pokica_
|
Hvala za čestitke Leela! Evo, sem že naročila varuško z senzorjem dihanja/zvoka na spletni trgovini Sonček, zraven pa še Zvezdico zaspanko, škarjice, ščipalnik, aspirator za nos, termometer za vodo,...pa še štulim, kaj bi lahko kupila! Bom kr novega vzela, ziher je ziher. Pa ati je polovični donator, sem ga že klicala. Ker je hotel on kupit babyfon, pa sem rekla, da naj da pol pa js pol, pa bom imela tega ta bulš! Da bom lahko danes ponoči spala, ker me je ponoči panika grabla, kaj pa če kdaj v otroški sobici neha dihat, js bom pa fino spala v spalnici. Dedi in babica sta pa itak vesela da prispevata za vnučka,...hihi . Ufff, zdaj me pa ledvica špika, kaj je zdaj to spet. Ne more bit mir vsaj 1h elvy, mi bomo ziher šli na morje, če bo tamiceno zdravo in bo vse ok, računamo pa v začetku septembra it v Novigrad/apartma. Itak je vseeno če smo doma ali na morju, če je vse ok. Na plažo bomo šli zjutraj tja do 11h ali pa popoldan od 16.naprej. Vmes bomo pa veliko pančkali, se hranili, hodli po večernih sprehodih in uživali! OlivOyl, hvala še tebi za čestitke! Jaz pozabljam stvari iz minute v minuto, zdaj nam je itak oproščeno. Pa iz rok mi vse poprek leti, to je še hujš! Bom naredla eksperiment z uno torbo za na voziček, dala bom pa tekoči prašek, upam da bo ok. Pol če bo vse po sreči, pa še ostalo. Moram zdaj, ko je še moj na šihtu, da če bo kaj narobe nebo sploh vedel. Tanja_, to je ta blazina ja. Jst sem že naročila, ampak nisem vzela od AngelCare, temveč Reer7000, isti princip kot angel care, le da ni kanadskega porekla, temveč nemškega. Je pa senzor gibanja/zvoka/dihanja. Upam, da se bo obneslo. In še to: najboljša mami boš! Vsak dan se nekaj naučimo, vsega še nobena ni vedla.
< Sporočilo je popravil pokica_ -- 11.3.2009 14:07:18 >