asso
|
IZVIRNO SPOROČILO: zrak IZVIRNO SPOROČILO: melaverde sem v šoku sem klicala mojo okulistko, da bi se naročila na pregled za leče in me je zanimalo če sploh lahko imam leče...najprej mi reče, da naroča za decembra samoplačniško pa glejga zlomka v petek jo spet skušam vprašat, če jih sploh lahko nosim in ona meni, boste vprašala dr.... cena pregleda pa od 35-50 eur (sploh ne vem od česa je odvisna cena ker je prej dol dala) in na koncu bom plačala, da mi reče ne, ne moreš! ??????????? še dobro, da imam thaiss ki pravi da je v optiki pregled cenejši ?! in na koncu tudi leče ?? ke kriza ki je ta država..... Glede leč in tudi očal sem zelo zadovoljna v Riu v Izoli.. vsake 3 meseceme naroči na kontrolo... zdanjič, ki mi je Enei vrgu ven eno lečo in ta je bila zadnja.. mi je v Riu dala ZASTONJ eno lečo..in včasih mi da tudi tekočino kot darilo... so pa res leče 140 € za 6 mesecev...., ampak itak jih ne nosim vedno tako da se mi lahko zavleče tudi na 9 ali celo 12 mesecev.. Glede cepljenja, teste in podobno.. mi smo to opravili vse pri 18 mesecih in 1 teden... Ampak iste leče v Trstu te pridejo pol ceneje Tako, da jaz sem tudi hodila na kontrolo, ampak leče potem kupim drugje. Žal so dragi... no, nazadnje sem jih naročila pri njej, ker imam cilinder in take dela samo po naročilu tako, da se mi ni dalo spraševat drugje kaj in kako... Mela, če je tako potem pa res najboljše, da greš na pregled k doktorci, da ti pove. Sej po moje, če ti bo rekla, da ne moreš nosit leč, ti ne bo zaračunala, ali pa Mi smo danes uživali oz. midva (jaz in dragi). Včeraj sva se na hitrco odločla, da bi danes šla smučat in zadnjo minuto mi je šef odobril dopust tako, da sva ga kar zmaznila... Bilo je res krasno, še posebno, ker je bila ena pista rezervirana skoraj samo za naju No, je bila zaprta razen polovice in to skoraj nobeden ni vedel tako, da je bila prazna, vse skupaj 10 ljudi... Pa tudi drugje ni bilo veliko gužve, kot se to dogaja v sobotah Thaiss, ne vem kdaj bom šla kaj spet v Udine. Danes sem bila (ampak ne tam, ki imajo robčke), nahitrco z dragim (itak z njim več kot pol urce ne moreš). Sem šla samo sestri menjat dve majčki. Mogoče kaj ju3, kaj pa jaz vem. Čakam sestro, da mi odgovori, če mogoče bo hotela it vseeno ju3 pa tudi do Palmanove Outlet. Zdej pa grem še malo robe dat prat in delat mojim palačinke. Masa je že pronta.