboli.
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 12.3.2009 9:52:03
|
|
|
|
OliveOyl
|
A dvoizmenski vrtci tudi obstajajo?Meni bi včasih pasal troizmenski non-stop.. Greva midva malo ven,je tako lep sonček zunaj.Za kosilo bo pa kar pica,če bo šel možiček v trgovino po material.
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 12.3.2009 9:52:38
|
|
|
|
Anonimen
|
če odrasli jambramo kako je hudo če mi zbolimo, kolko huje je še tako majhnemu, k ne more povedat kaj mu je jz se glih bolezni bojim sam ker je skoraj oiletje že maja upam da ne bo kaj fasal/a
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 12.3.2009 9:53:51
|
|
|
|
Blueeyes
|
dobro jutro... za mano spet bolj slaba noč... špikanje se je umirilo... zdejle sem že spila en magnesol, tko da upam da bo ok... mala spet bla ponoč aktivna... ne vem kaj se tok kobaca... včasih me prov zaboli k se tko kobaca... dons sem si pol dala roko na bušija, pa mislim da sem čutla al njeno roko al pa nogo dito za našo že mamo ime, in sicer Gaja, če bi bla pa pomota, pa Blaž cveka lepa imena za ... pr men je tašča svetovala da bi ji blo ime Nika, moja sestra pa Nike lananai Tisa ... full dobr... AKP kakšna imena pa ima izbrana, da ti niso všeč?? kaj je pa tebi všeč
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 12.3.2009 9:54:08
|
|
|
|
Anonimen
|
pri nas bo pa lazanja, in solata, jo je mela tašča včeraj pa mi je skomine naredila
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 12.3.2009 9:55:05
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: AKP Dito mojemu je všeč ime Nike. V grški mitologiji pomeni zmaga. Saj mi ni ful slabo ime, takoj pa mi tudi ne sede. OMG.. men je tud všeč ime Nike.. pa moji sestri tud... Nika mi je preveč običajno, Nike mi je pa neki posebnega... Mogoče zato, ker punc z imenom Nika kr nekaj poznam, z imenom Nike pa poznam samo eno
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 12.3.2009 9:56:04
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 pri nas bo pa lazanja, in solata, jo je mela tašča včeraj pa mi je skomine naredila mmmm.. dobr se sliš... jz bom ma golaž delala.. pa najbrž pire zraven... pa spet bom kruh pekla... sva ga od včeri že skor pojedla
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 12.3.2009 9:56:36
|
|
|
|
lananai
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kasija morje Sem malo zamudila debato. A katera priporoča kakšno lokacijo? Najbolje na Hrvaškem, ne dlje kot do Zadra, da se da sprehajat z vozičkom (itak) in da je tudi za skoraj 2-letnika primerna voda - vsaj v kakem delu nizka. Pa apartma, ker šotora trenutno nimam. Mene tudi zanimajo kaki apartmaji na Hrvaškem, ki so blizu morja... pa po možnosti pritlični s teraso. Ampak karkoli zanimivega in všečnega mi lahko svetujete.
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 12.3.2009 9:56:50
|
|
|
|
dito
|
AKP- to je ženslo ime ne? tone vogrinec ima hči nike. Meni je ful všeč. Katero ime pa je tebi? Dvoizmenski vrtci so v vseh velikih mestih.
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 12.3.2009 9:57:29
|
|
|
|
Anonimen
|
blueeyes: ja sem mislila najprej da bi imela ime nik in ema, pa mi ema glih ne gre v ušesa tako da bo NIK ali pa NIKA ta ime mi je ful ušeč pa možu tud, za truge se pa ne brigava, ker bo otrok najin in ne njihov
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 12.3.2009 9:58:50
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: dito AKP- to je ženslo ime ne? tone vogrinec ima hči nike. Meni je ful všeč. Katero ime pa je tebi? Dvoizmenski vrtci so v vseh velikih mestih. jp, Nike je žensko ime... mojmu se pa ni dopadlo,ker ga spominja na firmo
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 12.3.2009 9:58:55
|
|
|
|
AKP
|
Blueeyes tako kot je rekla tvoja sestra. Pri sinu mi je povedala sošolka katero ime ji je všeč in je bilo tudi meni lepo, pri hčeri pa mi je soseda rekla, da je na morju bilo tako ime eni punčki, ki je bila takšen cukerček in je bilo ime tudi meni všeč. Zdaj pa kolegice nimajo več pametnih predlogov .
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 12.3.2009 9:59:39
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 blueeyes: ja sem mislila najprej da bi imela ime nik in ema, pa mi ema glih ne gre v ušesa tako da bo NIK ali pa NIKA ta ime mi je ful ušeč pa možu tud, za truge se pa ne brigava, ker bo otrok najin in ne njihov dons je pa vse neki asociacija na mojo taščo... ji je ime ema
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 3. del 12.3.2009 9:59:49
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: dito Dvoizmenski vrtci so v vseh velikih mestih. kje v večjih mestih, ker jaz nisem še slišala da sploh obstajajo, kako pa delajo? do kdaj zvečer??
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?