|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 9. del
12.3.2009 9:07:46   
Pupa7
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23

IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7

Jutro!!

Še kar sem tu ja, danes sem boljše volje vstalauser posted image user posted image user posted image upam, da se bo nadeljevalo tako!!

Luna me je zgrešila user posted image user posted image user posted image user posted image

jutro lolitka, kdaj maš kak pregled, da vemo držat pesti da se že kaj dogaja user posted image user posted image user posted image

Jutri!!!Mi je pa  moj zdajle pravil(en  mu je razlagal, ko je bila njegova v istem), da kao če nimajo gužve v Ce vprašajo, če lahk sprožijo, po resnici nisem za to, da bi mi,sam če pa nič ne kaže da bo kmalu, pa če me vpraša, mogoče ne ravno jutri, se bom pa kar strinjala.user posted image user posted image user posted image pa kljub mojim načelomuser posted image

mogoč se te pa pikica usmili, pa ti dan začne bolečine povzročat user posted image

Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :)

28.4.2009 5500g in 58,5cm :)
25.5.2009 6780g in 65cm :)

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 1451
12.3.2009 9:08:23   
Nina00
Dobro jutro!

Danes pa komaj pridem na RR že akcija user posted image  
Mali je spet v vrtcu in sem mislila, da bom dolgo spala pa sem budna že od pol sedmih. Ja, očitno sem naspana user posted image
Grem zdaj še malo pogledat za nazaj kaj se je kaj dogajalo.

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 1452
12.3.2009 9:08:40   
Pupa7

IZVIRNO SPOROČILO: novo

No, ena manj, katera je naslednja? user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jst predlagam lolitko user posted image user posted image user posted image

a sem že tečna aaauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ne, samo se nam že smiliš user posted image

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 1453
12.3.2009 9:09:39   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: =jasna=

... zehamo...
user posted image

...in se pretegujemo.
user posted image

Srček mali. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1454
12.3.2009 9:09:45   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: marec2009

Punce

rada bi vam sporočila VESELO NOVICO, da sem
04.03.2009 ob 17:58 v ljubljanski porodnišnici rodila fantka Petra user posted image
Ker sem rodila 3 tedne prekmalu, je naš korenjak bil velik 47cm ter 2,435kg

user posted image
in danes praznuje 1 teden!!!!

user posted image

šele predvčeraj sva prišla domov iz porodnišnice in se nisem mogla prej javiti

No zdaj sem srečna mamica user posted image

Čestitke vsem skupaj! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu marec2009)
Neposredna povezava do sporočila: 1455
12.3.2009 9:09:48   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: felix7

in ker zjutraj dolgo spim, poleg tega pa je že skoraj "jutri", naj bom prva, ki čestitam naši Tulipan12:

VSEEEEEEEEEEEEEEEE NAJBOLJŠEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem si pa poleg tega dovolila, da sem te tudi v seznamu že postarala user posted image

Vse najboljše!!! In na mnoga leta! user posted image user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 1456
12.3.2009 9:09:59   
Najaa
Dobro jutro.
Vidim, da se že dogaja.
Današnja luna tud name ni imela vpliva, ker sem spala kot dojenček, Nika pa tudi. Ful smo se lepo naspali. Zdaj sem pa že pridna in kuham golaž. Pol še patronažna pride, pa šibamo ven. user posted image

janaja, drži se. Kmalu bo vse za tabo. user posted image

(odgovor članu trinity22)
Neposredna povezava do sporočila: 1457
12.3.2009 9:10:29   
trinity22

IZVIRNO SPOROČILO: trinity22

Punce to ni fer ... zakaj zdaj tiste z zadnjega konca seznama rojevateuser posted image user posted image

Kaj pa me, ko smo že na začetku, me bomo pa še kar čakaleuser posted image user posted image user posted image

JOj mene dans spet v ledvenem delu in dol v ritne kosti (beri medenico) boli, mala me tako razteguje, da je joj, upam da ko bo enkrat šlo zares, da bo kr ven padlauser posted image , ker se zdaj vse tk pripravljauser posted image user posted image user posted image user posted image

kaj jamraš, še 4 dni maš, pa lej kok jih je še pred tabo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa ja sam, zakaj se une iz konca seznama rinejouser posted image user posted image user posted image user posted image  (pa ne 4dni 3)

ups dan gor al dol, sej tko ne bo šlo točn na rok user posted image user posted image user posted image

upam da se motišuser posted image user posted image user posted image  ker bi blo fajn če bi blo vsaj na rok, če ne prejuser posted image user posted image

Pa sej po pravici povedano ne vem kam tolk silim, sej mi zdaj čist ničč ne fali, doma sem časa imam na pretek, lahko čvekam na rr, kar mi prej ni bilo dano, ker sem imela preveč dela ... joj jaz bi pa kr nekam hitelauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 1458
12.3.2009 9:11:34   
Nina00
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

IZVIRNO SPOROČILO: marec2009

Punce

rada bi vam sporočila VESELO NOVICO, da sem
04.03.2009 ob 17:58 v ljubljanski porodnišnici rodila fantka Petra user posted image
Ker sem rodila 3 tedne prekmalu, je naš korenjak bil velik 47cm ter 2,435kg

user posted image
in danes praznuje 1 teden!!!!

user posted image

šele predvčeraj sva prišla domov iz porodnišnice in se nisem mogla prej javiti

No zdaj sem srečna mamica user posted image

Čestitke vsem skupaj! user posted image user posted image user posted image

Se pridružujem user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1459
12.3.2009 9:12:15   
Nina00

IZVIRNO SPOROČILO: felix7

in ker zjutraj dolgo spim, poleg tega pa je že skoraj "jutri", naj bom prva, ki čestitam naši Tulipan12:

VSEEEEEEEEEEEEEEEE NAJBOLJŠEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem si pa poleg tega dovolila, da sem te tudi v seznamu že postarala user posted image

Vse najboljše!!! In na mnoga leta! user posted image user posted image

Vse najboljše user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1460
12.3.2009 9:12:31   
Lolita23

IZVIRNO SPOROČILO: novo

No, ena manj, katera je naslednja? user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jst predlagam lolitko user posted image user posted image user posted image

a sem že tečna aaauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ne, samo se nam že smiliš user posted image

ja to pa ugotavljam, da je kar pogosto trenutno, vsak telefonski klic se konča ja boga ti in vsak obisk sevedauser posted image user posted image user posted image user posted image

18.3.2009

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 1461
12.3.2009 9:16:42   
Piruri
Dobro jutro..........

Ma, ke surla...sem mislila, da bodo najmanj že štiri dojenčki user posted image  user posted image  user posted image  ...!!!!!!

Janaja....user posted image user posted image user posted image user posted image punca drži se (za karkoli) in naj ti mine HITRO!!!

Tulipan...še na mnoga mnoga mnoga mnoga leta...user posted image

Mama_m?????????????????????
Steffi???????????????????????
...si že delajo družbo v P????????

Lolita...ti si pa res vztrajna user posted image  user posted image  user posted image  mogoče tiščiš noge preveč skupaj? user posted image  user posted image  user posted image

www.by-ab.si

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 1462
12.3.2009 9:17:10   
Lolita23
Nič grem zdaj jaz na sprehod.

janajauser posted image user posted image user posted image da kmalu cartaš

18.3.2009

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 1463
12.3.2009 9:18:33   
Lolita23
IZVIRNO SPOROČILO: Piruri

Dobro jutro..........

Ma, ke surla...sem mislila, da bodo najmanj že štiri dojenčki user posted image  user posted image  user posted image  ...!!!!!!

Janaja....user posted image user posted image user posted image user posted image punca drži se (za karkoli) in naj ti mine HITRO!!!

Lolita...ti si pa res vztrajna user posted image  user posted image  user posted image  mogoče tiščiš noge preveč skupaj? user posted image  user posted image  user posted image

Ko bi le, pa na žalost ne gre več skup tiščatuser posted image user posted image user posted image .Mislim, da nisem jaz vztrajna ampak ta moja puža ga sračkauser posted image user posted image user posted image user posted image

18.3.2009

(odgovor članu Piruri)
Neposredna povezava do sporočila: 1464
12.3.2009 9:19:17   
Pupa7

Nič grem zdaj jaz na sprehod.

janajauser posted image user posted image user posted image da kmalu cartaš

greš spet izzivat ane user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 1465
12.3.2009 9:19:28   
Najaa
No, tega klicanja vsem živih ljudi, tega vam pa niti najmanj ne zavidam. user posted image  Sicer pri Niki (na srečo?) tega nisem doživela, pri Tiji je bilo pa noro. Šla je 8 dni ćez rok in... ja no, saj veste naprej. Vsak dan kličejo, eni in isti, pa še kaki drugi... Beda!

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 1466
12.3.2009 9:20:03   
Najaa

Dobro jutro..........

Ko bi le, pa na žalost ne gre več skup tiščatuser posted image user posted image user posted image .Mislim, da nisem jaz vztrajna ampak ta moja puža ga sračkauser posted image user posted image user posted image user posted image

Ti že zdaj dela sive lase. Kaj šele bo! user posted image user posted image

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 1467
12.3.2009 9:20:31   
Pupa7

Punce to ni fer ... zakaj zdaj tiste z zadnjega konca seznama rojevateuser posted image user posted image

Kaj pa me, ko smo že na začetku, me bomo pa še kar čakaleuser posted image user posted image user posted image

JOj mene dans spet v ledvenem delu in dol v ritne kosti (beri medenico) boli, mala me tako razteguje, da je joj, upam da ko bo enkrat šlo zares, da bo kr ven padlauser posted image , ker se zdaj vse tk pripravljauser posted image user posted image user posted image user posted image

kaj jamraš, še 4 dni maš, pa lej kok jih je še pred tabo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa ja sam, zakaj se une iz konca seznama rinejouser posted image user posted image user posted image user posted image  (pa ne 4dni 3)

ups dan gor al dol, sej tko ne bo šlo točn na rok user posted image user posted image user posted image

upam da se motišuser posted image user posted image user posted image  ker bi blo fajn če bi blo vsaj na rok, če ne prejuser posted image user posted image

Pa sej po pravici povedano ne vem kam tolk silim, sej mi zdaj čist ničč ne fali, doma sem časa imam na pretek, lahko čvekam na rr, kar mi prej ni bilo dano, ker sem imela preveč dela ... joj jaz bi pa kr nekam hitelauser posted image user posted image user posted image

točno tako, uživaj dokler še lahko user posted image

(odgovor članu trinity22)
Neposredna povezava do sporočila: 1468
12.3.2009 9:21:35   
Piruri
Jaz sem sanjala, da sem rodila 19.3....in da so nas takoj poslali domov...in da nisem imela pojma, kako se user posted image  preobleče in ko sem mu slekla majčko, je imel par inekcij še notri v ročicah in da ga je bolelo user posted image ...da sem pozabila sporočit, da smo rodili...in da je naš user posted image  prvo noč celo prespal v svoji sobi user posted image  user posted image  user posted image ...in da sem imela takoj po porodu ploščat trebuh user posted image  user posted image ...

Ma...sej, noč je bila prava katastrofa...komaj se še dvignem iz postelje ali pa obrnem z enega boka na drugega...user posted image user posted image user posted image

www.by-ab.si

(odgovor članu Piruri)
Neposredna povezava do sporočila: 1469
12.3.2009 9:21:48   
Pupa7

No, tega klicanja vsem živih ljudi, tega vam pa niti najmanj ne zavidam. user posted image  Sicer pri Niki (na srečo?) tega nisem doživela, pri Tiji je bilo pa noro. Šla je 8 dni ćez rok in... ja no, saj veste naprej. Vsak dan kličejo, eni in isti, pa še kaki drugi... Beda!

hahah, jaz še niti čez rok nisem, pa že dobivam klice, si že rodila? brez dober dan, dobro jutro... eh, zdaj se že oglašam ne ne še user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1470
12.3.2009 9:22:43   
Pupa7

Jaz sem sanjala, da sem rodila 19.3....in da so nas takoj poslali domov...in da nisem imela pojma, kako se user posted image  preobleče in ko sem mu slekla majčko, je imel par inekcij še notri v ročicah in da ga je bolelo user posted image ...da sem pozabila sporočit, da smo rodili...in da je naš user posted image  prvo noč celo prespal v svoji sobi user posted image  user posted image  user posted image ...in da sem imela takoj po porodu ploščat trebuh user posted image  user posted image ...

Ma...sej, noč je bila prava katastrofa...komaj se še dvignem iz postelje ali pa obrnem z enega boka na drugega...user posted image user posted image user posted image

ja te radosti pozne nosečnosti user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Piruri)
Neposredna povezava do sporočila: 1471
12.3.2009 9:24:59   
Piruri

ja te radosti pozne nosečnosti user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image  user posted image  user posted image  razmišljam, da bi prespala kar na wc-ju...si bom obložila kotliček s povštri in bo fajn...user posted image

www.by-ab.si

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 1472
12.3.2009 9:25:58   
Pupa7

user posted image  user posted image  user posted image  razmišljam, da bi prespala kar na wc-ju...si bom obložila kotliček s povštri in bo fajn...user posted image

a to te matra, jaz še vedno hodim maksimalno 1x na noč, pa mi ni panike user posted image user posted image user posted image

al pa si pleničko umisl user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Pupa7 -- 12.3.2009 9:26:04 >

(odgovor članu Piruri)
Neposredna povezava do sporočila: 1473
12.3.2009 9:27:23   
mama_milchy
Jutro,

ja, ja, še sem tukaj in kot kaže Luna name ni vplivala saj sem spala celo noč kot user posted image , vmes šla le enkrat na WC in to je to...

evo, zdaj pokomentiram čveke za nazaj user posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 1474
12.3.2009 9:27:29   
mama_milchy
IZVIRNO SPOROČILO: =jasna=

Pa še dve slikci...

... zehamo...
user posted image

...in se pretegujemo.
user posted image

iiiiii, mala princeska user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?